apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ριξε κανα βαψιμο και σκασε μυτηΚριμα που δεν ειμαι μελαμψος............
μπορει να σταθεις τυχερος
τυπε ριξε κανα βαψιμο και σκασε μυτηΚριμα που δεν ειμαι μελαμψος............
τυπε ριξε κανα βαψιμο και σκασε μυτη
μπορει να σταθεις τυχερος
http://[URL unfurl="true"]www.karagiannis-karatzopoulos.gr/media/k2/galleries/264/ton%20arapi%20k%20an%20ton%20pleneis%202.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Θα προσπαθησω ρε τυπε............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα ταιριαζεις και με το γενικο κλιμα και εικονα της πλατειας αφρικης(πρωην αμερικης) τυπεΘα προσπαθησω ρε τυπε...............
Ρε τυποι σε αυτο το sos ,αξιζει καποιος να παει;
Τι εθνικοτητες μαζευει ;
Ηλικιες 40 εως 50 ;
Οντως ψαχνονται η ειναι μουφα............
θα ταιριαζεις και με το γενικο κλιμα και εικονα της πλατειας αφρικης(πρωην αμερικης) τυπε
απο τι ωρα και μετα εχει κοσμο??και απο τι ωρα ανοιγει φιλε??μεγαλο μαγαζι το sos η τυπου αννιτα πανια μαγαζι στη μυθημνης.....πολυ ιστορια πανω του καπου 40 χρονια....αλλα τωρα πας να γελασεις με τα πουρα και τους χομο σαπιενσ αλλοδαπους που μαζεβει και χοροπηδανε ομαδικα λες και κανουν τελετη ....καθε σαββατο ανοιγει για να γελαμε
τιποτα τυπε :-Κάτι καινούργιο υπάρχει ξέρει κανείς?
τιποτα τυπε :-
τυπε εγω ειμαι επαγγελματιας δεν κανω τετοιατυπε καμια χηρα δεν παιζει εκει στα κονιακοκερασματα?
τυπε εγω ειμαι επαγγελματιας δεν κανω τετοια
Μαγκες τι λεει εδω το θεμα?εχουμε τιποτα νεα?
παιδες κινηστε και αυτο το θεμα... το Sos Club πριν λιγες μετρες το ειχα δει ανοιχτω περνοντας απ εξω αλλα δεν ειδα κοσμοΜαγκες τι λεει εδω το θεμα?εχουμε τιποτα νεα?
Που ειναι αυτο το κλαμπ?παιδες κινηστε και αυτο το θεμα... το Sos Club πριν λιγες μετρες το ειχα δει ανοιχτω περνοντας απ εξω αλλα δεν ειδα κοσμο