Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πιο κοντά στο Ιράν;;;

Διαφωνώ,εδώ η Τουρκία έρχεται προς ευρώπη σιγά-σιγά,εσύ μου λες να πάμε προς Ιράν.... :rolleyes:

Eγώ δε λέω να ΠΑΜΕ αλλά πως είμαστε. Και η Τουρκία φυσικά. Να κοιτάς όλη την κοινωνία όλο το κοινωνικό σώμα. Μπορεί να έχεις ενα ψευτο-προοδευτικό κράτος, αλλά αυτό δεν ήταν παράγωγο της εσωτερικής ανάπτυξης των ενδογενών δυναμεων της κοινωνίας σου με διαλεκτικό τρόπο. Δλδ τρόπος παραγωγής, κράτος, αυταρχικότητα, η κοινωνία το ξεπερνάει, το κράτος προσαρμόζεται κλπ.
Αλλά είναι " φερτό"  , "δοτό". Οκ σε ένα βαθμό αντανακλά και την εσωτερική κατάσταση. Αλλά ας μη κλείνουμε τα μάτια. Η ελληνική κοινωνία και πίσω είναι αλλά και δεχεται επιρροές από άλλες κοινωνίες που είναι πίσω. Πχ η εγκληματικότητα από ξενόφερτα στοιχεία, (  δε τους αποκαλώ μετανάστες ,δεν είναι για δουλειά) που προέρχονται απο άλλες κοινωνίες με αγρια ηθη και καθυστερημένη κοινωνική κουλτούρα. Εκεί τι γίνεται? Σε πάνε πίσω και αυτοί επίσης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε, εισαι απολυτα σωστος.
Τα αντιθετα ειναι θεωριες του κωλου.
Οι κοινωνιες προχωρανε.
Το οτι σε περιοδους κρισης, ολοι ονειρευονται χουντες, κρεμαλες, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και δεν συμμαζευεται, δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση. Πίστη στους θεσμους χρειαζεται.

Πίστη στους θεσμούς έχεις όταν θεωρείς πως σε καλύπτει ο θεσμός και σε ικανοποιεί. Η πίστη κερδίζεται και δεν αποκτάται έτσι.
Ωστόσο σε τι βαθμό αξιοπιστίας είναι οι θεσμοί σήμερα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Eγώ δε λέω να ΠΑΜΕ αλλά πως είμαστε. Και η Τουρκία φυσικά. Να κοιτάς όλη την κοινωνία όλο το κοινωνικό σώμα. Μπορεί να έχεις ενα ψευτο-προοδευτικό κράτος, αλλά αυτό δεν ήταν παράγωγο της εσωτερικής ανάπτυξης των ενδογενών δυναμεων της κοινωνίας σου με διαλεκτικό τρόπο. Δλδ τρόπος παραγωγής, κράτος, αυταρχικότητα, η κοινωνία το ξεπερνάει, το κράτος προσαρμόζεται κλπ.
Αλλά είναι " φερτό"  , "δοτό". Οκ σε ένα βαθμό αντανακλά και την εσωτερική κατάσταση. Αλλά ας μη κλείνουμε τα μάτια. Η ελληνική κοινωνία και πίσω είναι αλλά και δεχεται επιρροές από άλλες κοινωνίες που είναι πίσω. Πχ η εγκληματικότητα από ξενόφερτα στοιχεία, (  δε τους αποκαλώ μετανάστες ,δεν είναι για δουλειά) που προέρχονται απο άλλες κοινωνίες με αγρια ηθη και καθυστερημένη κοινωνική κουλτούρα. Εκεί τι γίνεται? Σε πάνε πίσω και αυτοί επίσης.
Προσαρμόζεις την νέα γεννιά ρε...άλλο να μεγαλώσει ένας σαουδάραβας Ελλάδα κ άλλο Σ.Αραβία...

Θες μήπως θεοκρατικό κράτος κ την γυναίκα υπό(καλά αυτό ίσως να χρειάζεται :2funny:) σαν το Ιράν,τί μου λες είμαστε εκεί;;;;

Το έχουμε ξεπεράσει αυτό το γαμημένο στάδιο κατά πολύ,απλά δεν πλησιάσαμε ακόμα εντελώς το δυτικό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προσαρμόζεις την νέα γεννιά ρε...άλλο να μεγαλώσει ένας σαουδάραβας Ελλάδα κ άλλο Σ.Αραβία...

Θες μήπως θεοκρατικό κράτος κ την γυναίκα υπό(καλά αυτό ίσως να χρειάζεται :2funny:) σαν το Ιράν,τί μου λες είμαστε εκεί;;;;

Το έχουμε ξεπεράσει αυτό το γαμημένο στάδιο κατά πολύ,απλά δεν πλησιάσαμε ακόμα εντελώς το δυτικό.

Oχι βέβαια, κατ αναολγία μιλάω. Αλλά η Ελλάδα μη ούσα κοινωνία στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης με Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Ολλανδία, δε μπορεί να έχει ίδιο πνεύμα δικαίου και ίδιο κράτος εν γένει.
Το ότι το έχει βγάζει προβλήματα και αυτό φαίνεται κιόλας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Oχι βέβαια, κατ αναολγία μιλάω. Αλλά η Ελλάδα μη ούσα κοινωνία στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης με Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Ολλανδία, δε μπορεί να έχει ίδιο πνεύμα δικαίου και ίδιο κράτος εν γένει.
Το ότι το έχει βγάζει προβλήματα και αυτό φαίνεται κιόλας.
Εεε μια κατάσταση λίγο ανάμεσα σε ευρωπαϊκό κράτος δυτικού τύπου κ Ιράν-Τουρκία δηλαδή,γιατί πρέπει να κατεβούμε σκαλί κ όχι να ανεβούμε ή τουλάχιστον να το προσπαθούμε;;;

Βαλκάνια είμαστε βασικά πιο σωστά θα έλεγα,μια ειδική κατηγορία!!! :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εεε μια κατάσταση λίγο ανάμεσα σε ευρωπαϊκό κράτος δυτικού τύπου κ ισλαμικό δηλαδή,γιατί πρέπει να κατεβούμε σκαλί κ όχι να ανεβούμε ή τουλάχιστον να το προσπαθούμε;;;

Βαλκάνια είμαστε βασικά πιο σωστά θα έλεγα,μια ειδική κατηγορία!!! :cheesy:

Αυτο δε θα γίνει βγάζοντας ένα νόμο που αντιγράφει τους δυτικούς. ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ πρέπει να το κάνεις, είναι αργή διαδικασία . Για να το κάνεις πρέπει στο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ.

Η Αγγλία ή η Γαλλία είχαν πχ πολύ πιο " φιλελεύθερα"  κεντρικά κράτη , τρόπος του λεγειν το 1300 παρά το 1600 . Αν η Αγγλία συνέχιζε να έχει το χαλαρό βασιλικό κράτος του 1200 και της Magna Carta το 1550 δε θα ανέπτυσε ποτέ καπιταλισμό. Αλλά έγιναν διάφορα, ο εκατονταετής πόλεμος, ο πόλεμος των Ρόδων. Μετά περάσαμε σε ένα υπερ-αυταρχικό κράτος.

Το ίδιο η Γαλλία. Έπρεπε να περάσει από το στάδιο του Λουδοβίκου ΙΔ που έλεγε " το κράτος είμαι εγώ" δλδ υπερ-αυταρχικό και συγκεντρωτικό για να φτάσει να γίνει η Γαλλία της δημοκρατίας κλπ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτο δε θα γίνει βγάζοντας ένα νόμο που αντιγράφει τους δυτικούς. ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ πρέπει να το κάνεις, είναι αργή διαδικασία . Για να το κάνεις πρέπει στο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ.

Η Αγγλία ή η Γαλλία είχαν πχ πολύ πιο " φιλελεύθερα"  κεντρικά κράτη , τρόπος του λεγειν το 1300 παρά το 1600 . Αν η Αγγλία συνέχιζε να έχει το χαλαρό βασιλικό κράτος του 1200 και της Magna Carta το 1550 δε θα ανέπτυσε ποτέ καπιταλισμό. Αλλά έγιναν διάφορα, ο εκατονταετής πόλεμος, ο πόλεμος των Ρόδων. Μετά περάσαμε σε ένα υπερ-αυταρχικό κράτος.

Το ίδιο η Γαλλία. Έπρεπε να περάσει από το στάδιο του Λουδοβίκου ΙΔ που έλεγε " το κράτος είμαι εγώ" δλδ υπερ-αυταρχικό και συγκεντρωτικό για να φτάσει να γίνει η Γαλλία της δημοκρατίας κλπ.
Πολύ αυταρχική-ορθολογιστική σκέψη βλέπω,δεν είναι μαθηματικά οι άνθρωποι.

Διαφορετικά μπορεί να είναι τα στάδια εξέλιξης με διαφορετικά περάσματα.

Δηλαδή όλα τα κράτη του κόσμου διέπονται από κάποιους κανόνες κ νόμους εξέλιξης άγραφους;;;

Δεν νομίζω.....υπερβολικό,απόλυτο,οι άνθρωποι δεν είναι έτσι,δεν είναι μαθηματικά,φυσική,χημεία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολύ αυταρχική-ορθολογιστική σκέψη βλέπω,δεν είναι μαθηματικά οι άνθρωποι.

Διαφορετικά μπορεί να είναι τα στάδια εξέλιξης με διαφορετικά περάσματα.

Δηλαδή όλα τα κράτη του κόσμου διέπονται από κάποιους κανόνες κ νόμους εξέλιξης άγραφους;;;

Δεν νομίζω.....υπερβολικό,απόλυτο,οι άνθρωποι δεν είναι έτσι,δεν είναι μαθηματικά,φυσική,χημεία.

E εντάξει υπάρχουν διαφοροποιήσεις, σίγουρα δεν είναι. Ωστόσο αν λες ο ίδιος πως θες να μιμηθείς κάποιον, πως αλλιώς αυτό θα γίνει αν όχι να ακολουθήσεις την τροχιά του?

Πως θα γίνω εγώ γιατρός αν οχι να ξεκινήσω επίπονα να διαβάζω τα βασικά μαθήματα, μετά σπουδες και σκληρή εκπαίδευση καμιά δεκαριά χρόνια, ειδικότητες κλπ ? Μήπως έχω κανα καλύτερο τρόπο να γίνω σε 3-4 βδομαδούλες? Αν το χα θα το βγαζα στην πιάτσα να κονομούσα κιόλας.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να περάσεις ότι πέρασαν αυτοί. Αλλιώς δε θα γίνεις " όπως αυτοί" αλλά θα προκυψει κάτι άλλο. Δεκτό αλλά μην επικαλείσε αυτούς για να δικαιολογείς οτιδήποτε συμβαίνει σε σενα.

Η εξέλιξη και η πρόοοδος είναι επίπονες και σκληρές διαδικασίες. Δεν έχουν προκύψει αυτόματα αλλά με πολύ πόνο , αίμα , ερείπια, φωτιές, αμόνι και σίδερο.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Δηλαδή βιαστές κ παιδεραστές εκτέλεση;;;
Ούτε ο βιαστής θεραπεύεται;;; :think:
Αν δεν υπάρχει γιατρειά όπως λες ποια καλύτερη λύση από την εισαγωγή τέτοιων ατόμων μόνιμα σε ιδρύματα;;;

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_castration[/url]

Χημικός ευνουχισμός είναι η χορήγηση φαρμάκων με στόχο τη μείωση της λίμπιντο και τη σεξουαλική δραστηριότητα, συνήθως με την ελπίδα της πρόληψης σε βιαστές , παιδεραστές και άλλους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων από την επανάληψη των εγκλημάτων τους. Σε αντίθεση με χειρουργικό ευνουχισμό , όπου οι όρχεις  αφαιρούνται μέσω τομής στο σώμα στο, ο χημικός ευνουχισμός δεν ευνουχίσει πραγματικά το άτομο.  Μόλις σταματήσει η φαρμακευτική αγωγή η λίμπιντο επανέρχεται. Για το λόγο αυτό ο όρος «χημικός ευνουχισμός» είναι ασαφής.

Read more:
... μαλλον μεταφραζεται με ' του δεινεις τ'αρχιδια στο χερι '

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_castration[/url]

Χημικός ευνουχισμός είναι η χορήγηση φαρμάκων με στόχο τη μείωση της λίμπιντο και τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Read more:
... μαλλον μεταφραζεται με ' του δεινεις τ'αρχιδια στο χερι '

κατι τετοιο μου δωσε μια πρωην και δε μου σηκωνεται?

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
κατι τετοιο μου δωσε μια πρωην και δε μου σηκωνεται?

ακομα τα παιρνεις ???
Μόλις σταματήσει η φαρμακευτική αγωγή η λίμπιντο επανέρχεται.

ομως υπαρχει και αντιδoτο!
αρα υπαρχει ελπιδα! μην το βαζεις κατω!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ακομα τα παιρνεις ???
Μόλις σταματήσει η φαρμακευτική αγωγή η λίμπιντο επανέρχεται.

ομως υπαρχει και αντιδωτο!
αρα υπαρχει ελπιδα! μην το βαζεις κατω!

εχει βρει ενα τροπο και μου τα κουμπωνει χωρις να παιρνω χαμπαρι.
ατιμη.
στειλε το αντιδοτο λεμεεεεεεεεεεεε.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
εχει βρει ενα τροπο και μου τα κουμπωνει χωρις να παιρνω χαμπαρι.
ατιμη.
στειλε το αντιδοτο λεμεεεεεεεεεεεε.

μπα, δεν στελνω τπτ, φοβαμαι αλληλεπιδρασεις
κοψε τα αλλα πρωτα ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ, και μετα σου στελνω τ'αντιδoτο..1/2 χαπακι για αρχη, με το μαλακο
μη τρεχουμε...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
καλα μου χαλας χατηρι...?

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
σου ειπα το λογο... :-

καλα, το πρωι φευγουν με courier, Sir

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
o σκοπος ηταν να ηγεισαι προσωπικα της αποθεραπειας μου
αν ειναι ετσι μη τα στελνεις.

εσυ ειπες 'στειλε αντιδοτο'
δεν ειπες 'ελα και γινε αντιδοτο'

πιστεψε με θα το ειχα παρατηρησει!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δημοσιεύονται ταστοιχεία, γιατί ο συγκεκριμένος έχει συγγενείς, γυναίκα,και παιδιά.Αυτοί δεν πρέπει να στιγματιστούν.Πώς θα συνεχίσουν τη ζωή τους για κάτι που δεν κάνανε???
:thumbsup: :cool2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βλέπω είστε όλοι καλοί στο να υποδεικνύετε τιμωρίες..
- ο ένας να τον γαμησουν
- ο άλλος να τον κρεμάσουν
- ο παράλλος να του φάνε τα μάτια τα περιστέρια
- άλλος να στιγματιστει η οικογένεια του

Απονέμετε τη δικαιοσύνη του όχλου... Το μόνο δικαίωμα για να μιλουν θα είχαν σίγουρα τα θυματα..

Αλλά ο άνθρωπος είναι ικανός για το καλυτερο και το χειρότερο. Ο καθενας μας είναι ικανός για τις χειρότερες αγριότητες. Φυσικά ανάλογα με την προδιάθεση που έχει. Και στο περιβάλλον που θα βρεθει.
Καλό είναι να αποδοκιμάζουμε..όχι να καταδικάζουμε.
Υπάρχει ο νόμος για αυτο...
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom