Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Οχι βεβαια, τον δικασε ο οχλος.
Και εμεις που απορούμε, λεμε σοφιστειες.
Τα δικαστηρια ειναι κατι περιττο.
Και η απαντηση ειναι "να δω τι θα κανεις οταν σου τυχει".
Στο ερωτημα τι θα εκανα αν μου τυχαινε μια λύση αν και θα διαφωνησουν πολλοι μπορει και συ. Τον καθάριζα εγω και μετα περιμενα την απόφαση της Δικαιοσύνης για την πραξη μου!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι, και? Τι θελεις να πεις?
Ότι λέγοντας ''αθώος'' μέχρι να καταδικαστεί ψιλο αερολογείς,σοφιστείες χωρίς νόημα σε αυτήν την περίπτωση.

Εκτός αν δεν υπήρξε σύλληψη επ'αυτοφώρω με τα ανήλικα.

Ντάξει να είσαι κατά της λύσης του όχλου με την κρεμάλα,αλλά μέχρι εκεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στο ερωτημα τι θα εκανα αν μου τυχαινε μια λύση αν και θα διαφωνησουν πολλοι μπορει και συ. Τον καθάριζα εγω και μετα περιμενα την απόφαση της Δικαιοσύνης για την πραξη μου!
...και μετα θα σε καθαριζε αυτοδικωντας ενας συγγενης του δολοφονημενου, και παει λεγοντας.
Γιατι να περιμενουμε τη δικη σου, αφου ο συγγενης θα ειχε δίκαιη οργη?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
...και μετα θα σε καθαριζε αυτοδικωντας ενας συγγενης του δολοφονημενου, και παει λεγοντας.
Χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα. :sunglasses:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μεχρι να δικαστεί και να καταδικαστει, ειναι ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ.
Οι καταδίκες απο τον οχλο και τους δημοσιογραφους ειναι αηδιαστικες.
Από που κι ως που τεκμαιρεται ενοχη στην συλληψη επ' αυτοφωρω?
Το να λετε ξανα και ξανα πόσο φρικτο ειναι το εγκλημα της παιδεραστιας, δεν αναιρει το τεκμηριο αθωοτητας.
Εκτος αν τα δικαστηρια τα θελουμε για να εξεταζουν μονο αδικηματα του στυλ "παρανομο κυνηγι πεταλουδας". Και κατα τα λοιπά πρεπει να υπαρχει λυντσαρισμα με την επ αυτοφωρω συλληψη.
Και αυτα δεν ειναι σοφιστειες. Ειναι απαυγασμα γνωσης και εμπειριας αιωνων στο χωρο του Δικαίου.
Οι θιασωτες του μεσαιωνα ας ηρεμησουν λιγο.

Ρε Άλεξ φοβάμαι πως σύντομα δεν θα σε "απολαμβάνουμε" διότι δεν "θα αντέχεις άλλο"!

Τώρα φαντάσου πως βρίσκεσαι σε αμφιθέατρο Ιρανών φοιτητών Ισλαμικής θεολογίας και επιχειρηματολογείς κατά της σαρίας! Περιμένεις να πείσεις κανέναν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ότι λέγοντας ''αθώος'' μέχρι να καταδικαστεί ψιλο αερολογείς,σοφιστείες χωρίς νόημα σε αυτήν την περίπτωση.

Εκτός αν δεν υπήρξε σύλληψη επ'αυτοφώρω με τα ανήλικα.

Ντάξει να είσαι κατά της λύσης του όχλου με την κρεμάλα,αλλά μέχρι εκεί.
Το τεκμηριο αθωοτητας δεν ειναι αερολογια.
Ενταξει, ας τα ισοπεδωσουμε ολα. Οπως νομιζετε.
Μετα ομως μην παραπονιεστε οτι ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη σε ολα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε Άλεξ φοβάμαι πως σύντομα δεν θα σε "απολαμβάνουμε" διότι δεν "θα αντέχεις άλλο"!

Τώρα φαντάσου πως βρίσκεσαι σε αμφιθέατρο Ιρανών φοιτητών Ισλαμικής θεολογίας και επιχειρηματολογείς κατά της σαρίας! Περιμένεις να πείσεις κανέναν;
Γιατι, απευθυνομαι σε διανοητικα καθυστερημενους?
Δεν νομιζω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν και η απαντηση μου ερχεται σε αντιθεση με αυτά που πιστεύω προσπαθησα να σου πω τι θα έκανα εγω.
Εγω σκοτωσα καποιον που βιασε το παιδι μου. Ο συγγενης του θα σκοτώσει καποιον που σκοτωσε τον Βιαστη του παιδιου του?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το τεκμηριο αθωοτητας δεν ειναι αερολογια.
Ενταξει, ας τα ισοπεδωσουμε ολα. Οπως νομιζετε.
Μετα ομως μην παραπονιεστε οτι ειμαστε οι τελευταιοι στην Ευρωπη σε ολα.
Από ''το τεκμήριο αθωότητας δεν είναι αερολογία'' μέχρι το ''εντάξει να τα ισοπεδώσουμε όλα'' υπάρχει κ ενδιάμεση απόσταση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν και η απαντηση μου ερχεται σε αντιθεση με αυτά που πιστεύω προσπαθησα να σου πω τι θα έκανα εγω.
Εγω σκοτωσα καποιον που βιασε το παιδι μου. Ο συγγενης του θα σκοτώσει καποιον που σκοτωσε τον Βιαστη του παιδιου του?
Και ποιος θα κρινει το δικαιο ή μη της οργης του συγγενη του δολοφονημενου?
Και αν ο συγγενης θεωρει οτι ο δικος του ηταν αθωος και τον σκοτωσες αδικα?
Διακρινεις το ατοπο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Από ''το τεκμήριο αθωότητας δεν είναι αερολογία'' μέχρι το ''εντάξει να τα ισοπεδώσουμε όλα'' υπάρχει κ ενδιάμεση απόσταση.
Υπαρχει αυτο που λεγεται "επικινδυνη εκπτωση" και "αρχιζουμε να αφαιρουμε λιθαρακια απο τον τοιχο μεχρι να καταρρευσει".
Αυτες οι αγριες αποψεις ανοιγουν το δρομο στο φασισμο.
Εσυ ως αριστερος θα επρεπε να το γνωριζεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Αυτό εμπεριέχει και μια δόση αληθινής μαγκιάς! "Ναι αυτοδικώ αλλά μετά δέχομαι να υποστώ τις συνέπειες των δικών μου πράξεων!"

Αλλά όχι "Επειδή θεωρώ πως του αξίζει η θανατική ποινή η οποία όμως στην Ελλάδα δεν υφίσταται εύχομαι και παρωτρύνω τους λοιπούς καταδίκους να αποδώσουν δικαιοσύνη"...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτό εμπεριέχει και μια δόση αληθινής μαγκιάς! "Ναι αυτοδικώ αλλά μετά δέχομαι να υποστώ τις συνέπειες των δικών μου πράξεων!"
περιπτωση πανου και πολλων εγκληματων τιμης.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Αλλά όχι "Επειδή θεωρώ πως του αξίζει η θανατική ποινή η οποία όμως στην Ελλάδα δεν υφίσταται εύχομαι και παρωτρύνω τους λοιπούς καταδίκους να αποδώσουν δικαιοσύνη"...
Ενημερωτικά παντως, επειδη λεχθηκε οτι τον βιαστη ανηλικων θα τον περιποιηθούν οι βαρυποινιτες, να σας πω το εξης.
Ακριβως για να αποφευγονται τετοια φαινομενα, στην Ελλαδα υπαρχει μονο ΜΙΑ φυλακη ηθων, στην Τριπολη. Κι εκει ειναι ολοι οσοι εχουν δικαστει για τετοια εγκληματα. Βιασμους, παιδεραστιες κλπ.
Επομενως, ποιοι καταδικοι θα τιμωρησουν το βιαστη?
Οι ομοιοι του?
Τα ατοπα συνεχιζονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
περιπτωση πανου και πολλων εγκληματων τιμης.....
Ο Ακης Πανου, τιμωρησε καποιον εγκληματια?
Τι ακυρο ηταν αυτο που ειπες τωρα?
Τι σχεση εχουν τα εγκληματα τιμης με την εκδικηση?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υπαρχει αυτο που λεγεται "επικινδυνη εκπτωση" και "αρχιζουμε να αφαιρουμε λιθαρακια απο τον τοιχο μεχρι να καταρρευσει".
Αυτες οι αγριες αποψεις ανοιγουν το δρομο στο φασισμο.
Εσυ ως αριστερος θα επρεπε να το γνωριζεις.
Εεεμ δεν με κατάλαβες....δεν πάω να υποστηρίξω κρεμάλες και τέτοια μεσαιωνικά.

Ωστόσο ρε συ ντάξει,πόσο εύκολο κ πιθανό είναι να συλληφθείς επ'αυτοφωρω κ να αποδειχθείς αθώος,μία στο εκατομμύριο;;;

Εεε οπότε μην μου αραδιάζεις την θεωρία περί αθωότητας του κατηγορουμένου μέχρι να καταδικαστεί,είναι παρόμοιο με τις κρεμάλες που θέλουν οι άλλοι.

Δικηγόρος δεν πατάει να τον υπερασπιστεί,το ξέρεις;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο Ακης Πανου, τιμωρησε καποιον εγκληματια?
Τι ακυρο ηταν αυτο που ειπες τωρα?
Τι σχεση εχουν τα εγκληματα τιμης με την εκδικηση?
τι λες ρε ασχετε;τα εγκληματα τιμης δεν εχουν σχεση με εκδικηση;με τι εχουν σχεση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom