Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178
OP
OP
memos@n

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καμμία άχνα. Μαύρο χρήμα το ένα, μαύρο και το άλλο.

Και σιγά μη ρίξω κατοσταρού για να γαμή. Άσε που δεν περισσεύει δηλαδή...

ΥΓ: Έχεις πάρει χαμπέρι ότι είμαστε σε site για πουτάνες και ότι λέγοντας αυτό που με κατηγορείς ότι δε λέω μιλάω εναντίον του core business του site; Σου είπα, βρες μου γήπεδο αμιγώς πολιτικό και φύγαμε. Έτσι κι αλλιώς για πουτάνες δε ποστάρω μία...
βεβαια στον υπερποντικα διαφευγει μια μικρη,ασημαντη λεπτομερεια...

πως οι πορνες που εργαζονται στην Ελλαδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ.... το γεγονος πως δε φορολογουνται ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ (αντιθετα με τους λαθρομεταναστες) αλλα  με το γεγονος οτι ετσι ειναι η ΑΡΙΣΤΕΡΗ πολιτικη της κυβερνησηςπου κανει οτι δεν τις βλεπει!

βεβαια αξιζει να σημειωσουμε πως οι πορνες ΟΥΤΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΖΑ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ....

αλλα για τον υπερποντικα ειναι το ιδιο...

κλασσικη περιπτωση βλαβης που λενε..... :jerking:

Επισκέπτης
Εγώ θα τα σπάσω για να παραμείνουμε Δημοκρατία κι εσύ θα τα σπάσεις διότι δεν ικανοποιείσαι με αυτό που κάνω εγώ και θέλεις όχι μόνο να εμποδίσεις αυτό που λες αλλά και να ανατρέψεις αυτό που εγώ υπερασπίζομαι επιβάλλοντας κάτι αντίστοιχο με αυτό που κατηγορείς τον άλλο ότι θέλει να κάνει...
Nτα,ντα,ντιρλανταντα.

Συνεχιστε ετσι.

Επισκέπτης
πως οι πορνες που εργαζονται στην Ελλαδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ....
Συνεχισε να μας κανεις να γελαμε...

Ποσες βιζιτες περασαν Ελλαδα με νυχτερινη πορεια απο τα ελληνοβουλγαρικα?

Ποσες,απο χωρες εκτος Σενγκεν,κυκλοφορουν με ΠΛΑΣΤΟ διαβατηριο?

Ποσες"εφτιαξαν χαρτια",ενω ηταν εδω ΠΑΡΑΝΟΜΑ,με τις κατα καιρουν νομιμοποιησεις μεταναστων για να στηριχτει το μπουρδελο το ΙΚΑ?

Ποσες ηρθαν εδω με ΝΟΜΙΜΗ βιζα που βγηκε αφου κατι μαγκες σε προξενεια και πρεσβειες ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ?

Α...Και ΠΟΣΟΙ μπατσοι τα μοιραζονται με τα αφεντικα των γραφειων?

Επισκέπτης
Ωπα...και με "χάρισμα" ο Υ/Π.
Α ρε μάντη!!!  :tooth:
Whatever goes around comes around.

Δεν θα την πατησουν ολοι βεβαια.

ΕΣΥ πχ μπορει και κα τη γλιτωσεις,αλλα ας μην το πολυψειριζουμε:Συνεχισε/στε να επιβεβαιωνετε ποσο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ ειστε.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ποσες"εφτιαξαν χαρτια",ενω ηταν εδω ΠΑΡΑΝΟΜΑ,με τις κατα καιρουν νομιμοποιησεις μεταναστων για να στηριχτει το μπουρδελο το ΙΚΑ?

Ποσες ηρθαν εδω με ΝΟΜΙΜΗ βιζα που βγηκε αφου κατι μαγκες σε προξενεια και πρεσβειες ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ?

Εσύ γιατί "χαλιέσαι"?
Δεν γαμάς τάνες???
Ή μήππως "όχι πια"?

OP
OP
memos@n

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

νυχτερινη πορεια απο τα Ελληνοβουλγαρικα?  :jerking:

δεν ξερω σε ποιον αιωνα ειναι κολλημενο το ΚΚΕ αυτη την περιοδο, αλλα εδω και μερικα χρονια η Βουλγαρια ειναι μελος της Ε.Ε.αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι....οπως και η Ρουμανια, και η Πολωνια, και η Τσεχια και η Ουγγαρια...χωρες που κατα παραδοση βγαζουν τις περισσοτερες εκδιδομενες γυναικες!

για τα υπολοιπα που λες, αμα εχεις καμια πηγουλα να την βαλεις ή ακομη καλυτερα αφου εχεις τα στοιχεια (οπως λες) να πας να τα καταθεσεις στον εισαγγελεα να πραξει τα δεοντα....αλλωστε στο ¨δωσιμο¨ εισαι μανουλα...δε πιστευω ναχεις προβλημα?

αλλα μαλον τα εχεις μπερδεψει και δεν αναφερεσαι στις πορνες αλλα στα φιλαρακια σου τους λαθρομεταναστες, γυρω απο τους οποιους εχει στηθει μια φαμπρικα πλουτισμου, απο ορισμενους αριστερους "αλληλεγγυους' σαν και του λογου σου... απο ενα τσουρμο λαθρεμπορους και αλλους τοσους πρεζεμπορους....

Επισκέπτης
Εσύ γιατί "χαλιέσαι"?
Δεν γαμάς τάνες???
Ή μήππως "όχι πια"?
Εγω ΔΕΝ χαλιεμαι.

Αλλα θα την καταβρω ΕΑΝ οι αδερφες και οι κορες τιποτε εθνικοφρονων(σα και λογου σου και του μεμου)καταληξουν να ρουφανε ψωλες απο τιποτε φριτσηδες στη Γερμανια,για να την βγαλετε εσεις εδω περα με τα εμβασματα...

OP
OP
memos@n

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγω ΔΕΝ χαλιεμαι.

Αλλα θα την καταβρω ΕΑΝ οι αδερφες και οι κορες τιποτε εθνικοφρονων(σα και λογου σου και του μεμου)καταληξουν να ρουφανε ψωλες απο τιποτε φριτσηδες στη Γερμανια,για να την βγαλετε εσεις εδω περα με τα εμβασματα...
μπα? τοτε θα εισαι υπερ της καταπιεσης των μεταναστων?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Εγω ΔΕΝ χαλιεμαι.

Καλά, μέχρι να την "καταβρείς" στείλε τίποτα συντρόφισσες να ρουφήξουν τις δικές μας. :boobies:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγω ΔΕΝ χαλιεμαι.

Θέλεις να ανασκευάσεις αυτή τη δήλωση; Όντως το νοιώθεις αυτό;

Δεν το βρίσκω και πολύ έξυπνο. Ας καταλήξουν οι αδελφές και κόρες μας έτσι αρκεί να καταλήξουν και των εθνικοφρόνων...

Επισκέπτης
Θέλεις να ανασκευάσεις αυτή τη δήλωση; Όντως το νοιώθεις αυτό;

Δεν το βρίσκω και πολύ έξυπνο. Ας καταλήξουν οι αδελφές και κόρες μας έτσι αρκεί να καταλήξουν και των εθνικοφρόνων...
Χμμμ...
Γιατι που εχεις διαβασει να μην ριχνουν οι πατριωτες κανενα πουτσο σε καμμια ξενη? Δικη μας ειναι η ελλαδα και θα γαμαμε οποιο θελουμε ερχομενος στην πατριδα...
Καλά, μέχρι να την "καταβρείς" στείλε τίποτα συντρόφισσες να ρουφήξουν τις δικές μας. :boobies:
O κυριος στο αβαταρι εχει πει κατι ωραιο,παλια.Νομιζω οτι σου ταιριαζει περιφημα ΦΠ.
"Η ευαισθησια που εχει σαν αντικειμενο σχεδον αποκλειστικα τους εχθρους της ελευθεριας μου φαινεται υποπτη.Σταματηστε να κραδαινετε μπροστα στα ματια μου το ματωμενο ενδυμα του τυραννου αλλιως θα πιστεψω οτι θελετε να ξαναριξετε τη Ρωμη στα σιδερα..."

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Καλα,μαζεψου λιγακι τωρα γιατι το κοβω να γεμισουν προσεχως τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα σε τιποτε Γερμανιες απο τις τρισεγγονισες της Μπουμπουλινας...νουμερο.

εαν το ονειρο σου (ετσι ωστε να νικηθει ο "φασισμος") ειναι να γινουν οι ελληνιδες πουτανες στην Γερμανια τοτε εισαι ψυχοπαθης.. Αλλα με βαση το σκεπτικο σου δεν σε ενοχλει εαν οι ελληνοφωνες κομμουνιστκης εθνικοτητας γυναικες γινουν πορνες?

Επισκέπτης
εαν το ονειρο σου (ετσι ωστε να νικηθει ο "φασισμος") ειναι να γινουν οι ελληνιδες πουτανες στην Γερμανια τοτε εισαι ψυχοπαθης..

Και στην Ολλανδία καλά είναι..

Το προνόμιο της πουτανιάς μόνο για τις αλλοδαπές?
Γιατί να μη διαπρέψει το λεβέντικο ελληνικό μουνί στην Ευρώπη??

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και στην Ολλανδία καλά είναι..

Το προνόμιο της πουτανιάς μόνο για τις αλλοδαπές?
Γιατί να μη διαπρέψει το λεβέντικο ελληνικό μουνί στην Ευρώπη??

καλα αδερφε πουτανες υπαρχουν παντου και διχως αμοιβη...αλλα ο ηλιθιος δεν προσδιορισε τον αριθμο (υπονουσε ολες) και για αυτο του απαντησα ετσι.

Επισκέπτης
καλα αδερφε πουτανες υπαρχουν παντου και διχως αμοιβη...αλλα ο ηλιθιος δεν προσδιορισε τον αριθμο (υπονουσε ολες) και για αυτο του απαντησα ετσι.

Δεν υποννοούσε όλες.
Αδερφές και κόρες εθνικοφρόνων εννοούσε και συμφωνώ.
Τώρα αν γίνουν και όλες το ίδιο μου κάνει..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν υποννοούσε όλες.
Αδερφές και κόρες εθνικοφρόνων εννοούσε και συμφωνώ.
Τώρα αν γίνουν και όλες το ίδιο μου κάνει..

Καλα εαν το ονειρο σου ειναι να γινουν πουτανες οι ελληνιδες (δηλαδη η μανα σου, αδερφη σου, οι ξαδερφες σου, η γυναικα σου, οι θειες σου)..τι να πω? Οτ συμφωνω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom