Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
vlachodeutsch μαγκιά σου που δεν είσαι ούτε ομοφυλόφιλος ούτε ομοφοβικός...αλλά συγκατοικείς είπες με ομοφυλόφιλη...αν ήταν ομοφυλόφιλος θα καθόσουν;

Κατα κανόνα είναι έτσι στην Ελλάδα...πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις  στους κανόνες...και είναι ευχάριστο...
παντως αμα είναι καμιά λεβία ή bi άστεγη της προσφέρω στοργή και ζεστασιά.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η μητερα φυση εχει αποφασισει.

το λιονταρι με την λιονταρινα
ο αρκουδος με την αρκουδα
ο γατος με την γατα
ο αντρας με την γυναικα
ο ελεφαντας με την ελεφαντινα
ο σκυλος με την σκυλα
ο καουμποις με την καουμποισα
ο ινδιανος με την ινδιανα
για τον πουστη οτι περισσεψει.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
εσυ φιλεναδα πολυ ανετα μας τα λες.αλλα αμα πεσεις σε κανενα γκομενο που κρυφογαμιετε,οταν το μαθεις ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου.

Γιατί να κρυφογαμιέται βρε Αρκανς; Θέλω να ξέρω τις ορέξεις του φίλου μου...και αυτός τις δικές μου. Αν το γουστάρει ξέρω που θα πάω μαζί του και τι θα κάνω για να είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι.
Μου έχει τύχει, οπότε..δεν μιλάω θεωρητικά...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί να κρυφογαμιέται βρε Αρκανς; Θέλω να ξέρω τις ορέξεις του φίλου μου...και αυτός τις δικές μου. Αν το γουστάρει ξέρω που θα πάω μαζί του και τι θα κάνω για να είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι.
Μου έχει τύχει, οπότε..δεν μιλάω θεωρητικά...
ρε πλακα μας κανεις τωρα? μηπως εβαζες και κανενα πλαστικο πουτσο και τον γαμουσες και εσυ?κοιτα αν εχεις τετοια γουστα και εισαι και καμια που οδηγας και νταλικα πες μας να το ξερουμε.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ρε πλακα μας κανεις τωρα? μηπως εβαζες και κανενα πλαστικο πουτσο και τον γαμουσες και εσυ?κοιτα αν εχεις τετοια γουστα και εισαι και καμια που οδηγας και νταλικα πες μας να το ξερουμε.

Είμαι πολύ θηλυκό...και δεν έχω σχέση με νταλίκες...Ελπίζω να σε κάλυψα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Να θυμίσω, ότι το θέμα είναι αν στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχαν "ομοφυλόφιλοι". Αν τη βρίσκουν κάποιοι με τη κάλτσα στο συρτάρι θίγεται παράπλευρα. Πάντως ομοφυλόφιλοι δεν υπήρχαν. Υπήρχαν πούστηδες/κίναιδοι που ελοιδωρούντο. Είναι πολύ δύσκωλο να το καταλάβουν

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Με κάνεις και γελάω...να 'σαι καλά....  :2funny:

Adios muchachos...επιστρέφω αύριο...
στα αρχιδια μου κιολας τι κανεις.ριξε ενα πουτσο τον γκομενο σου και απο μενα,και πες του
πουτσες μπλε muchachos...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ναι, μη μας ξεχάσεις...  :headbang:

Τι κάθεστε και ψάχνεστε με τον κάθε πισωγλεντζέ
και το κάθε cosmo-κόριτσο που από τη μία καμαρώνει για τον bi γκομένό της (να τον χαίρεται...)
και από την άλλη θα κλαίγεται στα άλλα cosmo-κόριτσα "μα πού πήγανε οι άντρες;"

Ντε και καλά να σηκώσουμε κι εμείς το σακάκι... Νισάφι ρε!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Στα σχολεία μας μαθαίνουν να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες λόγω της αρχαίας ένδοξης ιστορίας μας, αλλά δεν μας τα λένε όλα. Όσοι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την αρχαία Ελλάδα θα δούν πολλά πράγματα της ένδοξης ομοφυλοφιλίας μας!
Και αυτό επιβεβαιώνει το φιλελεύθερο ΑρχαιοΕλληνικό πνεύμα που μας έκανε διάσημους στην ιστορία. Δυστυχώς η μεσαιωνική μαυρίλα της ρωμαικής αυτοκρατορίας της ανατολής, μετέτρεψε τον πλούσιο πολιτιστικά Ελληνικό πληθυσμό σε αγράμματους τσοπάνους, στη συνέχεια ελληνόφωνες οθωμανούς, οι οποίοι μέχρι και σήμερα κατοικούν αυτή την χώρα και δεν ξέρουν οτι η ομοφοβία τους ειναι μεσαιωνικό και οπισθδρομικό κατάλοιπο της δύστυχης ιστορίας μας...

Περιμένω να δώ απόψεις  :grin: 

Aντε γ@μησου π@λιοπουστ@!  :birdman:

Ευχη σου εδωσα τωρα! Ξερω ξερω!!!  :birdman:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Ρε σείς και ο σαρμπέλ με το ρουβά έτσι δεν κουνιούνται και τους στείλατε στην ισταμπούλ να τους ευλογήσει ο αρχιτράγος σας για την Eurovision;
αν κέρδιζαν θα ήταν εθνικοί ήρωες;

παραδεχτείτε το!!!

το έχετε δοκιμάσει και σας αρέσει  :pipa3: :pipa3: :pipa3:

αλλοιώς δεν είστε γνήσιοι έλληνες  :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα τι βαθμολογια εβγαλες στο τεστ.

www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/index.html]http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/index.html[/url]

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ρε σείς και ο σαρμπέλ με το ρουβά έτσι δεν κουνιούνται και τους στείλατε στην ισταμπούλ να τους ευλογήσει ο αρχιτράγος σας για την Eurovision;
αν κέρδιζαν θα ήταν εθνικοί ήρωες;

παραδεχτείτε το!!!

το έχετε δοκιμάσει και σας αρέσει  :pipa3: :pipa3: :pipa3:

αλλοιώς δεν είστε γνήσιοι έλληνες  :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις κομπλεξ με την Ελλαδα?Αν δε γουσταρεις πακεταρε τα και πισω μουγκα στη στρουγκα λουγκρα,για να μη σε πω σκατοπουστα και σκατοψυχο αρχιδι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στα σχολεία μας μαθαίνουν να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες λόγω της αρχαίας ένδοξης ιστορίας μας, αλλά δεν μας τα λένε όλα. Όσοι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την αρχαία Ελλάδα θα δούν πολλά πράγματα της ένδοξης ομοφυλοφιλίας μας!
Και αυτό επιβεβαιώνει το φιλελεύθερο ΑρχαιοΕλληνικό πνεύμα που μας έκανε διάσημους στην ιστορία. Δυστυχώς η μεσαιωνική μαυρίλα της ρωμαικής αυτοκρατορίας της ανατολής, μετέτρεψε τον πλούσιο πολιτιστικά Ελληνικό πληθυσμό σε αγράμματους τσοπάνους, στη συνέχεια ελληνόφωνες οθωμανούς, οι οποίοι μέχρι και σήμερα κατοικούν αυτή την χώρα και δεν ξέρουν οτι η ομοφοβία τους ειναι μεσαιωνικό και οπισθδρομικό κατάλοιπο της δύστυχης ιστορίας μας...

ο αδωνις γεωργιαδης εχει καταρριψει τον μυθο αυτον με σχετικο βιβλιο στις εκδοσεις του

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216

Ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις αλλά δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια. Και εμένα μου αρέσει να κάνω σεξ και με άνδρες και πιστεύω ακράδαντα ότι όποιος του παραβιαστεί η πίσω πόρτα κολλάει από τη γλύκα για μια ζωή, αλλά δεν νομίζω ότι στην αρχαιότητα γινόταν κάτι διαφορετικό από ότι γίνεται σήμερα. Όπως στη σημερινή κοινωνία υπάρχουν χιλιάδες άνδρες που γουστάρουν να κάνουν σεξ με άνδρες έτσι υπήρχαν και στην αρχαιότητα και γενικότερα σε όλες της περιόδους της ιστορίας. Δεν υπάρχει κάποια πηγή που να αναφέρει ότι οι gay ήταν περισσότεροι την τάδε περίοδο, ούτε ότι η δείνα ελληνική κοινωνία ήταν περισσότερο ανεκτική. Δυστυχώς, ούτε στην αρχαιότητα μπορούσες να πάρεις το αγόρι σου χέρι χέρι  και να πάτε στην εκκλησία του δήμου, ούτε στο 2009 μπορείς να βάλεις το μέικαπ σου και τη φουστίτσα σου και να βγεις με τον άνδρα σου χωρίς να σε κράξουν. 3000 χρόνια = μηδέν πρόοδος στο συγκεκριμένο θέμα.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Παλιοκατάσταση....

Stories