You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
re sy to laptor poy exo einai apo germania kai den exei ellinika ka8oloy.Βρε αρκανς γράφε ελληνικα ρε μανάρι, κρίμα να σου σβήσουν τα ποστ!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
google : all greek to mere sy to laptor poy exo einai apo germania kai den exei ellinika ka8oloy.
ή
αν και δεν νομίζω να τα πάρουνε χαμπάρι τα ποστ αυτά./... έχουν αφήσει πολλά τέτοια διάσπαρτα μέσα στο φόρουμ
to dokimasa re file den kanei.eyxaristo pantos.google : all greek to me
ή
αν και δεν νομίζω να τα πάρουνε χαμπάρι τα ποστ αυτά./... έχουν αφήσει πολλά τέτοια διάσπαρτα μέσα στο φόρουμ
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
[size=15pt]ΠΟΥΣΤΡΟΦΗΔΟΝ[/size]
Ολου του κοσμου πουστηδες χυσουρωμενοι, λουγκραβαριτες,
χυσοπεδωμενοι, ψωλορημαγμενοι,χυσοδιυλισμενοι, τσιμπουκοζαλισμενοι,
χυσοκυκλωμενοι, πουτσοσκαλισμενοι,ψωλοσακατεμενοι, πουτσοβουλωμενοι,
ψωλογαλβανισμενοι, χυσοτσιμεντοπηγμενοι, ψωλοκουκουλωμενοι, φλοκαδοταριχευμενοι,
χυσοκουρκουτιασμενοι, αρχιδομουσμουλιαρηδες, πουτσοψημενοι, χυσοτυφλιτες,
φλοκοδοιποροι, χυσαρδανασκελοι, χυσευρετες, ψωλοσκηπτουχοι,
χυσοβατες, αλλαξοψωληδες, χυσοπαγοκεφαλοι, ψωλοκρυφτες,
πεοσυντηρητες, χυσοτροβαδουροι, πουτσοκαψουρηδες, ψωλομπακαλιαροι,
χυσολιμενες, αρχιδομπαρμπουτιερηδες, ψωλομπαλκονιαρηδες, αρχιδοκουδουνιαρηδες,
ψωλοκαρβουνιαρηδες, φλοκοσαβουργιαρηδες, ψωλανασκελιαρηδες, πουτσοκεφαλοκαντηλαναφτες,
ψωλατερνοπαιχτες, χυσοκαπηλοι, ψωλαναστεναρηδες, χυσοκροταλιες,
ψωλοτερματοφυλακες, ψωλοδρυιδες, πουτσογητευτες, ψωλοϋπηκοοι,
πουτσοκρανοφοροι, χυσαναδευτηρες, ψωλοσυμπλεκτες, ψωλοσαλτιμπαγκοι,
χυσολακεδες, ψωλοjukebox, ψωλαμφιψωμα, χυσοταριφες,
πουτσοπιγκουινοι, πουτσοαμβωνες, ψωλοφακιρηδες, ψωλοτακακια,
ψωλοδισκοφρενα, ψωλοταμπουρα, ψωλοπατακια, χυσομπαμπριζ,
ψωλοσαγανακια, πουτσοτριχομπαρμπερηδες, ψωλοταρσαναδες, ψωλονυχτοφυλακες,
πουτσοσιγαστηρες, ψωλοταβερνιαρηδες, πουτσολαμπαδηδρομοι, πουτσοτζατζικοπουστες, χυσοκολυμπηθροπουστες... ΚΑΙ...
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ, ΧΑΜΑΙΛΕOΝΤΕΙΟΣ, ΦΟΛΙΔΟΚΑΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΨΩΛΟΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΩΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΨΩΛΟΠΝΙΓΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ ΤΥΦΟΦΟΡΟ ΧΥΣΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ Θ' ΑΡΧΙΔΟΒΟΛΗΣΗ!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΙΝΟΦΟΡΟ, ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΨΩΛΟΣΕΚΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΛΟΓΔΑΡΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑ ΓΑΜΩΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΟΜΦΑΛΙΟΙ ΛΩΡΟΙ!!!!!
ΔΑΙΜΩΝ
Ολου του κοσμου πουστηδες χυσουρωμενοι, λουγκραβαριτες,
χυσοπεδωμενοι, ψωλορημαγμενοι,χυσοδιυλισμενοι, τσιμπουκοζαλισμενοι,
χυσοκυκλωμενοι, πουτσοσκαλισμενοι,ψωλοσακατεμενοι, πουτσοβουλωμενοι,
ψωλογαλβανισμενοι, χυσοτσιμεντοπηγμενοι, ψωλοκουκουλωμενοι, φλοκαδοταριχευμενοι,
χυσοκουρκουτιασμενοι, αρχιδομουσμουλιαρηδες, πουτσοψημενοι, χυσοτυφλιτες,
φλοκοδοιποροι, χυσαρδανασκελοι, χυσευρετες, ψωλοσκηπτουχοι,
χυσοβατες, αλλαξοψωληδες, χυσοπαγοκεφαλοι, ψωλοκρυφτες,
πεοσυντηρητες, χυσοτροβαδουροι, πουτσοκαψουρηδες, ψωλομπακαλιαροι,
χυσολιμενες, αρχιδομπαρμπουτιερηδες, ψωλομπαλκονιαρηδες, αρχιδοκουδουνιαρηδες,
ψωλοκαρβουνιαρηδες, φλοκοσαβουργιαρηδες, ψωλανασκελιαρηδες, πουτσοκεφαλοκαντηλαναφτες,
ψωλατερνοπαιχτες, χυσοκαπηλοι, ψωλαναστεναρηδες, χυσοκροταλιες,
ψωλοτερματοφυλακες, ψωλοδρυιδες, πουτσογητευτες, ψωλοϋπηκοοι,
πουτσοκρανοφοροι, χυσαναδευτηρες, ψωλοσυμπλεκτες, ψωλοσαλτιμπαγκοι,
χυσολακεδες, ψωλοjukebox, ψωλαμφιψωμα, χυσοταριφες,
πουτσοπιγκουινοι, πουτσοαμβωνες, ψωλοφακιρηδες, ψωλοτακακια,
ψωλοδισκοφρενα, ψωλοταμπουρα, ψωλοπατακια, χυσομπαμπριζ,
ψωλοσαγανακια, πουτσοτριχομπαρμπερηδες, ψωλοταρσαναδες, ψωλονυχτοφυλακες,
πουτσοσιγαστηρες, ψωλοταβερνιαρηδες, πουτσολαμπαδηδρομοι, πουτσοτζατζικοπουστες, χυσοκολυμπηθροπουστες... ΚΑΙ...
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ, ΧΑΜΑΙΛΕOΝΤΕΙΟΣ, ΦΟΛΙΔΟΚΑΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΨΩΛΟΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΩΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΨΩΛΟΠΝΙΓΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ ΤΥΦΟΦΟΡΟ ΧΥΣΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ Θ' ΑΡΧΙΔΟΒΟΛΗΣΗ!!!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΙΝΟΦΟΡΟ, ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΨΩΛΟΣΕΚΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΛΟΓΔΑΡΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑ ΓΑΜΩΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΟΜΦΑΛΙΟΙ ΛΩΡΟΙ!!!!!
ΔΑΙΜΩΝ
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Όποιος δε γουστάρει τους πολλούς ξένους στη χώρα του είναι φασίστας
Όποιος δε γουστάρει την προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας,είναι φασίστας
Όποιος αντιδρά στις καταστροφές από τους δήθεν αντιεξουσιαστές και ζητάει προστασία της περιουσίας του,είναι φασίστας
Όποιος δεν γουστάρει τις φακές είναι φασίστας
Όποιος δεν πίνει φραπέ με γάλα αλλά χωρίς,είναι φασίστας
Όποιος
.
.
.
.
Όποιος είναι αντίθετος στην επιβολή μια άποψης είναι φασίστας....
Το έχουμε βρει το κόλπο...Αν είσαι με τους απέναντι ή φασίστας είσαι ή τρομοκράτης!
Στο κρεβάτι του ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.Αλλά μην προσπαθεί να νομιμοποιήσει το...κουσούρι του επικαλούμενος το κλέος της Αρχαίας Ελλάδας.Εκεί υπήρχαν κάποιες αξίες που πλέον έχουν κατακερματιστεί.Όπως η λέξη φιλία.Δεν έχει καμία σχέση η "φιλία" του facebook με την Αρχαία Ελλάδα.Εκεί ήταν ιερή,ενώ τώρα είναι η προσπάθεια για πήδηγμα!Μισούσαν λένε μερικοί τις γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα.Τι λέτε ρε;Γι'αυτό η θεά της Σοφίας ήταν γυναίκα;Γι'αυτό η θεά του κυνηγίου ήταν γυναίκα;Γι'αυτό η θεά της γεωργίας ήταν γυναίκα;Γι'αυτό οι μούσες ήταν γυναίκες;Γι'αυτό το όνομα της Ασπασίας είναι συναφές με του Περικλέους;Μήπως θέλατε να ψηφίζουν;Ε τι να κάνουμε,δεν ψήφιζαν...Αλλά είχαν περίοπτη θέση στην κοινωνία.Μέχρι και τους χρησμούς στα μαντεία οι γυναίκες τους έδιναν.Και πάνε μερικοί πουσταράδες να μας πείσουν ότι το κουσούρι τους το είχαν εφεύρει οι Αρχαίοι Έλληνες.Βρε ουστ...
Όποιος δε γουστάρει την προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας,είναι φασίστας
Όποιος αντιδρά στις καταστροφές από τους δήθεν αντιεξουσιαστές και ζητάει προστασία της περιουσίας του,είναι φασίστας
Όποιος δεν γουστάρει τις φακές είναι φασίστας
Όποιος δεν πίνει φραπέ με γάλα αλλά χωρίς,είναι φασίστας
Όποιος
.
.
.
.
Όποιος είναι αντίθετος στην επιβολή μια άποψης είναι φασίστας....
Το έχουμε βρει το κόλπο...Αν είσαι με τους απέναντι ή φασίστας είσαι ή τρομοκράτης!
Στο κρεβάτι του ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.Αλλά μην προσπαθεί να νομιμοποιήσει το...κουσούρι του επικαλούμενος το κλέος της Αρχαίας Ελλάδας.Εκεί υπήρχαν κάποιες αξίες που πλέον έχουν κατακερματιστεί.Όπως η λέξη φιλία.Δεν έχει καμία σχέση η "φιλία" του facebook με την Αρχαία Ελλάδα.Εκεί ήταν ιερή,ενώ τώρα είναι η προσπάθεια για πήδηγμα!Μισούσαν λένε μερικοί τις γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα.Τι λέτε ρε;Γι'αυτό η θεά της Σοφίας ήταν γυναίκα;Γι'αυτό η θεά του κυνηγίου ήταν γυναίκα;Γι'αυτό η θεά της γεωργίας ήταν γυναίκα;Γι'αυτό οι μούσες ήταν γυναίκες;Γι'αυτό το όνομα της Ασπασίας είναι συναφές με του Περικλέους;Μήπως θέλατε να ψηφίζουν;Ε τι να κάνουμε,δεν ψήφιζαν...Αλλά είχαν περίοπτη θέση στην κοινωνία.Μέχρι και τους χρησμούς στα μαντεία οι γυναίκες τους έδιναν.Και πάνε μερικοί πουσταράδες να μας πείσουν ότι το κουσούρι τους το είχαν εφεύρει οι Αρχαίοι Έλληνες.Βρε ουστ...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
Στην χειροτερη θεση μπορει να πει κανεις οτι βρισκονται οι Ιρανοι ομοφυλοφιλοι.
Στην χωρα αυτη με το αυστηρο ισλαμικο καθεστως, οταν ενας αντρας κατηγορηθει για ομοφυλοφιλες πραξεις καταδικαζεται σε θανατο δια του λιθοβολισμου.
Στις Ιρανες γυναικες που θα κατηγορηθουν για ομοφυλοφιλες πραξεις δινεται μια ευκαιρια να ...συμμορφωθουν καθως την πρωτη φορα τιμωρουνται με 40 βουρδουλιες.
Χωρες οπως η Σουηδια χορηγουν πολιτικο ασυλο σε ομοφυλοφιλους προσφυγες απο το Ιραν.
Σε ασχημη θεση βρισκονται και οι ομοφυλοφιλοι στην Βενεζουελα και στην Ρουμανια οπου ομοφυλοφιλες πραξεις επισυουν ποινη φυλακισης 5 χρονων.
Πολυ ασχημη ειναι η κατασταση και σε πολλες χωρες της Λατινικης Αμερικης.
Στην Βραζιλια ειναι συχνες οι "εξαφανισεις" ομοφυλοφιλων, ενω ειναι γνωστες οι επιχειρησεις "αρετης" απο μερους αστυνομικων που δολοφονουν εν ψυχρω τους ομοφυλοφιλους..........
Στην χωρα αυτη με το αυστηρο ισλαμικο καθεστως, οταν ενας αντρας κατηγορηθει για ομοφυλοφιλες πραξεις καταδικαζεται σε θανατο δια του λιθοβολισμου.
Στις Ιρανες γυναικες που θα κατηγορηθουν για ομοφυλοφιλες πραξεις δινεται μια ευκαιρια να ...συμμορφωθουν καθως την πρωτη φορα τιμωρουνται με 40 βουρδουλιες.
Χωρες οπως η Σουηδια χορηγουν πολιτικο ασυλο σε ομοφυλοφιλους προσφυγες απο το Ιραν.
Σε ασχημη θεση βρισκονται και οι ομοφυλοφιλοι στην Βενεζουελα και στην Ρουμανια οπου ομοφυλοφιλες πραξεις επισυουν ποινη φυλακισης 5 χρονων.
Πολυ ασχημη ειναι η κατασταση και σε πολλες χωρες της Λατινικης Αμερικης.
Στην Βραζιλια ειναι συχνες οι "εξαφανισεις" ομοφυλοφιλων, ενω ειναι γνωστες οι επιχειρησεις "αρετης" απο μερους αστυνομικων που δολοφονουν εν ψυχρω τους ομοφυλοφιλους..........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν νομοι ουτε για να προστατευουν αλλα ουτε και να διωκουν τους ομοφυλοφιλους,
Περα ομως απο την νομικη ποια ειναι η κοινωνικη κατασταση των ομοφυλοφιλων στην Ελλαδα;;;
Καθε καλοκαιρι χιλιαδες λεσβιες απο ολο τον κοσμο μαζευονται στο νησι οπου γεννηθηκε η αρχαια ποιητρια Σαπφω την Λεσβο.
Η Μυκονος ειναι φημισμενη παγκοσμιως ως η "γκει Μεκκα" της Ελλαδας, οπου ολα επιτρεπονται.
Για τους ελληνες ομοφυλοφιλους ομως, η Ελλαδα απεχει πολυ απο το να ειναι ενας γκει παραδεισος..............
Περα ομως απο την νομικη ποια ειναι η κοινωνικη κατασταση των ομοφυλοφιλων στην Ελλαδα;;;
Καθε καλοκαιρι χιλιαδες λεσβιες απο ολο τον κοσμο μαζευονται στο νησι οπου γεννηθηκε η αρχαια ποιητρια Σαπφω την Λεσβο.
Η Μυκονος ειναι φημισμενη παγκοσμιως ως η "γκει Μεκκα" της Ελλαδας, οπου ολα επιτρεπονται.
Για τους ελληνες ομοφυλοφιλους ομως, η Ελλαδα απεχει πολυ απο το να ειναι ενας γκει παραδεισος..............
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν νομοι ουτε για να προστατευουν αλλα ουτε και να διωκουν τους ομοφυλοφιλους,
Γιατί υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν εμένα? Τι είναι ο ομοφυλόφιλος η σπάνια αρκούδα που κινδυνεύει με εξαφάνιση?
Για τους ομοφυλόφιλους δεν είναι παράδεισος. Ενώ για τους υπόλοιπους ουουουου τέλειος παράδεισος...
amfisapiens
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1)Όποιος δε γουστάρει τους πολλούς ξένους στη χώρα του είναι φασίστας
2)Όποιος δε γουστάρει την προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας,είναι φασίστας
3)Όποιος αντιδρά στις καταστροφές από τους δήθεν αντιεξουσιαστές και ζητάει προστασία της περιουσίας του,είναι φασίστας
1)Οι περισσότεροι εδώ ξένοι είστε. Μην κοιτάς που μιλάτε Ελληνικά. Βάρβαροι απολίτιστοι και κατάλοιπα της βυζαντινής και οθωμανικής αυτοκρτορίας είστε. Αν προσέξεις, τις μαλακίες που λέει ο Αχμαντινετζάν στο Ιράν,τα ίδια λέτε και εσείς εδώ. Αν σας βάζαμε μια κελεμπία και λίγο μουσάκι, ίδια φάτσα θα είσασταν
2) Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!
3)Σωστά! ενώ τους εξουσιαστές που πουλάνε την γή μας στους κωλοπαπάδες και πλουτίζουν στην πλάτη των ομόφοβων ηλιθίων που τους ψηφίζουν κιόλας, πρέπει να τους κρατάμε
Κορίτσια δεν είμαι gay! Είμαι λίγο ψαγμένος και στο ερωτικό κομμάτι και απλά προτείνω να αποφύγετε λίγο τον φανατισμό σας και να δείτε οτι το άνοιγμα του ορίζοντα στον ερωτισμό θα σας κάνει πιο έξυπνους και πιο χαρούμενους.
Δεν είναι τυχαίο οτι η αρχαία ελληνική κοινωνία ήταν έτσι ελέυθερη και ψαγμένη.
Και στο κάτω κάτω το να ηδονίζεσαι στον προστάτη είναι σαν να σου αρέσει να σε χαιδεύουν στα μαλλιά ή στα αυτιά. Αυτό όλο το μένος που έχετε και το ταμπού που κουβαλάτε, αποδυκνείει ότι είστε όλοι αποτέλεσμα μιας τεράστιας γενοκτονίας και παιδομαζώματος.
Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, γυμνάζω το σώμα μου, όπως εξασκώ το πνεύμα μου. Σέβομαι τις βασικές αρχές της συγγένειας και της φιλίας. Δεν είμαι 12 θεειστής, αλλά ούτε και πιστεύω στον Θεό των εβραίων που έχει παρθένα μάνα για να κάνει το ποίμνοιο να νοιώθει τύψεις στο sex. Δεν είμαι μονογαμικός και χαίρομαι αυτή τη σύντομη ζωή.
Κορίτσια ξυπνήστε! Όλοι εσείς που δεν αγγίζεστε στο κωλαράκι είστε πιο gay και από την πιο κραγμένη πούστρα της Συγγρού. Κατα βάθος το κατακρίνετε γιατί σας αρέσει και ξέρετε ότι αν δοκιμάσετε θα σας αρέσει και θα ανατραπεί όλος ο μικρόκοσμός σας
Φιλικά προς όλους!
Κάντε σέξ και χαρείτε τη ζωούλα σας ! Δεν θα ζείτε για πάντα αγοράκια μου!!!η ζωή είναι ωραία και αυτό οι Έλληνες το ανακάλυψαν πρώτοι. Γι'αυτό μείναν στην ιστορία. Για τον πανανθρωπισμό τους, τον οποίο έκλεψε εν μέρη και ο χριστιανισμός: 12 θεοί του ολύμπου, 12 απόστολοι κλπ κλπ.
Δεν είμαστε παρήφανοι που είμαστε Έλληνες για τις μίζες και την βαρβατίλα μας!!!άλλα είναι τα αξιόλογα!
Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!
Ουυυπς! Μεγάλο φάουλ! Είναι δηλαδή το σάιτ και τα μέλη του ανώμαλοι? Στην επόμενη τέτοια κουτσοκέλα έφυγες!
2)Όποιος δε γουστάρει την προσπάθεια επιβολής της ανωμαλίας,είναι φασίστας
3)Όποιος αντιδρά στις καταστροφές από τους δήθεν αντιεξουσιαστές και ζητάει προστασία της περιουσίας του,είναι φασίστας
1)Οι περισσότεροι εδώ ξένοι είστε. Μην κοιτάς που μιλάτε Ελληνικά. Βάρβαροι απολίτιστοι και κατάλοιπα της βυζαντινής και οθωμανικής αυτοκρτορίας είστε. Αν προσέξεις, τις μαλακίες που λέει ο Αχμαντινετζάν στο Ιράν,τα ίδια λέτε και εσείς εδώ. Αν σας βάζαμε μια κελεμπία και λίγο μουσάκι, ίδια φάτσα θα είσασταν
2) Ενώ ανωμαλία δεν είναι να τον παίζεις όταν βλέπεις λεσβιάκια ή να πληρώνεις για να γαμήσεις δύστυχα κοριτσάκια από την ουκρανία!
3)Σωστά! ενώ τους εξουσιαστές που πουλάνε την γή μας στους κωλοπαπάδες και πλουτίζουν στην πλάτη των ομόφοβων ηλιθίων που τους ψηφίζουν κιόλας, πρέπει να τους κρατάμε
Κορίτσια δεν είμαι gay! Είμαι λίγο ψαγμένος και στο ερωτικό κομμάτι και απλά προτείνω να αποφύγετε λίγο τον φανατισμό σας και να δείτε οτι το άνοιγμα του ορίζοντα στον ερωτισμό θα σας κάνει πιο έξυπνους και πιο χαρούμενους.
Δεν είναι τυχαίο οτι η αρχαία ελληνική κοινωνία ήταν έτσι ελέυθερη και ψαγμένη.
Και στο κάτω κάτω το να ηδονίζεσαι στον προστάτη είναι σαν να σου αρέσει να σε χαιδεύουν στα μαλλιά ή στα αυτιά. Αυτό όλο το μένος που έχετε και το ταμπού που κουβαλάτε, αποδυκνείει ότι είστε όλοι αποτέλεσμα μιας τεράστιας γενοκτονίας και παιδομαζώματος.
Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, γυμνάζω το σώμα μου, όπως εξασκώ το πνεύμα μου. Σέβομαι τις βασικές αρχές της συγγένειας και της φιλίας. Δεν είμαι 12 θεειστής, αλλά ούτε και πιστεύω στον Θεό των εβραίων που έχει παρθένα μάνα για να κάνει το ποίμνοιο να νοιώθει τύψεις στο sex. Δεν είμαι μονογαμικός και χαίρομαι αυτή τη σύντομη ζωή.
Κορίτσια ξυπνήστε! Όλοι εσείς που δεν αγγίζεστε στο κωλαράκι είστε πιο gay και από την πιο κραγμένη πούστρα της Συγγρού. Κατα βάθος το κατακρίνετε γιατί σας αρέσει και ξέρετε ότι αν δοκιμάσετε θα σας αρέσει και θα ανατραπεί όλος ο μικρόκοσμός σας
Φιλικά προς όλους!
Κάντε σέξ και χαρείτε τη ζωούλα σας ! Δεν θα ζείτε για πάντα αγοράκια μου!!!η ζωή είναι ωραία και αυτό οι Έλληνες το ανακάλυψαν πρώτοι. Γι'αυτό μείναν στην ιστορία. Για τον πανανθρωπισμό τους, τον οποίο έκλεψε εν μέρη και ο χριστιανισμός: 12 θεοί του ολύμπου, 12 απόστολοι κλπ κλπ.
Δεν είμαστε παρήφανοι που είμαστε Έλληνες για τις μίζες και την βαρβατίλα μας!!!άλλα είναι τα αξιόλογα!
Ουυυπς! Μεγάλο φάουλ! Είναι δηλαδή το σάιτ και τα μέλη του ανώμαλοι? Στην επόμενη τέτοια κουτσοκέλα έφυγες!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
Εδω κάνουμε συζήτηση περί τού θέματος αύτουΓιατί υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν εμένα? Τι είναι ο ομοφυλόφιλος η σπάνια αρκούδα που κινδυνεύει με εξαφάνιση?
Για τους ομοφυλόφιλους δεν είναι παράδεισος. Ενώ για τους υπόλοιπους ουουουου τέλειος παράδεισος...
καί όχι τί προστατέυη έμας τους φυσιολογικούς....
καί κατι άλλο άγαπητέ......
στήν ελλάδα ζής ....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εδω κάνουμε συζήτηση περί τού θέματος αύτου
καί όχι τί προστατέυη έμας τους φυσιολογικούς....
καί κατι άλλο άγαπητέ......
στήν ελλάδα ζής ....
O oμοφυλόφιλος είναι ένας άνθρωπος κανονικός όπως όλοι. Γιατί θα έπρεπε ο νόμος να τον βλέπει διαφορετικά?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
Αγαπητε δεν διαβασες σε αλλο ποστ ανωθεν......O oμοφυλόφιλος είναι ένας άνθρωπος κανονικός όπως όλοι. Γιατί θα έπρεπε ο νόμος να τον βλέπει διαφορετικά?
οτι δέν τόν βλέπη διαφορετικά........ ίσως καί δέν τόν βλέπη καθόλου.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αγαπητε δεν διαβασες σε αλλο ποστ ανωθεν......
οτι δέν τόν βλέπη διαφορετικά........ ίσως καί δέν τόν βλέπη καθόλου.
ναι δε βλέπω κανένα λόγο να το κάνει. Δεν είναι ευπαθής ομάδα, ανάπηρος, ηλικιωμένος, παιδί, μακροχρόνια ασθενής, ή κάτι άλλο που αντικειμενικά να εμποδίζει κάποιον. Εδώ το κράτος δε κοιτάει τους παραπάνω θα κοιτάξει τώρα τους ομοφυλόφιλους!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
amfisapiens χρειάζεσαι ψυχιατρική και ψυχολογική υποστήριξη...επειγόντως!
Προτιμώ να γαμάω ενήλικα κοριτσάκια από την Ουκρανία,παρά ανήλικα αγοράκια από όλη την υφήλιο.
Σας πειράζει που οι Έλληνες ακόμα ανθίστανται και δεν επιτρέπουν στους ανωμάλους να επιβάλλουν τα κουσούρια τους.Ελπιζω να αντέξουμε για πολύ καιρό!
Προτιμώ να γαμάω ενήλικα κοριτσάκια από την Ουκρανία,παρά ανήλικα αγοράκια από όλη την υφήλιο.
Σας πειράζει που οι Έλληνες ακόμα ανθίστανται και δεν επιτρέπουν στους ανωμάλους να επιβάλλουν τα κουσούρια τους.Ελπιζω να αντέξουμε για πολύ καιρό!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ναι δε βλέπω κανένα λόγο να το κάνει. Δεν είναι ευπαθής ομάδα, ανάπηρος, ηλικιωμένος, παιδί, μακροχρόνια ασθενής, ή κάτι άλλο που αντικειμενικά να εμποδίζει κάποιον. Εδώ το κράτος δε κοιτάει τους παραπάνω θα κοιτάξει τώρα τους ομοφυλόφιλους!
Να τους δώσουμε και επίδομα.Και ιδιαίτερες θέσεις στα ΜΜΜ για να μη νιώθουν πολίτες Γ'κατηγορίας...
Ολοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. (Δεν γνωρίζω αν αυτό εφαρμόζεται στην πράξη).
Εφ'όσον ο ομοφυλόφιλος δεν θίγει καθ'οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητά μου, τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις ή κάποιου άλλου συνανθρώπου που δεν συμφωνεί με τις σεξουαλικές τους πεποιθήσεις ή επιλογές, είναι απόλυτα δεκτός και σαν άτομο, και σαν άνθρωπος, και σαν παρέα, και σαν συνεργάτης, γενικά σαν μία πλήρης οντότητα.
Εφ'όσον ο ομοφυλόφιλος δεν θίγει καθ'οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητά μου, τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις ή κάποιου άλλου συνανθρώπου που δεν συμφωνεί με τις σεξουαλικές τους πεποιθήσεις ή επιλογές, είναι απόλυτα δεκτός και σαν άτομο, και σαν άνθρωπος, και σαν παρέα, και σαν συνεργάτης, γενικά σαν μία πλήρης οντότητα.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Μια απορία.Γιατι δεν είπε ο/η φίλος/φίλη "δεν είμαι ομοφυλόφιλος" αφού είναι λάτρης της Ελλάδας και διαβάζει και για το πνεύμα της Ελλάδας,αλλά είπε "Δεν είμαι gay";Μήπως επειδή ακούγεται πιο καλά το gay;Ιδίως στους παλαιότερους,αν πεις "είμαι gay" θα σε κοιτάνε περίεργα.Αν πεις όμως "είμαι ομοφυλόφιλος" θα σου απαντήσουν Όξω Πούστη απ'την παράγκα"!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
Συμφωνώ άγαπητέ........ναι δε βλέπω κανένα λόγο να το κάνει. Δεν είναι ευπαθής ομάδα, ανάπηρος, ηλικιωμένος, παιδί, μακροχρόνια ασθενής, ή κάτι άλλο που αντικειμενικά να εμποδίζει κάποιον. Εδώ το κράτος δε κοιτάει τους παραπάνω θα κοιτάξει τώρα τους ομοφυλόφιλους!
όπότε δηλαδή κλείνη έδω καί η κουβεντούλα μας;;;;;;;;;;;;;;
κρίμα.