Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινετε σε μια τετοια συζητηση για τους πουστιδες.αυτα τα παρασιτα κατα καιρους βρισκουν διαφορα θεματα για να ειναι στην επικαιροτητα,και ψαχνουν τροπο να δικαιολογισουν το προβλημα τους.τα ατομα αυτα ειναι ασθενης που πασχουν απο ανιατο ασθενεια.και αυτο φαινετε απο πολλα πραγματα.
απαλ προσπαθουν να το περασουν σα φισιολογικο κε οορθο,να δουμε ποσ θα γινοντε πεδια μετα

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απαλ προσπαθουν να το περασουν σα φισιολογικο κε οορθο,να δουμε ποσ θα γινοντε πεδια μετα
εχουν βρει λυση και σε αυτο.θα κανουν εξωσωματικη και θα γεννανε απο το κολο τους.ετσι και αλλιως οι κολοτρυπιδες τους ειναι πολυ ανοιχτες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εχουν βρει λυση και σε αυτο.θα κανουν εξωσωματικη και θα γεννανε απο το κολο τους.ετσι και αλλιως οι κολοτρυπιδες τους ειναι πολυ ανοιχτες.
ρε ασ κανουθν οτι θελοουν με τον κολο ρτουσ κε το στομα τουσ απλα δε μπροισ να επιβαλισ σα ορθο τιν εξερεσι

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Στα σχολεία μας μαθαίνουν να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες λόγω της αρχαίας ένδοξης ιστορίας μας, αλλά δεν μας τα λένε όλα. Όσοι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την αρχαία Ελλάδα θα δούν πολλά πράγματα της ένδοξης ομοφυλοφιλίας μας!
Και αυτό επιβεβαιώνει το φιλελεύθερο ΑρχαιοΕλληνικό πνεύμα που μας έκανε διάσημους στην ιστορία. Δυστυχώς η μεσαιωνική μαυρίλα της ρωμαικής αυτοκρατορίας της ανατολής, μετέτρεψε τον πλούσιο πολιτιστικά Ελληνικό πληθυσμό σε αγράμματους τσοπάνους, στη συνέχεια ελληνόφωνες οθωμανούς, οι οποίοι μέχρι και σήμερα κατοικούν αυτή την χώρα και δεν ξέρουν οτι η ομοφοβία τους ειναι μεσαιωνικό και οπισθδρομικό κατάλοιπο της δύστυχης ιστορίας μας... 

Περιμένω να δώ απόψεις  :grin:   

Το πρόβλημα με σένα πισωγλεντζέ είναι ότι η πούτσα που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο κώλο σου, θόλωσε το μυαλό σου και μπέρδεψες έννοιες όπως ιστορία, πολιτισμό, φιλελεύθερο πνεύμα με την πουστροφιλία. Όταν μας λένε να είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες σου πέρασε από το μυαλό ρε ανοιχτοκώλη ότι εννοούν την αλματώδη ανάπτυξη της φιλοσοφικής και της επιστημονικής σκέψης στην αρχαιότητα? Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο σκατά έχετε στο κεφάλι όλα τα πουστράκια και συνδέεται τα πάντα όλα με τη κωλοτρυπίδα σας! :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ. Νομίζω ότι ο τίτλος είναι προσβλητικός μια και ουσιαστικά "απαντάει" και δεν ρωτάει και καλό θα ήταν να τροποποιηθεί

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
1)Όποιος δε γουστάρει τους πολλούς ξένους στη χώρα του είναι φασίστας
2)Όποιος δε γουστάρει την προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας,είναι φασίστας
3)Όποιος αντιδρά στις καταστροφές από τους δήθεν αντιεξουσιαστές και ζητάει προστασία της περιουσίας του,είναι φασίστας

1)Οι περισσότεροι εδώ ξένοι είστε. Μην κοιτάς που μιλάτε Ελληνικά. Βάρβαροι απολίτιστοι και κατάλοιπα της βυζαντινής και οθωμανικής αυτοκρτορίας είστε. Αν προσέξεις, τις μαλακίες που λέει ο Αχμαντινετζάν στο Ιράν,τα ίδια λέτε και εσείς εδώ. Αν σας βάζαμε μια κελεμπία και λίγο μουσάκι, ίδια φάτσα θα είσασταν
2) Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!
3)Σωστά! ενώ τους εξουσιαστές που πουλάνε την γή μας στους κωλοπαπάδες και πλουτίζουν στην πλάτη των ομόφοβων ηλιθίων που τους ψηφίζουν κιόλας, πρέπει να τους κρατάμε

Κορίτσια δεν είμαι gay! Είμαι λίγο ψαγμένος και στο ερωτικό κομμάτι και απλά προτείνω να αποφύγετε λίγο τον φανατισμό σας και να δείτε οτι το άνοιγμα του ορίζοντα στον ερωτισμό θα σας κάνει πιο έξυπνους και πιο χαρούμενους.
Δεν είναι τυχαίο οτι η αρχαία ελληνική κοινωνία ήταν έτσι ελέυθερη και ψαγμένη.
Και στο κάτω κάτω το να ηδονίζεσαι στον προστάτη είναι σαν να σου αρέσει να σε χαιδεύουν στα μαλλιά ή στα αυτιά. Αυτό όλο το μένος που έχετε και το ταμπού που κουβαλάτε, αποδυκνείει ότι είστε όλοι αποτέλεσμα μιας τεράστιας γενοκτονίας και παιδομαζώματος.
Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, γυμνάζω το σώμα μου, όπως εξασκώ το πνεύμα μου. Σέβομαι τις βασικές αρχές της συγγένειας και της φιλίας. Δεν είμαι 12 θεειστής, αλλά ούτε και πιστεύω στον Θεό των εβραίων που έχει παρθένα μάνα για να κάνει το ποίμνοιο να νοιώθει τύψεις στο sex. Δεν είμαι μονογαμικός και χαίρομαι αυτή τη σύντομη ζωή.
Κορίτσια ξυπνήστε! Όλοι εσείς που δεν αγγίζεστε στο κωλαράκι είστε πιο gay και από την πιο κραγμένη πούστρα της Συγγρού. Κατα βάθος το κατακρίνετε γιατί σας αρέσει και ξέρετε ότι αν δοκιμάσετε θα σας αρέσει και θα ανατραπεί όλος ο μικρόκοσμός σας :grin: :grin: :grin:
Φιλικά προς όλους!

Κάντε σέξ και χαρείτε τη ζωούλα σας ! Δεν θα ζείτε για πάντα αγοράκια μου!!!η ζωή είναι ωραία και αυτό οι Έλληνες το ανακάλυψαν πρώτοι. Γι'αυτό μείναν στην ιστορία. Για τον πανανθρωπισμό τους, τον οποίο έκλεψε εν μέρη και ο χριστιανισμός: 12 θεοί του ολύμπου, 12 απόστολοι κλπ κλπ.
Δεν είμαστε παρήφανοι που είμαστε Έλληνες για τις μίζες και την βαρβατίλα μας!!!άλλα είναι τα αξιόλογα!

warnwarn.gif
 Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!

ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
γαμω το φελεκι σας γαμω, Εχουνε μαζευτοει τοσα πουσταρια παντου, μα παντου γαμω και το δικο μκου φελεκι. Τηλεωραση (πλειονοτητα)τυπος, εκκλησια, πολιτικη, οπου και να γυρισεις το ματι σου, πουσταρια θα δεις. Σε λιγα χρονια ,- τι σε λιγα χρονια, ιδη γινεται- θα λενε τους straight ανωμαλους , και τις λουγκρες... "ομαλους"
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λεει και ο φιλος μου ο Αλεφαντος
Οξω πουστηδες απ την παραγκα.
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπαινετε σε μια τετοια συζητηση για τους πουστιδες.αυτα τα παρασιτα κατα καιρους βρισκουν διαφορα θεματα για να ειναι στην επικαιροτητα,και ψαχνουν τροπο να δικαιολογισουν το προβλημα τους.τα ατομα αυτα ειναι ασθενης που πασχουν απο ανιατο ασθενεια.και αυτο φαινετε απο πολλα πραγματα.
Μεγαλε ειδικα εσυ εχεις πει κοτσανες και κοτσανες εδω μεσα, αλλα στο συγκεκριμενο σε βαθμολογω με αριστα 100. Μπραβο σου.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μεγαλε ειδικα εσυ εχεις πει κοτσανες και κοτσανες εδω μεσα, αλλα στο συγκεκριμενο σε βαθμολογω με αριστα 100. Μπραβο σου.
σημασια εχει οτι με καταλαβες.δεν εχει σημασια ποτε ξυπνας.αρκει να ξυπνησεις.γιατι μπορει και να μην ξυπνησεις καμια φορα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1)Όποιος δε γουστάρει τους πολλούς ξένους στη χώρα του είναι φασίστας
2)Όποιος δε γουστάρει την προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας,είναι φασίστας
3)Όποιος αντιδρά στις καταστροφές από τους δήθεν αντιεξουσιαστές και ζητάει προστασία της περιουσίας του,είναι φασίστας

1)Οι περισσότεροι εδώ ξένοι είστε. Μην κοιτάς που μιλάτε Ελληνικά. Βάρβαροι απολίτιστοι και κατάλοιπα της βυζαντινής και οθωμανικής αυτοκρτορίας είστε. Αν προσέξεις, τις μαλακίες που λέει ο Αχμαντινετζάν στο Ιράν,τα ίδια λέτε και εσείς εδώ. Αν σας βάζαμε μια κελεμπία και λίγο μουσάκι, ίδια φάτσα θα είσασταν
2) Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!
3)Σωστά! ενώ τους εξουσιαστές που πουλάνε την γή μας στους κωλοπαπάδες και πλουτίζουν στην πλάτη των ομόφοβων ηλιθίων που τους ψηφίζουν κιόλας, πρέπει να τους κρατάμε

Κορίτσια δεν είμαι gay! Είμαι λίγο ψαγμένος και στο ερωτικό κομμάτι και απλά προτείνω να αποφύγετε λίγο τον φανατισμό σας και να δείτε οτι το άνοιγμα του ορίζοντα στον ερωτισμό θα σας κάνει πιο έξυπνους και πιο χαρούμενους.
Δεν είναι τυχαίο οτι η αρχαία ελληνική κοινωνία ήταν έτσι ελέυθερη και ψαγμένη.
Και στο κάτω κάτω το να ηδονίζεσαι στον προστάτη είναι σαν να σου αρέσει να σε χαιδεύουν στα μαλλιά ή στα αυτιά. Αυτό όλο το μένος που έχετε και το ταμπού που κουβαλάτε, αποδυκνείει ότι είστε όλοι αποτέλεσμα μιας τεράστιας γενοκτονίας και παιδομαζώματος.
Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, γυμνάζω το σώμα μου, όπως εξασκώ το πνεύμα μου. Σέβομαι τις βασικές αρχές της συγγένειας και της φιλίας. Δεν είμαι 12 θεειστής, αλλά ούτε και πιστεύω στον Θεό των εβραίων που έχει παρθένα μάνα για να κάνει το ποίμνοιο να νοιώθει τύψεις στο sex. Δεν είμαι μονογαμικός και χαίρομαι αυτή τη σύντομη ζωή.
Κορίτσια ξυπνήστε! Όλοι εσείς που δεν αγγίζεστε στο κωλαράκι είστε πιο gay και από την πιο κραγμένη πούστρα της Συγγρού. Κατα βάθος το κατακρίνετε γιατί σας αρέσει και ξέρετε ότι αν δοκιμάσετε θα σας αρέσει και θα ανατραπεί όλος ο μικρόκοσμός σας :grin: :grin: :grin:
Φιλικά προς όλους!

Κάντε σέξ και χαρείτε τη ζωούλα σας ! Δεν θα ζείτε για πάντα αγοράκια μου!!!η ζωή είναι ωραία και αυτό οι Έλληνες το ανακάλυψαν πρώτοι. Γι'αυτό μείναν στην ιστορία. Για τον πανανθρωπισμό τους, τον οποίο έκλεψε εν μέρη και ο χριστιανισμός: 12 θεοί του ολύμπου, 12 απόστολοι κλπ κλπ.
Δεν είμαστε παρήφανοι που είμαστε Έλληνες για τις μίζες και την βαρβατίλα μας!!!άλλα είναι τα αξιόλογα!

warnwarn.gif
Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!

Ουυυπς! Μεγάλο φάουλ! Είναι δηλαδή το σάιτ και τα μέλη του ανώμαλοι? Στην επόμενη τέτοια κουτσοκέλα έφυγες!

Σου αρέσει ο κώλος σου...Δικό σου πρόβλημα. Τι ανακατεύεις Αρχαία Ελλάδα, Εκκλησιά, Νεοτερη Ιστορία; Επιχειρήματα μηδέν. Πηγές Μηδέν.
@dfgh Συνεχίζεις παρά την παράθεση τόσων επιχειρημάτων και πηγών να φλυαρείς αυτιστικά. Why;
Εν τέλει, μην μπερδεύτε τον κώλο σας και την ιστορία της όποιας καταγωγής σας με την Αρχαία Ελλάδα. Είναι απλά ηλίθιο και δείχνει μόρφωση πρωινάδικου

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πώπω καφρίλα που έχει πέσει εδώ μέσα!!!

Είναι γνωστό απο τα παλιά τα χρόνια όχι μόνο στην αρχαία Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, πως υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων, οι ομοφυλόφιλοι και οι ομόφοβοι!!!

Συνήθως αυτοί που είναι ομόφοβοι είναι θρησκόληπτοι ή φοβούνται να εξερευνήσουν τον ευατό τους. Βέβαια είναι περίεργο που όλοι δέχονται τη γυναικεία ομοφυλοφιλία και απορρίπτουν την ανδρική...εδώ κολλάει η καφρίλα. Αν είμαι εγώ ομοφυλόφιλη, είναι κα__λα αν είναι ένας άνδρας είναι αηδία και αφύσικο... :headbang:

Ποιός άνδρας εδώ μέσα δεν γουστάρει μια γλωσσίτσα να του γλείφει την τρυπούλα; Απο εκεί ξεκινάνε όλα. Όποιος δεν το γουστάρει μάλλον δεν έχει βρει την κατάλληλη γλώσσα...

Αλλά είσαστε όλοι τόσο κάφροι και Ελληνάρες που δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Για εσάς χάνει κάποιος τον ανδρισμό του αν γουστάρει και απο πίσω. Δεν φταίτε εσείς, έτσι σας έχει μάθει η Ελληνική κοινωνία του 2009, η Ελληνική οικογένεια και ο φανατισμός με τις θρησκείες.

Για εσάς είναι άνδρας όποιος έχει ακριβό αυτοκίνητο και πάει για κόντρες και βάζει τα subwoofer διαπασών γύρω γύρω απο τη ίδια πλατεία.
Να μου λείπουν τέτοιοι άνδρες.

Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε ομοφυλοφιλία αλλά με παιδαγωγικό κυρίως (και όχι μόνο) χαρακτήρα. (Δάσκαλος προς μαθητή, στρατιώτες κτλ.)

Οι Έλληνες δεν αναζήτησαν ποτέ "αιτίες" για την ομοφυλοφιλία, ούτε ποτέ κατέβαλαν καμία προσπάθεια για να την εξηγήσουν, πράγμα που σημαίνει ότι τη θεωρούσαν, όπως ο Αριστοφάνης, τόσο λίγο παράξενη όσο και την επιθυμία να πίνει κανείς, να τρώει και να γελάει.

Το χειρότερο απ' όλα είναι οτι δεν ξέρετε Ελληνικά και λέτε τους ομοφυλόφιλους πούστηδες.
Πούστης: είναι τούρκικη λέξη και σημαίνει αυτός που δρα με ύπουλο τρόπο.

Απο τις 17 Μαΐου του 1990, η ομοφυλοφιλία έπαψε να θεωρείται ασθένεια από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Καλά ξέρω στην Ελλάδα είχαμε 400 χρόνια σκλαβιάς απο τους Τούρκους,  :jerking: θα αργήσει αλλά θα ξυπνήσει και ο Έλληνας!!!!

Φιλικά πάντα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πώπω καφρίλα που έχει πέσει εδώ μέσα!!!

Είναι γνωστό απο τα παλιά τα χρόνια όχι μόνο στην αρχαία Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, πως υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων, οι ομοφυλόφιλοι και οι ομόφοβοι!!!

Συνήθως αυτοί που είναι ομόφοβοι είναι θρησκόληπτοι ή φοβούνται να εξερευνήσουν τον ευατό τους. Βέβαια είναι περίεργο που όλοι δέχονται τη γυναικεία ομοφυλοφιλία και απορρίπτουν την ανδρική...εδώ κολλάει η καφρίλα. Αν είμαι εγώ ομοφυλόφιλη, είναι κα__λα αν είναι ένας άνδρας είναι αηδία και αφύσικο... :headbang:

Ποιός άνδρας εδώ μέσα δεν γουστάρει μια γλωσσίτσα να του γλείφει την τρυπούλα; Απο εκεί ξεκινάνε όλα. Όποιος δεν το γουστάρει μάλλον δεν έχει βρει την κατάλληλη γλώσσα...

Αλλά είσαστε όλοι τόσο κάφροι και Ελληνάρες που δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Για εσάς χάνει κάποιος τον ανδρισμό του αν γουστάρει και απο πίσω. Δεν φταίτε εσείς, έτσι σας έχει μάθει η Ελληνική κοινωνία του 2009, η Ελληνική οικογένεια και ο φανατισμός με τις θρησκείες.

Για εσάς είναι άνδρας όποιος έχει ακριβό αυτοκίνητο και πάει για κόντρες και βάζει τα subwoofer διαπασών γύρω γύρω απο τη ίδια πλατεία.
Να μου λείπουν τέτοιοι άνδρες.

Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε ομοφυλοφιλία αλλά με παιδαγωγικό κυρίως (και όχι μόνο) χαρακτήρα. (Δάσκαλος προς μαθητή, στρατιώτες κτλ.)

Οι Έλληνες δεν αναζήτησαν ποτέ "αιτίες" για την ομοφυλοφιλία, ούτε ποτέ κατέβαλαν καμία προσπάθεια για να την εξηγήσουν, πράγμα που σημαίνει ότι τη θεωρούσαν, όπως ο Αριστοφάνης, τόσο λίγο παράξενη όσο και την επιθυμία να πίνει κανείς, να τρώει και να γελάει.

Το χειρότερο απ' όλα είναι οτι δεν ξέρετε Ελληνικά και λέτε τους ομοφυλόφιλους πούστηδες.
Πούστης: είναι τούρκικη λέξη και σημαίνει αυτός που δρα με ύπουλο τρόπο.

Απο τις 17 Μαΐου του 1990, η ομοφυλοφιλία έπαψε να θεωρείται ασθένεια από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Καλά ξέρω στην Ελλάδα είχαμε 400 χρόνια σκλαβιάς απο τους Τούρκους,  :jerking: θα αργήσει αλλά θα ξυπνήσει και ο Έλληνας!!!!

Φιλικά πάντα...
λεμε οτι μασ ερθι κε οποσ μασ σιμφερι διθεν επιστιμονικα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βρε αυτιστικά, θα βάλετε καμιά πηγή για τα ψέματα που λέτε; Άϊντε με το κώλο σας :2funny: :kissass2:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.
γαμω το φελεκι σας γαμω, Εχουνε μαζευτοει τοσα πουσταρια παντου, μα παντου γαμω και το δικο μκου φελεκι. Τηλεωραση (πλειονοτητα)τυπος, εκκλησια, πολιτικη, οπου και να γυρισεις το ματι σου, πουσταρια θα δεις. Σε λιγα χρονια ,- τι σε λιγα χρονια, ιδη γινεται- θα λενε τους straight ανωμαλους , και τις λουγκρες... "ομαλους"
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που λεει και ο φιλος μου ο Αλεφαντος
Οξω πουστηδες απ την παραγκα.
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Έχουν μαζευτεί όμως και πολλοί αστοιχείωτοι και αγράμματοι παντού...
Εσάς σας ενοχλούν οι "πούστηδες" εμένα με ενοχλεί ο αναλφαβητισμός πολλών.
Λούγκρα τι ακριβώς σημαίνει;
Μάλλον ο Αλέφαντος δεν ξέρει οτι είσαι φίλος του...φρόντισε να το μάθει... :2funny:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
λεμε οτι μασ ερθι κε οποσ μασ σιμφερι διθεν επιστιμονικα...

Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τα Ελληνικά σου....είναι σίγουρα Ελληνικά;
Τα δικά μου ναι είναι επιστημονικά γιατί έχουν όλα τα ο,ω και όλα ι,η,υ,ει,οι κτλ...
Το nick name που έχεις διαλέξει σου ταιριάζει γάντι!!!
Φιλάκια αγορίνα μου...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έχουν μαζευτεί όμως και πολλοί αστοιχείωτοι και αγράμματοι παντού...
Εσάς σας ενοχλούν οι "πούστηδες" εμένα με ενοχλεί ο αναλφαβητισμός πολλών.
Λούγκρα τι ακριβώς σημαίνει;
Μάλλον ο Αλέφαντος δεν ξέρει οτι είσαι φίλος του...φρόντισε να το μάθει... :2funny:
γλιφιτσουρακο σε μεασ που δε ξερουμε γραματα ,δε μπορισ να μασ πισισ κε να επιβαλισ οτι να τον περνουμε ινε φισιολογικο η τα γινεκακια να αλιλογλιφιτσουρονοντε,

καλα κανουν κε τον περνουν οσι τουσ αρεσι αλα μι το πεζουν κε φισιολογικι κε η αλι ανομαλι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τα Ελληνικά σου....είναι σίγουρα Ελληνικά;
Τα δικά μου ναι είναι επιστημονικά γιατί έχουν όλα τα ο,ω και όλα ι,η,υ,ει,οι κτλ...
Το nick name που έχεις διαλέξει σου ταιριάζει γάντι!!!
Φιλάκια αγορίνα μου...
δε πιραζι που δε καταλαβενισ ... αλι σιχνοτιτα εκπομπισ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο αναλφάβητος μπορεί να μάθει γράμματα. Ο γραμματιζούμενος πούστης δεν μπορεί να καταλάβει ότι και στην Αρχαία Ελλάδα, ήταν δυστυχώς πούστης :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom