Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
κανα καλο γκιλφακι πως θα γινει να γνωρισουμε χυστες? Ηταν σημερα ενα γαμευσημο γκρανι γύρω στα 50κατι στο γυμναστηριο το οποιο κόζαρε, αλλα δεν ξέρω άμα κόζαρε γιατί γούσταρε ή γιατι κόζαρα εγώ και με πέρασε για παράξενο :confused::confused::confused::confused:
θα σου προτείνω μια ανάλυση κόστους τύπε. Σκέψου πόσα θα δώσεις αν βγείτε, πόση ώρα θα δαπανήσεις συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, αν καταφέρεις τελικά να την ψήσεις, αν δεχτεί να έρθει σπίτι σου. Κι άντε, πήγαν όλα καλά. Και γδύνεται, κρεμάνε οι πατσές κι είναι γεμάτη κυτταρίτιδα. Και δεν κάνει καλό τσιμπούκι, και δεν γαμιέται από κώλο. Δεν θα λες στον εαυτό σου, τι μαλάκας είμαι που δεν πήγα στο τρίγωνο να φορτώσω κάποια νεότερη Επαγγελματία που δεν θα κάνει τσιριμόνιες και θα κάνει ότι ζητήσω με 20€;

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.216
Πόντοι
456
θα σου προτείνω μια ανάλυση κόστους τύπε. Σκέψου πόσα θα δώσεις αν βγείτε, πόση ώρα θα δαπανήσεις συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, αν καταφέρεις τελικά να την ψήσεις, αν δεχτεί να έρθει σπίτι σου. Κι άντε, πήγαν όλα καλά. Και γδύνεται, κρεμάνε οι πατσές κι είναι γεμάτη κυτταρίτιδα. Και δεν κάνει καλό τσιμπούκι, και δεν γαμιέται από κώλο. Δεν θα λες στον εαυτό σου, τι μαλάκας είμαι που δεν πήγα στο τρίγωνο να φορτώσω κάποια νεότερη Επαγγελματία που δεν θα κάνει τσιριμόνιες και θα κάνει ότι ζητήσω με 20€;

Συναγονιστη μου, δεν εχω σκοπο να βγω με 50αρα παρα μονο αμα ειναι απιστευτης εμφανισης. Εαν βγω με την μεση ελληνιδα 50αρα, θα γινουμε θεαμα. Μονο καυλαντα μεσω σοσιαλ, κ αν ψηθει να ρθει σπιτι μου κατευθειαν. Εδω εχω καταφερει να ρθουν σπιτι μου απευθειας συνομιλικες (που τις γνωρισα εξω, κ μιλαγαμε στο ινστα / τηλ λιγο καιρο φυσικα, οχι εντελως αγνωστες)

οσο για πατσες κ κυταρυτιδα, με φτιαχνουν :erection:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
κανα καλο γκιλφακι πως θα γινει να γνωρισουμε χυστες? Ηταν σημερα ενα γαμευσημο γκρανι γύρω στα 50κατι στο γυμναστηριο το οποιο κόζαρε, αλλα δεν ξέρω άμα κόζαρε γιατί γούσταρε ή γιατι κόζαρα εγώ και με πέρασε για παράξενο :confused::confused::confused::confused:
Έπρεπε να ορμηξεις...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Δεν χρειάζεται βιασύνη!!
πρεπει να δει πού παίζει και πώς κινείται η κυρία πρώτα
μετα ανοίγει ο δρομος
δεν θέλει πολύ χρόνο,σχετικά γρήγορα ανοίγει!! :hi:
Καλά ....αν έχει ανάγκη μόνο να την προσέξει κάποιος δεν θα κάτσει.Αν θέλει σεξ ,μπορεί και να γίνει κάτι....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Είχα κάνει και εγώ μια οικονομοτεχνικη μελέτη για να γαμησω μια χοντρούλα 50αρα, και το κόστος έβγαινε συμφέρον, αλλά όταν πήγα να βάλω τον Περικλή να πιει νερό,. δεν ήξερα μουνι ήταν, ή πτυχή της κοιλιάς της, εκεί ο Περικλής πεισμωσε και κρύφτηκε. Η οικονομοτεχνικη μελέτη κατέρρευσε από κακή εκτίμηση της ανοχής του Περικλή στο λίπος.

