βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
GPS (Gay Positioning System) για τα χαρωπά αγόρια μας.
Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!
Ουυυπς! Μεγάλο φάουλ! Είναι δηλαδή το σάιτ και τα μέλη του ανώμαλοι? Στην επόμενη τέτοια κουτσοκέλα έφυγες!
Μεγάλε Αδερφέ δεν είπα το site ανώμαλο ούτε τους χρήστες του. Και εγώ πληρώνω να γαμίσω και κάνω και τις παρτουζίτσες μου και είμαι χαρούμενος και ωράιος. Ίσα ίσα το site μου αρέσει πολύ, το υποστηρίζω και χαίρομαι που έγινε μια τέτοια κίνηση απο κάποιους νέους ανθρώπους.
Αλλά δεν είναι απόδειξη του κομπλεξισμού όλων σας να κολλάτε με τους πούστηδες τη στιγμή που έχω προκαλέσει τόσο έντονα τη θρησκεία; κανένας δεν χόλωσε για όσα είπα για τον εβραίο θεούλη που σας μαθαίνουν στα σχολεία. Όλοι κόλλησαν στο αν κάποιος γουστάρει να τον παίρνει απο πίσω και τα υψηλά ιδανικά κια ήθη της κοινωνίας τους τα έχουν γραμμένα στα @@ τους.(εννοώ την θρησκεία)
οσο για την προειδοποίηση Ω! μεγάλε αδερφέ, αποδεκτή και σεβαστή, αλλά μου φαίνεται οτι αφορμή έψαχνες λιγουλάκι ή κάνω λάθος;
ΖΗΤΩ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Επισήμανση! πέρα από κάθε σθένος στην υποστήριξη των απόψεών μας τονίζω ότι, δεν ήθελα να θίξω κανέναν strait ούτε να υποτιμήσω ή να αποκαλέσω ανώμαλο ή φασίστα σε προσωπικό επίπεδο κανένα φίλο εδώ μέσα. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι. Απλά ήθελα να δημιουργήσω ενα πεδίο αντιπαράθεσης ελπίζοντας η κουβέντα να βοηθήσει στη δημιουργία προβληματισμού και σκέψης για κάτι παραπάνω!
Εγώ πάντως έχω μια απορία για τους ξένους "ερευνητές".Αρχαία Ελληνικά ξέρουν;
μπραβο μπραβο !!!Αφορμή για το τι? Δε με αφορά αν είσαι ομοφυλόφιλος και δεν έχω τίποτα μαζί τους. Εδώ μέσα με ξέρουν πάρα πολλοί ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ξέρουν ότι το εννοώ αυτό.
Αλλά οποιαδήποτε ειρωνία ή προσβολή προς αυτούς που γαμάνε σε μπουρδέλα ή πουτάνες στο site τουλάχιστον από εμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Και δε το συζητάω "μα... μου... κλπ". Πείτε ότι θέλετε για θρησκείες κλπ. Και εγώ έχω τα θρησκευτικά ή πολιτικά πιστεύω στα αρχίδια μου αν πείτε κάτι για αυτά. Εγώ δε θα πειστώ από τον καθένα που γράφει εδώ πέρα ούτε είναι εμπόριο για να χρειάζονται διαφήμιση και πελατεία.
Μη πάει λοιπόν το μυαλό σου σε αφορμές κλπ. Μη λες πράγματα που δεν ειπώθηκαν, μη κάνεις υποθέσεις. Ότι έχεις μπροστά σου.
Διατηρώ ελάχιστες ανοχές στις προσβολές σε όποιους "πληρώνουν για να γαμήσουν"!!! Και μόνο με αυτό έχει να κάνει και κανονικά έπρεπε να μπαναριστείς ( και ο οποιοσδήποτε το έκανε). Πες τα πάντα αλλά οχι αυτό που είπες. Πες με και μαλάκα και μένα αν θες. Δε θα ασχοληθώ. Αλλά αυτό που είπες ήταν ανεπίτρεπτο εδώ μέσα.
Και βέβαια, είναι αρκετοί που ξέρουν αρχαια Ελληνικα και εχουν διαβάσει και μελετήσει τα περί της αρχαίας Ελλάδας περισσοτερο κι απο πολλους ντοπιους.
αγαπιτε κ αξιοτιμε chevvvalier
προσ τι το σβισιμο του μινιματοσ;;;;;;
σορι θα ξανακιταξω..... απαντησα στον vanzel..Δε ξέρω τι εννοείς. Δεν έσβησα κανένα μύνημα.
Συμφωνω με αυτα που είπατε κυριε countVronsky.
Αυτα ήθελα να πω κι εγω.
Μα αυτα ειπα περιπου.
Απλα ο χρηστης countVronsky εκανε καποιες αναφορες που δεν εκανα εγω και σωστα νομιζω τοποθετησε την τοτε ομοφυλοφυλία σε ενα πλαισιο πανηδονισμου. Δεν την προσεγγιζαν καθόλου οπως σημερα, εκδηλωνοταν με διαφορετικο τροπο και σημαινε διαφορετικα πραγματα.
Και βεβαια ακριβως τι γινοταν δεν μπορουμε να γνωριζουμε. Ειναι λιγακι θολο το τοπιο της αρχαιοτητας.
Μα αυτα ειπα περιπου.
Απλα ο χρηστης countVronsky εκανε καποιες αναφορες που δεν εκανα εγω και σωστα νομιζω τοποθετησε την τοτε ομοφυλοφυλία σε ενα πλαισιο πανηδονισμου. Δεν την προσεγγιζαν καθόλου οπως σημερα, εκδηλωνοταν με διαφορετικο τροπο και σημαινε διαφορετικα πραγματα.
Και βεβαια ακριβως τι γινοταν δεν μπορουμε να γνωριζουμε. Ειναι λιγακι θολο το τοπιο της αρχαιοτητας.
Πιστεύω ότι ο τίτλος κοινωνικη παθογενοια :ομοφυλοφιλια αύτός ίνε ο σωστός δεν είναι ουδέτερος.Τι λιγάκι? Πολύ θολό είναι. πριν 3.000 χρόνια δεν πρέπει να έχει κανείς και πολλές απαιτήσεις να ξέρει τι γινόταν ειδικά σε τέτοιες κλίμακες ( καθημερινή ζωή, νοοτροποίες κλπ). Μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν που είναι σε πολύ σαθρές βάσεις έτσι και αλλιώς.