RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
Το νικ αρώματος τυγχάνει να είναι 1.71, γεννηθείσα επί Ρωσίας γένους θηλυκού με κριτικές.. Ευφάνταστος ο τρόπος συλλογισμού σας μίστερ μου.
Το νικ αρώματος τυγχάνει να είναι 1.71, γεννηθείσα επί Ρωσίας γένους θηλυκού με κριτικές.. Ευφάνταστος ο τρόπος συλλογισμού σας μίστερ μου.
εγω σε πιστευωΤο νικ αρώματος τυγχάνει να είναι 1.71, γεννηθείσα επί Ρωσίας γένους θηλυκού με κριτικές.. Ευφάνταστος ο τρόπος συλλογισμού σας μίστερ μου.
Είστε ελεύθερος και καλοδεχούμενος να το διαπιστώσετε sirΜέχρι αποδείξεως..
φωτογραφία βυζι με διπλα το σημερινό φυλλο του ριζοσπαστηΕίστε ελεύθερος και καλοδεχούμενος να το διαπιστώσετε sir
Aν είναι αυγή ή ντοκουμέντο θα είναι κλώνος πιστεύεις?φωτογραφία βυζι με διπλα το σημερινό φυλλο του ριζοσπαστη
Αν δεν εχει Ριζοσπαστη μας κανει και ΠαραπολιτικάAν είναι αυγή ή ντοκουμέντο θα είναι κλώνος πιστεύεις?
Δεν ξεκινας καλά....Δύσπιστο το ανδρικό φύλο εντέλει..Κι έλεγα ότι οι γυναίκες είμαστε ακατάδεκτες. Oh mon dieu..
Εγώ πάντως τις αποδείξεις τις πήρα χειροπιαστα και είναι superΜέχρι αποδείξεως..
Όσοι ξέρουν, ξέρουνΕντωμεταξυ την κοπέλα την έχουμε συναντήσει τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα κ οι άλλοι αναρωτιούνται ακόμη αν είναι κλώνος!!!
Οριακά κιτσαρίλα, δεν είμαστε εμείς για πορτοκαλί, αχ πολλή υποτίμηση..Aν ντρέπεται για βυζί μπορεί να ανεβάσει φώτο βαμμένο νύχι (κατά προτίμηση πορτοκαλί) με τον ριζοσπάστη να πούμε
Γιατι δεν υπαρχει καρτελα στο ονομα σας μανδαμ;Όσοι ξέρουν, ξέρουν
Εκτός κι εάν όντως είμαι κλώνος μανάρι μου και με όσους έχω βρεθεί είναι σχιζοφρενείς και τα βγάζετε από το μυαλό σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οριακά κιτσαρίλα, δεν είμαστε εμείς για πορτοκαλί, αχ πολλή υποτίμηση..
Σχιζοφρενεις δεν ξέρω... πολύ τυχεροί σίγουρα!!!Όσοι ξέρουν, ξέρουν
Εκτός κι εάν όντως είμαι κλώνος μανάρι μου και με όσους έχω βρεθεί είναι σχιζοφρενείς και τα βγάζετε από το μυαλό σας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οριακά κιτσαρίλα, δεν είμαστε εμείς για πορτοκαλί, αχ πολλή υποτίμηση..
Ε κάτσε καλέ μου, πρέπει να φαίνονται κυριλέ τα νυχούδια μου επάνω στο έκαστο ανδρικό κορμί.. δεν είμαστε τίποτα τριτοδεύτερεςΜπλεξαμε με φασιο-ικον
Δεν εχει δελτίο ακομα , ειναι στα τσικόΓιατι δεν υπαρχει καρτελα στο ονομα σας μανδαμ;
Με φωτο και κριτικες;