Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γρρρρ ήταν σιγουρο οτι θα συνεβαινε αυτο. Δε θυμαμαι τους τιτλους κυριε tomito γιατι εχω διαβασει αρκετα βιβλια :-
Τελως παντων δεν ζητησα απο καποιον να συμφωνησει. Τη γνωμη που εχω ειπα. Οτι δηλαδη ηταν πιο διαδεδομενη κι αποδεκτη η ομοφυλοφυλια απο οτι ειναι σημερα, χωρις ομως αυτο να σημαινει κατι και να προσβαλει την ιστορια της αρχαιας Ελλαδας και τα ηθη και τα λοιπα.

Αγαπητή νέα(στο site), όταν οι άλλοι έχουν αντίθετα επιχειρήματα από εσάς, οφείλεται να υποστηρίξετε :rolleyes: oppinions are like asses(σχετικό) otherwise :cheesy: δεν είναι;

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην τρελαινοταν κανεις για το θεμα της δουλειας, οπως ειπα απο τα λιγα που διαβασα εδω, αυτο καταλαβα οτι ειναι το θεμα ταμπου.
Και ναι, δε συγκρατω ουτε τιτλους, ουτε τιποτα. Σε λιγα βιβλια το κατορθωνω αυτο και αυτα ειναι κυριως τα λογοτεχνικα. Δεν εχει τοση σημασια αυτο ομως.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Στα σχολεία μας μαθαίνουν να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες λόγω της αρχαίας ένδοξης ιστορίας μας, αλλά δεν μας τα λένε όλα. Όσοι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την αρχαία Ελλάδα θα δούν πολλά πράγματα της ένδοξης ομοφυλοφιλίας μας!
Και αυτό επιβεβαιώνει το φιλελεύθερο ΑρχαιοΕλληνικό πνεύμα που μας έκανε διάσημους στην ιστορία. Δυστυχώς η μεσαιωνική μαυρίλα της ρωμαικής αυτοκρατορίας της ανατολής, μετέτρεψε τον πλούσιο πολιτιστικά Ελληνικό πληθυσμό σε αγράμματους τσοπάνους, στη συνέχεια ελληνόφωνες οθωμανούς, οι οποίοι μέχρι και σήμερα κατοικούν αυτή την χώρα και δεν ξέρουν οτι η ομοφοβία τους ειναι μεσαιωνικό και οπισθδρομικό κατάλοιπο της δύστυχης ιστορίας μας...

Περιμένω να δώ απόψεις  :grin:   
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να καυλώσω λίγο ακόμα τα ομόφοβα φασιστάκια του χώρου  .......
....
Για πείτε και άλλα παλληκαράδες μου !!!

μαλλον ο λυκουργος και ο αισχινης ειχανε διαφορετικη αποψη

Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω.
Εάν δε ταύτα τις ποιή,καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω.
www.pare-dose.net/blog/?p=1609]http://www.pare-dose.net/blog/?p=1609[/url]

μαλλον ο ερωσ ηταν μονο πνευματικο συναισθημα και τιποτα αλλο

μηπως το thread εχει σχεση με την προπαγανδα των βαλλιανατων λογω της συγκεντρωσης  :jerking: που θα γινει αυτες τις μερες

παντως η ολη προσπαθεια και προπαγανδα μονο γελιο προκαλει  :2funny:
τωρα αυτα  που λες για προστατες και τετοια προβαλονται πολυ στην αγγλια σαν δικαιολογια απο τουσ παντρεμενους ομοφυλοφιλους  και οι οποιοι δεν παραδεχονται οτι ειναι αδερφες. Αυτα ομως σε μια χωρα που οι ομοφυλοφιλοι ειναι 13%
www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/oct/26/relationships]http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/oct/26/relationships[/url]
στην ελλαδα αυτα δεν περνανε

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ dfgh,

Αν μπορείς να μας πείς που το διάβασες αυτό το:
"Κι ο Αλκιβιαδης γουσταρε τρελα τον Σωκρατη, αλλα ο Σωκρατης δεν του την εδινε. Την εδινε σε αλλους."
θα μας βοηθούσες αφάνταστα. Ναι, στην απολογία του ο Σωκράτης είπε ότι τον πλησίασε ο Αλκιβιάδης με πονηρό σκοπό. Αλλα, σύμφωνα με τον τολμηρό βίο του Αλκιβιάδη, τί μου λέει εμένα ότι δεν το έκανε μόνο και μόνο για να σκανδαλίσει τον Διδάσκαλό του και όχι εξ επί τούτου? Στο κάτω - κάτω, άλλες αναφορές , τόσο περιγραφικές, έχουμε για τον Πλάτωνα και τον Αλκιβιάδη?

Και κάτι άλλο, αν αρχίσουμε να βρίζουμε ή να σνομπάρουμε άλλα πρόσωπα/συγγραφείς/μελετητές τότε πόσο "ανοιχτό-μυαλοι", μοντέρνοι, δημοκρατικοί, προοδευτικοί είμαστε?

Αν θέλουμε να βρούμε την αλήθεια πρέπει να ακούσουμε όλες τις απόψεις:    

Να κρίνεις με δικαιοσύνη και όχι σύμφωνα με την προσωπική σου εύνοια. (Φωκυλίδης)
Μην τιμωρείς κανέναν πριν τον ακούσεις. (Μένανδρος)
Μην δικάσεις κανέναν πριν ακούσεις και τις δύο πλευρές. (Αρχαίο ρητό)

Αυτά λέγανε οι Αρχαίοι "πουσταράδες". Μήπως δεν τους φτάνουμε ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://davlos.gr/webfiles/pdf/47.pdf[/code[/URL]]

Η αρχαιοελληνική αντιομοφυλοφιλική νομοθεσία
ΚΟΥΒΑΡΑΣ, Γ.

[code][URL unfurl="true"]http://davlos.gr/webfiles/pdf/49.pdf[/code[/URL]]

Συμπληρωματικά στην έρευνα για την αρχαία νομοθεσία κατά της ομοφυλοφιλίας
ΚΟΥΒΑΡΑΣ, Γ.

[code][URL unfurl="true"]http://davlos.gr/webfiles/pdf/114.pdf[/code[/URL]]

"Η όμοφυλοφυλία στην Αρχαία Ελλάδα"
DOVER, K.

[code][URL unfurl="true"]http://davlos.gr/webfiles/pdf/116-117.pdf[/code[/URL]]

Η άντιομοφυλοφιλική νομοθεσία στην αρχαία Αθήνα
ΠΑΝΑΓΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΟΣ

[code][URL unfurl="true"]http://davlos.gr/webfiles/pdf/157.pdf[/code[/URL]]

Η άντιομοφυλοφιλική νομοθεσία στις πόλεις της αρχαίας Ελλάδας
(ΣΥΝΟΨΙΣ)

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειστε απολυτα εμπερισατωμενος ομως,αλλα βαριεμαι να διαβασω τωρα  :). Παντως σχεδον με πεισατε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειστε απολυτα εμπερισατωμενος ομως,αλλα βαριεμαι να διαβασω τωρα  :). Παντως σχεδον με πεισατε.

Εμένα με έπεισε με το κίναιδος (χουαουυυ τομι), μετά με αποσυντόνισε ο άλλος με τον διαχωρισμο ομοφυλόφιλου-γυναικωτού, που ο δεύτερος ήταν ο κίναιδος, τώρα κι εγώ έχω σχεδόν πειστεί...  :cheesy:

Όχι ότι έχει καμία σημασία βέβαια, χέστηκα προσωπικά  :boobies: :boobies: :boobies:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
KORITSIA KANTE KATI GIATI GEMISAME POYSTIDES ...

maste ta poustaria.......poustaras kalos mono nekros!!!!!!!

pousthdes k palhkaria giname mallia kouvaria...

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι δημοσιογράφος (my ass) και δηλωμένος ομοφυλόφιλος. Έχει υπάρξει Πρόεδρος των ελλήνων ομοφυλοφίλων και σε κάθε ευκαιρία διαλαλεί αυτή του την ιδιαιτερότητα ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ!

Συνεργάζεται εδώ και χρόνια με το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι μετέχοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Μεταξύ άλλων, ο Βαλλιανάτος:

-Είναι φανατικός υποστηρικτής της ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΘΝΟΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ στη Βόρειο Ελλάδα.
-Έχει ταθεί ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
-Υποστηρίζει την ύπαρξη ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
-Δε χάνει ευκαιρία να δηλώνει πως πρέπει να ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (άλλο πρόβλημα δεν είχαμε).
-Είναι συχνός θιασώτης των συνεδρίων του μειονοτικού κόμματος των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ της Φλώρινας "Ουράνιο Τόξο".

Έχει υπάρξει σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος τον ΑΠΕΛΥΣΕ όταν έκανε δημόσιες δηλώσεις ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ και της δήθεν ύπαρξης μακεδονικής μειονότητας στην Ελλά :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Α ρε πουστη βαλιανατο πουλάς την Ελλάδα για το πουλι μερικών βρωμοσκοπιανών!Με αυτα που λές θα έπρεπε να σε κρεμάσουμε δημοσια και να σε λιθοβολουμε στο Συνταγμα!!!!!!!!!και αμα με αποκαλέσεις φασίστα,για εμένα είσαι μια σύγχορνη χούντα που θέλει να μας επιβάλει με το έτσι θέλω τις απόψεις οτι οι λούγκρες είναι φυσιολογικές και πρέπει να παντρεύονται και οτι πρέπι να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους γυφτοσκοπιανούς!Αντε πήγαινε να γαμηθείς με τον Εραστή σου τον Γκρουέφσκι γιατί μετά θα τρώς τις πέτρες με το τσουβάλι!!!!!!!!!!!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
                                H KANTANTIA ENOS POUSTH

Μου αρέσουν πολύ οι αρρενωποί άντρες ηλικίας 27 ως 40 χρονών! Στο δρόμο με το ζόρι κρατιέμαι όταν βλέπω όμορφους άντρακλες με βαρδιές πλάτες και ωραίο σώμα, αλλά σκέφτομαι τις συνέπειες για τυχόν παρεξηγήσεις και για να αποφύγω καβγάδες η σχόλια κατέληξα στην αγγελία! Ψάχνω για ένα φίλο, μια παρέα, καθαρό και υγειή, που θα με καταλαβαίνει και θα τον καταλαβαίνω! Βγάζω πολύ καλά γούστα στον ερωτικό τομέα και θα περάσουμε καλά αν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση! Εγώ είμαι αρρενωπός 33 χρονών, γυμνασμένος 1.80 ύψος και 80 κιλά! Απο Θεσσαλονίκη! ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που γουστάρουν και διστάζουν όπως εγώ! Ενήλικοι άνθρωποι όμως ήμαστε και υπεύθυνοι των πραξεών μας! Περιμένω μυνήματα!

Αναζητώ άτομα άνω των 45 χρόνων που είναι αρσενικά βαρβάτα και ανώμαλα. Θέλω να με κάνουν ένα «κοριτσάκι» υποτακτικό σε κάθε τους βίτσιο. Όταν γίνει αυτό, θα ήθελα να με «πουτανέψουν». Να με πηγαίνουν στα πιο σκοτεινά τσοντοσινεμά, στις πιο παρακμιακές σάουνες και εκεί να με κάνουν πάσα σε όποιον γουστάρουν, με ή δίχως πληρωμή.

ΕΙΜΑΙ 1,80 72 ΚΙΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ Γ****** ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ***** ΜΑΖΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 Κ***** ΣΦΗΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ. ΨΑΧΝΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ 100% ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΝΑ ΜΕ Γ***** ΑΓΡΙΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩ Η Π***** ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 Κ***** ΣΦΗΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2 ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.

Δυο και δυο
κι άλλα δυο
και δυο κι οκτώ δεκάξιιιι
:2funny:

Τι σαν τριαντάφυλλο, με τόσα καβλιά σαν γαλοπούλα γεμιστή θα τον ανοίξουν μπουαχαχαχαχχχχ

Γιατί είναι κατάντια αυτό ρε συ αρκανς; αν ήταν γυναίκα που τα έγραφε αυτά θα ήταν κατάντια;  :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ama den itan katantia kai o antras kai 8a gennoyse kai 8a eixe kai periodo.

Γούστα είναι αυτά ρε, δεν είπα ότι είναι το ίδιο με τις γυναίκες...
Όμως χρησιμοποιείς βαριές λέξεις για κάποιους που στο κάτω κάτω δε σε ανάγκασαν κιόλας να πας μαζί τους, απλώς γουστάρουν κάτι διαφορετικό από σένα  :boobies: :boobies: :boobies:

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ερωτηση 1 Αφου δεν τεκνοποιουν πως πολλαπλασιαζονται ??
Ερωτηση 2 Πουστης γεννιεσαι η γινεσαι??

Ο ΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)                                   

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γούστα είναι αυτά ρε, δεν είπα ότι είναι το ίδιο με τις γυναίκες...
Όμως χρησιμοποιείς βαριές λέξεις για κάποιους που στο κάτω κάτω δε σε ανάγκασαν κιόλας να πας μαζί τους, απλώς γουστάρουν κάτι διαφορετικό από σένα  :boobies: :boobies: :boobies:
ta exo grammena sta arxidia moy ta poustaria.oute me endiaferei.as psofisoun oloi tous ayrio to prwi an ginete.xalasane tin koinonia einai parasita. kai to mono pou kanoune einai kako stin koinonia.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6

1. einai san tis katsarides.
2. ginese.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Κουμάντο στον κώλο του κάνει ο καθένας μόνος του απ'όσο ξέρω εγώ, μακριά απ'τον κώλο μας οι μπάτσοι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom