Νέα

Oργάνωση privé City Tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Υπαρχει και η πιο απλη εκδοχη,απλα πλακωνεσαι στο chat και στο facebook και απλα προσφερεις φιλοξενια για μερικες μερες στη χωρα μας προσφερωντας στεγη και φυσικα τα υπολοιπα εξοδα.Eιναι πανευκολο αρκει να εχεις λιγη υπομονη,ανεση στα αγγλικα,ανεση χρονου οταν ερθει η επισκεπτης και φυσικα διαθεση να ξοδεψεις λιγα χρηματα.
Αυτο που λες εσυ ειναι μαλλον πουτανες που απλα θελουν να  χαλαρωσουν λιγο χωρις ομως να χασουν και το μεροκαματο.Προσωπικα πουτανα σπιτι μου δεν θα εβαζα ειδικα αν ηταν και απο πρωην ανατολικη χωρα.

Χτυπάτε αβέρτα Ρουμανες απο hi5.......

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΚΑΙ ΠΑΜΕ...............

Viq0st059734-02.jpg

833Ddk905533-02.jpg

q1oay2506576-02.jpg

SLgMDK854172-02.jpg

DfPwZk209553-02.jpg

Επισκέπτης
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο φιλος raboo.....την 1η φορα κλεινεις κανονικα απο πρακτορειο  και αν υπαρξει καλη χημεια και συννενοηση με την κοπελλα την καλεις,μονη της!!!!
Φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση και το σκέπτομαι, μια που μου αρέσουν τα long meetings.
Εδώ πληρώνουμε στα CT 500 - 700 € για τρίωρο και οι κοπέλες εχουν πήξει από το ολοήμερο πήδημα - ενώ έτσι παίζεις σε άλλο επίπεδο και αν κάτσει η χημεία παραμυθιάζεσαι καλύτερα και περνάς ωραία.
Πρόσφατα ζήτησα ένα CG που γουστάρω απίστευτα, για να το κρατήσω 24ωρο και το γραφείο μου ζήτησε ... 1.500 €. Φυσικά δεν πήρα το κορίτσι - απλά τα πήρα στο κρανίο και ψάχνομαι για την περίπτωση που λέει ο raboo.

Θα είναι πολύ χρήσιμο να καταθέσουν την εμπειρία τους οι συναγωνιστές που έχουν ασχοληθεί με το σπορ που συζητάμε εδώ.
Τα περί ακρίβειας, Αλογοσκούφη και hi5, καλά είναι, αλλά σε κάποιο άλλο thread ρε παιδιά. Εδώ ας γράψουν αυτοί που ξέρουν και αυτοί που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο σπόρ.
Προφανώς δεν είναι για όλους, αλλά σίγουρα είναι αρκετοί.

Sikelos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πάρει αρκετές για 2-3 μέρες και μερικές για 1-2 εβδομάδες.
Της ποιο πολλές της πήρα ενώ της γνώρισα όταν δούλευαν σε στριπτιτζαδικο στην Ουγγαρία .
Είναι καλή φάση γιατί είναι μικρές 20 -24 ετών φοιτήτριες που είναι νέες στο επάγγελμα και ψάχναμε τζάμπα διακοπές  Ελλάδα –Νησιά και με μερικές πήγα και εξωτερικό.
Τιμές στις  νέες τις έδινα 1500 για 3 μέρες + όλα τα έξοδα δικά μου + κάποια έχτρα άμα μου κινάνε τις ανωμαλίες μου πχ να τις φιστίκονο δημοσιά  ,περουζές με φίλους κτλ.
Για τις κοπέλες για εβδομάδα την μια που κράτησα για 2 εβδομάδες είναι,  μάλλον ήταν θέμα χημείας Ουγγαρέζα νέα και περάσαμε τέλια τις έδωσα Αρκετά και από ότι μίλησα μαζί της πλέον η τιμή τις έχει ανέβη κατά 300% μιας και την πήραν χαμπάρι τι διαμάντι είναι και την έχανε σε Ίμπιζα και άλλες μαλακιές με καλά λεφτά, τώρα πήρε το μυαλό της αέρα και ζητούσε Παπάδες ΛΟΛ.
Η άλλες από το Site Europe dates πήραν τα ιδία λεφτά πάνω κάτω αλλά μόνο για 7 μέρες αν και μισές από αυτές κάτσανε και 1-2 μέρες έξτρα χωρίς πληρωμή.
Φυσικά είχα και μια άσχημη συναντήσει με μια για 3 μέρες από την Αγία Πετρούπολη ,γενικά ήταν λάθος συνεννόηση του γραφείου με μένα, άμα ήξερα για τις υπηρεσίες δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω με ΤΙΠΟΤΑ …..ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ… και δεν γούσταρε νέους τις αρέσουν οι 50 και άνω ….
Τεσπα από site όταν τις παίρνεις είναι κάτι σε στιλ ραντεβού στα τύφλα δεν ξέρεις άμα θα σου κάτσει και τι θα σου κάτσει μιας και βλέπεις μόνο φώτος.
Από ευροποραντεβου είναι όλες καλές και επαγγελματίες που πριν σου κλίσουν το ραντεβού συνομιλούν μαζί σου για αρκετές μέρες να δουν άμα ταιριάζετε (αυτό ισχύει τουλάχιστον στα ραντεβού που έκλισα για εβδομάδα και άνω.)
Με λίγα λόγια άμα πατέ ποτέ κάπου και βρείτε μικρές νέες στο επάγγελμα που είχατε χημεία τότε θα περάσετε πολύ καλύτερα  και φτηνότερα ακόμα και από τις επαγγελματίες του είδους τους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Eχω κανει καμια 10 αρια πριβε...ξεκινησα με 24 ωρο και σε κανενα μηνα εχω 5 ημερο με δυδιμο :rockon:
Η αρχη ειναι δυσκολη γιατι πρεπει να πληρωσεις τα λεφτα στο agency..μετα η δευτερη φορα εινα στο 30%περιπου τησ αρχικης τιμης.Μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει καμια αρνηση σε προταση να κανουμε το meeting μεταξυ μας.Διαλεγουμε καποια που μας αρεσει εφανησιακα...κοιταμε και για review και κλεινουμε αρχικα για 24ωρο...την κανουμε να περασει καλα(δλδ δεν την κλεινουμε σε ενα ξενοδοχειο και την επισκεπτομαατε να την γαμησουμε και να φυγουμε)την νπαμε βολτες,αε κανενα στυλατο ρεστοραν και στο κρεβατι ειμαστε κυριοι..δλδ οχι "τι λες μωρη σαβουρα που σε πληρωσα και δεν μου δινεις κουλουρακι"με λιγα λογια της φερομαστε σαν γκομενα μας...αν φυσικα μας αρεσει και απο κοντα και αν οπως λενε οι φιλοι πιο πανω υπαρχει χημεια...εγω ετσι εκανα σε ενα τρελο μωρο...εφτιαξα το κλιμα γουσταρε και αυτη και τωρα καταληξαμε να μου φερνει και μια φιλη της(ολες εχουν φιλες διαθεσιμες ναρθουν Ελλαδα για καποιες μερες να κανουν τα γουστα τους και να γυρισουν πισω γεματες αναμνησεις και τσεπες.)και μαλιστα για αρκετες μερες και με λεφτα που καποτε εδωσα γι αυτην μονο για 24 ωρες...Βεβαια αυτο ειναι το 4 meeting μαζι της σε διαρκεια 7 μηνων αλλα πιστεψτε με αξιζει και τα εφτα που δενε χουν σχεση με αυτα που γραφονται στα σαιτ αλλα και επειδη το μουνι εινα τρελο σε εμφανησι και απο το δευτερο ραντεβου που ηταν 2 ημερο βγαζχουμε και γουστα τρελλα...Καποτε ταδινα και εγω σε c.t.σφυριζανε κατι 600αρια για κατι 4 ωρα ....τωρα αυτα πανε για 2ημερα ;)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
την έφερα και περάσαμε γαμάτα...

Μπράβο φίλε πάντα έτσι. Αν θες να τη μοιραστείς μαζί μας έστω και με pm μήπως κλείσουμε τιποτα γιατί το σκέφτομαι καιρό αλλά δε το τολμώ από φόβο μήπως την πατήσω και κλαίω τα λεφτά μου.

Επισκέπτης
Αυτά είναι ...  :rockon: :rockon: :rockon:
Συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σου για την συμπεριφορά.
Κάπως έτσι το σκέπτομαι και εγώ.  :)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
H πρωτη και μοναδικη μεχρι τωρα εμπειρια μου με private meeting,ητανε περυσι,οταν μαζι με ενα φιλο μου πηραμε 2 κοριτσια απο την Τσεχια.Αρχικα μιλησαμε με την υπευθυνη στο τηλεφωνο,μας ειπε τις τιμες(1300 ευρω για 4 ημερες η καθε μια).Συμφωνησαμε,στειλαμε απο εδω μονο τα αεροπορικα εισιτηρια τους(μας ειχαν δωσει τα αληθινα ονοματα τους).Ηρθανε οντως στην καθορισμενη ημερομηνια,τις παραλαβαμε στο αεροδρομιο,και απο κει φυγαμε αμεσως για διακοπες στην πολη που ειχαμε κλεισει ηδη ξενοδοχειο.Περασαμε και εγω και ο φιλος μου φανταστικα.Οι κοπελλες ηταν κατι παραπανω απο GFE.Τις ειχαμε σηκω-σηκω,κατσε-κατσε,και αυτες αδιαμαρτυρητα υπακουαν.Ητανε 4 ημερες πραγματικα γαματες,αξεχαστες.Οποτε ο 'μικρος' ηθελε περιπετειες,εκεινες προθυμες να τον εξυπηρετησουν.Στις βολτες θα σου πιασουν το χερι,στα μαγαζια δεν θα σου ζητησουν δωρακι,στα κλαμπ θα σε ρωτησουν αν μπορουν να πιουν ποτο.Στο τελος βεβαια η δικια μου πηρε το δωρακι της.
Αξεχαστη εμπειρια,καπου εκει κοντα στα βουνα της Πινδου,που με την πρωτη ευκαιρια θα επαναλαβω.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
H πρωτη και μοναδικη μεχρι τωρα εμπειρια μου με private meeting,ητανε περυσι,οταν μαζι με ενα φιλο μου πηραμε 2 κοριτσια απο την Τσεχια.Αρχικα μιλησαμε με την υπευθυνη στο τηλεφωνο,μας ειπε τις τιμες(1300 ευρω για 4 ημερες η καθε μια).Συμφωνησαμε,στειλαμε απο εδω μονο τα αεροπορικα εισιτηρια τους(μας ειχαν δωσει τα αληθινα ονοματα τους).Ηρθανε οντως στην καθορισμενη ημερομηνια,τις παραλαβαμε στο αεροδρομιο,και απο κει φυγαμε αμεσως για διακοπες στην πολη που ειχαμε κλεισει ηδη ξενοδοχειο.Περασαμε και εγω και ο φιλος μου φανταστικα.Οι κοπελλες ηταν κατι παραπανω απο GFE.Τις ειχαμε σηκω-σηκω,κατσε-κατσε,και αυτες αδιαμαρτυρητα υπακουαν.Ητανε 4 ημερες πραγματικα γαματες,αξεχαστες.Οποτε ο 'μικρος' ηθελε περιπετειες,εκεινες προθυμες να τον εξυπηρετησουν.Στις βολτες θα σου πιασουν το χερι,στα μαγαζια δεν θα σου ζητησουν δωρακι,στα κλαμπ θα σε ρωτησουν αν μπορουν να πιουν ποτο.Στο τελος βεβαια η δικια μου πηρε το δωρακι της.
Αξεχαστη εμπειρια,καπου εκει κοντα στα βουνα της Πινδου,που με την πρωτη ευκαιρια θα επαναλαβω.

τρελλό σκηνικό αλλά η μόνη μου αμφιβολία είναι για θέματα υγείας ή για κάποιο λόγο να μην σου αρέσει κάτι πάνω της.. αν υπήρχε κανένα site σαν το bourdela.com και γραφόταν η κάθε μαλακία τους αλλά αυτό δεν γίνεται μάλλον

il5251

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
γεια σας φίλοι και από εμένα
ολα καλά αυτά που λέτε για private meetings, δεν μας λέτε και κανένα site αξιόπιστο που μπορούμε να δοκιμάσουμε κι εμείς την τύχη μας ? Σας ευχαριστώ πολύ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Έχω πάρει αρκετές για 2-3 μέρες και μερικές για 1-2 εβδομάδες. Είναι καλή φάση γιατί είναι μικρές 20 -24 ετών φοιτήτριες που είναι νέες στο επάγγελμα και ψάχναμε τζάμπα διακοπές  Ελλάδα –Νησιά και με μερικές πήγα και εξωτερικό.

Με λίγα λόγια άμα πατέ ποτέ κάπου και βρείτε μικρές νέες στο επάγγελμα που είχατε χημεία τότε θα περάσετε πολύ καλύτερα  και φτηνότερα ακόμα και από τις επαγγελματίες του είδους τους.
@ Sikelos30,

Μήπως εμεις είμαστε αδερφια απο διαφορετικούς γονείς? Δεν εξηγείται αλλιώς! Σαν να τα εγραφα εγω!

+1000!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αφού εσύ δεν χτυπάς φοιτήτριες...μόνο δασκάλες! ;)
Αααααα... νατα - νατα τα χαμόγελαααα για την "δασκαλα" που άφησε τα παιδάκια στο νηπειαγωγείο και πήγε διακοπες στην Ελλάδααααα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτη την δασκαλα !!!!!!!!

Συνημμένα

• st.jpg
    st.jpg
    24 KB · Εμφανίσεις: 37

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
H Stela είναι τρέλα!

Σουηδή δηλώνει

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το επιχείρησα για πρώτη φορά το διήμερο και τα συναισθήματα είναι μικτά. Κυρίως όμως το ότι δεν είναι εντελώς καλά, οφείλεται και σε δική μου "αβλεψία" και βιασύνη. Έκλεισα με μια κοπέλα από ένα site που αναφέρεται πιο πάνω. Η συνενόηση εύκολη και σχετικά απλή. Η κοπέλα απάντησε αμέσως. Μόλις της εξήγησα τι θέλω, μου ζήτησε να κλείσω εισητήριο από Βιένη για Αθήνα με όποια εταιρεία θέλω και ότι ώρα θέλω. Συμφωνήσαμε να βρίσκεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτι που με βόλευε απόλυτα, αφού η δική μου πτήση από Θεσσαλονίκη, θα έφτανε κάπου 20 λεπτά νωρίτερα. Βρεθήκαμε εύκολα και πήγαμε αμέσως στο ξενοδοχείο. Το μόνο πράγμα που ζήτησε -το μόνο σε όλη τη διάρκεια του διήμερου- ήταν ένα μπουκαλι λευκό κρασί. Μετά το μπανάκι, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με μια πολύ καλή πίπα με τελείωμα στο στόμα. Επειδή είμαι μιας κάποιας ηλικίας και θέλω το χρόνο μου να επανέλθω, μόλις είδε ότι ήμουν έτοιμος, πήρε πάλι πρωτοβουλίες και περάσαμε στο δεύτερο γύρο. Για να μην τα πολυλογώ, έτσι περίπου κύλησε όλο το διήμερο (εκτός του πρωινού του Σαββάτου, αφού έπρεπε να κάνω και τη δουλειά για την οποία κατέβηκα στην Αθήνα). Το βράδυ μάλιστα του Σαββάτου, στο ιταλικό που πήγαμε για φαγητό, επέμενε να πληρώσει αυτή το ιταλικό κρασί των 23 ευρώ που παρήγγειλε. Ακόμη επέμενε να πληρώσει και κάποια μικροέξοδα που έκανε στο ξενοδοχείο (μίνι μπαρ, χρήση internet για 15 λεπτά κλπ). Μιλούσε πολύ καλά αγγλικά με αποτέλεσμα η συζήτηση να κυλάει ομαλότατα και δεν "ντράπηκε" να μου αφηγηθεί εμπειρίες της, από τους άντρες που συνάντησε. Γενικά ήταν ήρεμη, υπάκουη και έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες που ανέφερε στο profile της. Το μόνο αρνητικό, που όπως είπα οφείλεται σε δικιά μου βιασύνη, είναι το ότι είναι μεγαλόσωμη για τα γούστα μου. Ας πρόσεχα όταν έπρεπε. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός. Τώρα όσο αφορά το κόστος. Η κοπέλα πήρε 950 ευρώ+ ξενοδοχείο 300 + εισιτήριο 495 + φιλοξενία 200 +_ταξί 60, το συνολικό κόστος βγήκε γύρω στο διχίλιαρο. Όμως όπως γράφουν και άλλοι συναγωνιστές, μου είπε ότι την επόμενη φορά η τιμή θα είναι καλύτερη και μου έδωσε το mail από μια-δυό γνωστές της, οι οποίες επίσης θα μου κάνουν καλύτερη τιμή, αν τις προτιμήσω. Αυτά. 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλά σου βγήκε φίλε. Άντε και στο επόμενο!

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το επιχείρησα για πρώτη φορά το διήμερο και τα συναισθήματα είναι μικτά. Κυρίως όμως το ότι δεν είναι εντελώς καλά, οφείλεται και σε δική μου "αβλεψία" και βιασύνη. Έκλεισα με μια κοπέλα από ένα site που αναφέρεται πιο πάνω. Η συνενόηση εύκολη και σχετικά απλή. Η κοπέλα απάντησε αμέσως. Μόλις της εξήγησα τι θέλω, μου ζήτησε να κλείσω εισητήριο από Βιένη για Αθήνα με όποια εταιρεία θέλω και ότι ώρα θέλω. Συμφωνήσαμε να βρίσκεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτι που με βόλευε απόλυτα, αφού η δική μου πτήση από Θεσσαλονίκη, θα έφτανε κάπου 20 λεπτά νωρίτερα. Βρεθήκαμε εύκολα και πήγαμε αμέσως στο ξενοδοχείο. Το μόνο πράγμα που ζήτησε -το μόνο σε όλη τη διάρκεια του διήμερου- ήταν ένα μπουκαλι λευκό κρασί. Μετά το μπανάκι, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με μια πολύ καλή πίπα με τελείωμα στο στόμα. Επειδή είμαι μιας κάποιας ηλικίας και θέλω το χρόνο μου να επανέλθω, μόλις είδε ότι ήμουν έτοιμος, πήρε πάλι πρωτοβουλίες και περάσαμε στο δεύτερο γύρο. Για να μην τα πολυλογώ, έτσι περίπου κύλησε όλο το διήμερο (εκτός του πρωινού του Σαββάτου, αφού έπρεπε να κάνω και τη δουλειά για την οποία κατέβηκα στην Αθήνα). Το βράδυ μάλιστα του Σαββάτου, στο ιταλικό που πήγαμε για φαγητό, επέμενε να πληρώσει αυτή το ιταλικό κρασί των 23 ευρώ που παρήγγειλε. Ακόμη επέμενε να πληρώσει και κάποια μικροέξοδα που έκανε στο ξενοδοχείο (μίνι μπαρ, χρήση internet για 15 λεπτά κλπ). Μιλούσε πολύ καλά αγγλικά με αποτέλεσμα η συζήτηση να κυλάει ομαλότατα και δεν "ντράπηκε" να μου αφηγηθεί εμπειρίες της, από τους άντρες που συνάντησε. Γενικά ήταν ήρεμη, υπάκουη και έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες που ανέφερε στο profile της. Το μόνο αρνητικό, που όπως είπα οφείλεται σε δικιά μου βιασύνη, είναι το ότι είναι μεγαλόσωμη για τα γούστα μου. Ας πρόσεχα όταν έπρεπε. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός. Τώρα όσο αφορά το κόστος. Η κοπέλα πήρε 950 ευρώ+ ξενοδοχείο 300 + εισιτήριο 495 + φιλοξενία 200 +_ταξί 60, το συνολικό κόστος βγήκε γύρω στο διχίλιαρο. Όμως όπως γράφουν και άλλοι συναγωνιστές, μου είπε ότι την επόμενη φορά η τιμή θα είναι καλύτερη και μου έδωσε το mail από μια-δυό γνωστές της, οι οποίες επίσης θα μου κάνουν καλύτερη τιμή, αν τις προτιμήσω. Αυτά. 

Και στα δικα μας ... Αξιος

Καλες πτησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom