lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τελικά το ύπουλο κουναβάκι της υπόθεσης αποδείχθηκε ο μπέμπας ...Δεν συμφωνω με αυτο που κανεις!Και βεβαια θα παρεξηγηθει.Δεν επρεπε να το αναφερεις καν!
τελικά το ύπουλο κουναβάκι της υπόθεσης αποδείχθηκε ο μπέμπας ...Δεν συμφωνω με αυτο που κανεις!Και βεβαια θα παρεξηγηθει.Δεν επρεπε να το αναφερεις καν!
αποφάσισε να ζήσει και λίγο έξω από εδώ.Ορέστη γιατί δε μιλάς?
Ο εισαγγελέας θα τον βγάλει ηθικό αυτουργότελικά το ύπουλο κουναβάκι της υπόθεσης αποδείχθηκε ο μπέμπας ...
αφού ονλαιν είναιαποφάσισε να ζήσει και λίγο έξω από εδώ.
ή
τον τουλουμιάσανε
Χθες πέρασα από της Αννούλας και η τσατσά μου είπε κάποια πολύ τρελά πράγματα. Αρκετές χοντράδες γενικά.
Νομίζω καλό θα ήταν να έρθει ο Ορέστης πριν αρχίσω να τα ξερνάω γιατί είναι και κάποια λεπτά ζητήματα.
Νομίζω καλό θα ήταν να έρθει ο Ορέστης πριν αρχίσω να τα ξερνάω γιατί είναι και κάποια λεπτά ζητήματα.
ψηφίζω να αρχίσεις να λές
γιατί αυτό το θρέντ είναι πολύτιμο εργαλείο μελέτης της πιρφορικής συμπεριφοράς
:oΠοιό είναι το "λεπτό" ζήτημα;
Το ότι η Άννα ήταν πρίν καμιά πενταετία Νικολάε; Σιγά το επτασφράγιστον...
Rigormortis μιλάμε όμως για την πιο ακραία έκφανση του φαινομένου. Από την άλλη όντως η καταγραφή είναι πολύτιμη, πιστεύω η περίπτωση του έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία, στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής, προφυλάξεις, σμν, πιρφορισμός: η περίπτωση του κουνάβη.
ναι αλλά το 99% των αντρών της κοινωνίας είναι πιρφορέστηδες (άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο)
εμείς εδώ είμαστε οι "ανώμαλοι" και μας φαίνεται αστεία η περίπτωση του ορέστη , αλλά
είναι πολύ πολύ διδακτική .
εγώ λέω να συνεχίσει να μας λέει τις ιστορίες για να μελετήσουμε όλες τις πτυχές της πιρφορίας
Ο κ. Ορέστης έχει φιλοτεχνήσει μέχρι στιγμής μια εξαιρετική ντανταϊστική-σουρεαλιστική τριλογία.
1.- Ορέστης και Δέσποινα
2.- Ορέστης και Ελένη
3.- Ορέστης και Άννα
Τολμώ να γράψω, ότι αν είχε τους πόρους να "γυρίσει" τις ιστορίες του σε ταινία, θα μιλούσαμε τώρα γία έναν νέο Ντέιβιντ Λιντς.-
Θεωρώ ιταμή την προσπάθεια αυτή παρεμπόδισης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών μεταξύ των συναγωνιστών και προτείνω, κατ' ελάχιστον, το μποικοτάρισμα του εν λόγω μπουρδέλου.
εγώ προτείνω να κάνουμε καταγγελία στην αστυνομία να δούμε αν έχει άδεια το μπουρδέλο.Καταγγέλω,
Προσπάθεια φίμωσης του συναγωνιστή Ορέστη από τον προαγωγό της Φωκαίας. Ενόσω ο συναγωνιστής Ορέστης χθες έκανε τη συνήθη πορνοβόλτα του, παρανόμως και ανηθίκως προπυλακίστηκε από τον προιστάμενο νταβά του πορνείου της Αννούλας, όπου και απειλήθηκε να σταματήσει να γράφει εδώ πέρα και να είναι "καλό παιδί" όπως χαρακτηριστικά υπόθηκε. Επιπλέον απειλήθηκε ότι σε αντίθετη περίπτωση "θα έχει πρόβλημα" και πως η Αννούλα θα μπορούσε να πάει στην αστυνομία και να δηλώσει ότι την παρενοχλεί (εδώ γελάμε 2funny). Μάλιστα δωροδοκήθηκε λαμβάνοντας το ελεύθερο να επισκέπτεται όποια άλλη κοπέλα θέλει εκτός της Αννούλας. Κατόπιν τούτου ο συναγωνιστής Ορέστης έχει τρομοκρατηθεί και αρνείται να συμμετάσχει στη συζήτηση.
Θεωρώ ιταμή την προσπάθεια αυτή παρεμπόδισης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών μεταξύ των συναγωνιστών και προτείνω, κατ' ελάχιστον, το μποικοτάρισμα του εν λόγω μπουρδέλου.
Στην Αννα να κανουμε καταγγελια οτι αθετει τον ορκο της πουτανας και δινει επιλεκτικα γλωσσοφιλα.εγώ προτείνω να κάνουμε καταγγελία στην αστυνομία να δούμε αν έχει άδεια το μπουρδέλο.