black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Ρε παιδιά, η Εύα που κατοικοεδρεύει?
Η Εύα με την κωλάρα;
Είχε πάει στο Συγγρού 42-46
Τελευταία φορά εκεί την είδα
Ρε παιδιά, η Εύα που κατοικοεδρεύει?
Συγγρού 40-42 εννοεί μάλλον.42-46 ?....
Συγγρού 40-42 εννοεί μάλλον.
Πλένομαι, ντύνομαι και μετά από αρκετή ώρα φτάνω στο Μάρνης 28. Τριγύρω παντού πρεζόνια να κάνουν σίσα. Τραγική περιοχή. Στα σκαλιά της πολυκατοικίας πρεζάκια. Πάω να χτυπήσω κουδούνι κι έχω το νου μου μην κάνει καμια μαλακία κανένα και του χώσω μπουνίδι. Χτυπάω κουδούνι, αλλά βγαίνει μία και ανοίγει η πόρτα. Λέω να μπω; Που πάτε λέει αυτή. Στον 5ο. "Α" λέει με ύφος κι εσύ καλός μπουρδελιάρης θα είσαι. Σιγά μην ντραπώ μωρή κιόλας. Ανεβαίνω πάνω στο ασανσέρ που είναι ασφυκτικά μικρό. Χτυπάω μία. Χτυπάω δύο. Ακούω κανονικά φωνές από μέσα. Χτυπάω τρεις. Χτυπάω τέσσερις. Δεν ανοίγουν. Δεν ξέρω ποια είναι η πολιτική τους, πως λειτουργούν, αν κάνουν face control, αν βάζουν γνωστούς ή με ραντεβού. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πατάω ποτέ πάλι. Όχι τίποτε άλλο, αυτοί έχασαν 80-100 ευρώ πόσο είναι για μια ώρα, εγώ τα γλύτωσα όμως. Μαύρο λοιπόν. Ούτε απ' έξω πάλι. Όταν ανοίγεις, ανοίγεις, δεν κάνεις πουστιές. Αν είναι να πάτε από μακριά και να μην ανοίγουν καν, μην μπείτε καν στον κόπο.
Δίνει καμμία κολαράκι ή πρέπει να τρέχουμε στην Ευα?
Για καντο φραγκοδιφραγκα τυπε τι εννοειs με το παραπανω ονομα ?
ελα μη ντρεπεσαι πεστο. διαβασες κωλαρακι και κατι σκιρτησε μεσα σου
χαχαχα !!! peter αληθεια ρωταω τι εννοει ....για ποια ευα μιλα ...γιατι η συγκεκριμενη εφυγε απο το εν λογω ιδρυμα ....οποτε ....
Δίνει καμμία κολαράκι ή πρέπει να τρέχουμε στην Ευα?