You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αύριο πάλι που θα ξυπνήσει και θα συνεχίσει την ιστορία να είμαστε όλοι συνδεδεμένοιΔεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο Ορέστης είναι ήδη στον πέμπτο ύπνο και εμείς εδώ
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Σιγά, μη σκίσει κανα καλσόν στο κλαρί......
... καποιος που την στριμωξε και την εβγαλε στο κλαρι με το ζορι.
...
Αυτά είναι του κώλου!
dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
την περιπτωση ο παλικαρι να εχει παει μοναχα 3-4 φορες με την κοπελα και τιποτα απο οσα εχει περιγραψει μεχρι τωρα να εχει γινει το εξετασαμε σαν θεμα...εγω για τρολλαρισμα το βλεπω...δεδομενου οτι ανοιξε και μονος του το θεμα..απλα θελει να τρολαρει...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Ρε συ Ορέστη εντάξει κατάλαβα για σένα.
Από τη δικιά της πλευρά θέλω να μου πεις. Τώρα πια....ειλικρινά, τι συμπεραίνεις;
Είχες κάποιο ίμπακτ ή πήγες αδιάβαστος;
Σε δούλευε; σε κοροίδευε; σε βολιδοσκοπούσε για κάτι παραπάνω;
κοιτα στην αρχη ημουνα ένα καλο πελατακι, νομιζω καποια στιγμη με βολιδοσκοπουσε για κατι παραπανω...
καποια στιγμη βγηκαμε, μου ζητησε να την κερασω, μου ζητησε να αλλαξω τροπο ντυσίματος, να παω γυμναστηριο και χαριτολογοντας ειπε: "θα σε φτιαξω και μετα θα σε παρει καμια άλλη"¨(καπως ετσι) και μαλιστα ζηλευε πολύ καποια περιοδο (καλοκαιρι) και ρωταγε συχνα αν πηγαινω με καμια άλλη, αν παιζει τιποτα...
αυτό στα τελη καλοκαιριου τελειωσε βεβαια... από και περα ειπα, ημουνα απλα ο μαλακας πελατης...
Beverlys
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
την περιπτωση ο παλικαρι να εχει παει μοναχα 3-4 φορες με την κοπελα και τιποτα απο οσα εχει περιγραψει μεχρι τωρα να εχει γινει το εξετασαμε σαν θεμα...εγω για τρολλαρισμα το βλεπω...δεδομενου οτι ανοιξε και μονος του το θεμα..απλα θελει να τρολαρει...
Τύπε κι εγώ για κάτι τέτοιο την ψυλλιάζομαι τη δουλειά...
Ο Orestis και να ερωτευθεί πουτάνα;;;
Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τουρκικά σήριαλ...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Για εσένα...
Το αφεντικό του μαγαζιού όμως μόνο μηχάνημα με νούμερα προτεραιότητας δεν έχει πάρει με τον κόσμο που πλακώνει στην τρίτη βάρδια...
οντως ετσι;
αυτό υποθετω και γω, όταν γινεται ντορος και κακος να είναι, λογικο είναι να πλακωνουν ολοι από περιεργεια...
και οσοι την ειχαν δει και δεν την ειχαν παρει, και οσοι δεν την ειχαν δει καν γιατι μεταξουργιωτες στουντιακηδες κλπ κλπ θα πηγαν να δουν ποια είναι τελος παντων αυτή η κοπελα και λογικα θα περασανε...
α ρε αννα σε εφτιαξα παλι... σου αναπληρωσα τα χαμενα 20αρικα μου με το παραπανω...
εν τω μεταξυ στα τελευταια μηνυματα που ανταλλάξαμε προχθες, η κατασταση ηταν διφορουμενη:
από τη μια μου ελεγε "με κατεστρεψες" επειδή πηγαιναν και την εβριζαν, μετα για να με πικαρει μου ελεγε ότι ερχεται πολυς κοσμος και περναει... και τα 2 ισχυουν...
μακαρι να είναι ετσι, να μαζεψει πολύ χρημα και να σηκωθεί να ξεκουμπιστεί να φυγει, γιατι οσο δουλευει εκει εγω δεν εχω καμια ορεξη να ξαναπατησω, να φαω κι άλλο δουλεμε από μερους της...
Εγω σου το λεω απο την αρχη χωρις να χρειαζεται να διαβασω την υπολοιπη ιστορια...Η γνωριμία ξεκίνησε στις 12/8/2012. Η πραγματική ιστορία βέβαια στην ουσία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013...
Έχει πολλά κεφάλαια και θα ήθελα να τα μοιραστώ με τους συναγωνιστές του σάιτ για να κοροιδεύουν οι παλιοί και να προσέχουν οι καινούριοι...
Απλά για να μη με θεωρήσετε τελείως μαλάκα, να ξέρετε ότι με την κοπέλα και από τις 2 πλευρές είχαμε μια νορμάλ πορνική σχέση πουτάνας πελάτη για σχεδόν ένα χρόνο...
Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν σιγά σιγά... Θα προσπαθήσω να διηγηθώ την ιστορία κεφάλαιο-κεφάλαιο, όταν θα έχω χρόνο.
Αυτά για αρχή, περιμένω σχόλια για το θρεντ κι αν θεωρείται ότι είναι μια μαλακία και μισή το σβήνω.
υγ: τα πρώτα μηνύματα ευελπιστώ να είναι από therion και από beverlys. Και ο BMW ευπρόσδεκτός είναι, αρκεί να μην αρχίσει να γράφει πίπες...
εισαι μαλακας,μουνοδουλος και ανικανος να βρεις μια νορμαλ γυναικα και κανεις δωρα στις πουτανες για να τυχεις καλυτερης μεταχειρισης...
αξιολυπητος και αντε αυτοκτονα...αυτα...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Τύπε κι εγώ για κάτι τέτοιο την ψυλλιάζομαι τη δουλειά...
Ο Orestis και να ερωτευθεί πουτάνα;;;
Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τουρκικά σήριαλ...
χαχα πες του φιλου μακαρι να ηταν ετσι...
τελος παντων, σιγα σιγα τα νευρα μου περνανε, κριμα που το περασα ολο αυτό, στο μεγαλυτερο ποσοστο εγω ευθυνομαι δεν το συζητάμε...
σιγα σιγα να το κλεινουμε το θρεντ, γραψτε καμια παπαρια ακομα και να τελειώνουμε...
εγω παω δουλιτσα, θα ριξω στα κλεφτα καμια ματια αν γραφτει κατι...
να δινετε τα χαιρετίσματα μου και την αγαπη μου στην Αννα οποτε τη βλέπετε, ειδικα εσεις κυριε beverly!
Καλή σας ημέρα και καλό Σ/Κ!
ησουνα τυχερος μαλακας...Εγω γραψει πολλες φορες ότι τα Φωκαιας είναι ανοιχτα 3η βαρδια 0:00-8:30, ειδικά το Σ/Κ.
η μια ωρα κανονικα κοστιζει 120 ευρωπουλα, αλλα την αφηνουν στα 100. Ειχα πετυχει ένα κυριουλη 40αρη-50αρη το καλοκαιρι που την εκλεισε μια ωρα (ειχα σκασει από τη ζηλεια μου) και ετσι το εμαθα...
Βεβαια όπως μου ειπε η κουτοπονηρη Αννουλα, τους λεει 100 ευρω μια ωρα, αλλα καθεται 50 λεπτα. Και μου ειπε ότι δεν κανει με κανεναν πανω από 10 συνεχομενα λεπτα σεξ, γιατι δεν αντεχει, κουβεντα κάθονται και κανουνε, λεει...
Τελος παντων, εγω ημουνα "τυχερος", πληρωσα 100 και επειδή την πηρε ο υπνος και ξυπνησε στη μια ωρα, εκατσε στο δωματιο 1 ωρα και 19 λεπτα...
Τις υπολοιπες αποριες αυριο, γιατι είμαι και εργαζομενο νιατο... Καληνύχτα...
Τα χαιρετίσματα μου στην Αννουλα οποιος περασει σημερα και καλα γαμησια σε ολους!
υγ: άλλη φορα θυμιστε μου να σας πω για τοτε που εδωσα 250 ευρω για 3 ωρες, και γινανε 2 ωρες και 10 λεπτα, συμφωνα με τη λογικη του 120 ευρω την ωρα...
τι τη διαβαζω την ιστορια,αφου επιβεβαιωνομαι συνεχως...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
α και για τη Μαρια, μην τα ξαναλέμε...
ειχε κατι στο μουνι σαν σπυρακι, μεσα λεμε τωρα, που εγω πρωτη φορα συναντάω...
φυσικα και σταματησα το γλυφομουνι απλως δεν της εκανα καποια παρατηρηση... αυτό...
μπορει να ηταν κονδυλώματα, μπορει μην ηταν και τιποτα...
παντως τη θεωρω γαματη επαγγελματια, αλλα καριολα που θαβει ολες τις άλλες.
τελος, κυριε therion, είναι φωκαιας 24 και φωκαιας 27, όχι φωκαιας 25, το 25 είναι άλλο. ακομα να τα μαθεις;
ειχε κατι στο μουνι σαν σπυρακι, μεσα λεμε τωρα, που εγω πρωτη φορα συναντάω...
φυσικα και σταματησα το γλυφομουνι απλως δεν της εκανα καποια παρατηρηση... αυτό...
μπορει να ηταν κονδυλώματα, μπορει μην ηταν και τιποτα...
παντως τη θεωρω γαματη επαγγελματια, αλλα καριολα που θαβει ολες τις άλλες.
τελος, κυριε therion, είναι φωκαιας 24 και φωκαιας 27, όχι φωκαιας 25, το 25 είναι άλλο. ακομα να τα μαθεις;
ορεστη,βρες κανενα ψηλο δεντρο και κρεμασου...Παιδιά θα κάτσω μέχρι να με πάρει ο ύπνος, οκ...
Μίλησα τώρα λίγο με beverly στο τηλ και του εξηγούσα γιατί το κάνω όλο αυτό.
Εγώ τελειωμένος είμαι από φυλής, βαρέθηκα. Άμα μου έρθει να γαμήσω, οκ, θα κατέβω μια μέρα στα μουλωχτά και θα γαμήσω....
Ο λόγος που θέλω να γράψω την ιστορία, ο μόνος λόγος είναι για να καταλάβουν όλοι ότι η Αννούλα κ-ο-ρ-ο-ι-δ-ε-ύ-ε-ι!
Πρώτα από όλα κοροϊδεύει γιατί κάνει παπάδες στο σαλόνι και στο δωμάτιο μπαίνει λες και είναι κανένα κοριτσόπουλο του γυμνασίου.
Και μου το έχει παραδεχτεί κιόλας "στο σαλόνι αφήνω να με πιάνουν, τι να κάνω, για να τους βάλω μέσα. Στο δωμάτιο όμως δεν αφήνω να με αγγίζουν".
Αυτά κι άλλα πολλά θέλω να σας πω, και όπως είπα, δε θέλω σε καμιά περίπτωση να θίξω προσωπικά/οικογενειακά της θέματα, γιατί όλα έχουν και τα όρια τους...
Άλλη κορυφαία ατάκα της Άννας:
Είχαμε τσακωθεί και της πήγα δώρο να τα βρούμε... Το πήρε και με ευχαρίστησε... Πέρασα καλά στο δωμάτιο... Μετά από λίγες μέρες ξαναπάω, πάλι μούτρα και δεν ήθελε να περάσω μάλλον. Τη ρωτάω τι τρέχει, μου λέει μου κρατάει μούτρα από εκείνη τη φορά που είχαμε τσακωθεί... Μα της λέω αν δε με συγχώρησες γιατί πήρες το δώρο; μα μου λέει ποια γυναίκα μπορεί να αρνηθεί λεφτά ή δώρο από έναν άνδρα;
εισαι η ξεφτιλα του αντρα...
ακου πηγε δωρο στην πουτανα επειδη ειχανε καυγαδισει...
ζευγαρακι εισασταν?
φιλε,νομιζω οτι εισαι ο αντρας της ζωης της...και φυσικα την αγαπησα ρε φιλε, παρα πολύ.
και εκεινη καποια στιγμη με αγαπησε για αυτό και μου ανοιχτηκε, το περασμενο καλοκαιρι... εψαχνε ένα φιλαρακι και εγω εψαχνα γκομενα, αν θελεις να μιλησουμε ντομπρα...
αλλα αυτή η φαση δεν τραβηξε και γω εγινα το πελατακι-μαλακας και εκεινη η κουτοπονηρη ρουμανα που αρχισε να με αρμεγει.
τωρα τι νιωθω; δεν ξερω... παντως ερωτευμενος δεν είμαι, ισως την αγαπαω και τη λυπάμαι σαν ανθρωπο γιατι ξερω ότι εχει μεγαλωσει ετσι, να κοροιδευει τους ανδρες... δεν είμαι μαυροψυχη σαν καποιες άλλες, αλλα εχει μεγαλωσει να είναι πουτανα στην ψυχη...
παρε μονοπετρο και πηγαιντε στο μπουρδελο να τη ζητησετε απο την τσατσα...να σταθεις και στο γονατο ετσι????
χαχαχαχαχα,κοροιδοοοοοοοοο
Beverlys
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σιγά, μη σκίσει κανα καλσόν στο κλαρί...
Αυτά είναι του κώλου!
Οresti τί ανοησίες είναι αυτές που λες;
Όλες οι πουτάνες είναι πουτάνες εκ γενετής...
Εάν υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις(που λειτουργούν σαν επιβεβαίωση του ως άνω κανόνος) γίνονται πουτάνες οικιοθελώς...
Και απλώς περιπλανώνται ανά την υφήλιο προκειμένου να αναζητήσουν μανιωδώς και παθιασμένα την γοητεία των απανταχού Πυραύλων...
_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πάλι κωλοτούμπα όπως με την κριτική που κατεβοανέβηκε;χαχα πες του φιλου μακαρι να ηταν ετσι...
τελος παντων, σιγα σιγα τα νευρα μου περνανε, κριμα που το περασα ολο αυτό, στο μεγαλυτερο ποσοστο εγω ευθυνομαι δεν το συζητάμε...
σιγα σιγα να το κλεινουμε το θρεντ, γραψτε καμια παπαρια ακομα και να τελειώνουμε...
εγω παω δουλιτσα, θα ριξω στα κλεφτα καμια ματια αν γραφτει κατι...
να δινετε τα χαιρετίσματα μου και την αγαπη μου στην Αννα οποτε τη βλέπετε, ειδικα εσεις κυριε beverly!
Καλή σας ημέρα και καλό Σ/Κ!
μην κάνεις πράγματα πάνω στα νεύρα σου τύπε
Grigori Rasputin
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το ματσάκι είναι μονότερμα. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι λέει και η Άννα για όλα αυτά και πως θα περιέγραφε αυτή τα όσα έγιναν από τη δική της μεριά.
Beverlys
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το ματσάκι είναι μονότερμα. Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι λέει και η Άννα για όλα αυτά και πως θα περιέγραφε αυτή τα όσα έγιναν από τη δική της μεριά.
Antonio Cabrini...
Τι παικταράς...
Τι μου θύμισες τώρα...
Ο παικταράς Antonio Cabrini...
Ο λογαριασμός Αntonio Cabrini...
Κρυστάλλινη ΙΡ............
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα!Παντως το βλέπω σιγά σιγά η Αννα να αρχισει να σε ευγνωμονεί που της εστειλες τόσο κόσμο!
Οσο το θρεντ μένει ανοιχτο,θα ανεβαινουν και τα ποσοστά της!
τα μπερδευω αυτα τα 2.Αλλα και το 27 καλο είναι.Το υπογειο μονο δεν μου αρέσει!
Οσο το θρεντ μένει ανοιχτο,θα ανεβαινουν και τα ποσοστά της!
τα μπερδευω αυτα τα 2.Αλλα και το 27 καλο είναι.Το υπογειο μονο δεν μου αρέσει!