You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στον Τάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρκούδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.067
- Πόντοι
- 22.266
18 τις εκατο δεν ηταν απι 01-01-1987 το φπα????......................
και ισως ο φπα πολυτελειας το 36 και το κατεργησε ο μητσοτακης??
Αρκούδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε κωστα μας απο που τις παιρνεις τις ιστοριες ομωσ???????χωρις δοση ειρωνιας
Και σε ξαναρωτάω "τι είναι το παράξενο που σε κάνει να πιστεύεις οτι τις παίρνω απο κάπου".Δεν είναι και τίποτα σενάρια όπως αυτά της coca cola Zero οπου το απίθανο γίνεται πιθανό.
Αρκούδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στο 36% αναφέρομαι.Αυτό ηταν που έκανε την αγορά να γονατίσει18 τις εκατο δεν ηταν απι 01-01-1987 το φπα????
και ισως ο φπα πολυτελειας το 36 και το κατεργησε ο μητσοτακης??
Αρκούδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι λες στο τελος της υπογραφης σου πολυπειρε θεματοθετη...Και μην αρχίσουμε να ζητάμε σε Rapidshare γιατί μας τελείωσε...Τι..???
Θέλεις να μάθεις τι μας τελείωσε? να σου πω λοιπόν απλά για να το καταλάβεις μιας και οπως φαίνεται δεν το ξέρεις ουτε αυτό.Σταμάτησε ο Rapidshare όπως και πολλοί άλλοι file hosts το affiliate program τους όπου οταν κατεβάζουν τσόντες κάποιοι απο εκεί για να τις δουν και τον παίξουν,κερδιζουμε χρήμα εμεις που είχαμε ποστάρει το ανάλογο δικό μας link.Χωρίς να εχουμε να κερδίσουμε, δεν υπάρχει λόγος να έχουμε πλέον ανεβασμενα αρχεία στον rapidshare η άλλο file host που δεν πληρώνει.Πιστεύω να κατάλαβες τώρα.
Αρκούδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η πλακα ειναι οτι ο θεουλης σοφος θεματοθετης ως αλλος Ομηρος διατηρει και τους αρχικους τιτλους των Επων του..
Πρωινο Ξυπνημα..ουτε μελο του 50' με τον Χορν την Λαμπετη να ηταν.. !!!
Στον Τακη, Μια γκόμενα με στόχους, κτλ..Χαρακτηριστικοι τιτλοι ιστοριων περιοδικων που τα λενε ολα απο μονοι τους !!!!
Εισαι θεος φιλε συνεχησε!!! ζουμε για να σε διαβαζουμε !!!!!!
Μη μας διαβάζεις λοιπον ρε φίλε αν σε χαλανε οι τίτλοι η οτιδήποτε άλλο.Δεν θα στενοχωρηθούμε αν σε χάσουμε απο πελάτη.Σου ξαναειπα οτι υπάρχει ανάλογο πεδίο στο site που μπορείς να διαβάζεις με την άνεση σου θέματα που σε αφορούν άμεσα.
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αν φρόντιζες λιγάκι να ενημερωθείς πριν νομίζεις οτι λες κατι το έξυπνο,θα ήξερες οτι ηταν απ τον Ιανουάριο του 1987.
Απο την άλλη πάλι το βρίσκω λογικό να μην το ξέρεις μιας και το 87 απο οτι φαινεται δεν θα ήσουν ουτε καν σπερματοζωάριο στα γεννητικά όργανα του πατέρα σου.Τώρα λοιπόν έμαθες.Ειδες που σε ωφέλησε σε κάτι εστω και λίγο να διαβάζεις και κάτι περαν απο τα σχόλια και τις κριτικές για τα μπουρδέλα?
και για να σε βοηθήσω
Κώδικας:[URL unfurl="true"]www.el.wikipedia.org/wiki/Φόρος_Προστιθέμενης_Αξίας[/code[/URL]] [/quote] AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :uglystupid: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :booty: :booty: :jerking: :jerking: :jerking: :banghead: :banghead: :banghead: :jerking: :jerking: :jerking: Εισαι τοσο γελοιος ρε συ παθετικ πραγματικα σε λυπαμαι αν και καθομαι και διαβαζω σα μαλακας τις ιστοριες σου γιατι εχουν καλτ βαλιου αλλα εισαι για λυπηση που το μονο επιχειρημα σου ειναι οτι μπαινω εδω για να διαβαζω κριτικες και σχολια για πουτανες... :uglystupid: :banghead: :jerking: :jerking: :jerking:αχαχαχαχαχαααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!! Αν εβλεπες λιγο τις σελιδες που επισκεπτομαι θα διαπιστωνες οτι δεν εχω γραψει ουτε μια κριτικη για οτιδηποτε που να εχει σχεση με αγοραιο ερωτα ουτε καν εχω σχολιασει το παραμικρο σε αντιστοιχα θρεντς...τεικ ιτ απ γιουρ αςς :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για αλλους καλτ λογους εχω εθιστει σε αυτο το μπουρδελοφορουμ αλλα το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι αξιολυπητος περα απο καθε φαντασια που προσπαθεις να περασεις για μαιμου λογοτεχνης με κλεμμενες απο τσοντοπεριοδικα 25ετιας ιστοριουλες και αντιγραφοντας τες σε μπουρδελοφορουμ... :idiot: :uglystupid: :banghead:!!!! Ποσο γελοιος Θεε μου... :idiot: :uglystupid: :banghead: :jerking: :jerking: :jerking:!!!!!!!!!!!!!!!!! Τεσπα συνεχισε ετσι γιατι μας κανεις να γελαμε παρολο που σε λυπομαστε... :P :- :'( :'( :'( :'(
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Επειδη βαριεμαι να διαβασω τι εγινε τελικα στον σφυριξε ο Τακης σου; :S
ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το Τοπ οφ ντα Τοπ Σχολιον !!!!!!!!!!!!!!
Τακης + Κωστακης = !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑχΒαΧΟυχΓκουχ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ετσι Ετσι Ετσι αργα και ρυθμικα,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρκούδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παίκτη τι ζόρι τραβάς τελικά με μένα? Βλέπεις οτι προσπαθείς να με πιάσεις λάθος σ’αυτά που γράφω και πιάνεσαι τελικά αδιάβαστος.Την μία με το τι γράφω,την άλλη με την υπογραφή μου,τι το συνεχίζεις λοιπόν? Αν δεν το καταλαβαίνεις, έχεις πρόβλημα και να το κοιτάξεις. Το οτι δεν θα σου απαντήσω και δεν θα ασχοληθώ ξανα μαζί σου μην το εκλάβεις σαν αδυναμία, γιατί θα πρέπει να ξέρεις οτι έχω βαρεθεί τους μπουρδελάκιδες,τους ανέραστους στιπτιτζολάγνους και τα κυβερνοφρικιά του είδους σου με τις ατάκες και το χιούμορ τύπου Σεφερλή που την πέφτουν μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν την ασήμαντη ύπαρξη τους και να κάνουν τους πονηρούς.Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και μη με κουράζεις.
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε παίκτη τι ζόρι τραβάς τελικά με μένα? Βλέπεις οτι προσπαθείς να με πιάσεις λάθος σ’αυτά που γράφω και πιάνεσαι τελικά αδιάβαστος.Την μία με το τι γράφω,την άλλη με την υπογραφή μου,τι το συνεχίζεις λοιπόν? Αν δεν το καταλαβαίνεις, έχεις πρόβλημα και να το κοιτάξεις. Το οτι δεν θα σου απαντήσω και δεν θα ασχοληθώ ξανα μαζί σου μην το εκλάβεις σαν αδυναμία, γιατί θα πρέπει να ξέρεις οτι έχω βαρεθεί τους μπουρδελάκιδες,τους ανέραστους στιπτιτζολάγνους και τα κυβερνοφρικιά του είδους σου με τις ατάκες και το χιούμορ τύπου Σεφερλή που την πέφτουν μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν την ασήμαντη ύπαρξη τους και να κάνουν τους πονηρούς.Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και μη με κουράζεις.
Με περιεγραψες τελεια Κωστακη μου εισαι ΘΕος και σε παρακαλω πολυ μην σταματησεις να ασχολεισαι μαζι μου και προς θεου μην σταματησεις για κανενα απολυτως λογο να ποσταρεις τις ιστοριες σου !!!!
Σε αγαπαμε και ζουμε για να σε διαβαζουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K