Νέα

Όποιες απαντήσεις θα εκτιμηθούν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έκανα εξετάσεις και είναι αρνητικές. Απλά στην προκειμένη δεν παίζουν και φράγκα. Άσε που στα Χανια είναι και μικρή κοινωνία και δε γουστάρω να με πάρει και κανένα μάτι  :grin:

ποσα φραγκα ρε μαν αν ειναι 30ευρω πανε κανα 2 φορες το μηνα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο. Προσωπικά ποτέ μα ποτέ δεν έσπασε. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση από την τσατσα για την κατάσταση της υγείας της εκάστοτε κοπέλας και αυτός είναι κι ένας λόγος που έχω κόψει πλέον τις πουτάνες.
Να προσεχεις γενικα μαν,καμια φορα σπανε και δε το περνεις χαμπαρι...γενικα ειναι ενα σπορ επικυνδινο αυτο...και οσα γκομενακια και να γαμησεις....δεν αξιζει τις επιπτωσεις.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να προσεχεις γενικα μαν,καμια φορα σπανε και δε το περνεις χαμπαρι...γενικα ειναι ενα σπορ επικυνδινο αυτο...και οσα γκομενακια και να γαμησεις....δεν αξιζει τις επιπτωσεις.

Χαμπάρι υποθέτω το παίρνεις όταν πας να το βγάλεις. Πρόσεχα όσο μπορούσα έτσι κι αλλιώς. Η μόνη φορά που έκανα μαλακία ήταν μια ακάποτη πίπα στ Βίλκα παλιά. Αλλά αυτό μόνο 1 φορά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Χαμπάρι υποθέτω το παίρνεις όταν πας να το βγάλεις. Πρόσεχα όσο μπορούσα έτσι κι αλλιώς. Η μόνη φορά που έκανα μαλακία ήταν μια ακάποτη πίπα στ Βίλκα παλιά. Αλλά αυτό μόνο 1 φορά.
Ε ναι ρε φιλε μετα θα το καταλαβεις,αλλα θα ειναι αργα.Αυτο θελω να πω...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ε ναι ρε φιλε μετα θα το καταλαβεις,αλλα θα ειναι αργα.Αυτο θελω να πω...

Δεν διαφωνούμε σε κατι. Απλά το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ για να προσεχω όπως λες είναι να μην καρφώνω δυνατά και να ελέγχω τακτικά αν έσπασε ή όχι  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν διαφωνούμε σε κατι. Απλά το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ για να προσεχω όπως λες είναι να μην καρφώνω δυνατά και να ελέγχω τακτικά αν έσπασε ή όχι  ;)
Ε ναι τι αλλο να κανεις? Ειναι και να μη σου τυχει. Το κυριοτερο ειναι να ειναι κανεις ενημερωμενος και να μην πηγαινει σαν προβατο για σφαγη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τωρα ποσο συχνα γαμας μαν?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Τα χειρωτερα δεν μπορεις να τα κολησεις αν φορας καποτα.Μπορεις ομως να τα κολησεις αν σπασει η καποτα.Ξερεις ποτε θα ερθει η πουτανα η ωρα (μακαρι να μην ερθει ποτε) που θα σπασει το μπαλονι? Εκει ειναι το tricky part.Γιαυτο εγω αυτο που λεω ειναι να ξερει ο καθενας που παει να μπλεξει και να ενημερωνετε πριν παει να γαμησει σε πουτανες...και πριν παει με γυγναικες γενικα.
Οταν εχεις πολλες εμπειριες τα παρασημα ειναι συγουρα......Μακρυα απο c b kai hiv  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πρώτο θέμα μου λοιπόν και καλορίζικο!Λάτρης λοιπόν της τσάρκας και εγώ,με αποχή χρόνων από το άθλημα,είπα να το ξαναρχίσω.Αλλά έχω ένα θέμα που με σκαλώνει αρκετά,και θα εκτιμούσα όποια γνώμη-συμβουλή από τους ειδήμονες!
Λοιπόν τρελαίνομαι με την φάση του μπουρδέλου,με την όλη ιεροτελεστία,με το κλίμα που επικρατεί.Αλλά ενώ παλαιότερα χωνόμουνα χωρίς δεύτερη σκέψη,πλέον διστάζω ως προς το θέμα υγεία.
Σε πρόσφατη μου βόλτα από Μετάξι, έφαγα φρίκη όταν είδα κάτι ξένους(μαύρους κ πάκιδες) να εξέρχονται από τα εν λόγω σπίτια.Το θέμα μου είναι, εσείς ρε παιδιά δεν σκαλώνετε όταν βλέπετε κάτι τέτοιο?
Παλιά , προ studio,εποχής,θυμάμαι το πρώτο μου μπουρδέλο στη λιοσίων,δεχόταν μόνο Έλληνες.
Υπάρχουν ακόμα κάτι τέτοια? Φοβάμαι πολύ μετά τα γεγονότα λίγα χρόνια πριν, με το aids.Ή το άλλο που βαράνε αβέρτα ακάποτα ρουφήγματα.
Υπάρχουν σπίτια,που από την εμπειρία σας να παίζει μια πιο ´´καθαρή φάσή´? (όσο γίνεται βέβαια)?Γνωρίζω ότι το καλύτερο για αυτά που λέω είναι το studio,αλλά την βρίσκω πολύ περισσότερο με τα ντέλα...και από θέμα τιμής.Σε ποιά περιοχή να κινηθώ,ή ειδικότερα σε ποιά σπίτια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εγω θα πω πως δεν σκαλονο τυπε μου αν η κοπελα ειναι πολυ τρυφερη καλη και κανει οτι θεσ σε λογικα παν τα πλαισια ... δεν πα να την γαμαν και αραπαδες καυλονο πιο πολυ....Τωρα φασης  χωρις καποτα κτλ..μακρυα....4 φορες ειμουν τυχερος......5 δε νομιζο.....Να πω οτι μια κοπελα βασικα ποερσι το καλοκαιρι δεν θα πω ονομα....πηγε να μαφηση να της τον βαλο ετσι...η μαλλον για να το πο με πιο ακριβια ειπε ενο την ειχα με ανοιχτα τα ποδια κια την ψωλη καγκελο....θες κονντομ η οχι .....με μεγαλη ταχυπαλμια κια δυσκολια και ενο το πουτσοκεφαλο ακουμπαγε λιγο πανο στην οπη της....Ειπα βαλε βαλε.......η καρδια κοντευε να σπαση απο καυλα....αλλα κρατηθηκα.... :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω θα πω πως δεν σκαλονο τυπε μου αν η κοπελα ειναι πολυ τρυφερη καλη και κανει οτι θεσ σε λογικα παν τα πλαισια ... δεν πα να την γαμαν και αραπαδες καυλονο πιο πολυ....Τωρα φασης  χωρις καποτα κτλ..μακρυα....4 φορες ειμουν τυχερος......5 δε νομιζο.....Να πω οτι μια κοπελα βασικα ποερσι το καλοκαιρι δεν θα πω ονομα....πηγε να μαφηση να της τον βαλο ετσι...η μαλλον για να το πο με πιο ακριβια ειπε ενο την ειχα με ανοιχτα τα ποδια κια την ψωλη καγκελο....θες κονντομ η οχι .....με μεγαλη ταχυπαλμια κια δυσκολια και ενο το πουτσοκεφαλο ακουμπαγε λιγο πανο στην οπη της....Ειπα βαλε βαλε.......η καρδια κοντευε να σπαση απο καυλα....αλλα κρατηθηκα.... :rockon:
καταλαβα ποια λες και ας μην ειπες ονομα!!! :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οταν εχεις πολλες εμπειριες τα παρασημα ειναι συγουρα......Μακρυα απο c b kai hiv  :rockon:
Ο μονος τροπος για να μεινεις μακρια ειναι να μην κανεις σεξ,η τουλαχιστον να κανεις μονο με ατομα που εμπιστευεσαι..και αυτα σιγουρα δεν ειναι οι πουτανες.Αλλιως πρεπει να αναλογιστεις τα ρισκα και να παρεις την ευθηνη...δυστιχως ετσι ειναι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
καταλαβα ποια λες και ας μην ειπες ονομα!!! :grin:
Στηλε μου π.μ να δω αν επεσες μεσα τυπε μου  :grin: Περα απο την απορια μου αν καταλαβε ο τυπος θα πω οτι δεν παιζει ξαναρισκαρο τοσο....Γιαυτο και επελεγο να πηγαινο πιο πολυ με στυλακια χριστινας 69α κτλ.... :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ο μονος τροπος για να μεινεις μακρια ειναι να μην κανεις σεξ,η τουλαχιστον να κανεις μονο με ατομα που εμπιστευεσαι..και αυτα σιγουρα δεν ειναι οι πουτανες.Αλλιως πρεπει να αναλογιστεις τα ρισκα και να παρεις την ευθηνη...δυστιχως ετσι ειναι.
Ετσι ακριβος τυπε μου συμφωνο, η αποχη....η καποτα....η σταθερη σχεση.... :knockinb:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ετσι ακριβος τυπε μου συμφωνο, η αποχη....η καποτα....η σταθερη σχεση.... :knockinb:
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν θα σε προστατευσει το αν θα πας σε μπουρδελο η σε στουντιο η σε κολ γκιρλ.Το μονο που θα σε προστατευσει ειναι η καποτα και η λογικη συχνοτητα.Αν πηγαινεις καθε μερα σε μπουρδελο μαθηματικα..καποια στιγμι θα σπασει η φουσκα...λογικο ειναι....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν θα σε προστατευσει το αν θα πας σε μπουρδελο η σε στουντιο η σε κολ γκιρλ.Το μονο που θα σε προστατευσει ειναι η καποτα και η λογικη συχνοτητα.Αν πηγαινεις καθε μερα σε μπουρδελο μαθηματικα..καποια στιγμι θα σπασει η φουσκα...λογικο ειναι....
[/quote Σωστος ο τυπος , Την πρωτη φορα μουσπασε η καποτα με μια ταιλανδεζα......ολα μεσα επεσαν και μολης την εβγαλα το καταλαβα.....μετα λεω γιατο τοσο καλη αισθηση.....ευτηχος ολα καλα θα ηταν τραγικο να κολαγα κατι......τις υπολοιπες 3 απο καθαρο ρισκο και συναισθημα και καυλα....ευτηχος και εκει ολα καλα της υπολοιπες 3 που ανεφερα τις γαμουσα την καθε μια για πανο απο 2 χρονια την καθε μια σε σχεση ενοω.....η 2 απο της 3ης ηταν πουτανεσ ..... :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Σωστος ο τυπος , Την πρωτη φορα μουσπασε η καποτα με μια ταιλανδεζα......ολα μεσα επεσαν και μολης την εβγαλα το καταλαβα.....μετα λεω γιατο τοσο καλη αισθηση.....ευτηχος ολα καλα θα ηταν τραγικο να κολαγα κατι......τις υπολοιπες 3 απο καθαρο ρισκο και συναισθημα και καυλα....ευτηχος και εκει ολα καλα της υπολοιπες 3 που ανεφερα τις γαμουσα την καθε μια για πανο απο 2 χρονια την καθε μια σε σχεση ενοω.....η 2 απο της 3ης ηταν πουτανεσ ..... Headbaning!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους τους συναγωνιστές.
Κάτι τελευταίο, και σόρυ αν δεν είμαοι στην σωστή ενότητα,αλλά καμιά πρόταση για ντέλα που δέχονται μόνο Έλληνες,ή τα θεωρείτε κάπως πιό καθαρά? Ειχα κατα νού για Αχαρνών και αγκύρας,την barbie απο sirina.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τωρα ποσο συχνα γαμας μαν?

Κοίτα...γενικά μέσα σε 7 χρόνια έχω πάει με καμιά 25αριά τάνες (όσο είχα γκόμενα ούτε απέξω δεν περνούσα). Ξέρω...για άλλους εδώ μέσα είναι ελάχιστες αλλά γούστα είναι αυτά. Δεν κάνουμε διαγωνισμό ούτε κόντρες  ;) Πλέον δε γαμάω και πολύ συχνά, έχω κανένα 2μηνο να πάω σε σπίτι  :grin:...φαντάσου το αντίθετο του Πίκερ  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom