ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
τι ειναι αυτο τυποι?
συσκευη για να παιρνεις τηλεφωνα να στελνεις σμς και τετοια?
Αυτή τη καραμέλα πρέπει να τη σταματήσετε. Όλα στη Κίνα παράγονται. Και τα Apple, και τα Samsung. Η διαφορά είναι η ποιότητα εξαρτιματων. Η Apple έχει κόστος κατάσκευης 300 ευρώ και στο πουλάει 1000. Η Samsung 200 και το πουλάει 800 κλπ.Σε αυτα τα χρηματα να δεις κατι αλλο φιλε.
Ειναι πολλα τα λεφτα για κινεζιες.
καλα συγνωμη τυπε...Αυτή τη καραμέλα πρέπει να τη σταματήσετε. Όλα στη Κίνα παράγονται. Και τα Apple, και τα Samsung. Η διαφορά είναι η ποιότητα εξαρτιματων
καλα συγνωμη τυπε...
σταματαμε την καραμελα που μολις επιβεβαιωσες οτι ισχυει πραγματικα
δεν νομιζωΔιάβασε λίγο τι έγραψες... Είναι άκυρο τελείως.
Σωστός!Αυτή τη καραμέλα πρέπει να τη σταματήσετε. Όλα στη Κίνα παράγονται...
Α : είναι κινέζια, μη το πάρεις (οπότε πάρε κάτι που δεν είναι από Κίνα)δεν νομιζω
αλλα αν ζοριστηκες ας το αφησουμε γιατι βαρεθηκα κιολας
τυπε αληθεια δεν καταλαβες?Μα πως γίνεται Α : είναι κινέζια, μη το πάρεις (οπότε πάρε κάτι που δεν είναι από Κίνα)
Β : όλα από Κίνα είναι
Και εσύ λες ότι ο Β επιβεβαιώνει τον Α; Κάτι δε πάει τυπε. Δε βγάζει νόημα.
Όλα στη Κίνα παράγονται.Η διαφορά είναι η ποιότητα εξαρτιματων
ρε συ σαββιδη μια φορα να μπω σε ενα θρεντ και να διαβασω κατι που εχεις γραψει και να μην ειναι μαλακιαΣε αυτα τα χρηματα να δεις κατι αλλο φιλε.
Ειναι πολλα τα λεφτα για κινεζιες.
Κινεζο θα παρεις οταν ειναι εως 300 ευρω. Απο εκει και πανω, δεν αξιζει.
Αυτή τη καραμέλα πρέπει να τη σταματήσετε. Όλα στη Κίνα παράγονται. Και τα Apple, και τα Samsung. Η διαφορά είναι η ποιότητα εξαρτιματων. Η Apple έχει κόστος κατάσκευης 300 ευρώ και στο πουλάει 1000. Η Samsung 200 και το πουλάει 800 κλπ.
Μάλλον δε ξέρεις τι νούμερα κάνει η one plus ούτε έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου.
Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια έχω αλλάξει 7 κινητά, και Samsung και HTC και Sony, και Huawei και LG και xiaomi . Μόνο apple και Google δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Το καλύτερο κινητό που είχα πιάσει στα χέρια σου ήταν το nexus 5. Τώρα είμαι σε Huawei και δε θα ξαναπάρω αν δε βελτιωθούν. Samsung είναι μόνο brand name. Εχουν υπερβολικά πολλα προβλήματα για κινητά 800 ευρώ. Samsung αξίζουν μόνο τα note. Google κάθε χρόνο περιμένω να βγάλουν το επόμενο nexus 5 και κάθε χρόνο τα κάνουν σκατα. Apple δεν έχω πάρει γιατί δεν ξέρω το λογισμικό.