Γνωστός μου εγκατεστημένος πρόσφατα στην Oradea Ρουμανίας μου έχει μιλήσει για ευκαιρίες σε ακίνητα, που είναι η κύρια δραστηριότητά μου, και φαίνεται να αξίζει το κόπο να ασχοληθώ. Δεν θα κάνω μόνιμη εγκατάσταση, αλλά θα πηγαιοέρχομαι μένοντας μικρά διαστήματα.
Αν ξέρει κάποιος την περιοχή, θα ήθελα να ξέρω τι παίζει από γυναίκες (όχι αγοραίο), δηλ. θέμα νοοτροπίας κυρίως. Είμαι 58 και χτυπάω γυναίκες 30 - 45. Είμαι επίσης γενναιόδωρος, αλλά όχι σπόνσορας.
Ο γνωστός μου συνήθως τα εξωραίζει και δεν είναι και πολύ αξιόπιστος με την έννοια ότι θέλει να με τραβήξει προς τα κει για να έχει παρέα και μου τα παρουσιάζει σαν τη γη της επαγγελίας.
Οπότε ας έχουμε και μία δεύτερη γνώμη, αν τυχαίνει κάποιος να ξέρει.
Αν ξέρει κάποιος την περιοχή, θα ήθελα να ξέρω τι παίζει από γυναίκες (όχι αγοραίο), δηλ. θέμα νοοτροπίας κυρίως. Είμαι 58 και χτυπάω γυναίκες 30 - 45. Είμαι επίσης γενναιόδωρος, αλλά όχι σπόνσορας.
Ο γνωστός μου συνήθως τα εξωραίζει και δεν είναι και πολύ αξιόπιστος με την έννοια ότι θέλει να με τραβήξει προς τα κει για να έχει παρέα και μου τα παρουσιάζει σαν τη γη της επαγγελίας.
Οπότε ας έχουμε και μία δεύτερη γνώμη, αν τυχαίνει κάποιος να ξέρει.