Νέα

Ολυμπιακος -2006-2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
γιατι δεν σχολιαζεις το πρωτο μου ποστ και μου λες ασχετα?Κι επειδη δεν θελω να μην σου απαντησω θα σου πω οτι το θεμα ειναι οτι δεν προλαβε να σκοτωσει και τον σκοτωσαν.κι αυτος κι οσοι ανακατευοντε με τετοια.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ απ οποιους και να ηταν ο νεκρος τα ιδια θα ελεγα.Ετσι οπως μας τα λες εσυ θες να μου πεις οτι οι αυροι πηγαν με σκοπο να σκοτωσουν ενω οι βαζελοι οχι...ειναι δυνατον?ετυχε να ειναι του παναθηναικου κι επισης ετυχε να ειναι ενας.θα μπορουσαν να ειναι περισσοτεροι οι νεκροι κι απ τους μεν κι απ τους δε...
Στο θεμα μας εμενα με θιγει η γενικοτητα του τυπου ''εχουν στο βιογραφικο τους μια δολοφονια οι οπαδοι του ολυμπιακου''...Κανεις δεν εχει τιποτα στο βιογραφικο του εκτος απ τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ που το εκαναν απ οπου κι αν προερχονται...

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ρε γιγαντα διαβασες το ποστ λιγο ποιο  πανω απο το δικο σου..?
ρε γιγαντα καταλαβες το νοημα αυτων που εγραψες ?δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα το θεμα σου γενικευει ολους τους οπαδους του ολυμπιακου!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
psaxnw εχεις 1000+ ποστ εχουμε κανει νομιζω αρκετες κουβεντες σε διαφορα θρεντ και τουλαχιστον απο εσενα δεν περιμενω να μιλας για μενα ετσι...πιστευα(και πιστευω) οτι ξερεις τις αποψεις μου για ομαδες και οπαδικα και τετοια....
Δεν μιλαω καπως για σενα ρε νικ..εσυ εμμεσα μιας κι ειμαι γαυρος με χρεωνεις κατι...ξερω τις αποψεις σου γι αυτο και σου μιλαω ετσι ομορφα.Σου τονιζω πως ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου ???? ανοίγεται ένα θρεντ που λέγεται και καλά Ολυμπιακός 2006-2007 και γράφετε μέσα για δολοφονίες και μαλακιές????
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου??????? Η ιδία τακτική με την μικροομαδουλα σας την ανεμοδαρμένη ιδία τακτική ΠΕΣΤΕΚΑΤΩ μια ζωη  ύπουλοι και στην δειλοί μια ζωή .
Και επειδή Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ(ΠΡΟΦΗΣ-ΚΑΡΝΕΖΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
Οσο για κουγια- δημητρακοπουλο εσεις ειδικα δεν πρεπει να μιλατε γιατι τον Κουγια τον ειχατε προεδρο και τον δημητρακοπουλο δικηγορο
απανταω και στους δυο αφου λετε περιπου τα ιδια....το ποστ που εκανα παραθεση ΠΡΟΦΑΝΟΣ γενικευει στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ θα ηθελα λοιπον να ειχατε παρει την ιδια θεσηκαι να ειχατε την ιδια ευαισθησια και σε οπαδους αλλων ομαδων....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
για μια ακομα φορα δινεις παραδειγματα υθους και με δικαιωνεις οταν λεω οτι οι αληταραδες ΔΕΝ χαρακτηριζουν ολους τους οπαδους του ολυμπιακου!!χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν μιλας για κουπες και φιεστες(για να μου την "πεις") αλλα ασχολεισε με το αντικειμενο που πρεπει!!!φιλε μου μορφομενος δεν ειμαι και δεν κατανοω ιδιαιτερα την νομιμη αμυνα περιδικαιου αισθημα ο θυτης μπορει να ειναι θυμα και τετοια... ξερεις ομως τι κατανοω?οτι πλακωθηκανε καποιοι και ο ενας ειναι νεκρος!!!το οτι μπορει ο νεκρος να ητανε θυτης δεν μου λεει εμενα κατι γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ!!!να εισαι σιγουρος οτι αν ητανε αλλιως τα πραγματα θα ελεγα ακριβος τα ιδια(δεν με νοιαζει οπαδοι ποιας ομαδας σκοτωσαν!!η πραξη με νοιαζει..)!!!
το ξαναγραφω για να δειτε οτι δεν γενικευει καθολου!!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Στην πορεια δεν γενικευεις..Στο πρωτο ποστ που ανοιγεις το θεμα καραγενικευεις...τεσπα εχω να παω κι απ το πανεπιστημιο..καλημερα!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στην πορεια δεν γενικευεις..Στο πρωτο ποστ που ανοιγεις το θεμα καραγενικευεις...τεσπα εχω να παω κι απ το πανεπιστημιο..καλημερα!
γιαυτο καλο ειναι να διαβαζουμε τον αλλον πριν τον κρινουμε..καλημερα!!!!!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αν και θα ηθελα και ενα σχολιο για το ποστ που εκανα παραθεση..(οταν μπορεις κανε το σε παρακαλω..)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε συ μην προσπαθεις να με πισεις οτι εχω αδικο..τα διαβασα αυτα που λες αλλα το ξαναλεω.Το πρωτο σου ποστ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ μετα τα ψιλομαζευεις..στην αρχη μας βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι..μετα τα ξεχωριζεις και συνηθως πολυς κοσμος δεν διαβαζει ολα τα ποστ σε ενα θεμα αλλα το πρωτο για να δει τι λεει το θεμα!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ μην προσπαθεις να με πισεις οτι εχω αδικο..τα διαβασα αυτα που λες αλλα το ξαναλεω.Το πρωτο σου ποστ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ μετα τα ψιλομαζευεις..στην αρχη μας βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι..μετα τα ξεχωριζεις και συνηθως πολυς κοσμος δεν διαβαζει ολα τα ποστ σε ενα θεμα αλλα το πρωτο για να δει τι λεει το θεμα!
η αποψη εκεινου που διαβαζει ενα ποστ και βγαζει γνωμη δεν με νοιαζει!!καινα σου πω και κατι..?καπου εχεις δικιο.....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου ???? ανοίγεται ένα θρεντ που λέγεται και καλά Ολυμπιακός 2006-2007 και γράφετε μέσα για δολοφονίες και μαλακιές????
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου??????? Η ιδία τακτική με την μικροομαδουλα σας την ανεμοδαρμένη ιδία τακτική ΠΕΣΤΕΚΑΤΩ μια ζωη  ύπουλοι και στην δειλοί μια ζωή .
Και επειδή Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ(ΠΡΟΦΗΣ-ΚΑΡΝΕΖΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
Οσο για κουγια- δημητρακοπουλο εσεις ειδικα δεν πρεπει να μιλατε γιατι τον Κουγια τον ειχατε προεδρο και τον δημητρακοπουλο δικηγορο
βεβαια και αυτο μας βαζει στο ιδιο τσουβαλι..

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
γεια σας και από μένα,παιδιά.φίλε νικ,ξέρεις πως συμφωνώ με τις απόψεις σου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα,αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως έχουν και ένα δίκιο όσοι("κόσμια" και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου)διαμαρτυρήθηκαν με το πρώτο post αλλά και τον τίτλο που...παραπέμπει σε άλλα.anyway,.........συγγραφείς ή λογοτέχνες δεν είμαστε,οπότε δεν είναι και τόσο "τραγικό" να κάνουμε και κανένα λαθάκι:))))
κατά τη γνώμη μου το έχουμε ψιλο...εξαντλήσει το θέμα όλο αυτό τον καιρό(τουλάχιστον όσο αφορά τις γνώμες μας(νικ-εγώ-dark-mega-alex,κτλ)οπότε το μόνο που έχει "ουσία νομίζω πως είναι οι-δικαιολογημένες-"φωνές" του στυλ "ακόμα να μπούνε μέσα οι δολοφόνοι?",το οποίο είναι και η μόνη εξέλιξη την οποία αναμένουμε να δούμε-η και να μην δούμε ποτέ,έτσι που το πάνε,δυστυχώς-

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γεια σας και από μένα,παιδιά.φίλε νικ,ξέρεις πως συμφωνώ με τις απόψεις σου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα,αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως έχουν και ένα δίκιο όσοι("κόσμια" και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου)διαμαρτυρήθηκαν με το πρώτο post αλλά και τον τίτλο που...παραπέμπει σε άλλα.anyway,.........συγγραφείς ή λογοτέχνες δεν είμαστε,οπότε δεν είναι και τόσο "τραγικό" να κάνουμε και κανένα λαθάκι:))))
κατά τη γνώμη μου το έχουμε ψιλο...εξαντλήσει το θέμα όλο αυτό τον καιρό(τουλάχιστον όσο αφορά τις γνώμες μας(νικ-εγώ-dark-mega-alex,κτλ)οπότε το μόνο που έχει "ουσία νομίζω πως είναι οι-δικαιολογημένες-"φωνές" του στυλ "ακόμα να μπούνε μέσα οι δολοφόνοι?",το οποίο είναι και η μόνη εξέλιξη την οποία αναμένουμε να δούμε-η και να μην δούμε ποτέ,έτσι που το πάνε,δυστυχώς-
ποσο θα μου αρεσε να με ΡΩΤΑΓΑΝΕ οσοι με "ξερουν" γιατι ξεκινησες ετσι...!!!!ποσο θα μου αρεσε οσοι πειραχτηκαν απο το ξεκινημα του θρεντ να ειχανε πειραχτει και σε αλλα θρεντ που ξεκινησαν με αντιστιχο υφος....κια να το λεγανε  κανοντας τα ιδια σχολια σε οπαδους της δικιας τους ομαδας.....

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ααα,φυσικά και με το "κόσμια" δεν εννοώ όλους όσοι αντέδρασαν(γιατί είναι προφανές πως κάποιοι "παλιοί γνωστοί" σου-από άλλες αντιπαραθέσεις,εννοώ-ήταν....οι εαυτοί τους!
αλλά οι Dionisio-forbadwomen και h4des-για παράδειγμα-έδωσαν ένα πολύ καλό παράδειγμα στο πως θα έπρεπε να συζητάμε,εδώ και πολύ καιρό

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ααα,φυσικά και με το "κόσμια" δεν εννοώ όλους όσοι αντέδρασαν(γιατί είναι προφανές πως κάποιοι "παλιοί γνωστοί" σου-από άλλες αντιπαραθέσεις,εννοώ-ήταν....οι εαυτοί τους!
αλλά οι Dionisio-forbadwomen και h4des-για παράδειγμα-έδωσαν ένα πολύ καλό παράδειγμα στο πως θα έπρεπε να συζητάμε,εδώ και πολύ καιρό
γιαυτο και στα παλικαρια εκανα αναλογα σχολια!!!!και σε αυτους θα προσθεσω και τον psaxnotrans!!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ποσο θα μου αρεσε να με ΡΩΤΑΓΑΝΕ οσοι με "ξερουν" γιατι ξεκινησες ετσι...!!!!ποσο θα μου αρεσε οσοι πειραχτηκαν απο το ξεκινημα του θρεντ να ειχανε πειραχτει και σε αλλα θρεντ που ξεκινησαν με αντιστιχο υφος....κια να το λεγανε  κανοντας τα ιδια σχολια σε οπαδους της δικιας τους ομαδας.....
αν και σχετικά "φρέσκος" στο site,μάλλον καταλαβαίνω τι εννοείς,φίλε.αλλά αφού το ξέρεις(η μάλλον...τους ξέρεις)περιμένεις τώρα να "βάλουν μυαλό"?η τουλάχιστον-για να μην προσβληθεί κανείς-να βγάλουν απ'το μυαλό τους το "πειράζουν την ιδέα μας"?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ναι ναι,σωστός!και ο psaxnw!απλά τον psaxnw τον έχω ξαναπετύχει σε συζητήσεις και πάνω-κάτω ξέρω πως μπορείς να συζητήσεις μαζί του,σαν άνθρωπος
ελπίζω να μην νομίζεις πως "ξεκίνησε να στη λέει" ένας ακόμα:)))))απλά,μόλις μπήκα και είδα τι είχε ειπωθεί,από νωρίς

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι ναι,σωστός!και ο psaxnw!απλά τον psaxnw τον έχω ξαναπετύχει σε συζητήσεις και πάνω-κάτω ξέρω πως μπορείς να συζητήσεις μαζί του,σαν άνθρωπος
ελπίζω να μην νομίζεις πως "ξεκίνησε να στη λέει" ένας ακόμα:)))))απλά,μόλις μπήκα και είδα τι είχε ειπωθεί,από νωρίς
+100000

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο -μολονότι δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά- να αλλαχτεί ο τίτλος του θρεντ σε κάτι που θα ταιριάζει περισσότερο στο περιεχόμενό του ή να συγχωνευτεί με το ήδη υπάρχον και να θεωρηθεί το ζήτημα λήξαν;!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο -μολονότι δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά- να αλλαχτεί ο τίτλος του θρεντ σε κάτι που θα ταιριάζει περισσότερο στο περιεχόμενό του ή να συγχωνευτεί με το ήδη υπάρχον και να θεωρηθεί το ζήτημα λήξαν;!
οχι φιλε μου δεν θελω να γινει κατι τετοιο!!διοτι οταν καποιοι ανοιγουν θρεντ προσβαλοντας την ομαδα μου δεν ειδα ΚΑΜΙΑ αντιδραση......ασε που αν ηθελα να προκαλεσω θα εβαζα πολυ χειροτερο τιτλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom