lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πρεπει να ζοριστουν λιγο παραπανωευχαριστώ. Τελικά οι λευκοί μπορούν να πηδήξουν?
πρεπει να ζοριστουν λιγο παραπανωευχαριστώ. Τελικά οι λευκοί μπορούν να πηδήξουν?
Τώρα θα σας έλεγα κάτι αλλά έχετε χάρη που στην ατμόσφαιρα μυρίζει διαγραφή λογαριασμού...
θα πω παιδια μια συντομη ιστορια μου ζητησε ο therion.
πριν απο λιγο καιρο της ειχα πει να περασουμε μια ωρα μαζι στο μαγαζι...
να κλεισω το μαγαζι μια ωρα, να μιλησουμε, να χορεψουμε, να κοιμηθουμε, να κανουμε και λιγο σεξ αν προλαβουμε (το ειπα χαριτολογωντας φυσικα...)
μπαινω καθημερινη στο μαγαζι, ωρα 6 με 7 το πρωι καπου... δεν ειχε πολλη κινηση γιατι εβρεχε...
μπαινω στο καμαρακι, μιλαμε λιγο... της εδωσα και ενα δωρακι...
μου λεει αν εχεις κατι να μου πεις, πες το τωρα και μετα πηγαινε δωματιο...
της ειπα πως δεν εχω κατι να πω...
μπαινω στο δωματιο, ερχεται μετα απο λιγα λεπτα (δουλεια δεν ειχε) γυμνη φυσικα, με ενα σεντονακι, ξαπλωνει διπλα μου με κωλο γυρισμενη και κουκουλωνεται... κλεινει τα ματια και αρχιζει να ψιλοροχαλιζει...
αννα, τη φωναζω, "ασε με να κοιμηθω"...
τελοσπαντων, κοιμηθηκε καμια ωριτσα και μετα καναμε σεξ 10 λεπτα...
γαμησε τα...
Για τους μαλακες δεν υπαρχει τιποτα, για αυτο ειναι παντου.
Μπεβερλυ σταμάτα την κλάψα και εκφράσου ελέυθερα.
μην το κρατάς μέσα σου , θα πάθεις τίποτα στο τελος και θα το εχω τυψεις
προχωρα
6-7 το πρωί? είναι ανοιχτά τότε τα μπουρδέλα?θα πω παιδια μια συντομη ιστορια μου ζητησε ο therion.
πριν απο λιγο καιρο της ειχα πει να περασουμε μια ωρα μαζι στο μαγαζι...
να κλεισω το μαγαζι μια ωρα, να μιλησουμε, να χορεψουμε, να κοιμηθουμε, να κανουμε και λιγο σεξ αν προλαβουμε (το ειπα χαριτολογωντας φυσικα...)
μπαινω καθημερινη στο μαγαζι, ωρα 6 με 7 το πρωι καπου... δεν ειχε πολλη κινηση γιατι εβρεχε...
μπαινω στο καμαρακι, μιλαμε λιγο... της εδωσα και ενα δωρακι...
μου λεει αν εχεις κατι να μου πεις, πες το τωρα και μετα πηγαινε δωματιο...
της ειπα πως δεν εχω κατι να πω...
μπαινω στο δωματιο, ερχεται μετα απο λιγα λεπτα (δουλεια δεν ειχε) γυμνη φυσικα, με ενα σεντονακι, ξαπλωνει διπλα μου με κωλο γυρισμενη και κουκουλωνεται... κλεινει τα ματια και αρχιζει να ψιλοροχαλιζει...
αννα, τη φωναζω, "ασε με να κοιμηθω"...
τελοσπαντων, κοιμηθηκε καμια ωριτσα και μετα καναμε σεξ 10 λεπτα...
γαμησε τα...
και πώς έκλεισες το μαγαζί για μία ώρα?
ρε ορέστη διδαξέ μας
6-7 το πρωί? είναι ανοιχτά τότε τα μπουρδέλα?
ρε ορέστη διδαξέ μας
Ρε τύπε...
Εσύ είσαι που προτείνουν να γίνεις τιμημένος στο σάιτ και δεν ξέρεις πότε είναι ανοικτά τα μπουρδέλα;;; :S
ρε παίδες , είναι φυσιολογικό να μπαίνει κάποιος 6ώρα τα ξημερώματα σε ένα μπουρδέλο
να κλείνει την πουτάνα για μία ώρα , ώστε αυτή να κοιμηθεί δίπλα του καμμιά ώρα και
να πηδηχτούν για 10λεπτά?
αν είναι συνηθισμένο κάτι τέτοιο , τότε όντως είμαι άσχετος
ρε παίδες , είναι φυσιολογικό να μπαίνει κάποιος 6ώρα τα ξημερώματα σε ένα μπουρδέλο
να κλείνει την πουτάνα για μία ώρα , ώστε αυτή να κοιμηθεί δίπλα του καμμιά ώρα και
να πηδηχτούν για 10λεπτά?
αν είναι συνηθισμένο κάτι τέτοιο , τότε όντως είμαι άσχετος
Ρε τύπε...
Εσύ είσαι που προτείνουν να γίνεις τιμημένος στο σάιτ και δεν ξέρεις πότε είναι ανοικτά τα μπουρδέλα;;; :S
Να μπαινει ξημερωματα σε μπουρδελο ναι!!! ειναι φυσιολογικο
Να μπαινει για να κοιμηθει με την πουτανα οχι!!! δεν ειναι φυσιολογικο
Μιλαμε ομως για εναν τυπο ορισμο καλτιλας που τον κυνηγανε νταβατζηδες, τον εχουνε για αγαπουλη ολες οι πουτανες, μπαινει στο μπου να γραψει κριτικη και την αλλαζει καθε τοσο επειτα απο εκβιασμους της μαφιας των μπουρδελων
Ο τυπος αυτος πρεπει να γραψει ιστοριες πολλες να μαθουνε οι νεοι να θυμουντε οι παλιοι και να βρεθει στο επομενο πολλ μιστερ μαλακας 2014 !!!!
Είναι και πολύ φυσιολογικό και κάτι το πολύ συνηθισμένο...
Παρακαλείται ο μοντ να ξηλώσει τα αστερια του Κυρίου...
Ήθελαν να τον κάνουν και τιμημένο...
Τότε ο Οrestis έπρεπε να γίνει ιδιοκτήτης του σάιτ...
6-7 το πρωί? είναι ανοιχτά τότε τα μπουρδέλα?
ρε ορέστη διδαξέ μας