Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι, πολυ λειτουργικο να βαρβαροποιηθουμε τελειως.

Η βαρβαροποίηση έχει ήδη γίνει. Από εκεί και πέρα βάζεις ένα όριο για να μη προχωρήσει κι άλλο. Όταν έχει περάσει το όριο της βαρβαρότητας μετά δε καταλαβαίνουν από πολιτισμό. Πρέπει να επιστρατεύσεις άλλα μέσα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ολοι κοιτατε το δεντρο καιοχι το δασος..
1-οπως και για την αστυνομια..περασε κανεις εκπαιδευτικος απο ψυχολογο πριν διοριστει??
το ιδιο κ για οδηγους σχολικων κ νηπιαγωγους...
αφου γαμιεται το κρατος απο την ριζα...καμια οργανωση...
θα μου πεις θα σαι 100% σιγουρος οχι αλλα ειναι μια επιλογη στο ΠΡΙΝ συμβει...
το ΜΕΤΑ μας παει αλλου...υπαρχει η λεξη ΠΡΟΛΗΨΗ...
2-μερικα πραγματα οτι τιμωρια,ποινη κ να δοσεις δεν διορθωνονται με τιποτα..
κ αυτο που εκανε δεν υπαρχει ποινη..
ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ..χωρις θεραπεια....
τωρα αν τον γαμησουν,δειρουν κρεμασουν δεν εχει σημασια...
το θεμα ειναι οτι ηταν σε λαθος θεση σε λαθος επαγγελμα...
το καλυτερο ισως θα ταν η θανατικη ποινη γιατι δεν αξιζει ουτε 1 ευρω να χαλασει η πολιτεια σε φυλαξη,σιτηση...
Και αν αύριο αποδειχθεί αθώος κάποιος που έχει εκτελεστεί τί γίνεται ρε παικταράδες μου;;;
ή μήπως δεν γίνεται;;;

Άσε που θανατική ποινή σημαίνει αυταρχική εξουσία.....οπότε μπορεί εύκολα να επεκταθεί σε ελευθερία λόγου,γνώμης,διαμαρτυρίας....πάμε σε χούντα δηλαδή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η θανατική ποινή δεν εχει αποδειχθει οτι μειωνει την εγκληματικοτητα.
Γιατι πολυ απλα ο εγκληματίας παντα πιστευει οτι δεν θα συλληφθει.
Δεν βιαζει κανενας, και μετα ειναι ησυχος οτι αν τον πιασουν θα φαει 10 χρονια αλλά οχι θανατο.

Σε απαλλάσει από την παρουσία του βιαστή. Ο οποίος ή θα αποφυλακιστεί , ή θα πάρει άδεια και θα κάνει τα ίδια.

Εν πάση περιπτώσει δε μιλάω για περιπτώσεις βιασμών για θάνατο, αλλά για φόνους κατά συρροήν εν ψυχρώ και για οικονομικό όφελος ή βιασμό και φόνο πχ. Υπάρχουν περιπτώσεις που η θανατική ποινή πραγματικά πρέπει να υπάρξει.

Στο κάτω κάτω αν υπάρξει και αλλαγή του μηχανισμού της αστυνόμευσης θα φοβάται ο πιθανός εγκληματίας και να μη συλληφθεί.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε απαλλάσει από την παρουσία του βιαστή. Ο οποίος ή θα αποφυλακιστεί , ή θα πάρει άδεια και θα κάνει τα ίδια.

Εν πάση περιπτώσει δε μιλάω για περιπτώσεις βιασμών για θάνατο, αλλά για φόνους κατά συρροήν εν ψυχρώ και για οικονομικό όφελος ή βιασμό και φόνο πχ. Υπάρχουν περιπτώσεις που η θανατική ποινή πραγματικά πρέπει να υπάρξει.

