Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Το επιχείρησα για πρώτη φορά το διήμερο και τα συναισθήματα είναι μικτά. Κυρίως όμως το ότι δεν είναι εντελώς καλά, οφείλεται και σε δική μου "αβλεψία" και βιασύνη. Έκλεισα με μια κοπέλα από ένα site που αναφέρεται πιο πάνω. Η συνενόηση εύκολη και σχετικά απλή. Η κοπέλα απάντησε αμέσως. Μόλις της εξήγησα τι θέλω, μου ζήτησε να κλείσω εισητήριο από Βιένη για Αθήνα με όποια εταιρεία θέλω και ότι ώρα θέλω. Συμφωνήσαμε να βρίσκεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτι που με βόλευε απόλυτα, αφού η δική μου πτήση από Θεσσαλονίκη, θα έφτανε κάπου 20 λεπτά νωρίτερα. Βρεθήκαμε εύκολα και πήγαμε αμέσως στο ξενοδοχείο. Το μόνο πράγμα που ζήτησε -το μόνο σε όλη τη διάρκεια του διήμερου- ήταν ένα μπουκαλι λευκό κρασί. Μετά το μπανάκι, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με μια πολύ καλή πίπα με τελείωμα στο στόμα. Επειδή είμαι μιας κάποιας ηλικίας και θέλω το χρόνο μου να επανέλθω, μόλις είδε ότι ήμουν έτοιμος, πήρε πάλι πρωτοβουλίες και περάσαμε στο δεύτερο γύρο. Για να μην τα πολυλογώ, έτσι περίπου κύλησε όλο το διήμερο (εκτός του πρωινού του Σαββάτου, αφού έπρεπε να κάνω και τη δουλειά για την οποία κατέβηκα στην Αθήνα). Το βράδυ μάλιστα του Σαββάτου, στο ιταλικό που πήγαμε για φαγητό, επέμενε να πληρώσει αυτή το ιταλικό κρασί των 23 ευρώ που παρήγγειλε. Ακόμη επέμενε να πληρώσει και κάποια μικροέξοδα που έκανε στο ξενοδοχείο (μίνι μπαρ, χρήση internet για 15 λεπτά κλπ). Μιλούσε πολύ καλά αγγλικά με αποτέλεσμα η συζήτηση να κυλάει ομαλότατα και δεν "ντράπηκε" να μου αφηγηθεί εμπειρίες της, από τους άντρες που συνάντησε. Γενικά ήταν ήρεμη, υπάκουη και έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες που ανέφερε στο profile της. Το μόνο αρνητικό, που όπως είπα οφείλεται σε δικιά μου βιασύνη, είναι το ότι είναι μεγαλόσωμη για τα γούστα μου. Ας πρόσεχα όταν έπρεπε. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός. Τώρα όσο αφορά το κόστος. Η κοπέλα πήρε 950 ευρώ+ ξενοδοχείο 300 + εισιτήριο 495 + φιλοξενία 200 +_ταξί 60, το συνολικό κόστος βγήκε γύρω στο διχίλιαρο. Όμως όπως γράφουν και άλλοι συναγωνιστές, μου είπε ότι την επόμενη φορά η τιμή θα είναι καλύτερη και μου έδωσε το mail από μια-δυό γνωστές της, οι οποίες επίσης θα μου κάνουν καλύτερη τιμή, αν τις προτιμήσω. Αυτά.