pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γαμησέ τα...στα λόγια το μόνο εύκολο...δεν νομίζω ότι το να δεις θάνατο δεν σου αφήνει τραύματα ψυχικά όσο σκληρός και να'σαι.Για το αν κάτι μαρεσει στην Ελλάδα είναι πως έχει απο τα πιο δίκαια νομικά συστήματα (ανεξάρτητα αν δεν εφαρμόζονται σωστά οι νόμοι και υπάρχει διαφθορά).
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
Θέλετε να γίνουμε Ηνωμένες Πολιτείες? Που οι συγγενείς των θυμάτων πηγαίνουν και βλέπουν τους δράστες να πεθαίνουν μπροστά τους πνιγμένοι απο αέρια ή απο δηλητήρια μέσα στο αίμα τους? αντλουν ευχαρίστηση απο το θέαμα? Σας αρεσει αυτό?
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που λέτε με τόσο μεγάλη ευκολία πως αξίζει να πεθάνει ο τάδε δράστης...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ?
Και δε μιλάω για φυσικά αίτια, δηλ κάποιον ηλικιωμένο..
Εγω είμαι γιατρός. Μπορει να μην είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικια..ακομα δεν έχω τελειωσει την ειδικότητα. Ομως έχω δει αρκετούς ανθρώπους να πεθαινουν. Μερικοι στα χερια μου.. Κάποιοι μεσα στο ασθενοφόρο ενω πηγαιναμε στο νοσοκομείο...
Εχω δει δολοφόνους σε κλινικές...σχιζοφρενείς που έχουν κάνει αποτρόππαια εγκλήματα να μαραζώνουν μέσα σε ένα κτήριο...χωρίς να έχουν προαυλιστεί για χρόνια...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μιλάτε για αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής όσο σάπια, όσο διεστραμμενη, όσο σκοτεινή και αν είναι?
Εχετε πιασει νεογέννητο στα χέρια σας πριν ακομα του κοπεί ο λώρος?
Εχετε δει κοπέλα 16 χρονών να λιποθυμάει απο την ντροπη της ενω πριν λίγα λεπτά έχει κάνει έκτρωση, και να τρέμει ολόκληρη πνίγοντας το κλαμα της?
Εχετε δει άνθρωπο που έχει σκοτώσει τη μάνα του να ζωγραφίζει?
Τι αξία έχει μια ανθρώπινη ζωή για σας? Ποιες πράξεις την υποβαθμιζουν για σας? Πόσο κοστίζει?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ???
Εκτελεστές κ αυτοί που θα το δουν το θεάμα....αποκτηνώνονται.
Ρε σεις δεν είναι τυχαίο που καταργήθηκε η θανατική ποινή κ δεν έχει γίνει για πλάκα.