Καλογερε δεν συμφωνώ,πολυθεματικό σημαίνει περισσότερα απο 1 θεμα,το bou εχει πολλά θέματα
δεν εχει μόνο εκδιδόμενες αλλα και πολιτικά-αθλητικά-θέματα υγείας κτλ
Μαν, η θεματολογία είναι μία και λέγεται αγοραίος. Από κει και πέρα είναι μία έξυπνη κίνηση να βάλεις κι ένα σόσιαλ feature, πχ φόρουμ ή groups, για να κρατάς την πελατεία. Πρέπει να υπάρχει κίνηση, κανένας δεν πάει σε ένα νεκρό site, και για να υπάρχει κίνηση πρέπει οι χρήστες να μιλάνε και για άλλα θέματα για να μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Αλλά να μη γελιόμαστε, όλα τα θέματα ευθυγραμμίζονται στη γενική θεματολογία και αυτό είναι το σωστό, εφόσον αυτή είναι καθορισμένη. Αυτό δεν το κάνει ένα φόρουμ ποικίλης ύλης όπου μπορείς να μιλήσεις για το ο,τιδήποτε.
Έχω δει νήματα να κόβονται λόγω του θέματός τους.
Εγώ έχω κάνει site για νομάδες και αντί φόρουμ προτίμησα groups. Θα μπορούν να μιλάνε για ό,τι θέλουνε, αρκεί να μην είναι παράταιρο με την γενική θεματολογία. Αλλιώς μαζεύεις τελείως ετερόκλητα άτομα και είναι μπελάς από πλευράς διαχείρησης, πόρων συστήματος κλπ.
τώρα για τις επιθέσεις που λές στις υποψήφιες γυναικες αυτό ειναι άλλο θέμα-πρόβλημα!!
συμβαίνει γενικότερα στο ιντερνετ αλλά και στήν έξω ζωή,δέν είναι μεμονωμένο περιστατικό!!
απόψεις βέβαια τι να πείς!!
Όχι, τύπε μου, εδώ ήρθε μία κι επειδή μπήκε με λίγο υφάκι υπέστη λυντσάρισμα από τους κανίβαλους. Κάθε μέρα σκυλοβρίζονται μεταξύ τους, αλλά δεν τρέχει κάστανο, αλλά όταν αυτή τους λοξοκοίταξε έπεσαν να τη φάνε. Γιατί έβγαλε στην επιφάνεια όλες τις απορρίψεις που έχουν υποστεί από γυναίκες και έπρεπε να την πληρώσει η πρώτη τυχούσα με την παραμικρή αφορμή.
In real life δεν θα τολμάγανε, θα έπεφτε χυλόπιτα και θα τελείωνε το παραμύθι, αλλά γίνανε μάγκες με τα κουμπάκια του software. Ακόμα και οι αμοιβάδες εδώ μέσα έχουνε την ίδια πρόσβαση με όλους και μπορούνε να αποχτούνε το αντριλίκι που έχασαν εκεί έξω.
Για αυτό δεν γράφονται γυναίκες, διότι ξέρουν τι τις περιμένει.