Πρώτο θέμα μου λοιπόν και καλορίζικο!Λάτρης λοιπόν της τσάρκας και εγώ,με αποχή χρόνων από το άθλημα,είπα να το ξαναρχίσω.Αλλά έχω ένα θέμα που με σκαλώνει αρκετά,και θα εκτιμούσα όποια γνώμη-συμβουλή από τους ειδήμονες!
Λοιπόν τρελαίνομαι με την φάση του μπουρδέλου,με την όλη ιεροτελεστία,με το κλίμα που επικρατεί.Αλλά ενώ παλαιότερα χωνόμουνα χωρίς δεύτερη σκέψη,πλέον διστάζω ως προς το θέμα υγεία.
Σε πρόσφατη μου βόλτα από Μετάξι, έφαγα φρίκη όταν είδα κάτι ξένους(μαύρους κ πάκιδες) να εξέρχονται από τα εν λόγω σπίτια.Το θέμα μου είναι, εσείς ρε παιδιά δεν σκαλώνετε όταν βλέπετε κάτι τέτοιο?
Παλιά , προ studio,εποχής,θυμάμαι το πρώτο μου μπουρδέλο στη λιοσίων,δεχόταν μόνο Έλληνες.
Υπάρχουν ακόμα κάτι τέτοια? Φοβάμαι πολύ μετά τα γεγονότα λίγα χρόνια πριν, με το aids.Ή το άλλο που βαράνε αβέρτα ακάποτα ρουφήγματα.
Υπάρχουν σπίτια,που από την εμπειρία σας να παίζει μια πιο ´´καθαρή φάσή´? (όσο γίνεται βέβαια)?Γνωρίζω ότι το καλύτερο για αυτά που λέω είναι το studio,αλλά την βρίσκω πολύ περισσότερο με τα ντέλα...και από θέμα τιμής.Σε ποιά περιοχή να κινηθώ,ή ειδικότερα σε ποιά σπίτια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων