kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ελιν κε βασιλιαδεσ δε τεριαζουνΒασιλεύουσα
ο ελιν δε ιποτασετε ποτε κε σε κανενα μονο στο νομο!
ελιν κε βασιλιαδεσ δε τεριαζουνΒασιλεύουσα
Να μου ζήσεις ''αντικειμενικέ'' μου κ ''ουδέτερε'' λόρδε μου!!!!Βασιλεύουσα
Μην μου βιάζεσαι,όλα θα γίνουν....Τουλάχιστον η Ισιδώρα έκανε παραθέσεις...
Τούτη 'δω...
εσισ που εχετε λετσα πινετε καφεδεσ κε εμισ τα φτοχαδακια εδο στι μπουρδελοπαλιΝα μου ζήσεις ''αντικειμενικέ'' μου κ ''ουδέτερε'' λόρδε μου!!!!
Άντε ciao πάω για καφέ με την συντρόφισσα!!!
θα σε κερασει και μασαζακι?Άντε ciao πάω για καφέ με την συντρόφισσα!!!
εσυ εχεις πολλα βρακια?
Να μου ζήσεις ''αντικειμενικέ'' μου κ ''ουδέτερε'' λόρδε μου!!!!
Άντε ciao πάω για καφέ με την συντρόφισσα!!!
κοουκλαρα παλι μας σκανταλιζισ γιαφτο κε σε αγαπαμε!!!!!!!!μπα μου τα πηραν και αυτα.
θα σε κερασει και μασαζακι?
Ενταξει,αν καποιος αποφασισει να κανει το κατιτις παραπανω για την πατριδα ρε γαμωτο,δεν θα τα σπασουμε και τελειως,ετσι?Άκου αυτοπροσδιοριζόμενε προοδευτικέ αριστερέ.
Τα σύνορα χαράχτηκαν με τον πόλεμο του 1913. Το πολίτευμα αποφασίστηκε με το δημοψήφισμα του 1974.
Η Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ελληνική και η Ελλάδα θα παραμείνει Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Κατάλαβες; Κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που θέλετε να αλλάξετε κάτι από αυτά;
ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Αχνα ομως για τις κατοσταρουμπες στις τανες,ετσι?Πάρε και κανένα λουλουδικό. Από πλανώδιο Πακιστανό βέβαια έτσι; Αφορολόγητα. Να ρέει το μαύρο χρήμα. Θα το εκτιμήσει πιστεύω...
Ενταξει,αν καποιος αποφασισει να κανει το κατιτις παραπανω για την πατριδα ρε γαμωτο,δεν θα τα σπασουμε και τελειως,ετσι?
Στη χειροτερη"ο νεκρος δεδικαιωται"...
Αχνα ομως για τις κατοσταρουμπες στις τανες,ετσι?
Πατριωτισμος-πατριωτισμος,να ριχνουμε και κανα μπουτσο ομως...Σωστα!
Καλα,μαζεψου λιγακι τωρα γιατι το κοβω να γεμισουν προσεχως τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα σε τιποτε Γερμανιες απο τις τρισεγγονισες της Μπουμπουλινας...νουμερο.Γιατι που εχεις διαβασει να μην ριχνουν οι πατριωτες κανενα πουτσο σε καμμια ξενη? Δικη μας ειναι η ελλαδα και θα γαμαμε οποιο θελουμε ερχομενος στην πατριδα...
Ενταξει,αν καποιος αποφασισει να κανει το κατιτις παραπανω για την πατριδα ρε γαμωτο,δεν θα τα σπασουμε και τελειως,ετσι?
καλα, τραβα να βρισεις καναν ελεγκτη της ΕΘΕΛ που ζηταει εισητηρια απο τους λαθρομεταναστες και καναν δημοτομπατσο οταν παει να ελεγξει καναν νιγηριανο που πουλαει λαθραια μαϊμουδες τις οποιες παραγουν ανηλικα στην ταϊλανδη και μετα ελα να φωναξεις για τον κακο "νοικοκυραιο" που δε κοβει αποδειξη....νουμεροΚαλα,μαζεψου λιγακι τωρα γιατι το κοβω να γεμισουν προσεχως τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα σε τιποτε Γερμανιες απο τις τρισεγγονισες της Μπουμπουλινας...νουμερο.
Αχνα ομως για τις κατοσταρουμπες στις τανες,ετσι?
Πατριωτισμος-πατριωτισμος,να ριχνουμε και κανα μπουτσο ομως...Σωστα!
Καλα,μαζεψου λιγακι τωρα γιατι το κοβω να γεμισουν προσεχως τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα σε τιποτε Γερμανιες απο τις τρισεγγονισες της Μπουμπουλινας...νουμερο.