ρε Ορέστη αφού το ξέρεις ότι κάνει πολλά και διαφορα μέχρι να σε βάλει στο δωμάτιο
γιατί έχεις κολλήσει στα γλοσοφιλα τόσο σημαντικό είναι;;;
όχι όχι, καμια σχεση, αστο, ας μην ξαναμιλήσουμε για γλωσσοφιλα και φιλια στο στομα γενικα σε αυτό το θρεντ.
άλλο παράδειγμα: όταν εγινα πελατης της αννα μετα από κανα 6μηνο, που ειχα μπει 10 φορες, με το που με εβλεπε στο σαλονι μου ορμαγε. στο δωματιο δε, οκ ηταν αρκετα καλη αλλα όπως ειπα ας αφήσουμε λεπτομέρειες, καθοταν 15 λεπτα με το κλασικο 20αρικο,επειδη ημουνα πελατης...
ξαφνικα όταν αρχισαν τα δωρακια η όταν αποφασισα να δωσω 40 ευρω για να κατσει παραπανω, 25 λεπτα ξερω γω, μετα όταν εδινα 20αρικο ξαφνικα ητανε ξεπετα... 10 λεπτα και ξουτ...
και πηγαινα εγω και στηνόμουνα να περιμενω και καθοταν μιση ωρα με τον και καλα μεθυσμενο νεαρο, αλλα ηξερε να γκρινιαξει σε μενα αν μια φορα πηγαινα με 20 ευρω και αργουσα να τελειωσω, πχ την κρατουσα 12-13 λεπτα.
αυτό δε λεγεται κοροιδια και κακο σερβις;
αλλα ξερω, η απαντηση σε όλα είναι εισαι μαλακας, σε καταλαβε, ηξερε ότι μπορουσε να σου ζητησει εξτρα 20αρικο και πολλες το εκανε κιολας, κι αφου μπορουσε γιατι να μην το κανει;
τελος παντων, εγω σημειωνω αχαριστια και κοροιδια γιατι και 65 χρονων παππους να ημουνα καποιες συμπεριφορές ηταν απαράδεκτες και πειτε ότι θελετε...
σε ότι αφορα τους πελατες της, η ιδια μου εχει πει ότι μετα από λιγο καιρο σταματα να ασχολειται τους θεωρει δεδομενους.
σε ότι αφορα τους καινούριους, απλα να ξερετε ότι αν δε σας γουσταρει, θα σας καυλαντισει στο σαλονι αγρια και στο δωματιο θα είναι φολα.
αυτά ηθελα να πω... καταλάβαμε η όχι ακομα;