Νέα

Ολυμπιακος -2006-2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί να προκαλέσεις;ο καλύτερος τίτλος θα ήταν ο εξής:
''ETAIΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φονιάδων Πειραιώς.''

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Dark, με ποστ όπως αυτό δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να ρίχνεις νερό στο μύλο της τυφλής βίας, που δεν οδηγεί παρά μόνον σε αυτό που ο ίδιος αποδοκιμάζεις.
Στη θέση σου θα ανασκεύαζα...
Φιλικά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκι μου ,ούτε κέρμα δεν έχω πετάξει στο γήπεδο.Μακάρι η βία στα γήπεδα να έμενε σε τέτοια μηνύματα όπως αυτά μέσω του ιντερνετ.Τουλάχιστον με τέτοια μηνύματα δεν κλαίνε μάνες στην τελική.Φιλικά πάντα κ να σαι καλά.

IdaF0sKaiBika

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ας μην καθομαστε να κατηγορουμε ο ενας τν αλλο...η ουσια ειναι μια οτι πλεον ο νομος  κανει τα στραβα ματια ολοι ξερανε οτι θα πεσει ξυλο,αυτο που πρεπει να γινει ειναι η αστυνομια να πιασει αυτους που παρακεινουν ολους τους αλλους και μην πει κανεις οτι δν τους ξερει και οχι να κλεισουν τουσ συνδεσμουσ που ξαφνικα τους επιασε!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δεν διαφωνω ιδιαιτερα σε οσα λες αλλα  η ιστορια δεν γραφετε με ποιο σκοπο εχεις!!γραφετε με τι κανεις.....στην προκειμενη περιπτωση οπαδοι του οσφπ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ οπαδο του παο δεν ητανε ατυχημα ητανε δολοφονια.....
Εχω μια απορια ρε nik.Εαν γινοταν το αντιστροφο ( δηλ οπαδος του ΠΑΟ η και ακομα της ΑΕΚ) σκοτωνε οπαδο του ΟΣΦΠ, θα το ανοιγες αυτο το thread???
Ετσι για να καταλαβαινομαστε.....και πρεπει να ξερεις οτι τα εκατομυρια οπαδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , δεν εχουν καμια σχεση με αυτα τα υποκειμενα και ουτε μπορουν να στηλιτευσουν ουτε να στιγματισουν , τον αγνο οπαδο του ΘΡΥΛΟΥ!!!! 

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πολυατακτε σου εστειλα πμ!!
μπραβο στον σονυπ που το ξεκλειδωσε αλλα τωρα το κλειδωνω εγω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom