Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Να μου ζήσεις ''αντικειμενικέ'' μου κ ''ουδέτερε'' λόρδε μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε ciao πάω για καφέ με την συντρόφισσα!!!
εσισ που εχετε λετσα πινετε καφεδεσ κε εμισ τα φτοχαδακια εδο στι μπουρδελοπαλι

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να μου ζήσεις ''αντικειμενικέ'' μου κ ''ουδέτερε'' λόρδε μου!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε ciao πάω για καφέ με την συντρόφισσα!!!

Μαλάκα να κεράσεις, ε;

Πάρε και κανένα λουλουδικό. Από πλανώδιο Πακιστανό βέβαια έτσι; Αφορολόγητα. Να ρέει το μαύρο χρήμα. Θα το εκτιμήσει πιστεύω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οπως τον bbw και την αξιοτιμη αυζυγο του..... :2funny:

μπαν στον ταριφα τωρα...... :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Άκου αυτοπροσδιοριζόμενε προοδευτικέ αριστερέ.

Τα σύνορα χαράχτηκαν με τον πόλεμο του 1913. Το πολίτευμα αποφασίστηκε με το δημοψήφισμα του 1974.

Η Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ελληνική και η Ελλάδα θα παραμείνει Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Κατάλαβες; Κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που θέλετε να αλλάξετε κάτι από αυτά;

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ενταξει,αν καποιος αποφασισει να κανει το κατιτις παραπανω για την πατριδα ρε γαμωτο,δεν θα τα σπασουμε και τελειως,ετσι?

Στη χειροτερη"ο νεκρος δεδικαιωται"... :thefinge:

Επισκέπτης
Πάρε και κανένα λουλουδικό. Από πλανώδιο Πακιστανό βέβαια έτσι; Αφορολόγητα. Να ρέει το μαύρο χρήμα. Θα το εκτιμήσει πιστεύω...
Αχνα ομως για τις κατοσταρουμπες στις τανες,ετσι?

Πατριωτισμος-πατριωτισμος,να ριχνουμε και κανα μπουτσο ομως...Σωστα!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ενταξει,αν καποιος αποφασισει να κανει το κατιτις παραπανω για την πατριδα ρε γαμωτο,δεν θα τα σπασουμε και τελειως,ετσι?

Στη χειροτερη"ο νεκρος δεδικαιωται"... :thefinge:

"ο νεκρος δεδικαιωται" εαν καποιος πιστευει στην μεταθανατιο ζωη και στον Ιησου Χρηστο..

Το κατιτις θα το κανουμε εμεις για την πατριδα...γιατι νομιζει οτι ξεσηκωνουμε το κοσμο εναντια στο ΚΚΕ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Γιατι που εχεις διαβασει να μην ριχνουν οι πατριωτες κανενα πουτσο σε καμμια ξενη? Δικη μας ειναι η ελλαδα και θα γαμαμε οποιο θελουμε ερχομενος στην πατριδα...

Επισκέπτης
Γιατι που εχεις διαβασει να μην ριχνουν οι πατριωτες κανενα πουτσο σε καμμια ξενη? Δικη μας ειναι η ελλαδα και θα γαμαμε οποιο θελουμε ερχομενος στην πατριδα...
Καλα,μαζεψου λιγακι τωρα γιατι το κοβω να γεμισουν προσεχως τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα σε τιποτε Γερμανιες απο τις τρισεγγονισες της Μπουμπουλινας...νουμερο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εγώ θα τα σπάσω για να παραμείνουμε Δημοκρατία κι εσύ θα τα σπάσεις διότι δεν ικανοποιείσαι με αυτό που κάνω εγώ και θέλεις όχι μόνο να εμποδίσεις αυτό που λες αλλά και να ανατρέψεις αυτό που εγώ υπερασπίζομαι επιβάλλοντας κάτι αντίστοιχο με αυτό που κατηγορείς τον άλλο ότι θέλει να κάνει...

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται που λέμε...

OP
OP
memos@n

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Καλα,μαζεψου λιγακι τωρα γιατι το κοβω να γεμισουν προσεχως τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα σε τιποτε Γερμανιες απο τις τρισεγγονισες της Μπουμπουλινας...νουμερο.
καλα, τραβα να βρισεις καναν ελεγκτη της ΕΘΕΛ που ζηταει εισητηρια απο τους λαθρομεταναστες και καναν δημοτομπατσο οταν παει να ελεγξει καναν νιγηριανο που πουλαει λαθραια μαϊμουδες τις οποιες παραγουν ανηλικα στην ταϊλανδη και μετα ελα να φωναξεις  για τον κακο "νοικοκυραιο" που δε κοβει αποδειξη....νουμερο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Καμμία άχνα. Μαύρο χρήμα το ένα, μαύρο και το άλλο.

Και σιγά μη ρίξω κατοσταρού για να γαμή. Άσε που δεν περισσεύει δηλαδή...

ΥΓ: Έχεις πάρει χαμπέρι ότι είμαστε σε site για πουτάνες και ότι λέγοντας αυτό που με κατηγορείς ότι δε λέω μιλάω εναντίον του core business του site; Σου είπα, βρες μου γήπεδο αμιγώς πολιτικό και φύγαμε. Έτσι κι αλλιώς για πουτάνες δε ποστάρω μία...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ωπα...και με "χάρισμα" ο Υ/Π.
Α ρε μάντη!!!  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom