Νέα

Oneiro Massage, Μάρνη 28, 5ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε επισκεφτει εστω μια φορα το καταστημα?

• Ναι , εχω κανει και μασαζ

Ψήφοι: 184 36,4%
  • Ναι , απλα τσαρκα, δεν εκανα μασαζ

Ψήφοι: 33 6,5%
  • Οχι , αλλα θελω

Ψήφοι: 248 49,0%
  • Οχι , ουτε θελω

Ψήφοι: 41 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    506

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αυριο Κυριακή, το γαμαζί λειτουργεί κανονικώς. Σωστά ? (Μη τρέχω τζαμπο,...)

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
26
Παιδια έχω πάει αρκετές στο ίδρυμα αλλά δεν έχω ρωτήσει ποτέ κατ ιδίαν πόσα παίρνουν για extra εκτόνωση (όχι απαραίτητα με μπριζόλα,αρκεί και φραπέ).Έχει ρωτήσει κανείς ή έχει πάρει κανείς extra? Και με πόσα επιπλέον?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια έχω πάει αρκετές στο ίδρυμα αλλά δεν έχω ρωτήσει ποτέ κατ ιδίαν πόσα παίρνουν για extra εκτόνωση (όχι απαραίτητα με μπριζόλα,αρκεί και φραπέ).Έχει ρωτήσει κανείς ή έχει πάρει κανείς extra? Και με πόσα επιπλέον?
Φιλε μου μηπως μηπως εισαι :police: και ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα;Η μηπως γραφεις για αλλο ιδρυμα;

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
26
Τι άδεια και γεμάτα?Ειρωνεύεσαι? Απλά θέλω να ρίξω και 2ο και ρωτάω.Κακό είναι?

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
26
Αυτό που θέλω είναι να της πω ΑΦΟΥ έχουμε τελειώσει , πόσο πάει μια extra εκτόνωση.Όχι να μου κάνει πάλι από την αρχή μασάζ.Ένα extra φραπέ δηλαδή.Απλά να ξέρω εαν το έχει ζητήσει κάποιος να ξέρω πόσο να δώσω μην με ποιάσει και κότσο.Απλά τα πράγματα

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
Σημερα κυριακη 20/6 στο ιδρυμα ηταν 6-7 λαδοκορες εκ των οποιων η ρουσλανα και η τζενη ηταν τα πιο αξιογαμευσιμα. Δυστυχως υπερισχησε με διαφορα στηθους η βικυ. Μιλαμε για πολυ μεγαλο βυζι. 7αρι-8αρι το εκοψα. Καλουλα στο μασαζ , οχι ιδιαιτερα διαχυτικη με τα προκαταρκτικα, με τα @@ δεν ασχοληθηκε καθολου. Παντως δεν το κλαις το 60αρι. Το κουδουνι βεβαια (γυρω στις 1330 που πηγα εγω) κτυπαγε υπερωριες. Ατιμη κριση. Απλα στο στοχαστρο μπηκαν οι λαδοκορες που ανεφερα και ειδικα η ρουσλανα με τον τελειο κολο..Αυτα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Αυτό που θέλω είναι να της πω ΑΦΟΥ έχουμε τελειώσει , πόσο πάει μια extra εκτόνωση.Όχι να μου κάνει πάλι από την αρχή μασάζ.Ένα extra φραπέ δηλαδή.Απλά να ξέρω εαν το έχει ζητήσει κάποιος να ξέρω πόσο να δώσω μην με ποιάσει και κότσο.Απλά τα πράγματα
Ενα 10ρικάκι επιπλέον και πολύ τους πέφτει καυλιάρη μου.Αν είναι σωστό το μαγαζί θα πρέπει να φροντίζει τον πελάτη αλλοιώς μία φορά και αλλού.

Επισκέπτης
Σημερα κυριακη 20/6 στο ιδρυμα ηταν 6-7 λαδοκορες εκ των οποιων η ρουσλανα και η τζενη ηταν τα πιο αξιογαμευσιμα. Δυστυχως υπερισχησε με διαφορα στηθους η βικυ. Μιλαμε για πολυ μεγαλο βυζι. 7αρι-8αρι το εκοψα. Καλουλα στο μασαζ , οχι ιδιαιτερα διαχυτικη με τα προκαταρκτικα, με τα @@ δεν ασχοληθηκε καθολου. Παντως δεν το κλαις το 60αρι. Το κουδουνι βεβαια (γυρω στις 1330 που πηγα εγω) κτυπαγε υπερωριες. Ατιμη κριση. Απλα στο στοχαστρο μπηκαν οι λαδοκορες που ανεφερα και ειδικα η ρουσλανα με τον τελειο κολο..Αυτα

η Ρουσλάνα αν και προστυχόφατσα είναι λίγο σπαστική...μη αυτό, μη το άλλο, πλύθηκες καλά; και άλλα τέτοια σπαστικά...πάνω απο μια φορά δεν αξίζει!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
η Ρουσλάνα αν και προστυχόφατσα είναι λίγο σπαστική...μη αυτό, μη το άλλο, πλύθηκες καλά; και άλλα τέτοια σπαστικά...πάνω απο μια φορά δεν αξίζει!
Καλα που το ανεφερες συναδελφε γιατι μου εκανε κλικ η φατσα της και ημουν ετοιμος αυριο κιολας να την σπρωξω..Τωρα ιδωμεν

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Λεω να επισκεφτω το ιδρυμα σημερα..Μπορει καποιος να μου πει μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο...?Ελπιζω να βρω κι αυτη τη Βικυ...Στο συγκεκριμενο πρωτη φορα θα παω....Εχω παει στο Καλιρροης 48..100 ευρω δυο φορες ματς αλλα δεν μου πολυαρεσε....Ελπιζω αυτο να ειναι καλυτερο....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Λεω να επισκεφτω το ιδρυμα σημερα..Μπορει καποιος να μου πει μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο...?Ελπιζω να βρω κι αυτη τη Βικυ...Στο συγκεκριμενο πρωτη φορα θα παω....Εχω παει στο Καλιρροης 48..100 ευρω δυο φορες ματς αλλα δεν μου πολυαρεσε....Ελπιζω αυτο να ειναι καλυτερο....
κατσε και παιξε το βιολι σου κατ' οικον. 6 κλεινουν. και στην ιδια πολυκατοικια να μενεις και πας ΤΩΡΑ, θα φας ξεπετα, αν σου ανοιξουν

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποια κάνει το καλύτερο μασαζ από Μ28;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πέρασα κι εγώ σήμερις απο το γαμαζί !

-Τι καραμπάζα ήταν αυτά ?
-Το χειρότερο καραμπάζο, η Βίκυ (Μιά κοντή, χοντρή -ξεχυλίζαν οι κοιλάρες και οι πατσές-, με βυζά τεράστια ! GOTHIC !)

-Εχασα χρόνο ! Χρήμα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω, μ αυτά που είδα !

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
  αν εισαι μεσα στον προβλεπομενο χρονο του 45λεπτου, θελουν αλλα 20 ευρω.      αν εχειs ξεπερασει τα 45λεπτα και θελειs εχτρα,  ζητουν αλλα 40 ευρω.    αλλα  και αυτα διαπραγματευονται, αναλογα το μαγαζι και τιs κοπελλεs.    αλλα γενικωs προτιμουν να μην κατσουν, παρα να πηδηχτουν τσαμπα.( ετσι το βλεπουν, οτι ολα αυτα τα χρηματα που παιρνουν οτι δεν ειναι αρκετα)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πέρασα κι εγώ σήμερις απο το γαμαζί !

-Τι καραμπάζα ήταν αυτά ?
-Το χειρότερο καραμπάζο, η Βίκυ (Μιά κοντή, χοντρή -ξεχυλίζαν οι κοιλάρες και οι πατσές-, με βυζά τεράστια ! GOTHIC !)

-Εχασα χρόνο ! Χρήμα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω, μ αυτά που είδα !

αυτή ειναι η μεση κατασταση της ελληνικης πορνοπραγματικότητας...ειναι σιγουρα η χειροτερη στην ευρωπη ποιοτικα για εναν λαο που γαμαει συνεχεια και θελει να γαμαει συνεχεια..ερώτηση.....Γιατί μας ξεφτιλίζετε έτσι?θέλουμε ωραίες μουνάρες,όχι αλβανές πατόλες και γύφτισσες!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
αυτή ειναι η μεση κατασταση της ελληνικης πορνοπραγματικότητας...ειναι σιγουρα η χειροτερη στην ευρωπη ποιοτικα για εναν λαο που γαμαει συνεχεια και θελει να γαμαει συνεχεια..ερώτηση.....Γιατί μας ξεφτιλίζετε έτσι?θέλουμε ωραίες μουνάρες,όχι αλβανές πατόλες και γύφτισσες!
επειδη εχεις ενα κολλημα με την Ευρωπη, σκεψου τι ειναι η Ελλαδα στην Ευρωπη... ακριτικη επαρχια β' κατηγοριας, μη σου πω γ' πλεον. Σα να εισαι στα Φιλιατρα ενα πραμα, τι περιμενεις να βρεις στα Φιλιατρα? τον πυργο του Άιφελ? (τετοιο θα βρεις παντως  :2funny:)

και σκεψου και αυτες, εσυ που θα προτιμουσες να δουλεψεις, Αθήνα ή Φιλιατρά, Γερμανια ή Ελλαδα με 500 ευρώ νοικι για μια παραγκα, 5 ευρω καφε, κλπ κλπ

Δεν ειναι οτι δε συμφωνω μαζι σου, γι αυτο αλλωστε εχω κυρηξει αποχη μεχρι νεωτερας  ;)
Καλη βδομαδα σε ολους  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom