να αρκι να ισε γλιμενο καθε μεραεγώ έχω, με θετε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
καλισπεριζο το μεεγα αρχεολογο στι ομοφιλοπαρεαΣτην Τήλο αδερφές μου στην Τήλοοοοοοοοοο
τι φτεη το νισακι,απο νανουσ ελεφαντεσ στο χαρκαδι θα εφανιστουν απολιθομενα νανολουλουδαΣτην Τήλο αδερφές μου στην Τήλοοοοοοοοοο
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
να αρκι να ισε γλιμενο καθε μερα
Φυσικά, τι, φουρκισμένο θα έρχομαι;
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
καλισπεριζο το μεεγα αρχεολογο στι ομοφιλοπαρεα
Τα βυζοσέβη μου αγαπητέ...
ετσι εμισ δε θελουμε φουρκαραδεσ στο σιγροτιμαΦυσικά, τι, φουρκισμένο θα έρχομαι;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
πρεπι να αναλισισ αρχεολογικα το θεμα εδοΤα βυζοσέβη μου αγαπητέ...
το αναλισα ζοοολογικαπρεπι να αναλισισ αρχεολογικα το θεμα εδο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ρε σι μι μιλασ τορα ο βιζο ινε επιστιμοντο αναλισα ζοοολογικα
θα μασ πι για τον αλεξαντερ
που ρε στο κολανακι,το κεη-μπαρ ουσττττττ ρεεεεεεεεεερε σι μι μιλασ τορα ο βιζο ινε επιστιμον
θα μασ πι για τον αλεξαντερ
amfisapiens
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα τι βαθμολογια εβγαλες στο τεστ.
www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/index.html]http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/index.html[/url]
Ναι πλάκα είχε...έφτασα 30%.
Οπότε δυστηχώς δεν είμαι αρκετά πούστης όπως πολλοί θα περιμένατε!
Θέλετε να κάνουμε σοβαρή κουβεντούλα πέρα απο φασαρίες για να έχει λίγο ενδιαφέρον;
Αν ναι ακούστε 2 λόγια!
Ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις.
Πράγματι πολλοί φίλοι έγραψαν τεκμηριωμένα κείμενα και ασχολήθηκαν με όρεξη. Είχαν πράγματι πολλά να πούνε για την αρχαία ελλάδα όπως την ξέρουμε μέσω κάποιων κειμένων και όπως την φανταζόμαστε.
Όντως στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν αυτό το χάλι όπως το περιγράφουν πολλοί ανθέλληνες υποτιμητικά.
Οτι δηλαδή ένα τσούρμο αδερφές γύριζαν και πηδιόντουσαν εδώ και εκεί. Δυστηχώς όποιοι έχουν επαφές με ξένους θα καταλάβουν οτι ο κόσμος το έχει βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι. Εμείς δηλαδή λέμε τους άγγλους για αδερφούλες ενώ όλος ο κόσμος λεέι εμάς για πουστράκια.Και όλα αυτά με την υποτιμητική έννοια.
Το δικό μας οθωμανικό, όλοι οι άλλοι το λένε ελληνικό.
το ερώτημα είναι: γιατί έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση;
Και παράλληλα, γιατί αυτό το μίσος και η ομοφοβία όλων μας, πολύ περισσότερο από άλλες ευρωπαικές κοινωνίες;
Γιατί αυτό το ταμπού;
Προκάλεσα με τα λεγόμενά μου σε 2 επίπεδα: της ομοφυλοφιλίας και της θρησκείας.
Μου έκανε φοβερή εντύπωση το οτι σχεδόν κανέναν δεν τον προσέλαβαν τα της θρησκείας, ενώ στο θέμα της ομοφυλοφιλίας έγιναν όλοι τούρκοι!
Για να πάμε λίγο πιο πέρα λοιπόν την κουβέντα και με ήρεμη διάθεση, ποιό είναι αυτό που δημιουργεί τόσο απέχθεια για έναν πούστη στην ελληνική κοινωνία;
Γιατί μια ερωτική επιλογή επηρεάζει την αντίληψή μας για έναν άνθρωπο;
Και μην πάμε στην απλοική απάντηση: "γιατι από τον κώλο δεν βγαίνουν παιδιά, οπότε είναι παραφύση, οπότε και απεχθές", γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να ήταν το ίδιο απεχθής η πίπα, η βυζομαλακία, και η μαλακία!
Γιατί οι ερωτικές ορέξεις των ανδρών που σχετίζονται με την αναζήτηση της ικανοποίησης απορρίπτονται απο την κοινωνία;
Αν δηλαδή σε κάποιον αρέσουν οι μελαχροινές περισσότερο απο ξανθιές ή κοντές ή οτι άλλο, η αν ηδονίζεται με ένα δαχτυλάκι ή ένα κα_λί, παίζει ρόλο στον χαρακτήρα του;
Και από που πηγάζει ιστορικά κατα την γνώμη σας;
Σας παρακαλώ όμως, μην συνεχίσουμε να βριζόμαστε, εντάξει ήμουν επίτηδες προκλητικός για να δηλιουργήσω το κατάλληλο ενδιαφέρον. Μην το ρίξουμε στο προσωπικό επίπεδο. Ενδιαφέρουσα η άποψη διαχωρισμού της ομοφιλοφιλίας σε διάφορους τομείς της amjik.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
οχι ρε σι ξερι απο παιδακι κοτο αφτοσπου ρε στο κολανακι,το κεη-μπαρ ουσττττττ ρεεεεεεεεεε
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
πρεπι να αναλισισ αρχεολογικα το θεμα εδο
Βυζολόγος και Γεωγραφολόγος είμαι. Έβαλα το χάρτη της Τήλου πιο πριν.
Επίσης αυτή τη στιγμή γίνονται ανασκαφές στο νησί για τον περίφημο δονητή με μπαταρία των Αντικυθήρων.
αντε νυχτωσε.θα βγεις για πιατσα σε λιγο.θελεις και καποιον χρονο να ετοιμαστεις.εδω μεσα γκομενο δεν βρισκεις στο εχω ξαναπει.Ναι πλάκα είχε...έφτασα 30%.
Θέλετε να κάνουμε σοβαρή κουβεντούλα πέρα απο φασαρίες για να έχει λίγο ενδιαφέρον;
Αν ναι ακούστε 2 λόγια!
Πράγματι πολλοί φίλοι έγραψαν τεκμηριωμένα κείμενα και ασχολήθηκαν με όρεξη. Είχαν πράγματι πολλά να πούνε για την αρχαία ελλάδα όπως την ξέρουμε μέσω κάποιων κειμένων και όπως την φανταζόμαστε.
Όντως στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν αυτό το χάλι όπως το περιγράφουν πολλοί ανθέλληνες υποτιμητικά.
Οτι δηλαδή ένα τσούρμο αδερφές γύριζαν και πηδιόντουσαν εδώ και εκεί. Δυστηχώς όποιοι έχουν επαφές με ξένους θα καταλάβουν οτι ο κόσμος το έχει βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι. Εμείς δηλαδή λέμε τους άγγλους για αδερφούλες ενώ όλος ο κόσμος λεέι εμάς για πουστράκια.Και όλα αυτά με την υποτιμητική έννοια.
Και παράλληλα, γιατί αυτό το μίσος και η ομοφοβία όλων μας, πολύ περισσότερο από άλλες ευρωπαικές κοινωνίες;
Γιατί αυτό το ταμπού;
Μου έκανε φοβερή εντύπωση το οτι σχεδόν κανέναν δεν τον προσέλαβαν τα της θρησκείας, ενώ στο θέμα της ομοφυλοφιλίας έγιναν όλοι τούρκοι!
Για να πάμε λίγο πιο πέρα λοιπόν την κουβέντα και με ήρεμη διάθεση, ποιό είναι αυτό που δημιουργεί τόσο απέχθεια για έναν πούστη στην ελληνική κοινωνία;
Και μην πάμε στην απλοική απάντηση: "γιατι από τον κώλο δεν βγαίνουν παιδιά, οπότε είναι παραφύση, οπότε και απεχθές", γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να ήταν το ίδιο απεχθής η πίπα, η βυζομαλακία, και η μαλακία!
Γιατί οι ερωτικές ορέξεις των ανδρών που σχετίζονται με την αναζήτηση της ικανοποίησης απορρίπτονται απο την κοινωνία;
Αν δηλαδή σε κάποιον αρέσουν οι μελαχροινές περισσότερο απο ξανθιές ή κοντές ή οτι άλλο, η αν ηδονίζεται με ένα δαχτυλάκι ή ένα κα_λί, παίζει ρόλο στον χαρακτήρα του;
Σας παρακαλώ όμως, μην συνεχίσουμε να βριζόμαστε, εντάξει ήμουν επίτηδες προκλητικός για να δηλιουργήσω το κατάλληλο ενδιαφέρον. Μην το ρίξουμε στο προσωπικό επίπεδο. Ενδιαφέρουσα η άποψη διαχωρισμού της ομοφιλοφιλίας σε διάφορους τομείς της amjik.
μινε μαζι μου εκιοσ ιμε πολι φερεγκιοσ,Ναι πλάκα είχε...έφτασα 30%.
Αν ναι ακούστε 2 λόγια!
Γιατί αυτό το ταμπού;
αμα το τραβαμε πολι το πραμα ξεχιλονι η τριπα κε πεφτομε μεσα
το κολο του κθαενα στον κανι οτι θελι,αλα μιν επιβαλι τι αλι χρισι εκτοσ απο τιν παραδοσιακι στους αλουσαγαπητε amfi......... εσυ προκαλεσες λιγουλακι
εγω ειχα και εχω ολη την καλη διαθεση επαυτου
του θεματος να ομιλησω αλλα με συνομιλητες
που θα σεβονυαι τον συνομιλητη...........
φιλικα παντα σου απαντω ο.κ.
θα μινουμε χορισ δουλια
amfisapiens
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
OK λοιπόν κύριοι και κυρίες. Ας σεβαστούμε τους συνομιλητές μας, ας κρατήσουμε σε απόσταση όσους επιμένουν να χαλάνε αντί να φτιάχνουν και μπορούμε να ανοίξουμε εναν ενδιαφέρον διάλογο.
Πάντως είναι αξιόλογο οτι το θέμα σε ενα 24ωρο είχε πάνω από 2000 επισκέψεις και ήδη 17 σελίδες.
Πάντως είναι αξιόλογο οτι το θέμα σε ενα 24ωρο είχε πάνω από 2000 επισκέψεις και ήδη 17 σελίδες.
που να δισ τα πεδια του σολινα ποσεσ επισκεψισ εχουνOK λοιπόν κύριοι και κυρίες. Ας σεβαστούμε τους συνομιλητές μας, ας κρατήσουμε σε απόσταση όσους επιμένουν να χαλάνε αντί να φτιάχνουν και μπορούμε να ανολιξουμε ενα ενδιαφέρον διάλογο.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Για να γίνει ντόρος δε τ'άνοιξες εξάλλου;