lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ορέστη εγώ το χω ανάγκη!κα κα κα κα καααααααααααααλτ
σορρυ μυστη μου δε το χω και πολυ αναγκη αυτο :S
ορέστη εγώ το χω ανάγκη!κα κα κα κα καααααααααααααλτ
σορρυ μυστη μου δε το χω και πολυ αναγκη αυτο :S
Στα γκούγκλ έβγαλε ότι στα ρουμάνικα το sconcs είναι το κουνάβι.
Μισό να το φτιάξω:
Orestis_kou(navis)
Έχασα μερικές σελίδες και μάλλον μπερδεύτηκα...
Καταλήξαμε ότι τελικά η Άννα είναι τράβελος;
Να πάρεις ένα φίλο σου και να βγεις να ξεσκάσεις.. Πηγαίνετε στα μπαράκια στο Κολωνάκι να δείτε καμια πραγματικά όμορφη κοπέλα!
φιλε με σιχαινοταν τοσο που ενω ηξερε οτι θα την επαιρνα σιγουρα εκτος, δε μου το ειπε ποτε!
φαντασου!
αν και μπορει να ηταν τελειως περιστασιακο και να μην ηθελε να μαθευτει στο μαγαζι! (ηξερε οτι ειμαι μεγαλος κουτσομπολης!)
Makuku..οι πάντες γνωρίζουν πώς αυτός είναι μαζί με το Vertigo ο πρώτος σταθμός ,πριν καταλήξουν στο Τραστ..
στο επομενο επεισοδιο αυτο ρε τυπε. σε αυτο το επεισοδιο μαθαμε οτι οταν του γυριζε πλατη στο πορδελοκρεββατο δεν κοιμοταν, απλα αντιμετωπιζε τη μποχα του ασβου με το δικο της τροπο
Εγινε καταδρομικη σημερα στη πιατσα και κατεθεσα στην Αννουλα στο Φωκαιας 27 πανω..
Τη μελεταγα 3 μερες τωρα και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο..
Εκανα ΦΟΒΕΡΟ γαμησι με ανεση χρονου, αριστη συμμετοχη, γλωσσοφιλα, πολυ καυλαντισμα και gfe κατασταση κλπ κλπ
Θα ακολουθησει κριτικη
Skonksu γραφει πανω απ τον αριθμο στα sms
Δεν ξερω αν εχει ετσι γραμμενο τον Ορεστη η ειναι κατι αλλο..
σημερα τελειωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το σιριαλ Ορεστη-Αννας
sconcs στα ρουμάνικα σημαίνει ο κακός άνθρωπος, αλήτης, ρουφιάνος κλπ
εισαι πολυ κακος τυπε :-Εγινε καταδρομικη σημερα στη πιατσα και κατεθεσα στην Αννουλα στο Φωκαιας 27 πανω..
Εκανα ΦΟΒΕΡΟ γαμησι με ανεση χρονου, αριστη συμμετοχη, γλωσσοφιλα, πολυ καυλαντισμα και gfe κατασταση κλπ κλπ
Θα ακολουθησει κριτικη
Δε το κανω για σπασιμο, θα γραψω οτι ακριβως εγινε με οσες περισσοτερες λεπτομερειες θυμαμαι..
Ουτως η αλλως σημερα τελειωσε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το σιριαλ Ορεστη-Αννας, δε θα παρεξηγηθει
Εγινε καταδρομικη σημερα στη πιατσα και κατεθεσα στην Αννουλα στο Φωκαιας 27 πανω..
Θα ακολουθησει κριτικη