Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
το τυπε εδω στο σαητ πιανει σε ολα τα φυλλα ..ειναι για να μην μας την πεσει κανα me tooΟ τύπος γεννήθηκε γυναίκα δυστυχώς..
το τυπε εδω στο σαητ πιανει σε ολα τα φυλλα ..ειναι για να μην μας την πεσει κανα me tooΟ τύπος γεννήθηκε γυναίκα δυστυχώς..
νομίζεις ότι δε του μιλάει τυπεολη του η ζωη ειναι εδω μέσα
Ουτε ο καθρεπτης του δεν του μιλάει
Χρήσιμη πληροφορία για να είμαι ειλικρινείς..μην ανοίγω και τζάμπα πόλεμοτο τυπε εδω στο σαητ πιανει σε ολα τα φυλλα ..ειναι για να μην μας την πεσει κανα me too
Έλα, ποιος ήρθε;Λεπτομέρειες όλοι εδω μέσα τύποι είμαστε θα σου πει και το @Ωρίων .
Καλά πολεμος θα ανοιξει ουτως η αλλως ..Χρήσιμη πληροφορία για να είμαι ειλικρινείς..μην ανοίγω και τζάμπα πόλεμο
I'm fine with thatΚαλά πολεμος θα ανοιξει ουτως η αλλως ..
Να εδώ λέμε στον τύπο ντιορ να μάς πει καμιά πρόσφατη ονείρωξη. Εκτός αν θες να μας πεις εσύΈλα, ποιος ήρθε;
Τρανς εδώ.
δεν είναι τύπος ρε τύπε μην γίνεσαι τέτοιος τύποςΝα εδώ λέμε στον τύπο ντιορ να μάς πει καμιά πρόσφατη ονείρωξη. Εκτός αν θες να μας πεις εσύ
Εμένα μην με ανακατεύετε με αυτά τα πράγματα - είναι του σατανάΝα εδώ λέμε στον τύπο ντιορ να μάς πει καμιά πρόσφατη ονείρωξη. Εκτός αν θες να μας πεις εσύ
Μιας και είναι τόσο ποθητή μια περιγραφή ονείρωξης μου..Να εδώ λέμε στον τύπο ντιορ να μάς πει καμιά πρόσφατη ονείρωξη. Εκτός αν θες να μας πεις εσύ
Ξέρω ποιος ήταν....Μιας και είναι τόσο ποθητή μια περιγραφή ονείρωξης μου..
Πριν λίγο καιρό ένα αγαπητό μέλος ήθελε να πραγματοποιήσουμε την ιεροτελεστία μας για άλλη μια φορά και πες τώρα ότι ο συγκεκριμένος ή θεόσταλτο ταλέντο έχει ή ξέρει να το χειρίζεται με άριστα το 10, 11..
Αφού λοιπόν με άφησε άναυδη για πολλοστή φορά, την επόμενη ημέρα το είδα στον ύπνο μου και ορίστε, κόντεψαν στα γονατα να μου φτάσουν..για να μην συζητήσω για τα σεντόνια μου.
Πριν λίγο καιρό ένα αγαπητό μέλος ήθελε να πραγματοποιήσουμε την ιεροτελεστία μας
Την Καλησπερα και απο εμενα...πεστα....".σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα...!!!!"Δύσπιστο το ανδρικό φύλο εντέλει..Κι έλεγα ότι οι γυναίκες είμαστε ακατάδεκτες. Oh mon dieu..
στην εκανε και εσενα την ιεροτελεστία ;Ξέρω ποιος ήταν....
Τι εχασα και κυριως πως μπορω να φανω χρησιμος?τύπε μη δινεις σημασια στους μπαχαλακηδες χρονιάρες μερες
Τι είναι αυτά που λες, αμαρτωλέ;στην εκανε και εσενα την ιεροτελεστία ;
φευγονταςΤι εχασα και κυριως πως μπορω να φανω χρησιμος?