mr_privacy

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
37
Πόντοι
0
το θεμα ειναι σε τι φαση εισαι και σε τι φαση ειναι. ειναι κατι κορμαρες 50αρες που βαζουν κατι κοπελες χιλιομετρα κατω... απλα το θεμα ειναι οτι συσκολα θα μπορεσεις να το κρατησεις που και που... δηλαδη θελοντας και μη θα δημιουργηθουν απαιτησεις... και αν εισαι σε παρανομη κατασταση (με παιδια σκυλια γατια) τοτε μπορει να γινει ευκολα τανα ολα... ακομα και απο εκδικηση πολλες φορες οτι και καλα την "χρησιμοποιησες"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Οι γυναικες που πάνε γυμναστήριο-χορό-πιλάτες κτλ
είναι περιέργη κατηγορία,και χρειάζεται για την ασφάλεια του υποψηφίου χύστη
ιδιαίτερη προσοχή,γιατι πολλα γίνονται!! :hi:
Μα αυτό θέλει και ο υποψήφιος χυστης...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,!
Η γυμναστική κάνει τις γυναίκες να αιματωνονται πιο καλά στην περιοχή ενδιαφέροντος και είναι πιο ορεξατες...οι παντρεμένες θα το φυλάνε για τον σύζυγό.Οι άλλες όμως απλώς περιμένουν μια πρόταση..γιατί να μην είσαι εσύ ο τυχερός;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Οι γυναικες που πάνε γυμναστήριο-χορό-πιλάτες κτλ
είναι περιέργη κατηγορία,και χρειάζεται για την ασφάλεια του υποψηφίου χύστη
ιδιαίτερη προσοχή,γιατι πολλα γίνονται!! :hi:
Τι εννοεις τυπε μου? πατε σπιτι και σου πετανε εξω κανενα παλαμαρι 20 ποντους?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21
Οι κυριες αυτης της ηλικιας που ειναι ενεργες εχουν δυο κατηγοριες. Η πρωτη ειναι αυτη που κρατα τα στερεοτυπα της εποχης της και δεν κανει απολυτως καμια κινηση, αλλα ειναι ολο κοντα σου και σε προκαλει στους χωρους (γυμναστηριο, δουλεια, μαγαζια). Η δευτερη ειναι η cougar που κανει επιθεση αμεσα και παιρνει αυτο που θελει. Θα σας πω πως η δευτερη ειναι συγκεκριμενη και δοκιμαζει μεν πραγματα στο σεξ, αλλα η πρωτη ειναι πολυ πιο ανωμαλη και διαθεσιμη να εξερευνησει την καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα της. Στην πορεια μου εχω δει και τις δυο κατηγοριες και ευτυχως εχω περαση και γινεται συνεχεια παιχνιδακι με μιλφακια -αλλα και νεοτερες- χωρις να κανω και πολλα. Τωρα περι αναλυσεων κοστος κλπ δεν υπαρχει σοβαρη συζητηση. Αυτες ειναι συζητησεις κατεστραμενων αρσενικων που επειδη δεν τραβανε εκει εξω προσπαθουν να δουν τι φταιει. Παιδια ειστε ασχημοι, μυριζετε, δεν εχετε τροπους και νομιζετε πως τα λεφτα φερνουν τις γυναικες. Λαθος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Οχι καμια σχέση!!
πολλες γυναικες που εχουν τέτοιου είδους ασχολίες,ειναι επικίνδυνες με την εννοια του αντρα-συντροφου της
π.χ μου εχει τύχει γκομενα σε γυμαστηριο,να με παίζει στα ίσια,εγω να κρατιέμαι,με την εννοια να μάθω περισσότερα
και μετά απο 1-2 εβδομαδες,να την βλεπω να ειναι πόρτα σε μαγαζι με τον καρατρίγωνο-άσβερκο αρμένη γκομενο της
ολα παίζουν,ειναι και θέμα τάιμινγκ βεβαια!! :hi:
Καταλαβα κινδυνος για τρια κανταρια ξυλο, ασε καλυτερα…

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Καμια αντίρρηση!!
απλα ο φιλος γουστάρω είναι 30 χρονων,η αλλη ειναι 50 τουλάχιστον,υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας
πιστέυω οτι πρέπει να χαρτογραφήσει τον χώρο της κυριας,και να τον μελετήσει
πως κινείται αν εχει αντρα-γκομενο,αν παίζει με αλλον στο γυμναστήριο κτλ
διαφορετικά αν πάει στεγνά να την πέσει,το θεωρώ σίγουρη αποτυχία
δεν θέλει πολυ χρόνο!! :hi:
Μα και αυτή θα ψάχνει κάναν μικρο....εκτός βέβαια αν είναι και αυτή να ' χαμε να λέγαμε έτσι απλά να τραβήξει μια ματιά για επιβεβαίωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταλαβα κινδυνος για τρια κανταρια ξυλο, ασε καλυτερα…
Πάντα αφήνουμε χρόνο για ανίχνευση...

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Εγω παντα πριν κανω κινηση τσεκαρω αν προφιλ στο fb, συνηθως αυτες που "παιζουν μπαλα" εκτος κυκλου εχουν ξεκλειδωτο προφιλ με πολλες φωτο, ακομα και με τα παιδια τους αλλα πολυ σπανια θα εμφανισουν το συζυγο.Επισης ειναι πολυ συχνα εως μονιμα ενεργες στο viber προκειμενου να απαντανε στα τυχον μυνηματα πριν εμφανιστει ο συζυγος.Εννοειται αν ανεβαζει ξεκωλες φωτο στα social κανει limit up ο δεικτης πιθανοτητας κερατου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Σιγουρα αργυροτοξε δεν το συζητώ,αλλά πρώτα μια μικρή έρευνα,για να είμαστε ψιλοσίγουροι για την απόφαση μας
μην πάμε σαν το σκυλί στο αμπέλι!! :angel:
Ο σωστός άνδρας πρέπει να έχει ψυχικά αποθέματα ώστε να αντέχει την απορριψη...στοιχειώδης διαφορά από τις γκόμενες αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Εγω παντα πριν κανω κινηση τσεκαρω αν προφιλ στο fb, συνηθως αυτες που "παιζουν μπαλα" εκτος κυκλου εχουν ξεκλειδωτο προφιλ με πολλες φωτο, ακομα και με τα παιδια τους αλλα πολυ σπανια θα εμφανισουν το συζυγο.Επισης ειναι πολυ συχνα εως μονιμα ενεργες στο viber προκειμενου να απαντανε στα τυχον μυνηματα πριν εμφανιστει ο συζυγος.Εννοειται αν ανεβαζει ξεκωλες φωτο στα social κανει limit up ο δεικτης πιθανοτητας κερατου
Πολύ αποστειρωμενος είσαι ....μόνο μέσω διαδικτυακού ελέγχου ορμάς;Π.χ.στο γυμναστήριο μαθαίνεις τα ονόματα των γυναικών και μετά τις ελέγχεις για διαδικτυακά ίχνη;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom