Να ρωτησω τι ακριβως προβλημα εχεις και δεν βρισκεις μια κοπελα εκτος μπουρδελων;Για αν καταλαβα καλα,και απο το λιγο που εχω δει με εσενα και τις πουτανες,εσυ ψαχνεις σχεση και οχι απλα ενα πηδημα.Οσο για το αν σε αγαπησε,ειναι μαλακια και μονο που το λες.Το μονο που νοιαζει τις πουτανες ειδικα απο την φυλη που ειναι αυτη,ειναι να αρμεγουν οσο το δυνατο περισσοτερο το θυμα τους.
νταξει ρε φιλε, εισαι λαθος, και οι πουτανες ανθρωποι είναι...
και γω άλλη στιγμη εχω πχ αναφερθεί στο τζουλακι που δουλευει στο φ84 και ειμαστε φιλαράκια. πολύ ταλαιπωρημενη κοπελα, και σε εκεινη ειχα δωσει λεφτα και μου τα εδωσε πισω, γιατι εκεινη εχει μπεσα και είναι σωστο ατομο.
και η αννα δεν είναι σκουπιδι, ανθρωπος είναι και εχει περασει πολλα και πολλα από αυτά μου τα εχει πει και τα ξερω, για αυτό τη λυπάμαι.
αλλα καμια αννα δεν εχει δικαιωμα να παιζει με τους ανδρες επειδή καποια στιγμη βρεθηκε καποιος που την στριμωξε και την εβγαλε στο κλαρι με το ζορι.
γιατι τωρα η αννουλα αν ηθελε με τα λεφτα που εχει μαζεψει θα μπορουσε να ξεμπλεξει από όλα αυτά αλλα καλομαθε στη μεγαλη ζωη και της αρεσει που πανε οι πιτσιρικάδες και σφαζονται στα ποδια της.
και ξερω πολύ καλα ότι δεν είμαι ο μονος που εχω προσπαθησει να την πλησιασω...
ένα κοριτσακι κακομαθημενο 20 χρονων είναι η αννα, που εχει περασει πολλα. και αυτή αγαπάει κι αυτή πληγωνεται, απλα αυτινης της εχουνε μαθει από μικρη ότι οι ανδρες και ειδικα οι ελληνες είναι μαλακες και δεν πρεπει να τους εμπιστευεται, είναι απλα αντικείμενα εκμεταλλευσης...
σε ότι αφορα τον επαγγελματισμο της ξαναλεω, κατω από τη βαση, κι ας παει ενας μεσος ανδρας μαζι της και ας μου πει ότι λεω ψεματα ότι άλλη στο σαλονι και άλλο στο δωματιο η δεσποινιδα αννα.
το ειπα και το ξαναλεω, οσοι ασχοληθείτε να διαβασετε το θρεντ, θα μαθετε την παραμικρη λεπτομερεια για το χαρακτήρα αυτης της μικρης ρουμανιτσας... αυτό τουλάχιστον εχω σκοπο να κανω...