Στο κάτω κάτω αν υπάρξει και αλλαγή του μηχανισμού της αστυνόμευσης θα φοβάται ο πιθανός εγκληματίας και να μη συλληφθεί.
Έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία αν εκτελέσεις αυτόν που θα βιάσει,σκοτώσει,σε τί εξυπηρετεί τα θύματα κ την κοινωνία;;;

Μην μου πεις τώρα το ένα πιάτο φαϊ ε..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Η λανθασμένη έξοδος του από την φυλακή οκ το δέχομαι ότι είναι λάθος,πρώτα χρειάζεται εξέταση του θύτη από ψυχιάτρους.

Αυταρχική δικαιοσύνη,σημαίνει αυταρχικό κράτος,θες αυταρχικό κράτος;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Από τα δελτία της Αστυνομίας μήπως?
Ναι η αλήθεια είναι ότι τώρα που έριξα μια ματία γίνεται λίγο της πουτάνας το κάγκελο... :P
Ωστόσο θα σταματήσουν αν εφαρμοστεί η θανατική ποινή;;; Mάλλον θα γίνει πιο σκληρό το έγκλημα ακόμα.

Άλλωστε ο φονιάς,βιαστής,εκβιαστής ποτέ δεν σκέφτεται ότι θα την πληρώσει,απλά εκτελεί,βιαζεί,εκβιάζει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία αν εκτελέσεις αυτόν που θα βιάσει,σκοτώσει,σε τί εξυπηρετεί τα θύματα κ την κοινωνία;;;

Εξυπηρετεί να μην υπάρξουν στο μέλλον άλλα θύματα. Και γιατί να μη τον εκτελέσω εσένα τι σε  κόφτει δηλαδή? Είσαι πιθανός βιαστής? Αν ναι θα ναι καλύτερα και για σένα γιατί στη φυλακή δε θα περάσεις και καλά.

Θέλω να πω πως για τον κανονικό πολίτη που μέσω της εργασίας του ζει κανονικά και τακτικά, και μια ώρα προσαγωγή στην αστυνομία έχει κόστος .

Αλλά για τον καθ έξιν εγκληματία που ζει αποκλειστικά από το έγκλημα, και 10 χρόνια να τον βάλεις και μέσα απο τη φυλακή θα συνεχίσει να εγληματεί. Εννοείται πως θα το κάνει όταν αποφυλακιστεί ή άμα αποδράσει ή πάρει καμιά " πενθήμερη άδεια".

Άρα? Σιγά σιγά τα θύματα θα δουν πως η δικαιοσύνη δε τους προστατεύει και θα βλέποντας πως τους χαιδεύοτν θα αρχίσουν κρούσματα ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ. Ετσι ένας άνθρωπος θα ξεπεράσει το όριο, την κόκκινη γραμμή. Ακόμη και νομοταγής πολίτης να είναι, αν αποφασίσει πως το έγκλημα εις βάρος του είχε μεγάλο κόστος θα δεχτεί το κόστος της επιβολής μιας τιμωρίας. Πχ σε κάποιον βιάζουν και σκοτώνουν το παιδί του. Αυτός μπορεί ως τότε να είχε μια τακτικότατη ζωή,  μια καλοπληρωμένη εργασία ή μια επιχειρησούλα. Και να μην ήθελε καμιά διατάραξη. Αλλά αν γίνει ένα τέτοιο έγκλημα σου λέει " τι έχω να χάσω" και αυτοδικεί. Και ανοίγει έτσι ένας φαύλος κύκλος και το πράγματ ξεφεύγει.
Ο καθένας κάνοντας έναν ατομικό λογισμό θα λέει πως καλύτερα να μπω και εγώ στον κόσμο της παρανομίας μπας και επιβιώσω παρα να είμαι τακτικός, νομοταγής κλπ.

Επομένως με τη θανατική ποινη είναι και το άλλο. Αποτρέπεις τον άλλο γενικά να χωθεί στο έγκλημα γιατί σου λέει " ποτέ δε ξέρεις μήπως θα είμαι εγω που θα μου φορτώσουν μια ρετσινιά που να επισύρει θανατική ποινή". Άρα αποτρέπεις τον άλλο γενικά να δράσει εγκληματικά.

Πάντως για να φέρω παραδείγματα , τους φονιάδες των μπάτσων στο ρέντη πχ ή το φονιά του άλλου που σκότωσε τον κρεοπώλη στη λαχαναγορά, ή το φονιά του ιδιοκτήτη προπο που πιάσανε πχ είναι περιπτώσεις που αξίζει η εκτέλεση.  Και επειδή συνήθως οι φονιαδες είναι θρασύδειλοι θα λειτουργούσε αποτρεπτικότατα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι η αλήθεια είναι ότι τώρα που έριξα μια ματία γίνεται λίγο της πουτάνας το κάγκελο... :P
Ωστόσο θα σταματήσουν αν εφαρμοστεί η θανατική ποινή;;; Mάλλον θα γίνει πιο σκληρό το έγκλημα ακόμα.

Άλλωστε ο φονιάς,βιαστής,εκβιαστής ποτέ δεν σκέφτεται ότι θα την πληρώσει,απλά εκτελεί,βιαζεί,εκβιάζει.

Όχι φίλε μου. Ο φονιάς αυτός που χρησιμοποιεί όπλο ενάντια σε ΑΟΠΛΟ είναι ένα θρασύδειλο γουρούνι. Φοβάται για τη ζωούλα του και κοιτάει τον κολαράκο του. Τρέμει όχι μόνο φοβάται. Αν ήξερε πως σήμερα έκανε το έγκλημα, αύριο τον έπιασαν ( εδω είναι τι κάνουν οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές και πως λειτουργούν ) και τον κρεμασαν ούτε κατα διάνοια θα το κανε.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

δινει την αισθηση της καθαρσης και εξυπηρετει την ψυχικη ισορροπια της κοινωνιας ....

οσο για τα θυματα, ποτε δεν μπορει να εξυπηρετηθει η διψα τους για δικαιωση, δεν υπαρχει τροπος εκδικησης που να μοιαζει αρκετος και να ειναι οντως λυτρωτικος!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι φίλε μου. Ο φονιάς αυτός που χρησιμοποιεί όπλο ενάντια σε ΑΟΠΛΟ είναι ένα θρασύδειλο γουρούνι. Φοβάται για τη ζωούλα του και κοιτάει τον κολαράκο του. Τρέμει όχι μόνο φοβάται. Αν ήξερε πως σήμερα έκανε το έγκλημα, αύριο τον έπιασαν ( εδω είναι τι κάνουν οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές και πως λειτουργούν ) και τον κρεμασαν ούτε κατα διάνοια θα το κανε.
δινει την αισθηση της καθαρσης και εξυπηρετει την ψυχικη ισορροπια της κοινωνιας ....

οσο για τα θυματα, ποτε δεν μπορει να εξυπηρετηθει η διψα τους για δικαιωση, δεν υπαρχει τροπος εκδικησης που να μοιαζει αρκετος και να ειναι οντως λυτρωτικος!
Μμμ πάμε λίγο κ στο άλλο επιχείρημα,αυταρχική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μετατραπεί επίσης κ σε αυταρχική εξουσία σιγά-σιγά;;;

Πολύ θέλει;;;

Είναι τυχαίο μήπως που κράτη με θανατική ποινή είναι αυταρχικής εξουσίας;;;

Τώρα ντάξει ορισμένες πολιτείες των Η.Π.Α είναι κάπως στην μέση κ δεν αποτελούν παράδειγμα,μιας κ στις περισσότερες έχει καταργηθεί η θανατική ποινή έχω την ενύπωση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μμμ πάμε λίγο κ στο άλλο επιχείρημα,αυταρχική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μετατραπεί επίσης κ σε αυταρχική εξουσία σιγά-σιγά;;;

Πολύ θέλει;;;

Είναι τυχαίο μήπως που κράτη με θανατική ποινή είναι αυταρχικής εξουσίας;;;

Τώρα ντάξει ορισμένες πολιτείες των Η.Π.Α είναι κάπως στην μέση κ δεν αποτελούν παράδειγμα,μιας κ στις περισσότερες έχει καταργηθεί η θανατική ποινή έχω την ενύπωση.

Στη ζωή πάντα βάζεις το κατάλληλο μίγμα. Την κατάλληλη συνταγή. Όταν έχεις πολύ " αυταρχικότητα"  γίνεσαι χαλαρότερος. Όταν ξεφεύγει το πράγμα, ή τείνει να ξεφυγει, το σφίγγεις λιγάκι . Είναι τι σου λείπει. Και φυσικά να τα ελέγχεις πάντα.

Είναι και θέμα κόστους - οφέλους. Δηλαδή κρατάμε αυτό αλλά τρώμε στη μάπα το άλλο? Ή ντάξει το θυσιάζουμε αλλά κερδίζουμε εκείνο? Το θέμα είναι να μην έχουμε κολλήματα που να διατηρούμε κάτι που πλέον δεν εξυπηρετεί και δεν είναι λειτουργικό.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στη ζωή πάντα βάζεις το κατάλληλο μίγμα. Την κατάλληλη συνταγή. Όταν έχεις πολύ " αυταρχικότητα"  γίνεσαι χαλαρότερος. Όταν ξεφεύγει το πράγμα, ή τείνει να ξεφυγει, το σφίγγεις λιγάκι . Είναι τι σου λείπει. Και φυσικά να τα ελέγχεις πάντα.

Είναι και θέμα κόστους - οφέλους. Δηλαδή κρατάμε αυτό αλλά τρώμε στη μάπα το άλλο? Ή ντάξει το θυσιάζουμε αλλά κερδίζουμε εκείνο? Το θέμα είναι να μην έχουμε κολλήματα που να διατηρούμε κάτι που πλέον δεν εξυπηρετεί και δεν είναι λειτουργικό.
Kαι ρωτάω:

Αυταρχική νομοθεσία ως προς το έγκλημα είναι δύσκολο ή απίθανο να οδηγήσει κ σε αυταρχική εξουσία;;;

Θανατική ποινή εφαρμόζουν στο Ιράν,Σ.Αραβία κ τέτοια κράτη,εφαρμόζουν σε κανένα φιλελεύθερο-προοδευτικό κράτος;;;

Αυτά τα δύο μήπως δεν συνδιάζονται για κάποιον λόγο,μήπως;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Απλά περισσότερη αστυνόμευση μήπως είναι η λύση για το έγκλημα;;;

Και για τύπους σαν ετούτον εδώ παιδεία κ ψυχολογικός έλεγχος από το κράτος κατά πόσο στέκουν καλά άτομα που έχουν θέση κοντά σε παιδιά;;;

Aαα ναι μην ξεχάσω: ψυχολογικός έλεγχος κ στους μπάτσους για να μην έχουμε φαινόμενα σαν τον Κορκό..... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαι ρωτάω:

Αυταρχική νομοθεσία ως προς το έγκλημα είναι δύσκολο ή απίθανο να οδηγήσει κ σε αυταρχική εξουσία;;;

Θανατική ποινή εφαρμόζουν στο Ιράν,Σ.Αραβία κ τέτοια κράτη,εφαρμόζουν σε κανένα φιλελεύθερο-προοδευτικό κράτος;;;

Αυτά τα δύο μήπως δεν συνδιάζονται για κάποιον λόγο,μήπως;;;

Η ιστορία δείχνει πως κολήματα σε πρακτικές που δεν έχουν αντίκρυσμα ή χρησιμότητα, επιφέρει χειρότερα αποτελέσματα.

Η κοινωνία ήδη δείχνει πως δεν εμπιστεύεται το κράτος για την ασφάλειά της. Καλώς ή κακώς. Ήδη αρκετοί λένε για όπλα, πηγαίνουν να μάθουν μια πολεμική τέχνη κλπ. Ακόμη τπτ. Αλλά αργότερα θα αρχίσει το πρώτο τράβηγμα όπλου, ύστερα το πρώτο έγκλημα αντεκδίκησης.

Και καμιά γενια μετά θα κυκλοφορεί ο κόσμος με το κουμπούρι του, με μαχαίρια, σουγιάδες... Κολομβία... Άντε μαζεψε την κατάσταση μετά. Σου λέει και να με φάνε, ας με πιάσουν με σιδερικό.
Και ατομικα ή και συλλογικά θα υπάρχουν συμπτώματα αυτοδικίας. Εκεί τι γίνεται μετά?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλ ο σωφρονισμός, η επανένταξη, οι δεύτερες ευκαρίες στη ζωή..είναι άγνωστες για εσας "αλάνθαστοι άνθρωποι"?
Υπάρχουν ιδρύματα, κλινικές, σωφρονιστήρια, νοσοκομεία που βρίσκονται κλεισμένοι τέτοιοι άνθρωποι. Εχετε μιλήσει μαζι τους? Τους έχετε δει χρόνια μετά?
Απο πόσους απο αυτους λέτε να βγάλουμε τα μάτια? Απο αυτους που σκοτωσαν τη μάνα τους..
Από πόσους να κόψουμε ταρχιδια? Απο αυτούς που ασέλγησαν σε παιδια?
Εχετε μιλησει ποτέ σε άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα του, και μετά έκοψε κομμάτια απο τις σάρκες του και τα έφαγε..επειδή του το υπαγόρευαν κάποιες φωνές?
Εχετε δει το βλέμμα αυτών των ανθρώπων, πριν τους κρίνετε?

Που ξέρετε αν αυτός ο άνθρωπος έχει κάποια ψυχικη διαταραχή ή αν το έκανε συνειδητά? Να τον καταδικάσουμε πριν τον ακουσουμε? Να τον ξεκοιλιάσουμε? Να τον καννιβαλίσουμε καλύτερα για να χορτάσουμε το μίσος μας?
Ναι αποτρόπαια η πράξη του. Τα αυτονόητα όλοι τα γνωρίζουμε. Αυτονόητη και η φυλακιση του. Το πόσο δεν το κρίνω εγω (ουτε φταίω αν είναι διαβλητό το σύστημα και βγαινει σύντομα)
Αλλά αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη και σωφρονισμός είμαστε μια αγέλη ζώων και όχι πολιτισμένων ανθρωπων.

Την οργή την κατανοώ. Το μίσος της οχλοκρατίας όμως δεν το δέχομαι. Είναι επικίνδυνο..και ικανό για τις μεγαλύτερες αγριότητες. Χειρότερες απο αυτη...

εγω παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου...σκεφτομαι και τα καημενα τα δικα του τα παιδια που δεν φταινε σε τιποτα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απλά περισσότερη αστυνόμευση μήπως είναι η λύση για το έγκλημα;;;

Και για τύπους σαν ετούτον εδώ παιδεία κ ψυχολογικός έλεγχος από το κράτος κατά πόσο στέκουν καλά άτομα που έχουν θέση κοντά σε παιδιά;;;

Aαα ναι μην ξεχάσω: ψυχολογικός έλεγχος κ στους μπάτσους για να μην έχουμε φαινόμενα σαν τον Κορκό..... :grin:

H αστυνόμεση τι να σου κάνει όταν τον παίρνεις τον άλλον και τον πας βόλτα και τον αφήνεις? Το όλο νομικό σύστημα φαίνεται να φταίει...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Για το αν κάτι μαρεσει στην Ελλάδα είναι πως έχει απο τα πιο δίκαια νομικά συστήματα (ανεξάρτητα αν δεν εφαρμόζονται σωστά οι νόμοι και υπάρχει διαφθορά).
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Θέλετε να γίνουμε Ηνωμένες Πολιτείες? Που οι συγγενείς των θυμάτων πηγαίνουν και βλέπουν τους δράστες να πεθαίνουν μπροστά τους πνιγμένοι απο αέρια ή απο δηλητήρια μέσα στο αίμα τους? αντλουν ευχαρίστηση απο το θέαμα? Σας αρεσει αυτό?

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που λέτε με τόσο μεγάλη ευκολία πως αξίζει να πεθάνει ο τάδε δράστης...
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ?

Και δε μιλάω για φυσικά αίτια, δηλ κάποιον ηλικιωμένο..

Εγω είμαι γιατρός. Μπορει να μην είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικια..ακομα δεν έχω τελειωσει την ειδικότητα. Ομως έχω δει αρκετούς ανθρώπους να πεθαινουν. Μερικοι στα χερια μου.. Κάποιοι μεσα στο ασθενοφόρο ενω πηγαιναμε στο νοσοκομείο...
Εχω δει δολοφόνους σε κλινικές...σχιζοφρενείς που έχουν κάνει αποτρόππαια εγκλήματα να μαραζώνουν μέσα σε ένα κτήριο...χωρίς να έχουν προαυλιστεί για χρόνια...

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μιλάτε για αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής όσο σάπια, όσο διεστραμμενη, όσο σκοτεινή και αν είναι?
Εχετε πιασει νεογέννητο στα χέρια σας πριν ακομα του κοπεί ο λώρος?
Εχετε δει κοπέλα 16 χρονών να λιποθυμάει απο την ντροπη της ενω πριν λίγα λεπτά έχει κάνει έκτρωση, και να τρέμει ολόκληρη πνίγοντας το κλαμα της?
Εχετε δει άνθρωπο που έχει σκοτώσει τη μάνα του να ζωγραφίζει?

Τι αξία έχει μια ανθρώπινη ζωή για σας? Ποιες πράξεις την υποβαθμιζουν για σας? Πόσο κοστίζει?
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ???

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Η ιστορία δείχνει πως κολήματα σε πρακτικές που δεν έχουν αντίκρυσμα ή χρησιμότητα, επιφέρει χειρότερα αποτελέσματα.

Η κοινωνία ήδη δείχνει πως δεν εμπιστεύεται το κράτος για την ασφάλειά της. Καλώς ή κακώς. Ήδη αρκετοί λένε για όπλα, πηγαίνουν να μάθουν μια πολεμική τέχνη κλπ. Ακόμη τπτ. Αλλά αργότερα θα αρχίσει το πρώτο τράβηγμα όπλου, ύστερα το πρώτο έγκλημα αντεκδίκησης.

Και καμιά γενια μετά θα κυκλοφορεί ο κόσμος με το κουμπούρι του, με μαχαίρια, σουγιάδες... Κολομβία... Άντε μαζεψε την κατάσταση μετά. Σου λέει και να με φάνε, ας με πιάσουν με σιδερικό.
Και ατομικα ή και συλλογικά θα υπάρχουν συμπτώματα αυτοδικίας. Εκεί τι γίνεται μετά?
Κάτσε ρε,έχεις ξεφύγει... :rolleyes: έχεις τέτοιο παράδεγμα που λες;;;
Ποια χώρα πέρασε σε φαινόμενα ζούγκλας από προοδευτικής-σύγχρονης-φιλελεύθερης;;;

Η Κολομβία δεν ήτανε ποτέ σύγχρονο-προοδευτικό-φιλελεύθερος κράτος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
H αστυνόμεση τι να σου κάνει όταν τον παίρνεις τον άλλον και τον πας βόλτα και τον αφήνεις? Το όλο νομικό σύστημα φαίνεται να φταίει...
Έστω,τι μου το πας όμως αμέσως στο άλλο άκρο των εκτελέσεων..... :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σαρουμαν καλε μου λυπαμαι που στο λεω αλλα φωνη εν τη ερημω εισαι....οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom