Πάντως στις περιπτώσεις του ευκαιριακού έρωτα γίνονται πολύ καλύτερα γαμήσια απο αυτά που αγοράζεις στις περισσότερες κατηγορίες πουτάνων. Δεν το συζητώ ότι ποτέ δεν μου φόρεσε καμιά προφυλακτικό πριν με τσιμπουκώσει...
είναι άλλες οι συνθήκες, αλλά πιστεύω βασικός παράγοντας για να είναι καλύτερο απ'το αγοραίο είναι το γεγονός ότι και οι δυο διαλέξαν αλλήλους (παρόλο που συμφωνώ με την έρευνα πως οι άντρες χαμηλόνουμε τα στάνταρτς) έτσι γίνεται με την θέληση και των δύο...
έχω κάνει πάρα πολλά ΟΝΣ και μερικών γαμησιών σχέσεις και προσωπικά δεν βρήκα τίποτε αντιστοιχο στην αγορά του έρωτα , δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα
το καλύτερο μέρος της βραδιάς όμως είναι το κυνήγι, η φάση μέχρι να καταλάβεις ότι θα σου κάτσει. Μετά απο αυτή τη φάση εγώ πλέον σχεδόν ξενερώνω...φταίει που έχω και μόνιμη σχέση και με πιάνουν τύψεις... αλλά στο παιγνίδι είμαι εθισμένος...πλέον αρκο΄υμαι και μόνο σε αυτό...αν και μερικές φορές υποκύπτω στο θήραμα...μόνο για να δραπετεύσω μετα αφήνοντας τις σύξυλες συνήθως...