tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ελπίζω να μην μου απαγορευτεί η είσοδος αύριο με αυτό που είπα!
θα βγαλει ανακοινωση και ο παπιας τυπεΕλπίζω να μην μου απαγορευτεί η είσοδος αύριο με αυτό που είπα!
Ποιός είναι ο κύριος?θα βγαλει ανακοινωση και ο παπιας τυπε
νεφελιμ τυπεΠοιός είναι ο κύριος?
Αμααααααααααααν!νεφελιμ τυπε
Τα κουνούπια δηλαδή όταν έρχεται εδώ,έχουν "σπιτικό φαγητό" ????
Στην Ναύπακτο πάει 4 μήνες το χρόνο.Μου λείπει μόνο η διεύθυνση της ξαδέρφης της μαύρης στην Ελλάδα!
Πράγματι, στον αθλητισμό υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, που λέει ότι σε όποιον συλληφθεί ντοπέ δίνεται η δυνατότητα με ένα gentlemen's agreement να εγκαταλείψει σε αντάλλαγμα της μη επιβολής της τιμωρίας του.Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει. ΟΚ το πήρα, πάφτε τους ελέγχους το σταματάμε εδώ. Υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω είχε βρεθεί ντοπέ (με εφεδρίνη νομίζω) πριν τους ΟΑ του 2008 και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό, τιμωρία η οποία ήρθη (μειώθηκε) τελικά λίγες μέρες πριν την συμμετοχή του στους ΟΑ που πήρε το χρυσό στα 1500. Πάει να κάνει δηλ. ότι και ο Θορπ.
Ομορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος.!
ρε τύπε με δυο ολυμπιακά μετάλλια και άλλη μια φορά;τον πινει ο νικολαιδης για αλλη μια φορα ,κριμα
χρυσο ποτε ομως!αυτο εννοωρε τύπε με δυο ολυμπιακά μετάλλια και άλλη μια φορά;
άρα για σένα όποιος δεν πάρει χρυσό μετάλλιο σε ολυμπιάδα τον έχει πιει; το αργυρό ας πούμε δεν μετράει;!!!!!!χρυσο ποτε ομως!αυτο εννοω
δε λεω αυτο,ο τυπος θα μπορουσε να ειχε ΚΑΙ χρυσο(το οποιο σαφως ειναι καλυτερο απ το αργυρο) αλλα ειναι ατυχος...αυτο λεω...άρα για σένα όποιος δεν πάρει χρυσό μετάλλιο σε ολυμπιάδα τον έχει πιει; το αργυρό ας πούμε δεν μετράει;!!!!!!
όπως το διατυπώνεις αυτό κατάλαβα..ο.κδε λεω αυτο,ο τυπος θα μπορουσε να ειχε ΚΑΙ χρυσο(το οποιο σαφως ειναι καλυτερο απ το αργυρο) αλλα ειναι ατυχος...αυτο λεω...