Επισκέπτης
αμα ειναι two night stand?
αμα ειναι two night stand?
δεν ειμαι και τοσο συμφωνη. λες και οταν εχεις σχεση δεν κανεις σεξ ειναι ετσι οπως τα λες. φυσικα δεν ενοεις αυτο. αλλα παρτο κι απο την αλλη. σχεση χωρις καλο σεξ κραταει; οχι ουτε και το σεξ χωρις σχεση. τον γαμας μια δυο τρεις ε μετα τον βαριεσαι. θες κι αλλα πραματα
How right you are. Teach them please. Μικρά είνα θα μάθουν.Φυσικά δεν εννοούσα αυτό! Έτερον εκάτερον.
Υπάρχει ένας διαχωρισμός στο βρισκόμαστε για σεξ (ανεξάρτητα από την συχνότητα) και στο κάνουμε σχέση που εννοείται πως εμπεριέχει το σεξ. Πολλοί πιστεύουν πως το καθαρό σεξ είναι προνόμιο μόνο των ανδρών και των πουτάνων (ψυχή ή/και σώμα) το οποίο φυσικά δείχνει πόσο κολλημένοι πατροπαράδοτοι είμαστε ακόμα, κι ας το παίζουμε προοδευτικοί με τις ξένες μάνες κι αδερφές.
Αν λοιπόν η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου δεν αντέχει το pure sex, καλό θα είναι να κάποια στιγμή να το συνειδητοποιεί ώστε να μην παιδεύεται άδικα.
Φυσικά δεν εννοούσα αυτό! Έτερον εκάτερον.
Υπάρχει ένας διαχωρισμός στο βρισκόμαστε για σεξ (ανεξάρτητα από την συχνότητα) και στο κάνουμε σχέση που εννοείται πως εμπεριέχει το σεξ. Πολλοί πιστεύουν πως το καθαρό σεξ είναι προνόμιο μόνο των ανδρών και των πουτάνων (ψυχή ή/και σώμα) το οποίο φυσικά δείχνει πόσο κολλημένοι πατροπαράδοτοι είμαστε ακόμα, κι ας το παίζουμε προοδευτικοί με τις ξένες μάνες κι αδερφές.
Αν λοιπόν η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου δεν αντέχει το pure sex, καλό θα είναι να κάποια στιγμή να το συνειδητοποιεί ώστε να μην παιδεύεται άδικα.
ειναι καποιοι που δεν μπορουν να κανουν αυτο που λες μονο σεξ. θελουν και συναισθημα και καποια ασφαλεια. αυτο δεν ειναι κατακριτεο απο την στιγμη που ειναι επιλογη σου, δλδ μην τα ισοπεδωνουμε ολα στο βωμο της προοδου. επειδη καποιοι νιωθουν ανετα ετσι και εχει γινει γενικως μοδα πρεπει οι υπολοιποι να νιωθουν και μαλακες η συντηριτηκοι και να τους δειχνουν σχεδον με το δαχτυλο; απλα συνηθως οι αντρες το εχουν καπως πιο ευκολο το ολο θεμα απο την φυση τους. αυτο δεν σημαινει κι οτι και οι γυναικες δεν μπορουν να το κανουν. παντως δεν ειναι μονο στην ελλαδα αυτο το φαινομενο, πιστεψε με στην δυτικη ευρωπη οι ανθρωποι ειναι πιο συντηριτηκοι στο θεμα του σεξ.
How right you are. Teach them please. Μικρά είνα θα μάθουν.
ποσο εισαι?Γεράσαμε μου φαίνεται και το έχουμε ρίξει στα μαθήματα σεξοφιλοσοφίας, κοινώς λαλακία.
ποσο εισαι?
φτανει να μη μετανιωσεις...όσο και τα αργύρια της προδοσίας
Μα δεν ανέφερα πουθενά τις λέξεις σωστό/λάθος, καλό/κακό. Ξαναδιάβασε την τελευταία μου πρόταση. ;)
Είπα όμως πως έχουμε πολλά μέτρα και σταθμά όσον αφορά την ηθική απελευθέρωση και τις ταμπέλες, ένα για κάθε περίσταση. Ούτε αυτό είναι κακό ή κατακριτέο. Είναι όμως αλήθεια.
Το επομενο πρωι? :o :o :o
Αυτο ειναι σχεση φιλε μου....δεν ειναι OneNightStand! ;)
πες τα αγιαννη!
με χαλανε οι αγενεις ανθρωποι κ οι καφροι *P