Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
A

amfisapiens

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για να καυλώσω λίγο ακόμα τα ομόφοβα φασιστάκια του χώρου  :2funny: να θυμίσω οτι ο Ιερός λόχος απαρτίζοταν από ζευγαράκια πολεμιστές που ρίχνονταν στη μάχη και προστάτευαν ο ένας τον άλλο μέχρι τελευταίας ρανίδος. :pipa3:
Βέβαια αυτά όλα ήρθαν και μας έγιναν γνωστά από αραβικές μεταφράσεις, καθώς όλα τα αρχαία Ελληνικά κείμενα ήταν απαγορευμένα και κατεστραμένα από το μένος των βυζαντινών (=ρωμαική αυτοκρατορία της ανατολής για τους αδαείς) οπου κατέστρεφαν ναούς να φτιάξουν κοτέτσια με τα μάρμαρα (οπου κακιά σκουριά δεν πιάνει).
Και η ακρόπολη από κωλοφαρδία την γλύτωσε.
Με την αναγέννηση ήρθαν στη φόρα πολλά κείμενα απαγορευμένα από την χριστιανική εκκλησία, καθολική και ορθόδοξη.Η τραγωδία, η κωμωδία (βλέπε το όνομα του ρόδου-Umberto Eco) Οι αρχαίοι έλληνες δεν είχαν καμία σχέση με την χριστιανοσύνη. Τι δουλειά είχε ενας θεός των εβραίων με το αθάνατο, πολύπλευρο και πανανθρώπινο ελληνικό πνεύμα; Η μαμμά του θεού των εβραίων ήταν παρθένα γιατί το σεξ ήταν απόλαυση, οπότε απαγορευμένο. Τι σχέση έχει αυτή η θρησκεία με τον καυλιάρη τον Δια που πήρε την Ευρώπη να την χαρεί καπου μακριά από την γκρινιάρα γυναίκα του;
Τι σχέση είχε η μεγαλοσύνη του ικέσιου Δια με τον Βουλγαροκτόνο που τύφλωσε ολόκληρο στράτευμα και άφησε έναν μονόφθαλμο να τους οδηγήσει πίσω;κλπ κλπ.
Ο χριστιανισμός απαγόρευσε κάθε είδους ευχαρίστησης, και βεβαίως ότι δεν δίνει παιδιά στον κύριο είναι αμαρτία. Νομίζετε αγαπητοί κωλομπαράδες οτι αν δοκιμάσετε δεν θα σας αρέσει; Εκτενώς αποδεδειγμένο οτι η διέγερση του προστάτη δίνει περισσότερη ευχαρίστηση στον άντρα. Φιλικό Tip! όταν τον παίζετε δοκιμάστε να χαιδεύεστε κάτω από τα αρχιδάκια σας :grin:
Σιγά σιγά θα δείτε οτι θα βάλετε το πρώτο δαχτυλάκι :2funny: Δεν είναι ντροπή, δεν σας βλέπει κανένας...κρατήστε το κρυφό και θα με θυμηθείτε :grin:
Πάω στοίχημα οτι και ο μπουμπούκος με το καυλάκι που έχει το έχει φτάσει στα 3 δαχτυλάκια.
Όταν τελειώσει και το επόμενο βιβλιαράκι του θα δοκιμάσει τον δονητή...του τον έχει έτοιμο με το μαστίγιο η δικιά του στην καρέκλα της αλήθειας :s&m_3:
Για πείτε και άλλα παλληκαράδες μου !!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Για να καυλώσω λίγο ακόμα τα ομόφοβα φασιστάκια του χώρου  :2funny: να θυμίσω οτι ο Ιερός λόχος απαρτίζοταν από ζευγαράκια πολεμιστές που ρίχνονταν στη μάχη και προστάτευαν ο ένας τον άλλο μέχρι τελευταίας ρανίδος. :pipa3:

Μα γι αυτό τους Γαμήσανε! Ξέρεις...ο Ιερός Λόχος ΕΧΑΣΕ!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Στα σχολεία μας μαθαίνουν να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες λόγω της αρχαίας ένδοξης ιστορίας μας, αλλά δεν μας τα λένε όλα. Όσοι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την αρχαία Ελλάδα θα δούν πολλά πράγματα της ένδοξης ομοφυλοφιλίας μας!
Και αυτό επιβεβαιώνει το φιλελεύθερο ΑρχαιοΕλληνικό πνεύμα που μας έκανε διάσημους στην ιστορία. Δυστυχώς η μεσαιωνική μαυρίλα της ρωμαικής αυτοκρατορίας της ανατολής, μετέτρεψε τον πλούσιο πολιτιστικά Ελληνικό πληθυσμό σε αγράμματους τσοπάνους, στη συνέχεια ελληνόφωνες οθωμανούς, οι οποίοι μέχρι και σήμερα κατοικούν αυτή την χώρα και δεν ξέρουν οτι η ομοφοβία τους ειναι μεσαιωνικό και οπισθδρομικό κατάλοιπο της δύστυχης ιστορίας μας...

Περιμένω να δώ απόψεις  :grin:   

ΜΗπως να κανουμε και την ομοφυλοφιλια θρησκεια κιολας.... :jerking:

ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  με τις μαλακιες.

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετε! Απο τα λίγα που έχω διαβάσει εδω, εχω καταλάβει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι λιγο ενα θέμα λιγο ταμπου. Δηλαδη ενω γίνεται χαμός οσον αφορα τη θεματολογία σχετικα με σεξ,βιτσια,ανωμαλιες κτλ, οταν καποιος ανοιγει θεμα σχετικα με την ομοφυλοφιλια οι περισσοτεροι πέφτουν πάνω του. Δεδομένου οτι αυτο το σαιτ εκτος απο σαιτ για μπουρλεδα ειναι και γενικα ενα σαιτ για το σεξ, θα επρεπε μεσα σε αυτο το πλαισιο και αυτο το θεμα να επιτρεπεται να υπαρχει. Ακομα και σε ενα θεμα για τις αμφισεξουαλικες φαντασιωσεις θυμαμαι οτι τον ειχαν φαει τον ανθρωπο που το ανοιξε. Αρκετοι ομως φαντασιωνονται τετοια πραγματα χωρις να σημαινει τιποτα αυτο. Μαλλον το παιρνουν καπως προσωπικα οι αντρες, δεν ξερω. Και γινεται πιο αστειο αν σκεφτεις πως οσον αφορα τη γυναικεια ομοφυλοφιλια ολα ειναι μια χαρα, λεμε ανετα τα παντα και γουσταρουμε κι ολας. Αυτο σαν μια γενικη παρατηρηση, το συγκεκριμενο θεμα ειναι διαφορετικο. Και οσον αφορα αυτο πιστευω οτι στην αρχαια Ελλαδα η ομοφυλοφιλια ήταν πιο αποδεκτη και διαδεδομένη απο οτι σημερα. Ηταν σε μεγαλο βαθμο μερος της καθημερινης ζωης, μεχρι και στοιχειο της εκπαιδευσης τους ηταν. Δηλαδη συχνα τα νεαρα αγορια ειχαν σεξουαλικες σχεσεις με τους πιο ωριμους δασκαλους τους. Εθεωρειτο μερος της εκμαθησης και πνευματικη επαφη. Βεβαια ειχαν και τις γυναικες τους, δεν σημαινε αυτη η συμπεριφορα προτιμηση στους αντρες οπως σημερα. Και ναι κίναιδους τους έλεγαν. Κι ο Αλκιβιαδης γουσταρε τρελα τον Σωκρατη, αλλα ο Σωκρατης δεν του την εδινε. Την εδινε σε αλλους. :2funny:  Δεν εχω την προθεση να θίξω κατι ή καποιον και σε καμια περιπτωση την αρχαια Ελλαδα.Δεν θεωρω καθολου οτι ειναι κατι που την μειωνει αυτο. Καμια σχεση, ηταν απλως ενας διαφορετικος τροπος ζωης, κοινωνικης οργανωσης και νοοτροπιας. Και βεβαια δεν θα μιλησω για ενδοξο ομοφυλοφυλισμο και τετοιες βλακειες, απλα συνεβαινε. Αυτην την γνωμη εχω, από αυτά που εχω ακουσει και διαβασει  και προφανως δεν αναφερομαι στα βιβλια αυτου του ηλιθιου απο το Λαος. Και να διευκρινησω οτι καμια σχεση δεν εχω με την ομοφυλοφυλια και οτι το θεμα μου φαινεται λιγακι αστοχο γιατι ειναι σα να θελει να πει πως πρεπει να ειμαστε και περηφανοι γι αυτο.    Δεν συμφωνω με αυτο, απλα δεν με ενοχλει και η παραδοχη του οτι συνεβαινε.       

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
παιζει να'ναι κλωνος του λιλα :zombie:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χαιρετε! Απο τα λίγα που έχω διαβάσει εδω, εχω καταλάβει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι λιγο ενα θέμα λιγο ταμπου. Δηλαδη ενω γίνεται χαμός οσον αφορα τη θεματολογία σχετικα με σεξ,βιτσια,ανωμαλιες κτλ, οταν καποιος ανοιγει θεμα σχετικα με την ομοφυλοφιλια οι περισσοτεροι πέφτουν πάνω του. Δεδομένου οτι αυτο το σαιτ εκτος απο σαιτ για μπουρλεδα ειναι και γενικα ενα σαιτ για το σεξ, θα επρεπε μεσα σε αυτο το πλαισιο και αυτο το θεμα να επιτρεπεται να υπαρχει. Ακομα και σε ενα θεμα για τις αμφισεξουαλικες φαντασιωσεις θυμαμαι οτι τον ειχαν φαει τον ανθρωπο που το ανοιξε. Αρκετοι ομως φαντασιωνονται τετοια πραγματα χωρις να σημαινει τιποτα αυτο. Μαλλον το παιρνουν καπως προσωπικα οι αντρες, δεν ξερω. Και γινεται πιο αστειο αν σκεφτεις πως οσον αφορα τη γυναικεια ομοφυλοφιλια ολα ειναι μια χαρα, λεμε ανετα τα παντα και γουσταρουμε κι ολας. Αυτο σαν μια γενικη παρατηρηση, το συγκεκριμενο θεμα ειναι διαφορετικο. Και οσον αφορα αυτο πιστευω οτι στην αρχαια Ελλαδα η ομοφυλοφιλια ήταν πιο αποδεκτη και διαδεδομένη απο οτι σημερα. Ηταν σε μεγαλο βαθμο μερος της καθημερινης ζωης, μεχρι και στοιχειο της εκπαιδευσης τους ηταν. Δηλαδη συχνα τα νεαρα αγορια ειχαν σεξουαλικες σχεσεις με τους πιο ωριμους δασκαλους τους. Εθεωρειτο μερος της εκμαθησης και πνευματικη επαφη. Βεβαια ειχαν και τις γυναικες τους, δεν σημαινε αυτη η συμπεριφορα προτιμηση στους αντρες οπως σημερα. Και ναι κίναιδους τους έλεγαν. Κι ο Αλκιβιαδης γουσταρε τρελα τον Σωκρατη, αλλα ο Σωκρατης δεν του την εδινε. Την εδινε σε αλλους. :2funny:  Δεν εχω την προθεση να θίξω κατι ή καποιον και σε καμια περιπτωση την αρχαια Ελλαδα.Δεν θεωρω καθολου οτι ειναι κατι που την μειωνει αυτο. Καμια σχεση, ηταν απλως ενας διαφορετικος τροπος ζωης, κοινωνικης οργανωσης και νοοτροπιας. Και βεβαια δεν θα μιλησω για ενδοξο ομοφυλοφυλισμο και τετοιες βλακειες, απλα συνεβαινε. Αυτην την γνωμη εχω, από αυτά που εχω ακουσει και διαβασει  και προφανως δεν αναφερομαι στα βιβλια αυτου του ηλιθιου απο το Λαος. Και να διευκρινησω οτι καμια σχεση δεν εχω με την ομοφυλοφυλια και οτι το θεμα μου φαινεται λιγακι αστοχο γιατι ειναι σα να θελει να πει πως πρεπει να ειμαστε και περηφανοι γι αυτο.    Δεν συμφωνω με αυτο, απλα δεν με ενοχλει και η παραδοχη του οτι συνεβαινε.       

Δε μου λές κοριτσάκι μου :cheesy: για όλα αυτά, μία παραπομπή έχεις; Αλλιώς να παραδεχτείς ότι όλα αυτά είναι ψέματα

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης εχω παρατηρησει μια ταση να μιλανε υποτιμητικα στους αλλους, χωρις να τους γνωριζουνε και να εχουν τα δεδομένα για να το κανουν αυτο.
Δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεσεις, απλως μου ηρθε να πω τη γνωμη μου. Ισως κακώς. :2funny:
Εχω πολλες πηγες απο πολυ σοβαρα βιβλια που κατα καιρους εχω διαβασει. Δυστυχως δεν θυμαμαι τιτλους τωρα.
Δεν εχω κανενα προβλημα να θεωρηθουν ψεματα. Απλα ουτε λογω να πω ψεματα εχω. Δεν πιστευω οτι η ομοφυλοφιλια ειναι δειγμα πολιτισμου και γαματη και τετοιες μπουρδες. Καμια σχεση.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Και με τα αφροδίσια τι γινόταν?
:think: :think:Και εγώ που το avatar μου το εχω πάρει απο τα αρχαία, λέτε η πούτσα αυτή που βλέπετε να εχει γαμήσει κολαράκι ενδοξου υμών  προγόνου??? :tickedoff: Για ψαχτείτε και πείτε μου!!!  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Επίσης εχω παρατηρησει μια ταση να μιλανε υποτιμητικα στους αλλους, χωρις να τους γνωριζουνε και να εχουν τα δεδομένα για να το κανουν αυτο.
Δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεσεις, απλως μου ηρθε να πω τη γνωμη μου. Ισως κακώς. :2funny:
Εχω πολλες πηγες απο πολυ σοβαρα βιβλια που κατα καιρους εχω διαβασει. Δυστυχως δεν θυμαμαι τιτλους τωρα.
Δεν εχω κανενα προβλημα να θεωρηθουν ψεματα. Απλα ουτε λογω να πω ψεματα εχω. Δεν πιστευω οτι η ομοφυλοφιλια ειναι δειγμα πολιτισμου και γαματη και τετοιες μπουρδες. Καμια σχεση.

Αγαπητή μου, και μόνο που θεωρείς αυτονόητα αυτά που γράφεις προσβάλεις άλλους

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι σχέση έχει η λέξη πολιτισμός με το φύλο του ατόμου με το οποίο γαμιέσαι? :headbang:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Είναι τόσο σοβαρά που δεν θυμάσαι τους τίτλους καν... Καταλάβαμε...

Ακόμη μια politically correct προσέγγιση στην οποία εμείς οι ομοφοβικοι/οπισθοδρομικοί (ουπς αυτό παρεξηγείται) :2funny: /ελληναράδες πρέπει να κάτσουμε σούζα γιατί έτσι επιβάλλουν οι καιροί...

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καμια απολυτως βρε. Απλα αναφερθηκα σε προηγουμενα posts και ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δε συμφωνω με αυτο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Καμια απολυτως βρε. Απλα αναφερθηκα σε προηγουμενα posts και ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δε συμφωνω με αυτο.

Kαλό ταλέντο είσαι και συ! Πάρε τον πούστη που άνοιξε το Θρεντ και τραβάτε για καφέ να τα πείτε, να χτυπήσετε και κανά γκόμενο...

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γρρρρ ήταν σιγουρο οτι θα συνεβαινε αυτο. Δε θυμαμαι τους τιτλους κυριε tomito γιατι εχω διαβασει αρκετα βιβλια :-
Τελως παντων δεν ζητησα απο καποιον να συμφωνησει. Τη γνωμη που εχω ειπα. Οτι δηλαδη ηταν πιο διαδεδομενη κι αποδεκτη η ομοφυλοφυλια απο οτι ειναι σημερα, χωρις ομως αυτο να σημαινει κατι και να προσβαλει την ιστορια της αρχαιας Ελλαδας και τα ηθη και τα λοιπα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Γρρρρ ήταν σιγουρο οτι θα συνεβαινε αυτο. Δε θυμαμαι τους τιτλους κυριε tomito γιατι εχω διαβασει αρκετα βιβλια :-
Τελως παντων δεν ζητησα απο καποιον να συμφωνησει. Τη γνωμη που εχω ειπα. Οτι δηλαδη ηταν πιο διαδεδομενη κι αποδεκτη η ομοφυλοφυλια απο οτι ειναι σημερα, χωρις ομως αυτο να σημαινει κατι και να προσβαλει την ιστορια της αρχαιας Ελλαδας και τα ηθη και τα λοιπα.

Δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναλέμε πραγματικά. Ηταν τόσο διαδεδομένη που την λέγανε Κιναιδισμό.
Και νομίζω ότι όσοι διαβάζουνε ένα σοβαρό βιβλιο αν μη τι άλλο θυμούνται έστω τον τίτλο αν όχι και τον συγγραφέα.
Και δεν προσβάλλει καμμία ομοφυλλοφιλία. Το ψέμμα προσβάλλει.
Είχαν και δούλους. Δεν είδα κανέναν να τρελαίνεται για αυτό γιατι είναι αλήθεια κοινώς αποδεκτή...

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να πουμε τι? Δεν χρειαζομαι καινουριους φιλους, ουτε γκομενο ψαχνω, ουτε επιδιωκω την παρεα των γκει. Δεν συμφωνω καθολου με τον τροπο που το εθεσε. Υπερβαλλετε, αλλα ενταξει το ηξερα αυτο και ειναι και διασκεδαστικο μερικες φορες.Δεν ειμαι υπερ της ομοφυλοφιλιας ή κατι τετοιο. Γινεστε απολυτοι λιγακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom