redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιαυτό τρώτε εσείς εκεί πάνω ουγγαρέζα τύπενα φας και εναν γυρο με τζατζικι να δεις αν θα σε γλωσσοφιλιασει μετα
γιαυτό τρώτε εσείς εκεί πάνω ουγγαρέζα τύπενα φας και εναν γυρο με τζατζικι να δεις αν θα σε γλωσσοφιλιασει μετα
ρε τυπε μονο εγω θα πληρωνα για να μην με φιλησει;;;Διαβασα την κριτικη κι εκνευριστηκα
Μια πουτανα πρεπει να τιμαει το ψωμι της, εφοσον κι ο πελατης τιμαει τις βασικες προϋποθεσεις ενος πελατη (καθαριοτητα κλπ)
Επιλεκτικα φιλια και επιλεκτικη διαθεση μπορει να εχει η Χρουσαλα, η Σπυροπουλου κι ολες αυτες οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΔΕΣ πουτανες. Μια που δουλευει Φυλης - Φωκαιας (και μιλαμε για 20ρια, ε, οχι 10ρικα...), ΟΦΕΙΛΕΙ να επιφυλασσει ιση μεταχειριση.
Απ' την αλλη, καποιος θα πει: "Δικαιωμα της να ειναι πιο θερμη επιλεκτικα, εφοσον δεν υποσχεται πολλα-πολλα στο σαλονι.
-Ε, δικαιωμά μας και μας να τη μποϋκοταρουμε.
Προσωπικα, αυτο θα κανω!
να φας και εναν γυρο με τζατζικι να δεις αν θα σε γλωσσοφιλιασει μετα
Διαβασα την κριτικη κι εκνευριστηκα
Μια πουτανα πρεπει να τιμαει το ψωμι της, εφοσον κι ο πελατης τιμαει τις βασικες προϋποθεσεις ενος πελατη (καθαριοτητα κλπ)
Επιλεκτικα φιλια και επιλεκτικη διαθεση μπορει να εχει η Χρουσαλα, η Σπυροπουλου κι ολες αυτες οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΔΕΣ πουτανες. Μια που δουλευει Φυλης - Φωκαιας (και μιλαμε για 20ρια, ε, οχι 10ρικα...), ΟΦΕΙΛΕΙ να επιφυλασσει ιση μεταχειριση.
Απ' την αλλη, καποιος θα πει: "Δικαιωμα της να ειναι πιο θερμη επιλεκτικα, εφοσον δεν υποσχεται πολλα-πολλα στο σαλονι.
Προσωπικα, αυτο θα κανω!
ναι ρε φιλεγιαυτό τρώτε εσείς εκεί πάνω ουγγαρέζα τύπε
Προσωπικα θα παω να την πηδηξω να της δωσω και φιλακια και να την παρηγορησω λιγο γιατι σαν πολυ την διαβαλλανε την Αννουλα καποιοι καποιοιιιιι....ονοματα δεν λεμε ολοι καταλαβατε για ποιον μιλαμε !!! Αντε να πουμε γιατι ειμαι πολυ εκνευρισμενος με ολα αυτα που γινανε τις τελευταιες ημερες
Μαλακιες ηταν αυτα που γραφτηκαν για τα κονδυλωματα, μια χαρα ειναι η κοπελα απ οσο ξερω
Διαβασα την κριτικη κι εκνευριστηκα
Προσωπικα, αυτο θα κανω!
Εγώ θα πάω και με τη Μαρία τη σπυρομούνα γιατί έχω αμφιβολίες για τα αρνητικά που ακούστηκαν γι' αυτήν.
ΥΓ Ποιο θα ειναι το επομενο ταπεινωμενο γιουσουφακι??
Ειμαι μεγαλος θαυμαστης του ΕΡΓΟΥ σου!
ο κοσμος ειναι κακοςΜαλακιες ηταν αυτα που γραφτηκαν για τα κονδυλωματα, μια χαρα ειναι η κοπελα απ οσο ξερω
ο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
Χαριστική βολή για τον Ορέστη: Να μπαναριστεί από το site....
Μπορεί να αρχίσει να ανεβάζει και πλαστές κριτικές, να προμοτάρει και να διαδίδει φήμες που θα του υποδεικνύουν τα αφεντικά του.
Τον βάλανε στο χέρι πλέον.
Τώρα ότι και να βγει να πει δε μετράει πλέον. Έχει συνάψει συμφωνία με το σύστημα. Είναι σαν τον Ξηρό ένα πράμα.
Μπορεί να αρχίσει να ανεβάζει και πλαστές κριτικές, να προμοτάρει και να διαδίδει φήμες που θα του υποδεικνύουν τα αφεντικά του.
Τον βάλανε στο χέρι πλέον.