και εσυ που εφαγες 200 πουτσες σε 17 μερες ειναι αξιολογο για πουστη να ξερεις.αντε και το χρονου να κανεις το παγκοσμιο.OK λοιπόν κύριοι και κυρίες. Ας σεβαστούμε τους συνομιλητές μας, ας κρατήσουμε σε απόσταση όσους επιμένουν να χαλάνε αντί να φτιάχνουν και μπορούμε να ανοίξουμε εναν ενδιαφέρον διάλογο.
Πάντως είναι αξιόλογο οτι το θέμα σε ενα 24ωρο είχε πάνω από 2000 επισκέψεις και ήδη 17 σελίδες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ρε σι τα λουκουμια τα εφαγες ολα;;;;;;;;;που να δισ τα πεδια του σολινα ποσεσ επισκεψισ εχουν
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
καλα δεν ιπαμε κραταμε ιθοσ αγαπιτεκαι εσυ που εφαγες 200 πουτσες σε 17 μερες ειναι αξιολογο για πουστη να ξερεις.αντε και το χρονου να κανεις το παγκοσμιο.
νε εφερε κε ακανεδεσρε σι τα λουκουμια τα εφαγες ολα;;;;;;;;;
δεν ειπα τιποτα κακο.για πρωταθλητισμο μιλησα.καλα δεν ιπαμε κραταμε ιθοσ αγαπιτε
προκταθλιτισμο να ισε οθογραφοσδεν ειπα τιποτα κακο.για πρωταθλητισμο μιλησα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ο κιριοσ πουρ ινε λεβεντισ τελικανε εφερε κε ακανεδεσ
πιοσ πουρ ρε ,ΒΟΛΕτερουλισ ινε ο μεγασ χοριγοσο κιριοσ πουρ ινε λεβεντισ τελικα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
πεσ του να βγαλι κοκαρδουλες για το πετοπιοσ πουρ ρε ,ΒΟΛΕτερουλισ ινε ο μεγασ χοριγοσ
στιλτου μινιμα πιμι,να σε εχι προτο προτοπεσ του να βγαλι κοκαρδουλες για το πετο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ορεα θα με θιμιθι γιατι ιμαστε μαζι στα ουκ..στιλτου μινιμα πιμι,να σε εχι προτο προτο
ο βολετερουλισ οικ,απο ποτεσ αφτοσ ινε του φαγιοτουορεα θα με θιμιθι γιατι ιμαστε μαζι στα ουκ..
Και από που πηγάζει ιστορικά κατα την γνώμη σας;
Από που πηγάζει η πουστιά, δεν σε προβληματίζει; Πρέπει να προβληματιστούμε από που προέρχεται ο προβληματισμός για τη πουστιά; Πολύ...βλήμα
απο λοξοδρομισι ορμονονΑπό που πηγάζει η πουστιά, δεν σε προβληματίζει; Πρέπει να προβληματιστούμε από που προέρχεται ο προβληματισμός για τη πουστιά; Πολύ...βλήμα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ιτανε καταδρομισ αφτοσ ρε σιο βολετερουλισ οικ,απο ποτεσ αφτοσ ινε του φαγιοτου
νε στα σουσι-ΛΟΚιτανε καταδρομισ αφτοσ ρε σι
Τελικά εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η πραγματική ψυχολογία, του ομοφυλόφιλου .
Δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι που θέλουν να το τραβήξουν το όλο θέμα..? Πραγματικά !
Η κοινωνία σήμερα τους έχει αποδεχτεί σε μεγάλο βαθμό . Εργασιακά, κοινωνικοπολιτικά, καλλιτεχνικά …κτλ.
Κάποιος ομοφυλόφιλος με αξιοπρέπεια, δεν αποκλείεται πλέον κοινωνικά (ντε και σώνει), του εναντίον κάποιες φορές.
Ας κοιτάξουν και αυτοί οι ευλογημένοι λοιπόν την ευδαιμονία τους, και ας μην ζαλίζουν τα παπάρια όλου του υπόλοιπου κόσμου, με τις ορμές και τα υπαρξιακά τους.
Και εγώ έχω ορμή και όρεξη να πηδάω στην παραλία και να μου πετάν ντουζίνες τα γαρύφαλλα 4 λουλουδούδες.
Ενόχλησα κανέναν ?
Προσπάθησα να προσηλυτίσω κανέναν στην όρεξη μου ?
Όπου βρεθώ και όπου σταθώ μιλάω ή έστω υπαινίσσομαι την προτίμηση μου ?
Προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω αρχαιοκαπηλεύοντας αρχαία κείμενα, ερμηνεύοντας τα κατά το δοκούν ?
Όποτε ρε παιδιά γιατί επιμένετε σε τέτοιες συμπεριφορές, και τακτικές πραγματικά δεν το καταλαβαίνω …?
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει… να κολλήσω κανένα πιστόλι στον κρόταφο μου επειδή δεν μου αρέσει το δασύτριχο στέρνο του Μοχάμεντ, και οι φαρδιές πλάτες του Βαγγέλα του μπετατζή ?
Ήμαρτον ρε παιδία πια ! Όποιο δίκιο και να έχετε με τέτοιες λιγούρικες συμπεριφορές και το χάνεται, αλλά και αντιπαθητικοί γίνεστε.
Τώρα για τα cosmogirls… κυρίες μου λάθος τον έχετε αντιληφθεί τον φιλελευθερισμό.
Η αποδόμηση κάθε φυσικού ρόλου, δεν νοείται ως πρόοδος. Κάντε την επανάσταση σας, διεκδικήστε τα απωθημένα σας, και όλα καλά.
Η Θηλυκότητα και η αρρενωπότητα όμως είναι καλά πράγματα. Δημιουργούν ισορροπίες απαραίτητες.
Σε αντίθεση με τον ερμαφροδιτισμό στην συμπεριφορά, που συχνά δημιουργεί λανθάνουσες ροπές, αμφότερα.
Δεν φταίω εγώ κυρία μου αν ο παππούς, ο μπαμπάς σου, ο μεγάλος σου αδερφός δεν σε άφηνε να παίξεις μπουκάλα στα πάρτι του δημοτικού που πήγαινες….
Δεν φταίω εγώ αν ο μπάρμπας σου ξυλοφόρτωνε την Θεία σου, στην επάνω γειτονίτσα…
Δεν είμαι εγώ αυτός, ξεπέρασε το…
Εγώ είμαι αρσενικό που σε σέβεται, που δεν θα σε χτυπήσει ποτέ αλλά ούτε θα σε μειώσει . Αντίθετα θα είμαι χαρούμενος αν μαζί σου φτιάξω μια καλή ομάδα που θα μας πάει και τους δύο μπροστά.
Και δεν είμαι ο μοναδικός στο είδος μου. Οι γενιές του 70, 80 + έχουν φτιάξει αρκετούς από εμάς… ( Καλώς ή κακώς, η ιστορία θα το αποδείξει)
¨Όμως κάνε μου την χάρη, αν κάθε 2η φορά που βγάζουμε τα μάτια μας, μου καρφώνεις το dildo στον πισινό μου ….. Εεεε τότε να μην μου κακιώσεις καρδία μου όταν θα έχεις πρόβλημα και την ανάγκη μιας αρσενικής υποστήριξης δίπλα σου, αλλά εγώ θα ψάχνω απεγνωσμένα τον γείτονα… μπας και βάλει ένα χεράκι !
ΥΓ 1 ¨Ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια διατήρησης μιας διαλλακτικής τοποθέτησης, Sorry για το σεντόνι.
YΓ 2 Παντού άκρατος ο εγωκεντρισμός ... και σε εσένα υπερβάλλων, Αξιότιμε ομοφυλόφιλε.
Δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι που θέλουν να το τραβήξουν το όλο θέμα..? Πραγματικά !
Η κοινωνία σήμερα τους έχει αποδεχτεί σε μεγάλο βαθμό . Εργασιακά, κοινωνικοπολιτικά, καλλιτεχνικά …κτλ.
Κάποιος ομοφυλόφιλος με αξιοπρέπεια, δεν αποκλείεται πλέον κοινωνικά (ντε και σώνει), του εναντίον κάποιες φορές.
Ας κοιτάξουν και αυτοί οι ευλογημένοι λοιπόν την ευδαιμονία τους, και ας μην ζαλίζουν τα παπάρια όλου του υπόλοιπου κόσμου, με τις ορμές και τα υπαρξιακά τους.
Και εγώ έχω ορμή και όρεξη να πηδάω στην παραλία και να μου πετάν ντουζίνες τα γαρύφαλλα 4 λουλουδούδες.
Ενόχλησα κανέναν ?
Προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω αρχαιοκαπηλεύοντας αρχαία κείμενα, ερμηνεύοντας τα κατά το δοκούν ?
Όποτε ρε παιδιά γιατί επιμένετε σε τέτοιες συμπεριφορές, και τακτικές πραγματικά δεν το καταλαβαίνω …?
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει… να κολλήσω κανένα πιστόλι στον κρόταφο μου επειδή δεν μου αρέσει το δασύτριχο στέρνο του Μοχάμεντ, και οι φαρδιές πλάτες του Βαγγέλα του μπετατζή ?
Ήμαρτον ρε παιδία πια ! Όποιο δίκιο και να έχετε με τέτοιες λιγούρικες συμπεριφορές και το χάνεται, αλλά και αντιπαθητικοί γίνεστε.
Τώρα για τα cosmogirls… κυρίες μου λάθος τον έχετε αντιληφθεί τον φιλελευθερισμό.
Η αποδόμηση κάθε φυσικού ρόλου, δεν νοείται ως πρόοδος. Κάντε την επανάσταση σας, διεκδικήστε τα απωθημένα σας, και όλα καλά.
Η Θηλυκότητα και η αρρενωπότητα όμως είναι καλά πράγματα. Δημιουργούν ισορροπίες απαραίτητες.
Σε αντίθεση με τον ερμαφροδιτισμό στην συμπεριφορά, που συχνά δημιουργεί λανθάνουσες ροπές, αμφότερα.
Δεν φταίω εγώ κυρία μου αν ο παππούς, ο μπαμπάς σου, ο μεγάλος σου αδερφός δεν σε άφηνε να παίξεις μπουκάλα στα πάρτι του δημοτικού που πήγαινες….
Δεν φταίω εγώ αν ο μπάρμπας σου ξυλοφόρτωνε την Θεία σου, στην επάνω γειτονίτσα…
Εγώ είμαι αρσενικό που σε σέβεται, που δεν θα σε χτυπήσει ποτέ αλλά ούτε θα σε μειώσει . Αντίθετα θα είμαι χαρούμενος αν μαζί σου φτιάξω μια καλή ομάδα που θα μας πάει και τους δύο μπροστά.
Και δεν είμαι ο μοναδικός στο είδος μου. Οι γενιές του 70, 80 + έχουν φτιάξει αρκετούς από εμάς… ( Καλώς ή κακώς, η ιστορία θα το αποδείξει)
¨Όμως κάνε μου την χάρη, αν κάθε 2η φορά που βγάζουμε τα μάτια μας, μου καρφώνεις το dildo στον πισινό μου ….. Εεεε τότε να μην μου κακιώσεις καρδία μου όταν θα έχεις πρόβλημα και την ανάγκη μιας αρσενικής υποστήριξης δίπλα σου, αλλά εγώ θα ψάχνω απεγνωσμένα τον γείτονα… μπας και βάλει ένα χεράκι !
ΥΓ 1 ¨Ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια διατήρησης μιας διαλλακτικής τοποθέτησης, Sorry για το σεντόνι.
YΓ 2 Παντού άκρατος ο εγωκεντρισμός ... και σε εσένα υπερβάλλων, Αξιότιμε ομοφυλόφιλε.
ιπαρχι πλεον στρειτορατσιμοσΤελικά εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η πραγματική ψυχολογία, του ομοφυλόφιλου .
Ενόχλησα κανέναν ?
ΥΓ ¨Ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια διατήρησης μιας διαλλακτικής τοποθέτησης, Sorry για το σεντόνι.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ασε τορα βαριεμε να γραφο θα απαντισο αβριοιπαρχι πλεον στρειτορατσιμοσ
**BettyBoop**