Επισκέπτης
Ποια ειναι κινεζα;
λογικά η ΝΙΝΑ καλή.. φιλότιμη.. με συμμετοχή.. χωρίς αντιρρήσεις.. κ με 20 έξτρα κωλο.. αν είναι αυτή.. έχω χρόνια να βρεθώ μαζί τής..Ποια ειναι κινεζα;
Σε αυτο το λαδομαγαζο που παλαιοτερα στανταρ εβρισκες εστω 2 Ασιατομωρακια , πλεον δεν παιζουν καθολου Ασιατισες εκει ουτε για δειγμα :'( :'(, αν και ειναι απ τις μεγαλες μου αδυναμιες αυτο το μαγαζι ... εχω βγαλει τρελα γουστα σε αυτο το μαγαζι με κατι τουμπανιαζμενες γκανεζες και λατινοκωλαρες , πλεον παιζει μπαλα πιο πολυ με Βουλγαρες μιλφαρες και καποιες πιο νεαρες , γενικα παντως ειναι απ τα τιμια μαγαζια του κεντρουΕπειδή ήμουν τακτικός θαμώνας του ιδρύματος παλιά ,έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν Ασιάτισσες πια! :-
πηγα πριν λιγες μερες για πρωτη φορα σε αυτο το μαγαζι και ξετρελαθηκα, δεν ηξερα ποια να διαλεξω, αυτη που διαλεξα (χριστινα με ταττου) με τρελανε, και η ολη ατμοσφαιρα ηταν πολυ πολυ πιο καλη απο ολα μτα αλλα που εχω παει εως τωρα...
πλεον εκει θα θα πηγαινω μεχρι να υπαρξει κατι που θα με ξενερωσει
πηγα πριν λιγες μερες για πρωτη φορα σε αυτο το μαγαζι και ξετρελαθηκα, δεν ηξερα ποια να διαλεξω, αυτη που διαλεξα (χριστινα με ταττου) με τρελανε, και η ολη ατμοσφαιρα ηταν πολυ πολυ πιο καλη απο ολα μτα αλλα που εχω παει εως τωρα...
πλεον εκει θα θα πηγαινω μεχρι να υπαρξει κατι που θα με ξενερωσει
Συμμαζέψου..... Φωνάζεις.
Όοοοχι καλέ.... Θεωρείς ότι υπονοούμε κάτι τέτοιο για εσένα που έκανες εγγραφή στις 26 του μηνού και έχεις 3 στα 3 μηνύατα για το μαγαζί...ανοησιες...δεν ειμαι εντεταλμενος
Πολλα λεφτά χωρίς ποιότητα
Είδες τη Σόφη; Τι πρόγραμμα κάνει;
παντως στο συγκεκριμενο χωρο, ολες οι κοπελες ειναι μπουκια και συγχωριο, οταν περναγαν η μια μετα την αλλη για γνωρημια, δεν ηξερα ποια να παρω...εχω παθει κοκομπλοκο με το εν λογο σπιτι