james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Ονειρώξεις θα έχουμε όσο δουλεύουν οι αδένες μας...
Ειδικά αν δεν γαμάμε.
Ειδικά αν δεν γαμάμε.
Α.. έχει πολλούς αγαμητους εδώ μέσα!!!Ονειρώξεις θα έχουμε όσο δουλεύουν οι αδένες μας...
Ειδικά αν δεν γαμάμε.
Xονδρο,αν και αληθεςφευγοντας
Α.. έχει πολλούς αγαμητους εδώ μέσα!!!
Μιας και είναι τόσο ποθητή μια περιγραφή ονείρωξης μου..
Πριν λίγο καιρό ένα αγαπητό μέλος ήθελε να πραγματοποιήσουμε την ιεροτελεστία μας για άλλη μια φορά και πες τώρα ότι ο συγκεκριμένος ή θεόσταλτο ταλέντο έχει ή ξέρει να το χειρίζεται με άριστα το 10, 11..
Αφού λοιπόν με άφησε άναυδη για πολλοστή φορά, την επόμενη ημέρα το είδα στον ύπνο μου και ορίστε, κόντεψαν στα γονατα να μου φτάσουν..για να μην συζητήσω για τα σεντόνια μου.
Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι έγινε η ζημιά..Πως γκενέν αυτό ?
Όρθια κοιμάστε ?
Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε...Ξέρω ποιος ήταν....
Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι έγινε η ζημιά..
Έχω πολλές δεκαετίες ακόμη έως τότεΚαι οι γέροι το παθαίνουν αυτό Tena Pants είναι η λύση το λέει και η διαφήμιση
Έχω πολλές δεκαετίες ακόμη έως τότε
Kαλησπερα DiorPoison, ειμαι ο Αλεξανδρος.Δύσπιστο το ανδρικό φύλο εντέλει..Κι έλεγα ότι οι γυναίκες είμαστε ακατάδεκτες. Oh mon dieu..
Τωρα μου αρέσεις περισσότερο..!!!Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά...
Μια χαρά περνάμε εμείς οι σχιζοφρενείς μαζί σου.....τους λογικούς να φοβάσαι ...stay strong!!!Όσοι ξέρουν, ξέρουν
Εκτός κι εάν όντως είμαι κλώνος μανάρι μου και με όσους έχω βρεθεί είναι σχιζοφρενείς και τα βγάζετε από το μυαλό σας
Αγαπητέ κύριε παπαφίλιψ ήρθατε να αγορεύσετε? Την καλησπέρα μου.επππ τι έχουμε εδώ ???
κρυφοί τραβελοπουστρες vs. τρεις σωματοφυλακες ???
καλό ματσάκι προβλέπω...
χρονια πολλα μωρακι.τα πιάσαμε τα λεφτα μας
Καλησπέρα τύπισσα @DiorPoisonΑγαπητέ κύριε παπαφίλιψ ήρθατε να αγορεύσετε? Την καλησπέρα μου.
Την καλησπέρα μουΚαλησπέρα τύπισσα @DiorPoison