Oneiromassage
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2018
- Like
- 10
Kalimera agoriamu.simera dulevun xrustina ,nina ,anna ,maria. Mexri 8.30.sasperimenume taperasume orea .exume programa apo 50 ,60 evro (full)
Ειχα και μια απορια αν αυτο λειτουργει...ειχα διαβασει καλες κριτικες για καποιες εκει..λιγο ακυρη σαν περιοχη εκει βεβαια..και η πολυκατοικια δε συμπαθιεται...αλλα το " υλικο" αν λεει...τα παραβλεπεις..Ανοίγω το εν λόγω θρεντ, καθώς το προηγούμενο σχετικό είναι πια κλειδωμένο.
Εφόσον λειτουργεί κανονικά το εν λόγω μασατζίδικο, ας αρχίσουμε την ενημέρωση για κορασίδες
και υπηρεσίες!
Κώλο δίνει η Άννα η Αρμένισσα και η Ιουλία.Έχει μένει καμία εκεί μέσα που να δίνει Κώλο?
Η Κατερίνα έχει μια προστυχιά κι από κοντά.Δεν έχω πάει αλλά έχω διαβάσει ότι πολλοί προτιμούν Ιουλία και σε φωτο έχω δει μια ξανθιά με συμπαθητικό στήθος, Κατερίνα νομίζω. Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας γράψει.
Την Ιουλία την είχα πάρει μια φορά και ήταν καταπληκτική.Κώλο δίνει η Άννα η Αρμένισσα και η Ιουλία.
Βέβαια, η Άννα χρεώνει 100 ευραίους για 1 ώρα με δύο χυσίματα, το ένα κώλο και το άλλο κανονικά.
Γι αυτό το λόγο, προφανώς και δεν θα την προτιμήσω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιουλία, φουλ πρόγραμμα...
Την Άννα δεν την έχω δει ποτέ.
Άννα, φουλ πρόγραμμα με αστερίσκους...
Αν είναι ή Κατερίνα που δεν μιλάει ελληνικά τότε δεν θα την ξαναεπαιρνα γιατί ξεκίνησε με πίπα καποτα χύσιμο στο στήθος και καθόλου anal.Η Κατερίνα έχει μια προστυχιά κι από κοντά.
Όμως την Παρασκευή που πέρασα από το ίδρυμα ΔΕΝ ανακοινώθηκε κώλος
Άρα, το πρόγραμμα κόστισε 80 για 1 ώρα +20 για κώλο.Την Ιουλία την είχα πάρει μια φορά και ήταν καταπληκτική.
Δεν είχε κόσμο τότε καθόλου και κάτσαμε τουλάχιστον 1 ώρα και.
Κωλο έδωσε έξτρα +20€ και αντέχει στο κοπανημα.
Έχουν περάσει 3 μήνες από την τελευταία φορά που την πέτυχα και για αυτό νόμιζα ότι είχε σταματήσει
Σωστά.Άρα, το πρόγραμμα κόστισε 80 για 1 ώρα +20 για κώλο.
Σωστά?
Χύσιμο παίχτηκε στο στόμα ή στη μάπα?
Επίσης, από μασάζ σκαμπάζει?
Απο γλωσσοφιλα τι ελεγε φιλε; Εδινε;Την Ιουλία την είχα πάρει μια φορά και ήταν καταπληκτική.
Δεν είχε κόσμο τότε καθόλου και κάτσαμε τουλάχιστον 1 ώρα και.
Κωλο έδωσε έξτρα +20€ και αντέχει στο κοπανημα.
Έχουν περάσει 3 μήνες από την τελευταία φορά που την πέτυχα και για αυτό νόμιζα ότι είχε σταματήσει
Ναι έδινε απλόχερα αρκεί να μην μύριζε το στόμα άσχημα.Απο γλωσσοφιλα τι ελεγε φιλε; Εδινε;