Νέα

Onedrive - έχει και free?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.093
Πόντοι
10.413
Λέω να αρχίσω να το χρησιμοποιώ αλλά ψάχνω να το βρω free και να έχω (για πάντα όμως) από 100GB και πάνω.
Από την πρώτη έρευνα πληρώνεις αναγκαστικά...Επίσης είδα ότι μπορείς να το συνδυάσεις με το Office365 αλλά εγώ κάνω την δουλειά μου με παλιά κόπια του office και δεν θέλω να πληρώσω κάτι παραπάνω.

Έχω καιρό να ψάξω σε σπαστίρια και τέτοια και δεν ξέρω εάν υπάρχουν για το onedrive.
Έχετε ασχοληθεί? Καμιά ιδέα guys?

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.711
Πόντοι
1.446
Το OneDrive σου δινει free 5 GB.
Απο εκει και πανω πηρωνεις.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
[quote author=tkinaliss link= ]Λέω να αρχίσω να το χρησιμοποιώ αλλά ψάχνω να το βρω free και να έχω (για πάντα όμως) από 100GB και πάνω.
Από την πρώτη έρευνα πληρώνεις αναγκαστικά...Επίσης είδα ότι μπορείς να το συνδυάσεις με το Office365 αλλά εγώ κάνω την δουλειά μου με παλιά κόπια του office και δεν θέλω να πληρώσω κάτι παραπάνω.

Έχω καιρό να ψάξω σε σπαστίρια και τέτοια και δεν ξέρω εάν υπάρχουν για το onedrive.
[/quote]

5 giga free και μετά πας σε συνδρομές.
Γιατί όμως ΔΕΝ αγοράζεις έναν αφαιρούμενο σκληρό 2TB να ξεγνοιάσεις ;;;; :think:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
[quote author=tkinaliss link= ]Λέω να αρχίσω να το χρησιμοποιώ αλλά ψάχνω να το βρω free και να έχω (για πάντα όμως) από 100GB και πάνω.

[/quote]
Πρέπει να είναι OneDrive η Google δίνει 15GB δωρεάν και για 100GB πληρώνεις μόνο 20ευρω το χρόνο ( το έχω εγώ ) και έχεις office για να κάνεις δουλειά. Από όσο γνωρίζω η Google είναι η πιο φτηνή λύση σε cloud storage λύση.

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
1TB free εχω εγω στο one drive αλλα ειναι λογω student univesity account.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

[/quote]
Μην κάνεις καμια μαλακία και βρεις κανένα σπασμένο onedrive και ανεβάσεις τίποτα προσωπικά αρχεία, γιατί τα βλέπω μετά να κυκλοφρούν σε όλα τα γνωστά site. :P

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
50GB free ότι καλύτερο . Mega NZ
Ένα μειονέκτιμα το οποίο καταλαβαίνεις μόνο όταν έχεις μεγάλα αρχεία για ανέβασμα είναι ότι άμα του καβλώσει αργεί. Αξίζει πάντως.
Δοκιμασμένο χρόνια και αξιόπιστο. Αλλιώς πληρώνεις.
χρησιμοποιώ Onedrive επίσης Dropbox και Googledrive τις δωρεάν υπηρεσίες.

Ίσως προχωρήσω στο πληρωτικό office365 με το 1Τ (Συνδρομή από microsoft και όχι από e-bay)

OP
OP
tkinaliss

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.093
Πόντοι
10.413
Εξωτερικούς σκληρούς τους έχω βαρεθεί (πρέπει να τους κάνεις και κόπια μην σου πάθει κάτι ο αρχικός σκληρός κλπ).
Εχω καταλάβει ότι με κάτι σαν το onedrive ξενοιάζεις και έχεις παντού τα πάντα, όποιον υπολογιστή windows και εάν χρησιμοποιήσεις...
Της google δεν το ξέρω αλλά δεν θέλω να μπαίνω και με τα google στοιχεία μου σε υπολογιστή γυναίκας και γιου (ενώ με τα στοιχεία μου της microsoft έχω λιγότερα να κρύψω) ...

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εξωτερικούς σκληρούς τους έχω βαρεθεί (πρέπει να τους κάνεις και κόπια μην σου πάθει κάτι ο αρχικός σκληρός κλπ).
Εχω καταλάβει ότι με κάτι σαν το onedrive ξενοιάζεις και έχεις παντού τα πάντα, όποιον υπολογιστή windows και εάν χρησιμοποιήσεις...
Της google δεν το ξέρω αλλά δεν θέλω να μπαίνω και με τα google στοιχεία μου σε υπολογιστή γυναίκας και γιου (ενώ με τα στοιχεία μου της microsoft έχω λιγότερα να κρύψω) ...
Δεν έχω κάποιο λόγο για να σε πείσω απλά δουλεύω τα τελευταία 8 χρόνια με την πλατφόρμα της Google ( στις εταιρείες που έχω εργασθεί και ιδιωτικά ) οποτε ξερω είναι πιο φθηνή και μάλιστα το 1 ΤΒ κοστίζει 99.99$ το χρόνο. Τωρα το θέμα σου με τα στοιχεία το λύνεις με την διαγραφή του λογαριασμού σου καθε φορά που κάνεις αποσυνδεση. Ξερω είναι φασαρία και μπορεί να το ξεχάσεις. Το θέμα είναι τι θέλεις να αποθηκεύσεις εκει ελπίζω όχι βιντεο τσόντες κλπ. γιατι αυτά θα τα χάσεις καποια στιγμη.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εχω χωρο 30g sto onedrive. Με ηπια χρήση δεν έχω καλύψει ουτε τα 2. Βέβαια τα εχω απο τοτε που ηταν skydrive δηλαδή πάνω απο 7-8 χρόνια.

Σε επαγγελματικο λογαριασμο εχω καλήψει πάνω απο 6.

Βέβαια τωρα η δινει με 2€ το μηνα 100γιγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom