Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Και για να τελειώνουμε με τις κάθε λογής σαχλαμάρες, στη Νέα Υόρκη η εγκληματικότητα ως τη δεκαετία του 80, κόχλαζε. Ε όχι με σαχλαμαρίστικες ιδέες και θεωρίες αλλά ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ έπεσε σχεδόν στο μηδεν. Επομένως μην ακούμε βλακείς ότι η καταστολή δεν είναι λύση. Είναι και παραείναι.
Τι λες παιδί μου; Χάϊδεμα γιατί είμαστε πολιτισμένοι - και αδειούλες φυσικά. :jerking: :jerking:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
URL]]

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Oμολογία του παιδεραστή του Ρεθύμνου!!!

“Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών”…τόλμησε να πεί ο παιδεραστής του Ρεθύμνου.
Ο εκπαιδευτικός «τέρας»  Νίκος Σειραγάκης ομολόγησε ενώπιον των αστυνομικών τις ασελγείς ενέργειες του σε βάρος των παιδιών, όμως ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας βιασμός.
Στην ομολογία του υπερασπίστηκε πως όσα έκανε,  ήταν για να απαλλάσσει τους εφήβους από φοβίες και ταμπού!
Είπε στους αστυνομικούς ότι οι πράξεις του εντάσσονται σε μια φιλοσοφία μύησης που στόχο είχε τα αγόρια να περάσουν κάποιες δοκιμασίες ακόμα και στα γενετήσια ένστικτά τους ούτως ώστε να εξελιχθούν σε δυνατούς άνδρες και πρωταθλητές!
Εις βάρος του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και σήμερα ή αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Δεν είναι κ απίθανο αλλά καλό είναι να επιφυλάσσεται κανείς λίγο γιατί δεν υπάρχει ακόμα σε κάποια έγκυρη πηγή η ομολογία.

Α, δηλαδή λέει πως τα μικρά ήταν ήδη gay και τους βοήθησε να απενοχοποιηθούν (αν είναι σωστή η ομολογία)...
Ερεεεεεεε χημικός ευνουχισμός που χρειάζεται... αλλά sorry εκ των προτέρων που είμαι ακραία,αλλά αν αποκτήσω παιδιά δεν θα ήθελα να έχουν τέτοια κατάληξη και από άτομα υπεράνω υποψίας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν είναι κ απίθανο αλλά καλό είναι να επιφυλάσσεται κανείς λίγο γιατί δεν υπάρχει ακόμα σε κάποια έγκυρη πηγή η ομολογία.
define: έγκυρη πηγή
τότε γιατί το πόσταρες;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
E άρα όπως ο ένας θέλει να είναι βάρβαρος και να κάνει εγκληματα έτσι και ο άλλος. Θέλει να αυτοδικήσει , γιατί να πέσετε να τον φάτε?

Ή στους εγκληματίες φοβόμαστε το αυταρχικό κράτος αλλά στον πολίτη που θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και να οπλοφορεί εκεί το θέλουμε και δε μας πειράζει.

Ή ο άλλος κάνει έγκλημα γιατί " πεινάει", ή " έχει ψυχολογικά προβλήματα" και αυτό είναι αποδεκτό αλλά αν ο αλλος αυτοπροστατευθεί εκεί... δεν είναι αποδεκτό αλλά κατάπτυστο!

Και για να τελειώνουμε με τις κάθε λογής σαχλαμάρες, στη Νέα Υόρκη η εγκληματικότητα ως τη δεκαετία του 80, κόχλαζε. Ε όχι με σαχλαμαρίστικες ιδέες και θεωρίες αλλά ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ έπεσε σχεδόν στο μηδεν. Επομένως μην ακούμε βλακείς ότι η καταστολή δεν είναι λύση. Είναι και παραείναι.

Δεν θα πέσω να φάω κανέναν , είναι τραγικό όμως να μιλάμε για αυτοδικία , φαντάζεσαι μια κοινωνία στην οποία ο καθένας θα "καταδίκαζε" τον οποιονδήποτε με όποια την ποινή που εκείνος όριζε ?
Αντί να προσπαθούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα πιστεύω καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ότι πάει σταβά ...

Επισκέπτης
Παντως στο φεισμπουκ υπαρχουν πολοι Σειραγκακιδες!...και γραφει ρεθυμνο!..στανταρ θα ειναι συγγενεις καποιοι-ες!Ετσι μου ερχετε να κανω add κανεναν να μου πει πως νιωθει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom