DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.826
Ίσως προς ώρας αγαπητέ μου δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.Γιατι δεν υπαρχει καρτελα στο ονομα σας μανδαμ;
Με φωτο και κριτικες;
Ίσως προς ώρας αγαπητέ μου δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.Γιατι δεν υπαρχει καρτελα στο ονομα σας μανδαμ;
Με φωτο και κριτικες;
Παλιότερα ήταν πολύ της μόδας εδώΕ κάτσε καλέ μου, πρέπει να φαίνονται κυριλέ τα νυχούδια μου επάνω στο έκαστο ανδρικό κορμί.. δεν είμαστε τίποτα τριτοδεύτερες
Κοκκινάκι κλασσικούρα η γαλλικό, ίσως επαναφέρω κάποια στιγμή το σοβιετικό vibe και στα νύχια μου..Παλιότερα ήταν πολύ της μόδας εδώ
Ε κάτσε καλέ μου, πρέπει να φαίνονται κυριλέ τα νυχούδια μου επάνω στο έκαστο ανδρικό κορμί.. δεν είμαστε τίποτα τριτοδεύτερες
καλε μου...
νυχούδια...
καντο καλυτερα τεταρτοπεμπτες
Δεν εχει δελτίο ακομα , ειναι στα τσικο
Πάντως τα χείλη της φωτογραφίας είναι αληθινά να ξέρεις.....Γιατι δεν υπαρχει καρτελα στο ονομα σας μανδαμ;
Με φωτο και κριτικες;
Θα το λαβω σοβαρά υπόψιν μου αυτό το σχόλιο για την άμεση αυτοβελτιωση μου.καλε μου...
νυχούδια...
καντο καλυτερα τεταρτοπεμπτες
Πάντως τα χείλη της φωτογραφίας είναι αληθινά να ξέρεις.....
Τα δικά της.
Ίσως δεν έχει ανάγκη να διαφημιστει.
Ίσως έχει διαλέξει έναν άλλον τρόπο να κάνει την δουλειά της...
Αλλά την έχω γνωρίσει και το σίγουρο είναι ότι είναι πρωταγωνιστρια στις ονειρωξεις μου....
Ας βάλει φωτογραφία με τα χείλη και δίπλα τον ριζοσπάστη ή σφυροδρέπανο στα κόκκιναΠάντως τα χείλη της φωτογραφίας είναι αληθινά να ξέρεις.....
Τα δικά της.
Αλλά την έχω γνωρίσει και το σίγουρο είναι ότι είναι πρωταγωνιστρια στις ονειρωξεις μου....
Τυχαίνει να είναι δικά μου με ελαφρά διόρθωση του άνω χείλους λόγω ραμματος. Σίγουρα δεν θέλεις να τα δεις από κοντά?Αυτα τα χείλια του Ντοναλντ Ντακ ειναι δικά της Μπι΄λυ , είσαι σίγουρος ;
τύπε τετοια ποιοτητα ειχαμε να δουμε αποΑυτα τα χείλια του Ντοναλντ Ντακ ειναι δικά της Μπι΄λυ , είσαι σίγουρος ;
σοβαρα;Πάντως τα χείλη της φωτογραφίας είναι αληθινά να ξέρεις.....
Τα δικά της.
Μην τους ξυπνάς αδερφέ... καλύτερα να την χαιρόμαστε λίγοι κ καλοί!!!Πάντως τα χείλη της φωτογραφίας είναι αληθινά να ξέρεις.....
Τα δικά της.
Ναι...τα έχω δαγκωσει....τα έχω φιλησει...με έχουν φιλησει...Αυτα τα χείλια του Ντοναλντ Ντακ ειναι δικά της Μπι΄λυ , είσαι σίγουρος ;
Τυχαίνει να είναι δικά μου με ελαφρά διόρθωση του άνω χείλους λόγω ραμματος. Σίγουρα δεν θέλεις να τα δεις από κοντά?
τύπε μη δινεις σημασια στους μπαχαλακηδες χρονιάρες μερεςΜην τους ξυπνάς αδερφέ... καλύτερα να την χαιρόμαστε λίγοι κ καλοί!!!
Ναι...τα έχω δαγκωσει....τα έχω φιλησει...με έχουν φιλησει...
Τώρα αν στέλνει κάνα κλωνο είναι άλλο θέμα....
Αλλά αν στέλνει κλωνο.......
Θα ήθελα να μπορούσα να είχα δύο τρεις τέτοιους κλώνους.
Ένας τρόπος υπάρχει να το διαπιστώσεις , ανοιχτά είναι τα pm μου sir.Απο κοντα μηπως ειναι χειρότερα ανησυχώ
Δεν τους βλέπω καν!!!τύπε μη δινεις σημασια στους μπαχαλακηδες χρονιάρες μερες