sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
Παίδες εγώ δεν ασχολούμαι με προ, παίζω μπάλα ερασιτεχνικά από το δικό μου social network, που μετά από 10 χρόνια ταξιδιών είναι διευρυμένο (πρέπει να έχω πάνω από 150 τηλ στο WhatsApp).. χρόνο δεν έχω περισσότερο για να ασχοληθώ .. Και παλαιότερα που υπήρχε εκείνο το δίασημο site. με τις ερασιτέχνιδες, εκει τσίμπαγα κανα καλό τεμάχιο (2013 με 2014, πήδαγες 1 ώρα στο σπίτι τους δυο κ 3 φορές με 100 lei/Ron). εΙμασταν κ 7 χρονια πιο νέοι.Για λίεγε φίλε για bucuresti
Κάποτε ήταν μπαμπού. Μποα κ ένα δύο ακόμα
Ποια μαγαζάκια έχει για φόρτωμα επαγγελματιών κ πλέον που παιζουνι οι τιμές;
Πλέον από γνωριμίες μέσω φίλων/γνωστών, λόγω επαγγέλματος κ μπόλικο tinder.
Και όσον αφορά γνωριμίες, έχω φίλους ντόπιους, κάθε φορά που θα πάμε για φαγητό, θα φέρουν καμία φίλη που θα είναι στα γούστα μου (ξέρουν τι γουστάρω) κ έτσι παίζω μπάλα.
Σήμερα επιστρέφω κ την άλλη Παρασκευή 14 με Δευτέρα 17 θα είμαι Καρπάθια για το πάρτυ του φίλου μου για τα γενέθλια του. Όλα κανονισμένα από τώρα. το καλό με τον φίλο μου είναι ότι έχει χωρίσει από γάμο κ συζεί με ένα τρομερό μωρό, πρώην αθλήτρια (ούτεέ πίνει, ούτε καπνίζει). Η τωρινή του συμβία δεν διαμαρτύρεται που της έχω πηδήξει 3-4 φίλες, γιατί αφενός μεν οι φίλες της ήταν στον αφρό, αφετέρου και η ίδια θα χάσει αν κουνηθεί στον φίλο μου.
Και έτσι Όλα καλά, όλα ανθηρά. Όλοι happy.
Αλλά για να φτάσω μέχρι εδώ, έχει χωθεί μαρούλι στην πορεία.
Στις Ρουμάνες, αρέσει η καλή ζωή κ σιχαίνονται την μιζέρια.
Τώρα γιατί δεν τα κάνω εδώ Ελλάδα (το ίδιο θα μου κόστιζε..) ? έχω σιχαθεί τις Ελλεινίδες. τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Εκεί ακούς κ ένα ευχαριστώ και ξεχνάς τι θα πει ξινίλα.
Τελευταία τροποποίηση: