Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ο αναλφάβητος μπορεί να μάθει γράμματα. Ο γραμματιζούμενος πούστης δεν μπορεί να καταλάβει ότι και στην Αρχαία Ελλάδα, ήταν δυστυχώς πούστης :cheesy:

Αν δεν μάθεις να ξεχωρίζεις την λέξη πούστης απο ομοφυλόφιλος...δεν χρειάζεται να μας κάνεις μαθήματα Ιστορίας.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μάλιστα.

Είμαστε αστοιχείωτοι γιατί δεν μας γουστάρει το καβλί του Μήτσου του φορτηγατζή.  :jerking:  :idiot:

Παρ' το γλυφιτζούρι σου και τράβα παίξε πουθενά αλλού.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κι αυτό έχει  τις ρίζες του στην υποβάθμιση της γυναίκας και κυρίως στη στρατιωτική ζωή και την οργάνωση στη μάχη.
Θεωρούσαν ότι το συναίσθημα του έρωτα οι γυναίκες δεν μπορούσαν να το προκαλέσουν.
Η θέση τους ήταν απόλυτα υποβαθμισμένη και περιορισμένη μέσα στο σπίτι, τις υποτιμούσαν, ήταν αμόρφωτες(όχι στην Σπάρτη) και ως εκ τούτου δεν τις θεωρούσαν άξιες για έρωτα.
Κάτι αντίστοιχο με την αντρική ομοφυλοφιλία ήταν κι ο σαπφισμός που πρόεκυψε αργότερα  και την [size=20pt]Σαπφώ[/size] (παιδαγωγό και μεγάλη ποιήτρια) οι αρχαίοι την τοποθετούσαν στη ίδια σειρά με τον Όμηρο.

[size=15pt]ΠΟΥΣΤΡΟΦΗΔΟΝ RELOADED[/size]

ΛΕΣΒΙΕΣ
χυσιγανοπαπαδιες, φλοκατμομηχανες, ψωλαβιδες, πουτσογκαζιερες,
ψωλοφαλκονερες, χυσυποδοχες, ψωλοζακετες, ψωλοκαζακες,
πουτσοκαμπανες, χυσοτσουληθρες, ψωλοφριτεζες, χυσοτσιμεντωμενες,
ψωλοπατροναρισμενες, πουτσοκεφαλοκορωνες, ψωλογκαραζογριες, ψωλοκουμποτρυπες,
ψωλοσεργιανιζουσες, χυσολαμπιδες, χυσοκουρουνες, μουνοκαργιογριεσ,
ψωλοτουρμπανια, χυσοτσιγαρισμενες, ψωλοντεμπραγιαζ, χυσοδροσοσταλιγδες,
τσιμπουκοψωλουρες, πουτσογλειψολες, ψωλοκαρακαξες, χυσολακερδες,
ψωλομπαγκαζιερες, ψωλοκουρκουνιαρες, ψωλονταλικες, ψωλομπουλντοζες,
χυσοαλφαδιασμενες, ψωλoβητουρες, ψωλοκρυψολες, τρομπαχαβιολες,
πουτσοσταφυλιασμενες, ψωλογλυφιδες, ψωλοτρομπετες, μπαζοπουτσολες,
ψωλοκαμαρες, μουνοπανιολες, χυσολιχουδες, ψωλοταλμουδογριες,
φλοκαδοχαλαζοπληγμενες, ψωλοφυσουνες, χυσοπαστιλιες, χυσοταμπλετες,
ψωλοκαψουλες, ψωλολυσσoλες, χυσυντετριμμενες, ψωλοταμπλιαρες,
ψωλοτραμπαλες, πουτσοσκεδασμενες, ψωλοκουμπολες, χυσοναφθαλινες,
ταβερνογαμιολες, ψωλανελκυστηρες, ψωλοπεστροφες, ψωλομεγγενες,
μουνοπαρμενες, ψωλοπαγιδες, ψωλοδοκανα, μουνοντετεκτιβ,
ψωλοχυμολες, χυσομελετες, ψωλοπηδαλιουχες, ψωλομπαρμπουνογριες,
ψωλομπεκρολες, ψωλομπουκαπορτες, ψωλοαγλαϊες, σκαταβοθρες,
ψωλοσυναχτρες, γαμωπατσολες, ψωλογαλοτσες, ψωλινατσες,
ψωλολαδωστρες, ψωλομπαλeνες, χυσοφλοκατες, ψωλονυφιτσες,
χυσοπαλετες, moynoμποτιλιαρισμενες, ψωλογκαραζιερες, χυσοπαλασκες,
χυσοπιατελες, χυσοκαρδαρες, χυσοκροκετες, ρουφοψωλιολες:

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ, ΧΑΜΑΙΛΕOΝΤΕΙΟΣ, ΦΟΛΙΔΟΚΑΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΨΩΛΟΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΩΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΨΩΛΟΠΝΙΓΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ ΤΥΦΟΦΟΡΟ ΧΥΣΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ Θ' ΑΡΧΙΔΟΒΟΛΗΣΗ!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΙΝΟΦΟΡΟ, ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΨΩΛΟΣΕΚΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΛΟΓΔΑΡΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑ ΓΑΜΩΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΟΜΦΑΛΙΟΙ ΛΩΡΟΙ!!!!!

ΔΑΙΜΩΝ

Υ.Γ. Νομίζω μας κάλυψε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν δεν μάθεις να ξεχωρίζεις την λέξη πούστης απο ομοφυλόφιλος...δεν χρειάζεται να μας κάνεις μαθήματα Ιστορίας.

Επίτρεψέ μου να μείνω στο πνέυμα :cheesy: των λέξεων πούστης/κίναιδος. Ιστορικά μαθήματα, είσαι λίγο μεγάλος/η για Ιστόρια Γ' Δημοτικού

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μακάρι να ήταν άλλη συχνότητα μόνο...εγώ συγκεκριμένα θέλω μεταφραστή για να σε καταλάβω...είσαι χρόνια μπορστά!!! :helpplea:
καλιτερα μπροστα παρα πισο,κε να με λενε κε προδεφτικο...

εγο σου λεο κανε οτι θελετε μετο ποποδακι σασ αλα μι επιβαλετε σε αλουσ τι κολορθοτιτα τισ αποψισ σασ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να φοναξουμε το μπαμπινιοτι να μασ κανι λεξικολογικι αναλισι

κε απο δο κε μπροσ να χοριζοντε τα σιφονα α ε η ι ο υ ω

σε ομοφιλικα κε λεσβιακα , τερμα τα διχρονα κε τετραχρονα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Είναι γνωστό απο τα παλιά τα χρόνια όχι μόνο στην αρχαία Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο, πως υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων, οι ομοφυλόφιλοι και οι ομόφοβοι!!!
εγω ουτε ομοφυλοφιλος ειμαι ουτε και ομοφοβικος.Μαλιστα συγκατοικο με μια λεσβια χρονια τωρα

Συνήθως αυτοί που είναι ομόφοβοι είναι θρησκόληπτοι ή φοβούνται να εξερευνήσουν τον ευατό τους. Βέβαια είναι περίεργο που όλοι δέχονται τη γυναικεία ομοφυλοφιλία και απορρίπτουν την ανδρική...εδώ κολλάει η καφρίλα. Αν είμαι εγώ ομοφυλόφιλη, είναι κα__λα αν είναι ένας άνδρας είναι αηδία και αφύσικο... :headbang:
μπερδευεις τις τσοντες με της πραγματικες λεσβιες.

Για εσάς είναι άνδρας όποιος έχει ακριβό αυτοκίνητο και πάει για κόντρες και βάζει τα subwoofer διαπασών γύρω γύρω απο τη ίδια πλατεία.
Να μου λείπουν τέτοιοι άνδρες.
δλδ ή καγκουρας ή πουστης

Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε ομοφυλοφιλία αλλά με παιδαγωγικό κυρίως (και όχι μόνο) χαρακτήρα. (Δάσκαλος προς μαθητή, στρατιώτες κτλ.)
δωσε τοτε τον γιο σου να στον πηδηξει ο "δασκαλος"

Το χειρότερο απ' όλα είναι οτι δεν ξέρετε Ελληνικά και λέτε τους ομοφυλόφιλους πούστηδες.
Πούστης: είναι τούρκικη λέξη και σημαίνει αυτός που δρα με ύπουλο τρόπο.
καλα το τελευταιο με συγκλονισε.Εχει δικιο,εαν ειναι ποτε δυνατον

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα - Ο ΜΥΘΟΣ και οι ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Η ομοφυλοφιλία στην Αθήνα

Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:

Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.

Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:
Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.
Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.
Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.
Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.
Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.
Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο

τα υπολοιπα εδω:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα - Ο ΜΥΘΟΣ και οι ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Η ομοφυλοφιλία στην Αθήνα

Οι «Νόμοι» του Σόλωνα (βιβλίο 5, κεφάλαιο 5, άρθρο 332), είναι αρκετά σαφείς για τις συνέπειες που έχει κάποιος Αθηναίος αν συνάψει σχέση με άντρα:

Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.

Δηλαδή, αν κάποιος Αθηναίος συνάψει (ομοφυλοφιλική) σχέση με κάποιον άλλο:
Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων.
Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας.
Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού.
Δεν του επιτρέπεται να ασκήσει κάποια εξουσία, εντός η εκτός της χώρας, κληρωτή ή χειροτονητή.
Δεν του επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου.
Δεν του επιτρέπεται να εκθέσει τη γνώμη του.
Δεν του επιτρέπεται να μπει στους δημόσιους ναούς.
Δεν του επιτρέπεται να στεφανωθεί στις δημόσιες στεφανοφορίες.
Δεν του επιτρέπεται να παίρνει μέρος στους περιπάτους που γίνονται στην αγορά.
Όποιος λοιπόν (πολίτης) έχει καταδικαστεί ως ερωτικός σύντροφος, αλλά ενεργήσει αντίθετα με τις διατάξεις του νόμου, να τιμωρείται με θάνατο

τα υπολοιπα εδω:
+
οταν οι Αθηναιοι κατηγορουσαν τους Μακεδονες,τους Σπαρτιατες και τους Θηβαιους τους ελεγαν αδερφες
και το αντιστροφο

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Έχουν μαζευτεί όμως και πολλοί αστοιχείωτοι και αγράμματοι παντού...
Εσάς σας ενοχλούν οι "πούστηδες" εμένα με ενοχλεί ο αναλφαβητισμός πολλών.
Λούγκρα τι ακριβώς σημαίνει;
Μάλλον ο Αλέφαντος δεν ξέρει οτι είσαι φίλος του...φρόντισε να το μάθει... :2funny:
Ο αναλφαβητισμος μου σε ενοχλησε μωρη λούγκρα?
Στο στρατό οταν παρουσιαζεσαι στο κεντρο την πρωτη μερα (δεν ξερεις βεβαια, γιατι οι λουγκρες δεν πανε στρατο) αναγραφουν στα τεφτερια σου τον δεικτη μορφωσεως. Ε εγω λοιπον ο αναλφαβητος ειχα 95. Οσοι εχουν παει στρατο και το εχουν προσεξει, ξερουν τι σημαινει 95.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μάλιστα.

Είμαστε αστοιχείωτοι γιατί δεν μας γουστάρει το καβλί του Μήτσου του φορτηγατζή.  :jerking:  :idiot:

Παρ' το γλυφιτζούρι σου και τράβα παίξε πουθενά αλλού.

Μπορώ να παίζω όπου θέλω...και τώρα έχω όρεξη να παίξω εδώ. Αν δεν σου αρέσει εσένα...πρόβλημά σου...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και έχεις και πολλές...ορέξεις :shower:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οταν ο αντρας βανει ψωλη στο κωλο του, οπως και να τον πεις το ιδιο κανει. τι πουστης, τι ομοφυλοφιλος, τι λουγκρα, τι αδελφαρα. Παντως το πουστης εμενα μου κολλαει πιο καλα. :2funny:

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ο αναλφαβητισμος μου σε ενοχλησε μωρη λούγκρα?
Στο στρατό οταν παρουσιαζεσαι στο κεντρο την πρωτη μερα (δεν ξερεις βεβαια, γιατι οι λουγκρες δεν πανε στρατο) αναγραφουν στα τεφτερια σου τον δεικτη μορφωσεως. Ε εγω λοιπον ο αναλφαβητος ειχα 95. Οσοι εχουν παει στρατο και το εχουν προσεξει, ξερουν τι σημαινει 95.

Άνδρας καυλ__μένος με τον στρατό....δύσκολο αλλά το πέτυχα...
Δεν είμαι ούτε λούγκρα ούτε μωρή...
Άσε που λούγκρα δεν ξέρω τι θα πει..θες να μου εξηγήσεις μήπως;
Δεν έχω πάει στρατό οπότε δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το 95..φαντάζομαι πως το άριστα θα είναι το 1000.  :idiot:

Φιλάκια χχχ

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μπορώ να παίζω όπου θέλω...και τώρα έχω όρεξη να παίξω εδώ. Αν δεν σου αρέσει εσένα...πρόβλημά σου...
εσυ φιλεναδα πολυ ανετα μας τα λες.αλλα αμα πεσεις σε κανενα γκομενο που κρυφογαμιετε,οταν το μαθεις ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου.

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
vlachodeutsch μαγκιά σου που δεν είσαι ούτε ομοφυλόφιλος ούτε ομοφοβικός...αλλά συγκατοικείς είπες με ομοφυλόφιλη...αν ήταν ομοφυλόφιλος θα καθόσουν;

Κατα κανόνα είναι έτσι στην Ελλάδα...πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις  στους κανόνες...και είναι ευχάριστο...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άνδρας καυλ__μένος με τον στρατό....δύσκολο αλλά το πέτυχα...
Δεν είμαι ούτε λούγκρα ούτε μωρή...
Άσε που λούγκρα δεν ξέρω τι θα πει..θες να μου εξηγήσεις μήπως;
Δεν έχω πάει στρατό οπότε δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το 95..φαντάζομαι πως το άριστα θα είναι το 1000.  :idiot:

Φιλάκια χχχ
λούγκρα=πούστρα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πώπω καφρίλα που έχει πέσει εδώ μέσα!!!

Ποιός άνδρας εδώ μέσα δεν γουστάρει μια γλωσσίτσα να του γλείφει την τρυπούλα; Απο εκεί ξεκινάνε όλα. Όποιος δεν το γουστάρει μάλλον δεν έχει βρει την κατάλληλη γλώσσα...

Καλε τι μας λες τωρα? Ιδιο ειναι να σου γλυφει την κωλοτρυπιδα ενα τρυφερο γυναικειο γλωσαρακι, και ιδιο να μπαινει ψωλη στο κωλο σου?
χα χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom