Νέα

Oργάνωση privé City Tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Και στα δικα μας ... Αξιος

Καλες πτησεις
Ευχαριστώ επίσης και ανταποδίδω τας ευχάς.Όμως αναμένω κι ενημερώσεις απ' όσους ασχολούνται με το (ακριβό πρέπει να επισημάνω) σπορ.

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Εχω φέρει αρκετές φορές κοπέλα για Σ/Κ/Δ 2με 3μέρες δηλαδή όχι παραπάνω ,τα λεφτά πάντα σε σχέσει με αυτά που δίνεις για ένα ct με 2,η 3 ώρες meeting είναι καλές ,εαν σκεφτείς οτι είσαι εσύ και κοπέλα αντι για ώρες, μέρες.
Αυτο που θελω να επισημάνω με κεφαλαία Γράμματα ειναι προσοχή γιατι μερικά γραφεία απο Ρωσία – Μολδαβία – Λιθουανία – ειναι μουφα ,στέλνεις τα λεφτά και γυναίκα δεν στέλνουν σου τρώνε τα λεφτά.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ : Ολα τα παραπάνω site θελουν προσοχή και καλύτερα να τα αποφύγετε έχουν φάει λεφτά σε φίλους του αθλήματος.
θα γραψω μερικες  απο τις δικες μου εμπειρίες για το πως,
1.Δεν στέλνουμε λεφτα μεσω western union η μεσω τραπέζης και μετα θα δουμε την κοπέλα στο αεροδρόμιο ......δεν θα την δούμε ποτέ.
2. Παντα  ερχόμαστε εκτος απο mail και σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κοπέλα που θα έρθει,πριν δώσουμε τα λεφτα για τα εισιτήρια.
3.Μας δινει τα προσωπικά αληθινά στοιχεία και της κλείνουμε εμεις το εισιτήριο και το παραλαμβάνει εκείνη απο το αεροδρόμιο.
4.Η επόμενη πληρωμή γίνετε ανάλογα με τις μερες του meeting .
5.Η ευγένεια και οι καλή τρόποι ειναι το καλύτερο διαβατήριο για μια επόμενη συνάντηση,και σε χρήματα και σε service, αλλά και για να σου συστήσει φίλες,αυτό το δεύτερό είναι το καλύτερο από όλα .
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

PlokamiasTony

Επισκέπτης
Σ ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε plokamia   :thumbsup:

Επισκέπτης
Αν μπορεις γραψε και μερικα γραφεια που καινουν privet  meetings..

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Και αυτο θα κανω φιλε lalakukaki,εαν και εχω καιρο να κλεισω απο site ,μετα απο καποια meeting τωρα κλεινω με  mail η τηλεφωνο.
ΠΡΟΣΟΧΗ-Μακρια απο τα παραπανω site εχουν τιμες πολυ χαμηλες,ωραιες κοπελες αλλα ειναι ψευτικα ολα ,δεν υπαρχουν, κλεβουν λεφτα.

PlokamiasTony

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εχω φέρει αρκετές φορές κοπέλα για Σ/Κ/Δ 2με 3μέρες δηλαδή όχι παραπάνω ,τα λεφτά πάντα σε σχέσει με αυτά που δίνεις για ένα ct με 2,η 3 ώρες meeting είναι καλές ,εαν σκεφτείς οτι είσαι εσύ και κοπέλα αντι για ώρες, μέρες.
Αυτο που θελω να επισημάνω με κεφαλαία Γράμματα ειναι προσοχή γιατι μερικά γραφεία απο Ρωσία – Μολδαβία – Λιθουανία – ειναι μουφα ,στέλνεις τα λεφτά και γυναίκα δεν στέλνουν σου τρώνε τα λεφτά.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ : Ολα τα παραπάνω site θελουν προσοχή και καλύτερα να τα αποφύγετε έχουν φάει λεφτά σε φίλους του αθλήματος.
θα γραψω μερικες  απο τις δικες μου εμπειρίες για το πως,
1.Δεν στέλνουμε λεφτα μεσω western union η μεσω τραπέζης και μετα θα δουμε την κοπέλα στο αεροδρόμιο ......δεν θα την δούμε ποτέ.
2. Παντα  ερχόμαστε εκτος απο mail και σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κοπέλα που θα έρθει,πριν δώσουμε τα λεφτα για τα εισιτήρια.
3.Μας δινει τα προσωπικά αληθινά στοιχεία και της κλείνουμε εμεις το εισιτήριο και το παραλαμβάνει εκείνη απο το αεροδρόμιο.
4.Η επόμενη πληρωμή γίνετε ανάλογα με τις μερες του meeting .
5.Η ευγένεια και οι καλή τρόποι ειναι το καλύτερο διαβατήριο για μια επόμενη συνάντηση,και σε χρήματα και σε service, αλλά και για να σου συστήσει φίλες,αυτό το δεύτερό είναι το καλύτερο από όλα .
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

PlokamiasTony

Βravo Πλωκαμια.... ευχαριστουμε

Καλες πτησεις

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ολα τα γραφεια στελνουν πριβε ακομα και το Zuzana (εχει τον κλωνο Χ-Companion για πριβε), αλλα καλυτερα θα ηταν να εχεις γνωριση το μωρο πρωτα, και να το γουσταρης. Τοτε μπορη να την φερης πριβε εκτος γραφειου και θα γλυτωσης 40 -50% της τιμης.

Επισκέπτης
Και να κανεις και ενα extend χωρις φραγκο εαν περναει καλα !!!!!!!!!!!

kostak_13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει σε pm κάτι καλό που έχει δοκιμάσει... για να μην την πατήσουμε άσχημα....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
εγώ πάντως ψήνω δύο ρουμανάκια να έρθουν για παρτουζίτσα....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
το οποίο το βλέπω χλωμώ όμως γιατί μόλις μου στείλαν sms με τα euro που ζητάνε και μου φαίνεται ότι τα μπερδέψαν με τα Lei (τα παλιά)...
Τις έχω κακομάθει και αυτές ρε γαμώτο....
εγώ πάντως ψήνω δύο ρουμανάκια να έρθουν για παρτουζίτσα....

Επισκέπτης
Κανε αντιπροταση σε Λεβα Βουλγαρικα !!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πολύ πουτάνες είναι αυτές οι Ρουμάνες πουτάνες...

Λίγο υπομονή λέμε.

Τον Ιανουάριο κατ' αρχήν θα γεμίσει ο τόπος Ρουμάνες (και Βουλγάρες), οπότε δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις από εκεί.

Σε συνδυασμό με την κατρακύλα που τρώνε και λόγω της κρίσης....είτε εδώ ή εκεί θα τις πηδάμε με αντάλλαγμα ένα παλιό ζευγάρι timberland.

Εάν έχεις και τίποτα Prada διαθέσιμα προς χορήγηση, θα γαμάς και τις σταρλετίτσες που την έχουν δει κάπως τελευταία, ειδικά στο Βουκουρέστι στο οποίο έτσι και βγεις βράδυ σε καλό μέρος, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα από τα ρούχα/αξεσουάρ κλπ που κουβαλάνε τα μουνιά επάνω τους, άσχετα βέβαια εάν μένουν σε παράγκες.

Λίγο υπομονή μόνο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Λίγο υπομονή λέμε.

Τον Ιανουάριο κατ' αρχήν θα γεμίσει ο τόπος Ρουμάνες (και Βουλγάρες), οπότε δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις από εκεί.

Σε συνδυασμό με την κατρακύλα που τρώνε και λόγω της κρίσης....είτε εδώ ή εκεί θα τις πηδάμε με αντάλλαγμα ένα παλιό ζευγάρι timberland.

Εάν έχεις και τίποτα Prada διαθέσιμα προς χορήγηση, θα γαμάς και τις σταρλετίτσες που την έχουν δει κάπως τελευταία, ειδικά στο Βουκουρέστι στο οποίο έτσι και βγεις βράδυ σε καλό μέρος, νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα από τα ρούχα/αξεσουάρ κλπ που κουβαλάνε τα μουνιά επάνω τους, άσχετα βέβαια εάν μένουν σε παράγκες.

Λίγο υπομονή μόνο.

και ποσο πιο φτηνα θα γαμας?
αφου και στην Ρουμανια πιο φτηνα απο 30 ευρω δεν γαμας!!
υποτιθεται οτι στην ελλαδα μπορει και να την ανεβασουν λιγο την ταριφα.....αλλο ελλαδα αλλο ρουμανια!!

kostak_13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λίγη βοήθεια έστω και σε πμ... για ένα δύο καλά κομμάτια (πολύ καλά όμως);;; :headbang: :headbang: :headbang:

PlokamiasTony

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
59
Like
6
Πόντοι
80
Συγγνωμη φιλε μου - αλλα ολοι καποτε απο "νεοι" ξεκινανε!
Νομιζω οτι το βασικο ειναι να συμφωνησουμε στο κοριτσι.
Αν μαζευτουμε αρκετοι - τοσο καλυτερα - θα μας βγει πιο φθηνα.
Τι θα λεγατε για αυτην - Katusha:
Δειτε και τις τιμες - εξαιρετικες!

ΠΡΟΣΟΧΗ -----ΠΡΟΣΟΧΗ---
Μακρια φίλε ,καλές τιμές αλλα θα χάσεις τα λεφτακια σου.

Plokamias Tony

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom