Νέα

One Night Stand...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως δηλώνω δημοσίως ΚΥΝΗΓΟΣ... ETOIMOΣ για παιχνίδι ΑΑΑ (Anywhere-Anyplace-Anytime)... :rockon:

Μέσα στην μανία για δημιουργία Clubs, μήπως θα έπρεπε να γίνει σκέψη και για ένα Triple A Fun Club ΑΑΑ (Anywhere-Anyplace-Anytime) ??

Αυτονόητο είναι με Πρόeδρο του ανδρικού τμήματος τον Duracell και του γυναικείου τμήματος την κόρουλα μου την vicky.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως στις περιπτώσεις του ευκαιριακού έρωτα γίνονται πολύ καλύτερα γαμήσια απο αυτά που αγοράζεις στις περισσότερες κατηγορίες πουτάνων. Δεν το συζητώ ότι ποτέ δεν μου φόρεσε καμιά προφυλακτικό πριν με τσιμπουκώσει...

είναι άλλες οι συνθήκες, αλλά πιστεύω βασικός παράγοντας για να είναι καλύτερο απ'το αγοραίο είναι το γεγονός ότι και οι δυο διαλέξαν αλλήλους (παρόλο που συμφωνώ με την έρευνα πως οι άντρες χαμηλόνουμε τα στάνταρτς) έτσι γίνεται με την θέληση και των δύο...

έχω κάνει πάρα πολλά ΟΝΣ και μερικών γαμησιών σχέσεις και προσωπικά δεν βρήκα τίποτε αντιστοιχο στην αγορά του έρωτα , δεν συγκρίνεται το αποτέλεσμα

το καλύτερο μέρος της βραδιάς όμως είναι το κυνήγι, η φάση μέχρι να καταλάβεις ότι θα σου κάτσει. Μετά απο αυτή τη φάση εγώ πλέον σχεδόν ξενερώνω...φταίει που έχω και μόνιμη σχέση και με πιάνουν τύψεις... αλλά στο παιγνίδι είμαι εθισμένος...πλέον αρκο΄υμαι και μόνο σε αυτό...αν και μερικές φορές υποκύπτω στο θήραμα...μόνο για να δραπετεύσω μετα αφήνοντας τις σύξυλες συνήθως...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μέσα στην μανία για δημιουργία Clubs, μήπως θα έπρεπε να γίνει σκέψη και για ένα Triple A Fun Club ΑΑΑ (Anywhere-Anyplace-Anytime) ??

Αυτονόητο είναι με Πρόeδρο του ανδρικού τμήματος τον Duracell και του γυναικείου τμήματος την κόρουλα μου την vicky.

Αγαπητέ Συναγωνιστή Marauder, με μεγάλη χαρά ΔΕΧΟΜΑΙ την πρότασή σου και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνεί και η φιλήδονη Βίκυ ;)

Το πρόβλημα όμως είναι στην πρακτική οργάνωση του Club, ως και της κάλυψης των λειτουργικών εξόδων κλπ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σωστος ο duracell  :rockon:

εγω απο την αλλη εχω κανει one-night-stand 2-3 φορες αλλα γενικα προτιμω την ιδεα του fuck-buddy. στο one-night-stand  κανεις οτι ειναι να κανεις και μετα τελος. προτιμω να εξερευνω μια κοπελα και να μαθαινω τι της αρεσει αλλα και αυτη τι αρεσει σε μενα, και περα απο αυτο να λεμε και καμια παπαρια, να σχολιαζουμε κτλ. γενικα σαν σχεση αλλα χωρις καμια δεσμευση.

η ιδεα με το fuck-buddy ειναι ελκυστικη αλλα δεν κραταει για πολυ γτ παντα στο τελος ο ενας καταληγει να κολλαει. εκτος κι αν βρισκονται αραια και που μια φορα το μηνα και αν. ενω με τα one-night-stand ειναι αλλιως. δεν ανησυχεις αν θα σε παρει τηλ την αλλη μερα γτ απλα δεν εχει καν το νουμερο σου. μπορεις να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια αμεσως μετα το γαμισι χωρις ιδιαιτερη δικαιολογια. και στην τελικη δεν χρωστας τπτ και σε κανεναν απο συναισθηματικη αποψη ενοω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ... τι συνεννόηση έχει γίνει εξ΄αρχής!

μπααα μην το λες, παντα στο τελος καποιος κολλαει. εξαρταται απο το ποσο συχνα βρισκονται και σε τι μερη και γενικως πολλα. η κολλητη παρεα και ψιλογαμησακι λιγο απεχει απο την κανονικη σχεση, περαν απο τις συμφωνιες και στο τελος ολο και καποιος την βλεπει αλλιως. αμα ειναι να βρισκονται μια φορα το μηνα εε δεν υπαρχει τετοιο σκηνικο

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
μπααα μην το λες, παντα στο τελος καποιος κολλαει. εξαρταται απο το ποσο συχνα βρισκονται και σε τι μερη και γενικως πολλα. η κολλητη παρεα και ψιλογαμησακι λιγο απεχει απο την κανονικη σχεση, περαν απο τις συμφωνιες και στο τελος ολο και καποιος την βλεπει αλλιως. αμα ειναι να βρισκονται μια φορα το μηνα εε δεν υπαρχει τετοιο σκηνικο

και μόνο τα σ/κ μπορεί αν βρίσκονται και να περνάνε καυλά... ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και μόνο τα σ/κ μπορεί αν βρίσκονται και να περνάνε καυλά... ;)

χμμ κι εδω ερωτω... τι γινεται οταν βρεις καποιον και εχετε κανονικη σχεση. πως το γραφεις μετα το φιλαρακι; :rolleyes: χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω πειρα. και στην τελικη αμα σε βλεπουν καθε σκ με εναν τυπα να τριγυρνας δεν θα νομισουν οτι ειναι γκομενος σου; κι ακομα χειροτερα θα διωχνει εν δυναμει γκομενους;

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητέ Συναγωνιστή Marauder, με μεγάλη χαρά ΔΕΧΟΜΑΙ την πρότασή σου και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνεί και η φιλήδονη Βίκυ ;)

Το πρόβλημα όμως είναι στην πρακτική οργάνωση του Club, ως και της κάλυψης των λειτουργικών εξόδων κλπ...

one night stand εγω ????????????????????
πιπερι στο στομα θα σας βαλω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στον μπαμπά σου να τα πείς... που σε πρότεινε :grin:

Duracell εγώ σαν καλός πατέρας απλά ξέρω τι χρειάζεται το παιδι μου, γι' αυτό και πρότεινα.
Τέλος πάντων άσε την να το παίζει hard to get. Στο τέλος θα υποκύψει.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Καλα τα φιλικα, αλλα αν θες να κανεις μια καλη σχεση δεν πανε μαζι.
Το συχνο ξεχαρμανιασμα ειναι βολεμα και σε αποθαρυνει να δεις τι πραγματικα θελεις.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πω πω ολοι οι μαμιαδες εδω μαζευτηκαν,μπραβο μπραβο :grin:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το συχνο ξεχαρμανιασμα ειναι βολεμα και σε αποθαρυνει να δεις τι πραγματικα θελεις.

Το ίδιο θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί και για το ακριβώς αντίθετο!  ;)

Μη μπερδεύετε το σεξ με τις σχέσεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το ίδιο θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί και για το ακριβώς αντίθετο!  ;)

Μη μπερδεύετε το σεξ με τις σχέσεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

δεν ειμαι και τοσο συμφωνη. λες και οταν εχεις σχεση δεν κανεις σεξ ειναι ετσι οπως τα λες. φυσικα δεν ενοεις αυτο. αλλα παρτο κι απο την αλλη. σχεση χωρις καλο σεξ κραταει; οχι ουτε και το σεξ χωρις σχεση. τον γαμας μια δυο τρεις ε μετα τον βαριεσαι. θες κι αλλα πραματα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν μου αρεσουν τα one night stand / ειμαι υπερ των μακροχρονιων σχεσεων .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom