Νέα

Ολυμπιακος -2006-2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ερωτηση για τους ολυμπιακους μονο!!! πιστευετε οτι ητανε δολοφονια η ατυχημα? σας παρακαλω απαντηστε(μονο ολυμπιακοι σας παρακαλω!!)

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ε καλα τοτε μπορει να τους πληρωνεις κ εσυ τους δικηγορους με αυτη τη λογικη.

αλλη απαντηση
εσυ ξερεις αν εχουν πιαστει οι δολοφονοι ηδη?
εγω κοβω τον λαιμο μου οτι δεν τους πληρωνω εγω....οσο για το αν εχουν πιαστει οι δολοφονοι δεν ξερω αν τους εχουν πιασει αλλα ειμαι σιγουρος οτι ξερουν ποιοι ειναι...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου ???? ανοίγεται ένα θρεντ που λέγεται και καλά Ολυμπιακός 2006-2007 και γράφετε μέσα για δολοφονίες και μαλακιές????
Ρε δεν ντρέπεστε καθόλου??????? Η ιδία τακτική με την μικροομαδουλα σας την ανεμοδαρμένη ιδία τακτική ΠΕΣΤΕΚΑΤΩ μια ζωη  ύπουλοι και στην δειλοί μια ζωή .
Και επειδή Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ(ΠΡΟΦΗΣ-ΚΑΡΝΕΖΗΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
Οσο για κουγια- δημητρακοπουλο εσεις ειδικα δεν πρεπει να μιλατε γιατι τον Κουγια τον ειχατε προεδρο και τον δημητρακοπουλο δικηγορο

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εσεις πρεπει να ντρεπεστε φιλε μου μιας και αναφερεσε σε μενα προσωπικα!!!! οπαδοι σας ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ....

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σχετικα για καρνεζη και προφη εχω ξαναπει οτι δεν εχω ιδεα και ειχα πει οποιος ξερει κατι ας μου στειλει πμ....αν τους εχουν δολοφονησει ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ντροπη τους!!!!ντρεπομαι γιαυτους..!!!

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
κοβεις τον λαιμο σου οτι δεν ειναι ετσι? ο κουγιας και ο δημητρακοπουλος απο ποιον πληρωνετε?

Φίλε Νικ, να είσαι σίγουρος ότι τον Κούγια και το Δημητρακόπουλο σε αυτή την υπόθεση το τελευταίο που τους απασχολεί είναι το πόσα θα πάρουν. Δεν αναλαμβάνεις μια τετοια υπόθεση προσδοκώντας να τα κονομήσεις από την αμοιβή σου ως δικηγόρος... Αποβλέπεις σε άλλα πράγματα...

Όσο για τις ευθύνες... θα σου πω το εξής.
Σαφώς και πρόκειται για μια ανθρωποκτονία, η οποία όμως επήλθε στα πλαίσια μιας συμπλοκής. Το θύμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και θύτης. Όσοι μαζεύτηκαν εκεί πήγαν να δείρουν και να δαρθούν, να χτυπήσουν και να χτυπηθούν και να είσαι σίγουρος ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ενδεχόμενο της θανάτωσης, το οποίο είναι πολύ πιθανό, το αποδέχονται όλοι και παραταύτα δεν κάνουν πίσω.

Αυτά...

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε nik αυτοι που πανε και σκοτωνονται για τις ομαδες δεν εχουν επαφη με το αθλημα.Δεν ασχολουνται...το μονο που κανουν ειναι να φορανε διακριτικα καποιας ομαδας και να βρισκουν αφορμη να κοπανανε τους αλλους της αντιπαλης(ομαδας).Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν υπηρχαν ομαδες θα εβρισκαν αλλη αιτια να σκοτωνονται. Με το να κατηγορεις τον Ολυμπιακο δεν ειναι σωστο.Στο πα και πριν οτι γενικευεις.Κατηγορησε τους δολοφονους οχι ολο το κοσμο.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε Νικ, να είσαι σίγουρος ότι τον Κούγια και το Δημητρακόπουλο σε αυτή την υπόθεση το τελευταίο που τους απασχολεί είναι το πόσα θα πάρουν. Δεν αναλαμβάνεις μια τετοια υπόθεση προσδοκώντας να τα κονομήσεις από την αμοιβή σου ως δικηγόρος... Αποβλέπεις σε άλλα πράγματα...

Όσο για τις ευθύνες... θα σου πω το εξής.
Σαφώς και πρόκειται για μια ανθρωποκτονία, η οποία όμως επήλθε στα πλαίσια μιας συμπλοκής. Το θύμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και θύτης. Όσοι μαζεύτηκαν εκεί πήγαν να δείρουν και να δαρθούν, να χτυπήσουν και να χτυπηθούν και να είσαι σίγουρος ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το ενδεχόμενο της θανάτωσης, το οποίο είναι πολύ πιθανό, το αποδέχονται όλοι και παραταύτα δεν κάνουν πίσω.

Αυτά...
μου αρεσει πολυ  ο τροπος που γραφεις(πολιτισμενος!!!)εχεις δικιο να λες οτι τετοιοι μεγαλοι δικηγοροι αποσκοπουν και σε αλλα πραγματα(θα μπορουσε πχ. να ειναι δικηγορος του θυματος..)......τωρα οσο για τις συμπλοκες ακου την γνωμη μου..εγω και εσυ λογομαχουμε εντονα και κλεινουμε "ραντεβου" για ξυλο(τοσο μαλακες ειμαστε..)αρχιζει ο καβγας και με κερδισεις εχω πεσει κατω αιμοφερτος θα με σκοτωσεις? ....χμ.... αυτη ειναι η διαφορα του δολοφονου φιλε μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ... τωρα οσο αφορα οτι το θυμα θα μπορουσε να ειναι θυτης ναι υπαρχει αυτη η περιπτωση αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΤΗΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε nik αυτοι που πανε και σκοτωνονται για τις ομαδες δεν εχουν επαφη με το αθλημα.Δεν ασχολουνται...το μονο που κανουν ειναι να φορανε διακριτικα καποιας ομαδας και να βρισκουν αφορμη να κοπανανε τους αλλους της αντιπαλης(ομαδας).Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν υπηρχαν ομαδες θα εβρισκαν αλλη αιτια να σκοτωνονται. Με το να κατηγορεις τον Ολυμπιακο δεν ειναι σωστο.Στο πα και πριν οτι γενικευεις.Κατηγορησε τους δολοφονους οχι ολο το κοσμο.
βρες μου ενα μηνυμα που κατηγορω τον ολυμπιακο!!!εγω κατηγορω την διοικηση κια οσους συμμετηχαν στην δολοφονια(παρα πολες φορες εχω πει οτι αυτοι οι αληταραδες δεν αντιπροσωπευουν τον ολυμπιακο..)

υ.γ. αλεξ ουτε υπουλος ειμαι ουτε δειλος....

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ερωτηση για τους ολυμπιακους μονο!!! πιστευετε οτι ητανε δολοφονια η ατυχημα? σας παρακαλω απαντηστε(μονο ολυμπιακοι σας παρακαλω!!)
για μενα ΟΧΙ δεν ηταν δολοφονια
τωρα εσυ πιστευε οτι θελεις η μαλλον οτι σε συμφερει καλυτερα!

και να σου πω και κατι για να τελειωνει το θεμα
δεν με ενδιαφερει ρε φιλε τι εκαναν,γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι με τετοια θεματα ουτε με αντιπροσωπευουν
εμενα με ενδιαφερει ΜΟΝΟ ο θΡΥΛΟΣ μου.
οποτε αντι να κλαιγεστε κ να ανοιγετε διαφορα θρεντ ασχοληθειτε με την ομαδουλα σας καλυτερα κ αφηστε τον πρωταθλητη να κανει φιεστες

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
για μενα ΟΧΙ δεν ηταν δολοφονια
τωρα εσυ πιστευε οτι θελεις η μαλλον οτι σε συμφερει καλυτερα!

και να σου πω και κατι για να τελειωνει το θεμα
δεν με ενδιαφερει ρε φιλε τι εκαναν,γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι με τετοια θεματα ουτε με αντιπροσωπευουν
εμενα με ενδιαφερει ΜΟΝΟ ο θΡΥΛΟΣ μου.
οποτε αντι να κλαιγεστε κ να ανοιγετε διαφορα θρεντ ασχοληθειτε με την ομαδουλα σας καλυτερα κ αφηστε τον πρωταθλητη να κανει φιεστες
σεβομαι την αποψη σου οτι δεν ητανε δολοφονια(δεν συμφωνω αλλα την σεβομαι)
οσο αφορα τα υπολοιπα καλα κανεις και χερεσαι τις φιεστες!!!!!

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Νικ, αντιλαμβάνομαι το θυμό που σε διακατέχει για κάτι που όλοι (Ολυμπιακοί σαν εμένα και άλλους, Αεκτζήδες σαν εσένα κλπ) αποδοκιμάζουμε. Όμως αναφέρεσαι σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε γιατί αποτελούν μέρος μιας δικογραφίας και διαφοροποιούν σημαντικά το ζήτημα της "δολοφονίας". Με το κοινό περί δικαίου αίσθημα που σε χαρακτηρίζει αυτό πιθανότατα να το στιγματίζεις δίχως δεύτερη σκέψη ως "δολοφονία", ενδεχομένως όμως να συντρέχουν ένα σωρό άλλοι παράγοντες που αγνοούμε και που -νομικά τουλάχιστον- αλλάζουν εντελώς την εικόνα που έχεις.
Αν το θύμα και νεκρός, είχε προηγούμενα καταφέρει με λοστό "τυφλά" χτυπήματα γύρω του, τότε ο δράστης "δολοφόνος" ίσως ευρίσκεται σε κατάσταση νόμιμης άμυνας, την οποία σαφώς υπερέβη στον παροξυσμό της συμπλοκής (βλ. και βρασμό ψυχικής ορμής). Είναι αυτό που αποκαλείται "συνυπαιτιότητα του θύματος".

Επίσης νομίζω ότι ο τίτλος του θρεντ είναι τουλάχιστον παραπλανητικός... Η απόδοση μεμονομένων πράξεων σε συλλογικά όργανα  και θεσμούς και η "συλλογικοποίηση" της ευθύνης παραπέμπουν σε ναζιστικές πρακτικες.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε Νικ, αντιλαμβάνομαι το θυμό που σε διακατέχει για κάτι που όλοι (Ολυμπιακοί σαν εμένα και άλλους, Αεκτζήδες σαν εσένα κλπ) αποδοκιμάζουμε. Όμως αναφέρεσαι σε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε γιατί αποτελούν μέρος μιας δικογραφίας και διαφοροποιούν σημαντικά το ζήτημα της "δολοφονίας". Με το κοινό περί δικαίου αίσθημα που σε χαρακτηρίζει αυτό πιθανότατα να το στιγματίζεις δίχως δεύτερη σκέψη ως "δολοφονία", ενδεχομένως όμως να συντρέχουν ένα σωρό άλλοι παράγοντες που αγνοούμε και που -νομικά τουλάχιστον- αλλάζουν εντελώς την εικόνα που έχεις.
Αν το θύμα και νεκρός, είχε προηγούμενα καταφέρει με λοστό "τυφλά" χτυπήματα γύρω του, τότε ο δράστης "δολοφόνος" ίσως ευρίσκεται σε κατάσταση νόμιμης άμυνας, την οποία σαφώς υπερέβη στον παροξυσμό της συμπλοκής (βλ. και βρασμό ψυχικής ορμής). Είναι αυτό που αποκαλείται "συνυπαιτιότητα του θύματος".

Επίσης νομίζω ότι ο τίτλος του θρεντ είναι τουλάχιστον παραπλανητικός... Η απόδοση μεμονομένων πράξεων σε συλλογικά όργανα  και θεσμούς και η "συλλογικοποίηση" της ευθύνης παραπέμπουν σε ναζιστικές πρακτικες.
για μια ακομα φορα δινεις παραδειγματα υθους και με δικαιωνεις οταν λεω οτι οι αληταραδες ΔΕΝ χαρακτηριζουν ολους τους οπαδους του ολυμπιακου!!χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν μιλας για κουπες και φιεστες(για να μου την "πεις") αλλα ασχολεισε με το αντικειμενο που πρεπει!!!φιλε μου μορφομενος δεν ειμαι και δεν κατανοω ιδιαιτερα την νομιμη αμυνα περιδικαιου αισθημα ο θυτης μπορει να ειναι θυμα και τετοια... ξερεις ομως τι κατανοω?οτι πλακωθηκανε καποιοι και ο ενας ειναι νεκρος!!!το οτι μπορει ο νεκρος να ητανε θυτης δεν μου λεει εμενα κατι γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ!!!να εισαι σιγουρος οτι αν ητανε αλλιως τα πραγματα θα ελεγα ακριβος τα ιδια(δεν με νοιαζει οπαδοι ποιας ομαδας σκοτωσαν!!η πραξη με νοιαζει..)!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαζι με το ποδοσφαιρικο πρωταθλημα 2006-2007 οι οπαδοι του ολυμπιακου εχουν στο βιογραφικο τους και ενα τερραστιο κατορθωμα....ειναι οι πρωτοι οπαδοι που ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ οπαδο αντιπαλης ομαδας σε επεισοδια.....υποπτοι ειναι και μελη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ......οπως επισης και υπαλληλοι σε διαφορες υπηρεσιες της παε-καε....
Καλα τι μαλακια ειναι αυτη παλι?
Κι εγω οπαδος του Ολυμπιακου ειμαι ρε μεγαλε και δεν εχω χτυπησει ποτε καποιον αλλης ομαδας...Τι γενικευση ειναι αυτη ?''μαζι με το ποδοσφαιρικο πρωταθλημα 2006-2007 οι οπαδοι του ολυμπιακου εχουν στο βιογραφικο τους και ενα τερραστιο κατορθωμα''..Εχω εγω στο βιογραφικο μου καμια δολοφονια επειδη καμποσοι αληταραδες πλακωθηκαν με καποιους ομοιους τους?Κι επειδη εχω πει και την γνωμη μου στο θεμα που εγω ανοιξα ''Νεκρος 25 χρονος......''ξαναλεω οτι και του γαυρου να ηταν ο νεκρος ακριβως τα ιδια θα ελεγα.Μην κανεις τετοιου ειδους γενικευσεις.Το θεμα που ανοιξες ειναι ακρως μαλακισμενο ετσι οπως το θετεις!

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε γιγαντα διαβασες το ποστ ακριβος πανω απο το δικο σου..?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ναι ρε νικολα το διαβασα αλλα διαβασα και το ποστ που ξεκινας το θεμα και κανεις αυτην την γενικευση που σου εγραψα οτι με ενοχλει...Και στο ποστ σου που λες τονιζεις οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ θυτης.Τι να σχολιασω γι αυτο?οτι καταλαθος περνουσε απο κει?κοροιδευομαστε?

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ρε νικολα το διαβασα αλλα διαβασα και το ποστ που ξεκινας το θεμα και κανεις αυτην την γενικευση που σου εγραψα οτι με ενοχλει...Και στο ποστ σου που λες τονιζεις οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ θυτης.Τι να σχολιασω γι αυτο?οτι καταλαθος περνουσε απο κει?κοροιδευομαστε?
σκοτωσε καποιον και δεν το ξερω?

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
psaxnw εχεις 1000+ ποστ εχουμε κανει νομιζω αρκετες κουβεντες σε διαφορα θρεντ και τουλαχιστον απο εσενα δεν περιμενω να μιλας για μενα ετσι...πιστευα(και πιστευω) οτι ξερεις τις αποψεις μου για ομαδες και οπαδικα και τετοια....

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
μαζι με το ποδοσφαιρικο πρωταθλημα 2006-2007 οι οπαδοι του ολυμπιακου εχουν στο βιογραφικο τους και ενα τερραστιο κατορθωμα....ειναι οι πρωτοι οπαδοι που ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ οπαδο αντιπαλης ομαδας σε επεισοδια.....υποπτοι ειναι και μελη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ......οπως επισης και υπαλληλοι σε διαφορες υπηρεσιες της παε-καε....
θα συμφωνησω με τον psaxnwtrans οτι η γενικευση που εβαλες δεν μας αφορα ολους.τι φταιμε δηλαδη ολοι οι υπολοιποι που μερικοι καφροι κανουν τετοιες μ....ες ?και το θεμα κατα τη γνωμη μου δεν εχει να κανει με οπαδους καποιας συγκεκριμενης ομαδας αλλα με δολοφονους!!
δολοφονοι ηθικοι και εν πραξη γιατι αυτοι καθημερινα σκοτωνουν το ποδοσφαιρο και ολα τα αθληματα γενικα.εχω ερθει αρκετες φορες σε αντιπαραθεση για αθλητικα θεματα αλλα ποτε δεν παρεξηγηθηκαμε για αυτα.το προβλημα για μενα θεωρω οτι εχει να κανει με την νοοτροπια του καθενος και οχι με συνδεσμους και σαχλαμαρες.και φτανω στο ερωτημα αν καποιος απο εμας θα εφτανε σε αυτο το σημειο να σκοτωσει ανθρωπο για τετοια θεματα?  :tickedoff: 

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα συμφωνησω με τον psaxnwtrans οτι η γενικευση που εβαλες δεν μας αφορα ολους.τι φταιμε δηλαδη ολοι οι υπολοιποι που μερικοι καφροι κανουν τετοιες μ....ες ?και το θεμα κατα τη γνωμη μου δεν εχει να κανει με οπαδους καποιας συγκεκριμενης ομαδας αλλα με δολοφονους!!
δολοφονοι ηθικοι και εν πραξη γιατι αυτοι καθημερινα σκοτωνουν το ποδοσφαιρο και ολα τα αθληματα γενικα.εχω ερθει αρκετες φορες σε αντιπαραθεση για αθλητικα θεματα αλλα ποτε δεν παρεξηγηθηκαμε για αυτα.το προβλημα για μενα θεωρω οτι εχει να κανει με την νοοτροπια του καθενος και οχι με συνδεσμους και σαχλαμαρες.και φτανω στο ερωτημα αν καποιος απο εμας θα εφτανε σε αυτο το σημειο να σκοτωσει ανθρωπο για τετοια θεματα?  :tickedoff: 

ρε γιγαντα διαβασες το ποστ λιγο ποιο  πανω απο το δικο σου..?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom