Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
βρεθηκε και ενας παρτουζιαρης μικρος για να παμε...
για να δουμε αν θα την κανω τη μαλακια...
Εδω ρε τυπε δεν δεχοταν τα 500 για να μιλησετε..
Πιστευεις οτι θα δεχτει τα τα 10 που παιρνει(απ τα 20 που θα δωσεις) ??
Εδω ρε τυπε δεν δεχοταν τα 500 για να μιλησετε..
Πιστευεις οτι θα δεχτει τα τα 10 που παιρνει(απ τα 20 που θα δωσεις) ??
βρεθηκε και ενας παρτουζιαρης μικρος για να παμε...
για να δουμε αν θα την κανω τη μαλακια...
Αν σε δω πιάτσα,θα σε κράξω λίγο -καλοπροαίρετα-..........ξεκόλλα από αυτήν ρε........
Να πάρεις ένα φίλο σου και να βγεις να ξεσκάσεις.. Πηγαίνετε στα μπαράκια στο Κολωνάκι να δείτε καμια πραγματικά όμορφη κοπέλα!παιδακια φευγω...
δεν ξερω που θα βρεθω...
σημερα ειμαι πολυ καυλωμενος...
;)
billako και εσυ εισαι πολυ ωραιος τυπος και σε ευχαριστω για την ολη σταση σου, αλλα τα εχω παρει αγρια ρε, γιατι τετοιο δουλεμα δεν περιμενα να φαω στη ζωη μου...
τι να γινει... θα το παω μεχρι τελους, μεχρι να ξεκαυλωσω απο τη μαλακια που με δερνει...
Κράτα όση αξιοπρέπεια σου έμεινε
ταφταρ και αυτό μεσα στο τρολινκ είναι... Ηξερε που τα ζηταγε και τι εκανε.
σε δουλευουν ψιλο γαζι οι κλωνοι μαν
Ορέστη στάσου που πας ...
μια που το καναμε "καλημερα ζωη" η αννα τι ελεγε απο κατω ρε μπεμπα?Μαν μου χαλασες την εκπληξη τα χεις ξερασει σχεδον ολα μονος σου
Απλα μου ειπε οτι εισαι ανωμαλος και δεν θελει να σε ξαναδει ουτε και για 500 ευρω που της ταζεις.
Επισης οτι δινει φιλια σε οποιον της αρεσει και δεν ειναι υποχρεωμενη να δινει σε ολους.
Οτι σου λεει συνεχεια οτι ειναι πουτανα και οχι η κοπελα σου αλλα δεν το καταλαβαινες..
Τα δωρα που της εκανες δε σου τα ζητησε εκεινη, εσυ της τα εφερνες
και τετοια..
Επισης δεν ειναι εκνευρισμενη με το θρεντ αν αυτο σε αγχωνει.. Τωρα εχει περισσοτερη δουλεια..
ξεχασα να αναφερω οτι χθες δεν δουλευε ηταν κλειστο στο 27 πανω..
Την πετυχα στο κουζινακι του 27κατω και μου ειπε οτι την ποναγε το δοντι η κατι τετοιο και δεν μπορουσε να δουλεψει
αφού βλέπεις ρε τύπε που της στέλνει απο κάτω πάλι μήνυμα και της λέει κατάλαβα με αποφεύγεις .. οπότε μάλλον τον απαξίωσεμια που το καναμε "καλημερα ζωη" η αννα τι ελεγε απο κατω ρε μπεμπα?
νομιζα οτι απανταγε αυτη daxi katalava me και λεω θα του εριξε κανα τρισδιαστατο ακυρο.αφού βλέπεις ρε τύπε που της στέλνει απο κάτω πάλι μήνυμα και της λέει κατάλαβα με αποφεύγεις .. οπότε μάλλον τον απαξίωσε