gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Are you threatening me supermouse?
Μην του χαλάς την φαντασίωση!
Ονειρεύεται το τρίτο αντάρτικο.
(Λες και τα δύο πρώτα του πήγαν καλά...)
Όχι, αλλά σε λίγες μέρες θα μπει τέλος στις συναγρίδες..
Το θεμα ειναι αγαπητοι φιλοι μου οτι εχει γεμισει ολη η χωρα απο γιουσουφακια των μεταναστων . Ειναι τα ελληνοπουλα που τα χουν ξεσκισει στο πρωκτικο γαμησι οι μεταναστες απο πισω. Ολοι αυτοι που ανηκουν σε αντιρατσιστικες οργανωσεις , οργανωσεις υπερ των αλλοδαπων και οι φιλοι των μεταναστων ειναι τα λεγομενα γιουσουφακια των μεταναστων . Εχω ακουσει οτι κανουν αγρια οργια τα γιουσουφακια των μεταναστων μαζι με τους γαμιαδες τους. Για αυτο φωναζουν σε καθε αντιρατσιστικη συγκεντρωση. Αμα απελασουν τους Γαμιαδες τους ποιος θα τους γαμαει μετα ?
Σιγα μην μας αφησουν οι λεαινες...
Και ποιοι θα κανουν τον βατηρα νομιζεις???????
Άσε ρε να κάνουμε τους καμπόσους εδώ μέσα και το τρώμε το ξύλο από τις μικρές μετά
Παντως εγω ΓΕΛΑΩ,δεν μπορεις να πεις.
Οι απειλές είναι εύκολες...
Λίγο πιο δύσκολη είναι η πραγματοποίησή τους
Την κοπάνησες όμως προχθές την ώρα που ήρθα..
Εγω παντως σου παραχωρω την αρχηγια.Κοίταξε, πιστεύω ότι έχω ανέβει αρκετά στα charts μετά το διακοπεύειν του tramountana και τη σποραδική παρουσία του str81977.
Δεν μπορώ όμως να ξεπεράσω το streetwalker. Σαν να σου πάτησε ένα κουμπί ρε παιδί μου τότε με το μπλόκο στην Κοκκινιά ένα πράγμα... Κάτι σου είπε για Χατζηβασιλείου, Μπουραντά, Πλυτζανόπουλο και σου έκλεψε την καρδιά.
Ναι, κατι ΠΑΣΟΚους.Come again? :o
Ρε μουνια κανονίζετε χωρίς εμένα; Καλά οι gabadonachoskaskopersonoΙσιδώρες μεταξύ τους. Αλλά κι εμείς;
Τί ήταν, συνάντηση κορυφής των μελών και γεύμα εργασίας για την κατάρτιση οδικού χάρτη για ειρηνική συνύπαρξη ΥΠΟΓΑΣ - ΦΑΡΜΑΣ; Είχε ουδέτερους παρατηρητές από ΟΗΕ;
Εγω παντως σου παραχωρω την αρχηγια.
Την κοπάνησες όμως προχθές την ώρα που ήρθα..
Μπα, δεν είμαι core στέλεχος της ΥΠΟΓΑΣ. Απλά ένα καμαράκι έχω σε κάποια ανηλιαγη γωνιά. Άλλωστε αρχηγό έχουμε ;)
Γενικο Γραμματεα εστω?Εγώ είμαι πια επίτιμος...
Και φυσικά η υπόγα ως συλλογικότητα δεν χρειάζεται αρχηγούς.
Μη μασάς.
Ένα νικ είναι ο καθένας μας εδώ μέσα.
Κι άμα πεις τη μάνα του νικ nacho_70 πουτάνα, κάτι τρέχει στα γύφτικα..
Μητέρα νικ δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς..
Αυτό είναι κάτι σαν reality πυροβολημένων μπουρδελιάρηδων;Τί ήταν, συνάντηση κορυφής των μελών και γεύμα εργασίας για την κατάρτιση οδικού χάρτη για ειρηνική συνύπαρξη ΥΠΟΓΑΣ - ΦΑΡΜΑΣ;
Γενικο Γραμματεα εστω?
Εγώ είμαι πια επίτιμος...
Και φυσικά η υπόγα ως συλλογικότητα δεν χρειάζεται αρχηγούς.
Αυτό είναι κάτι σαν reality πυροβολημένων μπουρδελιάρηδων;
Τύπε μην αρχίζουμε το κομμουνιστικά. Πρέπει να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι.
Τι στο διάολο οπαδοί της ταξικής διαφοροποίησης είμαστε;